FUNDATIA IOAN BARBUS

Asta ne mai lipsea: Severin vrea să cadă martir pe câmpul de luptă, precum Che, Voicu şi Nicolescu

George a intuit bine când a spus că Severin va pleda „insane” în apărarea sa. Neînţeles de Sunday Times, care i-ar fi deformat spusele, Adrian Severin s-a declarat şocat şi de felul în care Victor Ponta a prezentat discuţia avută cu el şi a indicat că e pregătit să devină un martir:

Am avut o discuţie cu Victor Ponta şi doar o mică parte din ea s-a regăsit în discursul lui, drept urmare am fost şocat. Nu am discutat niciun moment despre posibilitatea demisiei din PE şi el a fost de acord că demisia înseamnă recunoaşterea acuzelor care se aduc şi renunţarea la investigarea faptelor din PE. Ce să mai investighezi, daca îţi recunoşti vina?
Prefer să mor pe câmpul de luptă, decât acasă în patul meu.

Adrian Năstase îi cântă în strună candidatului la martiraj, vorbindu-i ca în Twin Peaks:

Noi avem nişte datorii stabile faţă de soldaţii partidului, chiar când greşesc, trebuie să le dăm şansa de a explica şi de a dovedi, când sunt în stare să o facă, că lucrurile sunt mai complicate decât par.

Pe scurt, Năstase şi Severin spun că H2O a fost lucrat de Schultz. Neamţul ar fi conspirat cu britanicii de la the Sunday Times pentru a-i zădărnici victimei planurile de mărire, iar Ponta nu înţelege că lucrurile nu sunt ce par a fi.

După Voicu şi Nicolescu (şeful Consiliului Judeţean Argeş care a leşinat când a auzit că-i arestat preventiv), fabrica de martiri a PSD ne mai dă un candidat, pe Adrian Severin, gata şi el de jertfă pe câmpul de luptă. În ritmul ăsta, tinerii pesedişti nu vor mai protesta  în faţa sediilor DNA cu tricouri cu moaca lui Che Ghevarra, ci cu martiri de producţie autohtonă: Nicolescu, Voicu şi Severin.

Victoraş, Daciana, sunteţi mai tineri, mai în putere, chemaţi Salvarea, ăştia au luat-o razna rău şi rămâne partidul fără candidaţi.

GMT

GMT

Comentarii

 1. PataphylSpune:

  Răspunde
  martie 22, 2011

  Dead Badger

 2. ribelalu`Spune:

  Răspunde
  martie 22, 2011

  Severin cere ancheta? Pentru ce? Nu e totul clar? Nu a fost filmat si inregistrat? Nu au ziaristii mailuri?
  Severin depaseste orice limita, si nu pot spune mai multe aici pentru ca nu e frumos sa vii in vizita si sa injuri, insa pe blogul meu am vorbit “romaneste”
  http://ribelalu.blogspot.com/2…..triva.html

 3. George DanielSpune:

  Răspunde
  martie 22, 2011

  Ribelalu, bine ai venit. Buna comparatia Severin – Rapidu, insa acum ma intreb cine de la PSD e Gigi Corsicanu ????

 4. Daniel FrancescoSpune:

  Răspunde
  martie 22, 2011

  Concursul Roblogfest 2011 are si o categorie jurizata destinata Blogurilor despre politica in care am intalnit, printre alte nume sonore din PSD si pe cel al lui Ana Birchall care, in ultima sa postare, scrie urmatoarele:

  „pentru toti cei care mi-ati trimis mesaje intrebandu-ma despre cele publicate de Sunday Times. Nu fug de un raspuns dar habar nu am care este realitatea, ce s-a intamplat cu adevarat si nu imi place sa speculez. Este regretabil ca numele unui roman, a unui social democrat, este implicat intr-un asemenea scandal si sper ca lucrurile se vor lamuri cat de curand. Pentru aceste considerente cred ca este un lucru bun ca dl. Adrian Severin s-a suspendat din functiile detinute in PSD pana la clarificarea situatiei.”

  Ortografia ii apartine la fel ca si dovada solidaritatii-prin-bagatul-capului-in-nisip de care dau dovada psd-istii.

  Comentariul meu la cele scrise de Ana Birchall:

  „Aiurea! Iti place povestea cu autosuspendarea si o aprobi, dar spui mai inainte ca nu stii “care este realitatea, ce s-a intamplat cu adevarat” si ca “nu-ti place sa speculezi”. Bagatul capului in nisip este ocupatia strutilor si a politicinilor fara respect pentru morala, iar povestea cu autosuspendarea este obisnuita in PSD, aripa Voicu.”

  Ana Birchall este in afara realitatii, pluteste pe valatucii de nouri din Bruxelles, din Paris, din New York, n-aude, nu vede si nu cuvanta in lipsa zapiscai de la tov. presedinte Iliescu Ponta…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră în scenă oștirea recrutată de Moscova. În România e destul să te uiți expeditiv în jur și vei descoperi șoșocisme la orice nivel, la orice televiziune, pe site după site. Sunt formatori de opinie care, sistematic, strâmbă realitatea de acasă, unde atacă metodic repere românești autentice, mai ales dacă mai sunt în viață, cum …

Totul se plătește… Gratuitatea nu e pentru negustorii de idei numiți cândva sofiști, imuni la adevăr și la plata Domnului, vibranți însă la plățile și polițele pământești. Inclusiv comunicarea publică a „adevărului” despre marea neutralitate, orbirea altora prin manipulare patetic autovictimizantă, încâlcirea programatică a lucrurilor până la confundarea călăului cu victima și a Occidentului cu …

Ambasadorului rus de la Chișinău i s-a ridicat tensiunea și a dat un comunicat despre criminalii care au trimis tancul sovietic după nava rusească. A făcut trimitere la faptele eroice ale criminalilor care ne-au ocupat și omorât, a plâns un pic despre soarta grea a ocupanților și a lăsat sa se înțeleagă că nimic nu …

CândOrbán sau Putin critică Occidentul, o fac de pe poziții revizioniste (halucinante, fiindcă Ungaria Mare și URSS sunt cadavre istorice). În schimb, conservatorii polonezi, care denunță cu egală vehemență ingineriile sociale “progresiste” și cârdășia iresponsabilă cu Putin în UE, au dreptate pe toată linia, cum recunosc acum doar pe jumătate oficialii UE (să vedem când …

A demoniza, în numele unei credințe care se recomandă mincinos „creștină” și neapărat „ortodoxă”, muzica clasică, arta autentică, adică arta cu spirit, gândirea minții creștine care a absorbit fertil în siajul Revelației rigoarea spiritului grecesc și înțelepciunea romană, minte creștină roditoare de înaltă știință și cultură umanistă universale, iată expresia ignară, dar precisă a non-creștinismului …

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian