FUNDATIA IOAN BARBUS

Islamizarea Europei – Ep. 1: Izolarea (documentar israelian)

Episodul 1 – Izolare

Mai jos puteti urmari prima parte din cele patru a documentarului israelian ALLAH ISLAM subtitrat in limba romana. Documentarul realizat in 2012 de Zvi Yehezkeli și David Deryi documenteaza zonele islamizate sau in curs de islamizare din Europa.

Realizatorul filmului este un israelian care vorbește arabă fără accent, iar asta i-a fost suficient pentru a se putea infiltra în comunitatea musulană din mai multe „no-go zones” (despre zonele islamice din Europa, citiți ZUS) din Suedia și Franța, pentru a înțelege mai bine mentalitatea din interiorul comunității islamice europene.

Nu este irelevant faptul că documentarul a fost realizat de israelieni. Israelul se confruntă cu islamismul de la inființare și știe cu cine are de-a face, spre deosebire de Europa „multiculturală”, încă orbită de ideologie.

Documentarul începe vorbind despre milioanele de musulmani acceptați în Europa în ultimele decenii, imigranți care resping integrarea și se ghetoizează în zone ce le transformă în focare de crimă, trafic de droguri și extremism religios. Teama de revoltele musulmane este din ce în ce mai prezentă în Europa.

„Vă invit la o plimbare prin Europa obișnuită, unde furia imigranților musulmani s-a făcut deja simțită, în locuri în care frica duce zilnic la confruntări reale între culturi și civilizații, între est și vest.”

Daca nu vedeti subtitrarea, apasati butonul din stanga rotitei, in coltul din dreapta jos.

Zvi Yehezkeli pornește de la o intrebare: există acel „nou islam european”, este el diferit și produce o nouă generație?
Aterizează în orașul din sudul Suediei, Malmo, cu o populație musulmană de aproximativ 25%, și caută un ghid pentru a-l îndruma în cartierul majoritar islamic Rosengård. Neînsoțit, orice străin este atacat în acest cartier din sudul Suediei, îi spune un tînăr irakian care este de acord să îl însoțească.

Articole despre imigrația islamică în Suedia:

Documentarul prezintă și cîteva detalii despre imigrația islamică a orașului Montfermeil din sudul Franței. Primarul orașului a declarat, referindu-se la problemele cu imigranții musulmani din oraș, că „doar în vise poți aplica politici de integrare aici, atîta timp există oameni care nu au învățat limba în 25 de ani”, „ceea ce se întîmplă e un razboi civil intre culturi”.

Comunitatea islamică din Franța e ca o bombă cu ceas care stă să explodeze. Poliția din Franța este conștientă că o nouă intifada, ca cea din 2005, poate izbucni în orice moment.

O femeie musulmancă de origine din Algeria, primar în zona Marsiliei, spune că „extremiștii impun propriile reguli în zonele locuite de musulani, impun basmaua islamică și modul de viață după regulile strict islamice. Același lucru e valabil și în Malmo.

Primarul din Montfermeil, întrebat dacă dorește să limiteze imigrația musulmană, spune că e prea tîrziu, „în Franța sînt 7 milioane de musulmani, 10%, cea mai mare problemă este deja în interiorul Franței.”

Lars Hedegaard, președintele Societăţii daneze pentru libertatea presei, un scriitor și cunoscut critic al islamului care scrie și vorbește despre deteriorarea libertății de exprimare în Europa ca urmare a imigrație musulmane, a declarat: „pînă în 2060 musulmanii vor fi jumătate din polpulația Danemarcei. În Europa se va produce o rupere, o segmentare, în viitor va fi o parte slabă a lumii, nu știu cum va evolua situația, sper ca nu vom ajunge la razboi civil.”

În închieierea primului episod, ghidul irakian al lui Zvi Yehezkeli în cartierul din Malmo, ajuns de mai puțin de un an în Suedia, spune că, „în ciuda războiului, mai bine ramîneam în Irak. Credeam ca aici e Raiul pe Pămînt, dar sînt atît de mulți arabi. Asta nu poate fi Suedia. E păcat dacă Suedia va arăta așa. Curînd steagul suedez va fi coborît și în locul lui va fi pus steagul arab.”

Episodul 2: „Legile lui Allah sau legile țării”

Episodul 3: „Teroare”

Episodul 4: „Evreii din Europa”

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

12 Comments

 1. Sebi Bulbuc
  24 October 2012

  Zarurile au fost aruncate !

 2. Simona AN
  24 October 2012

  De curand citeam despre un film care prezenta statistic inmultirea musulmanilor in Europa (prin spor natural, nu imigratie) care a fost prezentat la Vatican si a produs o mare ingrijorare. Articolul nu mentiona numele filmului. Dar preciza ca in 20-30 de ani Europa va fi majoritar musulmana.

 3. Costin Andrieş
  24 October 2012

  Simona, nu stiam de povestea cu filmul aratat la Vatican. Uite ce am gasit.. filmul aratat este Muslim Demographics, ( peste 13 milioane de vizualizari, il poti vedea aici http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU ) dar filmul descrie multe informatii deformat si multe cifre false

  Entitled Muslim Demographics, and viewed more than 13m times on YouTube since its release in 2009, the seven-minute long video claims Muslim immigration and higher birth rates means France will become „an Islamic republic” within 39 years.

  But many of the statistics used have been shown to be false or unproven, including a claim that French Muslim families have 8.1 children on average, and that 25% of Belgians are Muslims – the true figure is 6%. A German government official is falsely quoted as saying Germany will be a Muslim state by 2050.

  Vaticanul s-a distantat de film:

  „This video does not express the view of the synod or the Vatican. Turkson has said he is sorry if the video was wrongly interpreted since he did not intend it to be anti-Muslim, merely a comment on the nihilism in western society.”

  mai multe detalii despre falsurile din film http://islamineurope.blogspot.ro/2009/05/muslim-demographics-fact-vs-fiction.html

 4. Vlad M.
  24 October 2012

  Costin, am discutat despre acest clip chiar pe site-ul nostru pentru ca l-am pus eu (Cealalta bomba islamica). De altfel, tin minte discutia a atins si obiectiile aduse de Islam in Europe – unele corecte, altele pe langa, dovada rahatul acuzatia tembela a autorului de scaremongering si alte panseuri demne de Islamulazi.

 5. Silvapro
  24 October 2012

  Merci, Costin. Nu stiam de film. E misto ca e facut si pe o nota personala si nu numai cifre. so you can get the feeling…

 6. Liv St Omer
  24 October 2012

  Multumesc pentru film, Costin! Si eu care tocmai planuiam sa aplic la o universitate din Malmo, sa emigrez acolo! Dupa asta, probabil o sa ma mai gandesc….

 7. Solo
  24 October 2012

  Exista si evrei care sustin islamizarea Europei:
  http://www.youtube.com/watch?v=5jl-OJJVAEg

 8. Costin Andrieş
  24 October 2012

  exista, si daca vrei iti dau citeva exemple de romani care vor desfiintarea romaniei.
  Cum exista evrei care sustin islamizarea, la fel cum exista si europeni care sustin islamizarea, musulmani care nu o sustin, etc.

  Problema nu se pune in termeni de ‘cine’, e vb despre un ‘ce’. Multiculturalismul e o ideologie, nu o rasa, la fel ca islamul.

 9. Corneliu
  24 October 2012

  Am vizionat toate cele patru parti, in original.
  Daca cei care nu au inteles pana acum continua sa nu inteleaga si dupa vizionare, slaba speranta sa mai inteleaga vreodata.

 10. mikael
  24 October 2012

  cunosc fenomenul-din interior. ce se intampla e groaznic,iar cei care ar trebui sa faca ceva (BOR in Romania) isi vad de ale lor (cele pamantesti,adica vitelul de aur) Consecintele le vom suporta cu totii,inshallah…

 11. sid
  24 October 2012

  Eu nu inteleg care este motivul economic pentru aducerea musulmanilor in suedia.

 12. Vlad M.
  24 October 2012

  Nu e nimic de inteles, sunt nebuni, au creierul spalat de corectitudinea politica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi