FUNDATIA IOAN BARBUS

Liviu Mihaiu, „săgeata lui Victor Ponta”, îl vrea primar pe Nicușor Dan

Liviu Mihaiu a intrat în campanie electorală, publică pe Youtube un clip video în care recomandă fanilor, părinților, bunicilor și prietenilor să îl aleagă, cu răbdare, pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei – „un om care salvează Bucureștiul de foarte mulți ani.”

Bucureștiul nu e încă salvat, dar mai avem o speranță!

„Vorbiți cu părtinții, cu bunicii, cu prietenii, și cu răbdare. Are o șansă, dacă noi toți îl votăm [pe Nicușor Dan]”, zice Liviu Mihaiu.

Care „noi toți”, întreb eu?

Să numărăm.

victor ponta liviu mihaiu

În 2013, Liviu Mihaiu și prietenii îl decorau pe Victor Ponta cu titlul de, țineți-va bine!,  ”Tânără speranţă ecologistă” (nu e glumă), asta la un an după lovitura de stat dogaro-societato-civilo-uselistă care, în aplauzele Vocii Rusiei, a alarmat întregul Occident, și pe ale cărei sângeroase baricade a luptat vitejește chiar el, Liviu Mihaiu.

„Asociaţiile Salvaţi Dunărea şi Delta, Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis, Terra Mileniul III, WWF şi Alma-Ro au premiat marţi, 5 iunie, jurnaliștii și politicienii care s-au remarcat pozitiv și negativ pe frontul de mediu în perioada iunie 2011 – mai 2012 
….

 Victor Ponta și Rovana Plumb – primesc fiecare titlul de ”Tânără speranţă ecologistă” pentru deschiderea către dialogul cu organizaţiile neguvernamentale de mediu.

… așa începea comunicatul din care aflăm care sunt cei care l-au decorat pe Victor Ponta.

liviu mihaiu victor ponta ecopolis

liviu mihaiu ponta

Să continuăm numărătoarea.

Rovana Plumb (PSD) si Liviu Mihaiu
Rovana Plumb (PSD) si Liviu Mihaiu

„Liviu Mihaiu a fost numit în funcţia de guvernator al Deltei Dunării în septembrie 2008, sub mandatul Cabinetului Tăriceanu 2. La acea vreme, presa centrală a acuzat că Mihaiu – care a derulat numeroase programe bănoase de ecologizare a biosferei – era uns în funcţie cu un unic scop: servirea intereselor lui Sorin Ovidiu Vântu. Totodată, afaceristul Alexandru Bittner a dat publicităţii un document din care reieşea că Asociaţia „Salvaţi Delta” – în care Mihaiu e activist de seamă – solicita concesionarea unor suprafeţe uriaşe din Delta Dunării.” (sursa)

remus cernea ponta liviu mihaiu

„Unealta lui SOV
În 2009, o anchetă a ziarului Adevărul avertiza că Liviu Mihaiu era implicat într-o afacere cu iz sulfuros. PSV Company, fosta Petromservice, amplasase în Deltă două tancuri plutitoare care alimentau bărcile cu carburanţi. Afacerea era bănoasă şi se baza pe monopol, întrucât compania nu avea concurenţă pe această piaţă. Autorizaţia de mediu a fost obţinută în septembrie 2008, la doar o săptămână după ce Liviu Mihaiu fusese numit guvernator al Deltei Dunarii. PSV Company era controlată de controversatul om de afaceri Sorin Ovidiu Vântu. Mihaiu a fost numit guvernator al Deltei Dunării în 18 septembrie 2008 şi a fost demis la 11 februarie 2009.” (sursa)

Liviu Mihaiu si Mircea Toma
Liviu Mihaiu si Mircea Toma
Mircea Toma, Cristian Pirvulescu si Victor Ponta

Vedeți și:

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

1 Comment

  1. livstomer
    25 May 2016

    Nicusor Dan, cred eu, urmeaza aceeasi tactica perdanta a lui Iohannis – stie ca ii va fi usor sa ia multe voturi dinspre dreapta, dar ca are nevoie si de voturi dinspre stanga – si atunci se afiseaza cu toti penibilii gen Pippidi sai mihaiu. E concluzia mea, dupa ce am vazut si fragmentul din dezbaterea gds…”sunt nicidedreaptanicidestanga”…my ass! Da, infantil, se poate spune si asa. Insa, asa infantil…alternativa mea, cetatean care voteaza? Predoiu? Nu prea cred…atunci?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi