FUNDATIA IOAN BARBUS

80% din musulmanii europeni sunt cerșetori beneficiari de ajutoare sociale

O diatribă a unuia care s-a săturat să tacă și expune ipocrizia coreligionarilor, deși i-ar fi plăcut să-i vadă dărâmând Occidentul decât în situații nedemne: Violatori și traficanți de droguri, clerici și administratori leneși și dedați la o mulțime de nelegiuri doar pentru a trăi pe spinarea occidentalilor care le-au acordat azil și îi tratează că pe niște oameni onești, predicatori care ziua vorbesc despre frumusețea islamului și noaptea se uită la filme porno, o mulțime de inși care amâna distrugerea Occidentului pentru a beneficia de pe urma lui.

Europenii plătesc taxe și o parte importantă din ajutoarele sociale distribuite în țările UE se îndreaptă către musulmani, atât către familiile cu mulți copii ale acestora, cât și către moschei, deseori intitulate pompos ca fiind centre culturale. În aceste centre culturale are loc mai apoi îndoctrinarea luptătorilor Religiei Păcii care, atunci când nu aruncă în aer stații de metrou și autobuze în Europa, America sau în Israel, se ocupă cu omorâtul altor musulmani.

Cel care nu este de acord cu modul de abordare a problemei musulmanilor în Occident cunoaște și el realitatea crudă, dar ar vrea să nu se vorbească despre asta, probabil pentru păstrarea moralului ridicat.

Merită urmărit acest scurt video cu traducerea în engleză realizată de Memri.TV.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Daniel Francesco

Daniel Francesco

3 Comments

 1. Dorin
  23 October 2012

  Este foarte greu acuma, după zeci de ani de utilizare a mîinii de lucru din Turcia și alte țări musulmane, să mai dai înapoi. Mai degrabă inventezi paleative gen „politic corect” sau noul marxism sociologic…Aducerea acestei forțe de munca s-a făcut printr-o dublă culpă: din cauza lipsei părții bărbătești, ca urmare a războaielor civile europene (zise și mondiale) și pentru că nu s-a dorit „deranjarea” uniunii sovietice, luînd mînă de lucru creștină din sfera ei de influență !! Orice asemenea orbire politică și lipsă de creativitate occidentală în domeniul social se răzbună teribil !!
  Trăim vremurile acestei fețe ascunse a problemei. Evident că se pot face multe pentru întoarcerea acestui curs nefast al societății europene. Principala piedică în rezolvarea chestiunii este FAPTUL CĂ EUROPENII NU FAC 2,41 COPII PE FIECARE FAMILIE !!!

 2. Costin Andrieş
  23 October 2012

  si gaddafi spunea ca sint 50.000.000 de musulmani in europa, probabil sint ceva mai putini, si probabil ca nu chiar 80% traiesc pe ajutoare sociale, dar islamul este o problema foarte grava cu care se confrunta europa si intr-un viitor nu prea indepartat va fi cea mai mare problema a europei, sursa tuturor celorlalte probleme.

  tommy robinson este tip care in ultimii ani a vorbit despre extremismul islamic in marea britanie, si asta cu riscul de a fi atacat de musulani pe strada, demonizat in presa si la tv, si arestat. (am mai vb aici de el: https://inliniedreapta.net/taifun-stangist-apocalipsa-de-dupa-oslo/#comment-53849 )

  ei bine, tommy robinson a fost arestat recent si a fost incarcerat in celula cu islamisti, ceea ce e evident extrem de periculos pentru el,asa trateaza autoritatile din mare britanie cetatenii supara islamul (obama a facut la fel cu autorul unui film de pe youtube pe care l-a folosit pentru a justifica lipsa de actiune dupa tacul din benghazi)

  British police are holding him in a Muslim wing of a prison with Muslim cell mates.
  British Freedom Organization reported:

  We have just heard that Tommy Robinson has been incarcerated in London’s Wandsworth Prison, sharing a cell with Muslims on a wing full of Muslims screaming death threats at him.

  This is how the authorities react to those who try to warn Britain of the greatest threat to national peace and security since the Second World War.

  The British Government is hereby forewarned that should any harm come to Tommy Robinson in prison, they will be held to account.

  The Government has a duty of care to all prisoners, not to go out of their way to place them in potential danger for vindictive or political reasons. http://www.thegatewaypundit.com/2012/10/uk-police-arrest-top-anti-muslim-activists-hold-leader-in-muslim-wing-of-prison/

 3. dans
  23 October 2012

  mai trebuie alte exemple ca sa se vada ca multiculturalismul nu e doar o simpla greseala politica? e facatura la ordin pentru distrugerea statelor europene si trecerea la Globalizare. poporul ales va sti cum sa conduca treburile. noi cei din est, abia am iesit din asa conducere, stim cum e… mai avem oricum de terminat niste canale aici prin Romania.
  Inteligentia asta socialista tembela va fi numai buna de sapat la ele… o ard asa intelectual fara orizont, nemestecind ideile pe care le primesc prin universitatile staine. pacat ca isi vor tiri si popoarele dupa ele…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi