FUNDATIA IOAN BARBUS LOGO SM

Claudiu Crăciun conduce lupta cu fioroasa dictatură băsistă. Între două postări pe Facebook.

Etichete:

Claudiu Crăciun, cel care acum cîteva luni visa la alianțe cu partidul lui Ion iliescu, luptă împoitriva „statului polițienesc băsist”: „Congresul MV-DA mandatează conducerea centrală a partidului(… ) să deruleze procedurile necesare formării unei alianţe politice cu Partidul Social Democrat”

Fioroasa dictatură, în care te distrezi ca in tabără. Hipsterul ultras, la plimbare cu Briana Caradja, fosta soție a lui Dan Petre. Distracție și tupeu în fața jandarmilor, care cică i-au schingiut pe revoluționari https://blog.webphoto.ro/politica/claudiu-craciun-un-locotenent-in-civil/

Claudiu Crăciun, eroul Antenei3 și preferatul Alinei Mungiu Pippidi:

”succesul USL au fost oamenii aduşi acolo. (…) Al doilea noroc, şi mai mare, al USL a fost tînărul manifestant din Piaţa Universităţii, Claudiu Crăciun, care a fost superb” https://www.romaniacurata.ro/articol-2331.htm

…cel care visa pe vremea cînd era în Mișcarea Verzilor – Democrați Agrarieni (de ce nu ar visa în continuare?) la alianțe cu partidul lui Ion iliescu:

Congresul MV-DA mandatează conducerea centrală a partidului – Co-preşedinţi, Prim-vicepreşedinte şi Secretar General, precum şi alte persoane cu funcţii de conducere să deruleze procedurile necesare formării unei alianţe politice cu Partidul Social Democrat şi, respective, aflierii la Uniunea Social Liberală, promovând valorile şi politicile asumate de către MV-DA https://www.miscareaverzilor.eu/?q=node/133

vedeți și “Democrația originală/reală.” De la Ion iliescu la Claudiu Crăciun.

.

În duba “statului polițienesc” este și Mihnea Blidariu, cel care ne vorbea despre lupta de clasă la un protest din București de acum cîteva săptămîni:

Oare romanii nu se mai simt liberi dupa 22 de ani în această democrație? Și răspunsul este NU! Nu ne simțim liberi, românul nu mai este liber. Cu fiecare, zi în acești 22 de ani, i s-a luat puțin din libertatea de a-și deschide un magazin în cartier, și i s-a dat mall-ul, i s-a dat corporația, i s-a dat multinaționala(…) Nu, nu mai sîntem liberi, nu mai sîntem liberi într-un stat care ne minte în fiecare zi de la TV și din sptele birourilor, și din spatele costumelor. Nu mai sintem liberi atunci cînd democrația se traduce printr-un țarc în care am fost băgați de cîinii sistemului. https://inliniedreapta.net/terorismul-comunist-al-weather-underground-promovat-la-cluj/#comment-57674

Ma întreb doar cum arată România “nepolițienească” în viziunea hipsterilor care se distrează ca în tabără cu instrumentele dictaturii băsiste, în timp ce își updatează statusurile pe facebook.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Comentarii

 1. ElCucuiSpune:

  Răspunde
  martie 16, 2012

  N-am înțeles ce treabă are el să strige Jos Guvernul! și să hulească PDL-ul și UDMR-ul la o manifestare anti-cianuri. Dacă tot se dă apolitic, de ce nu strigă și M**e Toni Greblă – PSD, care umblă să schimbe legea mineritului în favoarea RMGC și M**e, Răzvan Theodorescu, tot PSD! – primul ministru al Culturii care a descărcat situl de sarcină arheologică și care acum face parte dintr-o fundație de academicieni favorabilă exploatării.

 2. Costin AndrieşSpune:

  Răspunde
  martie 16, 2012

  cum de ce? pentru ca nu ecologismul e miezul, ci politica. s-a retras din Miscarea Verzilor pentru ca mai stingaciul lui partener, Remus Cernea, nu a inteles ca inca nu e momentul ca aliantele cu PSD sa se faca pe fata.

  Remus, saracul, nu a inteles ca inca nu e cool asa ceva:

  http://www.miscareaverzilor.eu/?q=node/136

 3. George DanielSpune:

  Răspunde
  martie 16, 2012

  Astia sunt la fel de destepti ca si teroristii de pe Marmara care isi filmau singuri arsenalul din dotare. Cred ca pe baza propriilor filmari poti fi dati in judecata pentru tentativa de distrugere. La cum sareau si dadeau cu pumnii in perete e imposibil sa nu fi produs efecte.
  PS: Ca sa evitam confuziile si interpretarile gresite. In niciun caz nu-i compar pe baietii de la Hamas cu speriatii astia. Le comparam doar intelepciunea. Spre deosebire de hamasi, rivolutionarii nostri suna la 112 la 10 secunde dupa ce s-a intrerupt alimentarea cu energia electrica sau cu caldura si la 5 secunde dupa ce le-a picat netul pe smartfon.

 4. Costin AndrieşSpune:

  Răspunde
  martie 16, 2012

 5. emil borceanSpune:

  Răspunde
  martie 16, 2012

  Au gresit duba. Vrem duba-dubi-duba Love Nature Love:

 6. Costin AndrieşSpune:

  Răspunde
  martie 16, 2012

  De la “Jos Băsescu,” la “protesturile…” studenţilor lui Crăciun

  Douăsprezece minute am pierdut din viaţă pentru a urmări ce e în capul sau, mă rog, duba capului din duba protestatarilor găştii lui Claudiu Crăciun, imberbul asistent universitar, care şi-au tras şorţuleţe de sanitari şi s-au legat cu lanţuri de intrarea în sediul Ministerului Mediului pentru a protesta contra Roşiei Montane.
  (medalion Brianna Caradja)

  Sanitarii societăţii civile nu au urmărit decât să provoace un subiect. Se vede de la o poştă. Priviţi înregistrarea şi vă lămuriţi. Studenţii lui Crăciun “citeşte” din Lege…”protesturile sunt libere”(min 8.00) erau blindaţi cu broşuri, cu aparate de înregistrat, doar, doar să atragă atenţia.

 7. TastoniuSpune:

  Răspunde
  martie 16, 2012

  Nu-mi vine să cred ce personaje au tupeul să întineze idealurile Pieţii Universităţii! Ca un fost Golan de Provincie, care am ieşit în stradă în ’90 să-i sprijin pe “Golanii” din Piaţa Universităţii, şi ca un susţinător al punctului 8 de la Timişoara, mi se pare o blasfemie ca indivizi de genul acesta, care se pretind şi cu “studii politice” pe deasupra, să vină să-mi toarne gogoşi neo-socialişti în public.
  Am proasta impresie că bate la uşă restauraţia comunistă, cu vlăstarele şi beizadelele foştilor nomenklaturişti. Dar, defapt nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi…

 8. Occupy UBB - În Linie DreaptăSpune:

  Răspunde
  martie 16, 2012

  […] Gotiu, fani entuziasti ai „Primaverii arabe”, adica ai revoltei violente – Gotiu, Mihnea, Cornel ) . Ideile „neconventionale” diseminate in amfiteatrul de la UBB fac parte din […]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *