Filmul documentar „Agenda”

Etichete:

Acest documentar, lansat în 2010, poate fi vizionat integral pe situl Vimeo. Autorul a decis să îl facă disponibil online până pe 6 noiembrie, ziua alegerilor prezidenţiale şi parlamentare din SUA. Nu de alta, dar încă patru ani de Obama ar însemna încă o etapă bifată în cadrul „lungului marş prin instituţii”. Strategia gramsciană … …

Acest documentar, lansat în 2010, poate fi vizionat integral pe situl Vimeo. Autorul a decis să îl facă disponibil online până pe 6 noiembrie, ziua alegerilor prezidenţiale şi parlamentare din SUA. Nu de alta, dar încă patru ani de Obama ar însemna încă o etapă bifată în cadrul „lungului marş prin instituţii”. Strategia gramsciană de mutaţie socială prin avansarea constantă a marxismlui cultural este pusă în aplicare şi în SUA. Nu de ieri – de azi, ci de zeci de ani.

Agenda: Grinding America Down

Emil Borcean

Emil Borcean

Comentarii

 1. Mihaela BărbuşSpune:

  Răspunde
  octombrie 30, 2012

  Multumesc, Emil. Informatiile sunt importantissime. Din caritate frateasca trebuie trimis la toti cunoscutii.

 2. DanCanadaSpune:

  Răspunde
  octombrie 30, 2012

  Multumesc! Din 2010, dar nu-l stiam. Cutremurator, chiar am verificat si intr-adevar dedicatia din cartea „Rules for Radicals” de Saul Alinsky este:

  „Lest we forget at least an over-the-shoulder acknowledgment to the very first radical: from all our legends, mythology, and history… the first radical known to man who rebelled against the establishment and did it so effectively that he at least won his own kingdom — Lucifer.”

  Si mai jalnic e cind vad atit de multi useful idiots pe HuffingtonPost de exemplu aruncindu-se ca boii in bratele unui 2nd term. Cintind osanale nesimtite si cui? Unuia mai rau decit un anticrist. Macar un anticrist crede in Dumnezeu pentru ca se lupta impotriva lui. Obama nu crede in nimic.

  Daca iese Obama iar – e clar, se poate spune ca America e centru-stinga, nu centru-dreapta. Dupa care 4 ani in care tumoarea se va aseza fara a mai putea fi scoasa.

 3. Liv St OmerSpune:

  Răspunde
  octombrie 30, 2012

  Multumesc, Emil, pt film. E intr-adevar extraordinar; iar tipul de la newzeal.blogspot.com mi s-a parut super. Pacat ca nu ies si in Romania mai inspre MSM ideile astea. Mare pacat este ca in Romania MSM e plina-ochi, inca, de „chiloti”. Visez inca la ziua cand ILD va putea deveni un ziar de talia „Romania Libera”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *