FUNDATIA IOAN BARBUS

Buletin de știri de pe altă planetă

 • În această perioadă a anului, 6000 de fetițe londoneze sunt duse în străinătate pentru a fi excizate.“Tăierea“ se face pentru a-și putea găsi mai usor un soț. A venit vacanța!
 • Mollahul norvegian Krekar Najjmedin Faraj Ahmad, șeful grupării islamiste Ansar Al-Islam, a fost inculpat marți, 12 iulie, pentru “amenințări teroriste contra unui reprezentant al statului“. Bunul mollah a declarat că “moartea mea va costa scump societatea norvegiană. Dacă Erna Solberg mă va expulza din țară și acest lucru îmi va cauza moartea, ea va avea aceeași soartă“. Erna Solberg este șefa partidului conservator norvegian și se dovedește astfel, fără niciun dubiu, un dușman al mișcării de eliberare a kurzilor din Irak.Sperăm că CEDO, unde blandul mollah a făcut plângere contra Norvegiei pentru tratamente inumane, să facă dreptate.
 • Bijutierul olandez Jos Kamerbeek din Nijmegen a luat hotărârea să interzică intrarea în magazinul său tinerilor musulmani cu varsta între 15 și 25 de ani. Magazinul lui a fost jefuit de 8 ori, de fiecare dată autorii fiind tineri marocani. Bijutierul rasist se deplasează într-un scaun cu rotile, deoarece în urma vizitei a doi potențiali cumpărători a rezultat o luptă în urma careia Kamerbeek s-a ales cu coloană fracturată. În urma reclamațiilor primite de Oficiul Olandez pentru Combaterea Discriminării, Kamerbeek va fi judecat pentru încălcarea constituției olandeze. Neînduplecat, rasistul a declarat: “Prefer să fiu adus în fața justiției decât să fiu asasinat!“
 • Un grup de femei din Montreal au manifestat, pe 9 iulie, contra hotărârii Asociației de Fotbal din Quebec de a interzice portul hijab-ului la meciurile de fotbal feminin. Canadianca Sana Saeed, organizatoarea manifestației a spus: “Cerem FIFA și tuturor celorlalte organizații să inceteze să se amestece în felul de a se îmbrăca al femeilor“.Acest lucru imi aminteste de un prieten care este convins că toți oamenii iubesc libertatea și urăsc dictatura și totalitarismul!
 • O mare sărbătoare pentru toți! Miercuri 24 august 2011, începând cu ora 20 – serată muzicală cu ocazia Ramadanului în saloanele l’Hotel de Ville. După bufetul halal care va marca începutul sărbătorii Ramadanului, cântăreața Abir Nasraoui și ansamblul său vor urca pe scenă pentru primul concert al serii. Marea cântăreață este o reprezentanță de marcă a imensei bogății vocale a tradiției clasice arabe.Am redat știrea exact, fără niciun fel de intervenție asupra textului!!
 • Aflați în vizită la marea moschee din Boston pentru a studia istoria Islamului pe teren, elevii școlii din Wellesley – Massachusetts, au putut afla de la imam că “În secolul VII, în vremea lui Mahommed, femeile Arabiei aveau drept de vot, drept pe care americancele nu l-au obținut decât peste sute și sute de ani!“Profetul Mahommed, un feminist convins!
 • Madani Girls’School din estul Londrei, Jamea Al Kauthar din Lancaster și Jameah Girls’Academy din Leicester, trei școli islamice englezești pentru tinerele fete – între 11 și 18 ani – au în comun, încă de la începutul anului școlar, deși sunt localizate în orase diferite, uniforma elevelor – burqa. Uniforma va fi purtată, potrivit regulamentului, nu numai în școală, ci și în afara ei, lucru normal de altfel, deoarece uniforma școlii este conformă cu codul vestimentar islamic.Tinerele educate azi, doamnele de maine! Ladies in burqas!
 • Avocatul rus Dzhamaliddin Makhmutov, șeful organizației musulmane Al- Fatkh din Sankt Petersburg, a cerut Curții Constituționale ruse să se pronunțe în ce măsura interdicția de creare a tribunalelor sharia este legală. Avocatul rus Dzhamaliddin Makhmutov a declarat: “Doresc să promovez inițiativa civilă de înființare a tribunalelor sharia, lucru ce va reduce tensiunile și încuraja toleranța în societatea noastră. Odată cu muncitorii imigranți, islamul a intrat în orașele noastre și a nu recunoaște acest lucru înseamnă o încercare de evitare a soluționării problemei“.Islamul a intrat în Sankt Petersburg, acolo unde n-a reusit să intre Hitler!
 • Consiliul Musulman al Marii Britanii a cerut condamnarea, pentru incitare la ură, a lui Denis MacEoin, profesor universitar și specialist în Islam, pentru studiul efectuat asupra celor 85 de tribunale Sharia ce funcționează în Marea Britanie. Cele cinci mari tribunale islamice din Londra, Manchester, Bradford, Birmingham și Nuneaton sunt girate în activitatea lor de Tribunalul de Arbitraj Musulman conform Legii arbitrajului din 1996. Conform hotărârilor luate de aceste tribunale nici o musulmană nu se poate căsători cu un non-musulman, decât dupa ce acesta s-a convertit la Islam, copilul de sex masculin aparține tatălui după vârsta de șapte ani, indiferent de circumstanțe, femeia are datoria de a întreține raporturi sexuale cu bărbatul ei, ori de cate ori acesta o cere, etc.Așteptam reactia Asociației Misoginilor Britanici!
 • Școala primară catolica Sacre Coeur din Blackburn (Australia), a cărei elevi erau în urma cu 10 ani în proporție de peste 90% catolici, va fi preluată de moscheea vecină, Masjid-e- Tauheedul, deoarece acum 90% dintre elevi sunt pakistanezi de religie musulmană.Insha Allah !
 • Katya Koren o tânăra musulmană ce tocmai participase la un concurs de frumusețe desfășurat în orașul ucrainian în care trăia, a fost omorâtă prin lapidare de către trei tineri musulmani. Corpul i-a fost găsit după o săptămână într-o pădure din vecinatate. Arestați, criminalii au declarat că tânăra merita să moară deoarece încălcase preceptele Islamului. Unul dintre ei – Bihal Gaziev, 16 ani – a spus: “Nu regret nimic, ea nu a respectat legile Sharia”.“Orice lucru are un inceput, chiar și tradiția“ spunea cineva, fapt ce mă face să cred că o nouă tradiție a apărut în Ucraina.
 • Moscheea Emir Abdel Kader, rue de la Republique 38, Nanterre, difuzeaza de 4 ani prin megafoane, chemarea la rugăciune a muezinului.Dacă vizitați Franța, nu uitați adresa! Dacă o uitați, nici o problemă, în Franta sunt 2400 de moschei!
 • La Graz în Austria, pensionarul Helmut G. în vârstă de 63 de ani, a fost condamnat de către tribunalul din oraș la plata unei amenzi de 800 euro. Helmut a cântat iodlere în curtea casei sale, deranjându-i astfel pe credincioșii musulmani care ascultau chemarea muezinului de la moscheea aflată în vecinătate, la rugăciunea de vineri după amiaza. Justiția a hotărât – epoca iodlerelor s-a încheiat!Chemarea Muezinului, noul brand austriac!
 • Șoferul autobuzului de pe linia 19 a Regiei de Transport Marseille, a fost bătut în seara zilei de 11 iulie. El a cerut, conform procedurilor, celor două femei îmbrăcate în burqa ce intenționau să urce în autobuz, să se descopere. Mai mulți pasageri au cerut socoteală șoferului, acuzându-l de rasism.El se află acum în concediu medical, dar a învățat pe pielea lui, să nu aplice legea franceză pe teritoriul islamic!
 • Compania japoneză TADANO, producatoarea vestitelor macarale TADANO, a anunțat de curând că nu va mai vinde macarale guvernului iranian, deoarece acesta le folosește pentru a-și atârna de ele opozanții și pe cei ce încalcă codul islamic Sharia.
  Domnul Hassan Gashghavi, ministrul adjunct de externe iranian, adresându-se studenților universitătii Ferdowsi din Mashhad a spus: “Noi trăim într-o țară islamică și ne supunem literii Coranului. Vom aplica pedepsele prevăzute în Coran chiar de va trebui sa executăm 100.000 de oameni“.Macaralele TADANO, garanția respectării preceptelor Coranului!

Închei aici periplul informativ. Dacă cineva observă vreo legătură între început și sfârsit, intre excizie și macaralele TADANO, eu nu am nici o vină.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Bogdan Calehari

Bogdan Calehari

21 Comments

 1. Igor
  21 July 2011

  Katya Koren nu era musulmană, era creștin-ortodoxă (http://svpressa.ru/society/article/44479/). Unul din criminali era îndrăgostit de acestă fată, iar după concursul de frumusețe, acesta și cu un prieten de al său au hotărât să o omoare după legile musulmane. Incidentul s-a produs în orașul Crimeea. Acolo adesea au loc ciocniri între musulmani și creștin-ortodocși. Iar recent acolo a fost demolată o cruce ortodoxă la cererea unei organizații islamice…

 2. Liv St. Omer
  21 July 2011

  Bucata cu macaralele TADANO e memorabila. Compania GOOGLE ar trebui sa ia notite, si sa aplice.

 3. Table
  21 July 2011

  Japonezii astia sunt culmea :)) Ce ii doare pe ei capu’ ce fac iranienii cu macaralele lor ?

 4. calehari
  21 July 2011

  Igor@1. Iti multumesc pentru interventie. Unde am gasit eu informatia se specifica ca, Katya era ucrainianca de origine musulmana. Vad ca articolul citat de tine este in limba rusa. Daca poti sa ne dai mai multe amanunte despre acest caz tragic, mii de multumiri anticipate.

 5. Igor
  21 July 2011

  @calehari, nu cunosc prea multe detalii nici eu, am aflat despre acest caz din sursa la care am făcut referire mai sus.
  Acolo e scris că fata avea 19 ani. A fost omorâtă cu pietre de 3 tineri musulmani, iar corpul a fost îngropat în pădure și găsit peste o săptămână. Craniul era desfăcut, iar fața nu se cunoștea. Criminalii spun că nu le pare rău de ce au făcut, căci au îndeplinit totul după legile „șiriatului(nu știu ce înseamnă și nici dacă traduc corect)” și după moarte îi așteaptă raiul.
  Acesta nu e singurul caz în Crimeea.
  http://unimedia.md/?mod=news&id=35999

 6. calehari
  21 July 2011

  Igor@5. Multumesc pentru informatii Igor. Cu surprindere aflu ca, la fel ca si in Europa occidentala, autoritatile si justitia sunt aliatii musulmanilor. Intr-o tara crestina daca crucea ii deranjeaza pe musulmani, o dam jos. Tot respectul pentru reactia cazacilor ! O lectie nu numai pentru musulmani si complicii lor ci si pentru emasculatii din occident.

 7. Scorpion
  21 July 2011

  Ehhhh, pare-se ca muslims strike again:

  http://www.hotnews.ro/stiri-in…..i-oslo.htm

 8. dr pepper
  21 July 2011

  da. ma intreb ce fel de explozibil au folosit ca scena arata destul de urat:
  http://news.yahoo.com/photos/e…..00760.html

 9. DanCanada
  21 July 2011

  Pt. ca tot veni vorba de Norvegia, iaca ceva foarte recent:

  http://www.jihadwatch.org/2011…..-dead.html

  Fiind Oslo, care e cel mai islamizat din Norvegia, am presimtirea ca o sa fie revendicat de niste „pacifisti” islamici…

 10. DanCanada
  21 July 2011

  @8 & 9: Scuze! Dupa ce-am pus linku’ de la 10, am vazut ca e acelasi lucru.

  Mea culpa !

 11. calehari
  21 July 2011

  Martienii au atacat din nou ! Vor urma, din partea celor atacati, scuze si retrageri ” strategice „.

 12. calehari
  21 July 2011

  Norvegia, Suedia, Finlanda, Danemarca, Olanda etc. etc. isi vor ” relaxa” in perioada imediat urmatoare legislatia anti-tero, vor gratia pe toti cetatenii lor, care de 5 ori /zi isi pun covorasul si ingenuncheaza cu fata la Mecca si care au savarsit infractiuni mai mult sau mai putin grave contra sigurantei statului sau contra integritatii fizice a altor concetateni.
  Probabil ca, Mohammed Bouyeri nu mai are mult si-si va face rugaciunile in libertate.

 13. dr pepper
  21 July 2011

  si o sa il bage in schimb pe rasistul wilders.

  „This is very serious,” Stoltenberg told Norwegian TV2 television in a phone call. He added it was too early to say if the blast was a terrorist attack. He said that police had advised him not to say where he was speaking from.

  o fi fost un semn de pace si prietenie.

 14. calehari
  21 July 2011

  Semtex Peace sau Religia Pacii din nou in actiune,ar spune rauvoitorii. Este prea devreme insa sa aratam acuzator posibilii vinovati, atat timp cat, ” unele surse „. indica drept cauza a exploziei o butelie de aragaz defecta, aflata in biroul primului ministru.
  Sunt insa de acord cu dr. pepper- rasistul Wilders trebuie arestat de urgenta.

 15. dr pepper
  21 July 2011

  bush did it.

 16. cristoiu
  21 July 2011

  Europa masochista.

 17. calehari
  21 July 2011

  Costin@18. Chestia asta cu ” profilul+ reactivat ” este de bine sau de … ?

 18. Costin A.
  21 July 2011

  calehari, e de bine. Acum putem posta trimiteri la articole acolo. Este folositor pentru promovarea blogului si pentru a gasi noi cititori interesati.

 19. Vlad M.
  21 July 2011

  Ma bucur, Costin. Sper ca nu vom mai avea probleme… atata ca precedentul e periculos. E clar, cu Google vom avea mai multe probleme decat cu Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi