FUNDATIA IOAN BARBUS

Boicotează Lukoil!

Preluați și dați mai departe, dar mai ales nu cumpărați benzină și motorină de la furnizorii ruși.

Actualizare

Un cititor al paginii noastre Facebook lansează prima fumigenă:

nr

Astfel de sofisme care mimează gândirea sunt ușor de demontat:

nr1

lukoil-ro5-big-001

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

4 Comments

 1. darie
  12 March 2014

  Și Gazprom are câteva benzinării în România și vor să ajungă la 150 până în 2015.Mai vor să extragă și petrol de pa la Bihor.Asta-i democrația cretinilor care vor să facă tranzacții cu anticapitaliștii.Adică să finanțăm anticapitaliștii ca ei să poată aduna suficiente forțe pentru a putea distruge democrația.Ați auzit vreun protest al Chinei la invazia Rusiei?Actualmente,jumătate din munca occidentalilor se duce la musulmani.Mărfuri și servicii pentru iubitorii lui Mahomed,el însuși ”mare iubitor” de libertate.Toate capacitățile de producție ale Occidentului funcționează la ”capacitate maximă” în China și pentru China.Pur și simplu lumea liberă finanțează și întărește lumea care urăște libertatea de fel și „direct din prospect”. Ceva e greșit urât de tot!

 2. Ray Inferno
  12 March 2014

  Indemnul ar trebui sa fie: Boicoteaza Lukoil si Gazprom! Benzinariile Gazprom de pe autostrada Bucuresti – Pitesti sunt pline tot timpul.

 3. Cezar
  12 March 2014

  Zilele trecute vorbeam cu niste prieteni cum putem boicota benzinariile Gazprom. Deci … va recomand tuturor sa opriti la benzinariile Gazprom de cate ori aveti drum pe langa ele, sa le folositi toaletele din plin, eventual sa lasati si apa sa curga … si sa va continuati drumul. Prima mea experienta de acest fel a fost chiar simpatica … chiar am simtit ca am facut ceva (chiar facusem).

 4. george.
  12 March 2014

  Au inceput rusii lupta pe toate fronturile, militar si economic.. prin propaganda masiva care se duce impotriva gazelor de sist numai ei au de castigat, daca se interzice Europa ramane la mana lor, ceea ce le convine de minune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi