FUNDATIA IOAN BARBUS

„Cine n-aude, nu vede şi tace, trăieşte o mie de ani în pace”

Vrei să strigi, în centrul Parisului, “Allah Akbar” şi “Moarte evreilor”? Dacă eşti musulman… Fă-o!

Vrei să strigi, în centrul Parisului, “Fierté, Egalité, Perversité”? Dacă eşti homosexual, bisexual, transexual, pedofil… Fă-o!

Vrei să spargi vitrine, să vandalizezi magazine, să acoperi cu inscripţii zidurile clădirilor? Dacă eşti „anti-rasist”, „anti-fascist”, sindicalist, anarhist, stângist sau anarho-stângist, adică dacă eşti de partea bună a baricadei… Fă-o!

Vrei să intri fără haine într-o catedrală, sau să te arunci, tot fără haine, pe parbrizul maşinii unui oficial? Dacă eşti feministă şi numai aşa vor muşchii tăi să-ţi exprimi convingerile… Fă-o!

Pentru musulmani, pentru homosexuali şi pedofili, pentru feministe, pentru minoritari în mod special, dar şi pentru cei de stânga sau extrema stângă, Franţa este o democraţie şi dreptul la liberă exprimare este garantat. Aşa că eşti în siguranţă! Nu rişti nimic! Fă-o!

“Cine n-aude, nu vede şi tace, trăieşte o mie de ani în pace” – proverb mafiot. Sau socialist? Nu are importanţă!

"14 Juillet... Pour tous" (Louis Witter)

„14 Juillet… Pour tous” – manifestant La Manif Pour Tous

sursa foto

Vrei să strigi, în centrul Parisului, “Demisia Hollande”? Dacă nu ştii ce te aşteaptă şi nu crezi că te vei duce în puşcărie… Fă-o!

Vrei să strigi, în centrul Parisului, “Hollande dictator!”? Dacă nu ştii ce te aşteaptă şi nu crezi că vei fi arestat, şi poliţiştii îţi vor astupa gura ca să nu mai strigi… Fă-o!

Vrei să fluturi un steag al mişcării Manif pour Tous, pe Champs-Élysées? Dacă ţi se pare un lucru normal într-o democraţie şi nu crezi că vei fi înhăţat, imobilizat şi cărat la comisariat …Fă-o!

Vrei să-ţi exprimi opoziţia faţă de “legea Taubira” pe Champs-Élysées, şi nu în piaţa Taksim din Istanbul? Dacă eşti femeie, eşti îmbrăcată ca o doamnă, şi nu crezi că vei fi împinsă într-o vitrină, şi o poliţistă îţi va astupa gura… Fă-o!

Pentru francezii heterosexuali, pentru părinţi şi copiii lor, mai mici sau mai mari, pentru cei care încă mai cred, şi sunt marea majoritate, că este nevoie de o mamă şi de un tată pentru a întemeia o familie; pentru laici şi pentru catolici, pentru cei de dreapta sau pentru apolitici, pentru cei care sunt de “partea rea” a baricadei, dreptul de a avea o opinie, dreptul de a şi-o exprima liber nu mai există! Pentru cei care aud, văd şi nu vor să tacă, mesajul transmis de fundamentaliştii socialişti este clar: Rişti mult, prin urmare nu eşti în siguranţă! Dar tocmai pentru că văd şi aud, francezii înţeleg şi nu vor să tacă. Şi o fac!

În Franţa s-a instaurat “originala democraţie” socialistă! În timpul acesta, opoziţia politică “de dreapta” nu aude, nu vede şi tace! Mafia socialistă i-a impus legea tăcerii!

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Bogdan Calehari

Bogdan Calehari

2 comentarii

 1. Daniel Francesco
  18 iulie 2013

  Multi politisti francezi s-au saturat sa fie folositi ca arma politica de Hollande si gasca sa de socialisti-extremisti. Iata ce a declarat Jean-Claude Delage de la sindicatul CRS (compagnies républicaines de sécurité) dupa ce au fost trimisi sa-i intimideze pe membrii Veilleurs debout, afiliati Manif pour Tous:

  Il ne s’agit ni de terroristes, ni de trafiquants de drogue ; ni de casseurs. Il est malheureux (…) de mobiliser des forces là où ne sont pas les besoins. »

  http://galliawatch.blogspot.ro…..olice.html

  Cei de la Veilleurs debout nu fac nimic altceva decat sa stea in picioare, nu scandeaza slogane, nu se apropie de fortele de iordine, unii fumeaza, altii citesc o carte. Toti sunt contra legii Taubira, impusa de Hollande si de parlamentul sau socialist.

  VEILLEURS DEBOUTS

  http://www.lefigaro.fr/actuali…..tation.php

 2. Pataphyl
  18 iulie 2013

  Formidabilă poza cu „teroriști citind”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian