FUNDATIA IOAN BARBUS

Boicotează Lukoil!

Preluați și dați mai departe, dar mai ales nu cumpărați benzină și motorină de la furnizorii ruși. Actualizare Un cititor al paginii noastre Facebook lansează prima fumigenă: Astfel de sofisme care mimează gândirea sunt ușor de demontat: The following two tabs change content below.BioLatest Posts Emil Borcean Latest posts by Emil Borcean (see all) … …

Preluați și dați mai departe, dar mai ales nu cumpărați benzină și motorină de la furnizorii ruși.

Actualizare

Un cititor al paginii noastre Facebook lansează prima fumigenă:

nr

Astfel de sofisme care mimează gândirea sunt ușor de demontat:

nr1

lukoil-ro5-big-001

Emil Borcean

Emil Borcean

Ce ai mai putea citi

Comentarii

 1. darieSpune:

  Răspunde
  martie 12, 2014

  Și Gazprom are câteva benzinării în România și vor să ajungă la 150 până în 2015.Mai vor să extragă și petrol de pa la Bihor.Asta-i democrația cretinilor care vor să facă tranzacții cu anticapitaliștii.Adică să finanțăm anticapitaliștii ca ei să poată aduna suficiente forțe pentru a putea distruge democrația.Ați auzit vreun protest al Chinei la invazia Rusiei?Actualmente,jumătate din munca occidentalilor se duce la musulmani.Mărfuri și servicii pentru iubitorii lui Mahomed,el însuși ”mare iubitor” de libertate.Toate capacitățile de producție ale Occidentului funcționează la ”capacitate maximă” în China și pentru China.Pur și simplu lumea liberă finanțează și întărește lumea care urăște libertatea de fel și „direct din prospect”. Ceva e greșit urât de tot!

 2. Ray InfernoSpune:

  Răspunde
  martie 12, 2014

  Indemnul ar trebui sa fie: Boicoteaza Lukoil si Gazprom! Benzinariile Gazprom de pe autostrada Bucuresti – Pitesti sunt pline tot timpul.

 3. CezarSpune:

  Răspunde
  martie 12, 2014

  Zilele trecute vorbeam cu niste prieteni cum putem boicota benzinariile Gazprom. Deci … va recomand tuturor sa opriti la benzinariile Gazprom de cate ori aveti drum pe langa ele, sa le folositi toaletele din plin, eventual sa lasati si apa sa curga … si sa va continuati drumul. Prima mea experienta de acest fel a fost chiar simpatica … chiar am simtit ca am facut ceva (chiar facusem).

 4. george.Spune:

  Răspunde
  martie 12, 2014

  Au inceput rusii lupta pe toate fronturile, militar si economic.. prin propaganda masiva care se duce impotriva gazelor de sist numai ei au de castigat, daca se interzice Europa ramane la mana lor, ceea ce le convine de minune

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian