FUNDATIA IOAN BARBUS

Multiculturalism Turbo

Doar ce Germania, Marea Britanie, Franţa, Olanda şi Belgia au anunţat eşecul multiculturalismului, acesta revine cu forţe proaspete din Africa.

Sîntem martorii începutului crizei migranţilor de „proporţii biblice”, care a fost prognozată acum cîteva luni de autorităţile italiene. Tunisienii au fost doar cei care au spart gheaţa, iar ultimele bărci ce ajung pe coasta insulei italiene, Lampedusa, sînt pline cu migranţi ce vin, în primul rînd, din Somalia, Nigeria, Bangladeş, Coasta de Fildeş, Ciad şi Sudan.

Afluxul de africani negri, şi alţii, a fost oprit ani de zile de guvernul totalitar condus de Colonelul Muammar Gaddafi. Colonelul Gaddafi a avertizat în repetate rînduri europenii că în cazul în care nu îi sînt îndeplinite cerinţele – ce constau în general din „ajutor” financiar – acesta va dezlănţui un potop de africani negri înspre Europa. (Colonelul Mouammar Gaddafi cere UE cinci miliarde de euro pentru a stopa imigratia ilegala din Africa „neagra” 31 AUGUST 2010, Hotnews.ro)

Ameninţările lui păreau stranii din moment ce conducerea Uniunii Europene a declarat, în mod public, că trebuie să importe încă 50 de milioane de africani în următoarele decenii pentru a-şi satisface nevoile multiculturale. (Uniunea pentru Mediterana/ EuroMed: opt cincinale pînă la transformarea multiculturalismului în monocultură). Am putea presupune că ameninţările lui Gaddafi sînt motiv de îngrijorare doar pentru că migranţii ar ajunge în Europa prea curînd – cu ani înainte de termen. Populaţia înlocuitoare urma să fie dozată gradual, pentru a nu alarma populaţia albă din Europa, ce urma să fie înlocuită pe nesimţite. (Dacă vă gîndiţi că problema este prea îndepărtată şi irelevantă pentru România: Depopularea şi repopularea României)

În momentul în care Uniunea Europeană a început să ia partea rebelilor libieni, Colonelul Gaddafi a dat europenilor un ultim avertisment. (Gaddafi, noul fost aliat al Europei şi al occidentului împotriva islamismului, martie 2010) Apoi, în momentul în care bombele NATO au început să cadă (Franţa şi ONU conduc războiul pentru întemeierea Califatului în Coasta de Fildeş), şi-a dus la îndeăplinire ameninţarea. Digul ce a oprit pînă acum afluxul pe oropsiţi, a fost acum dărîmat, iar valurile încep să inunde ţărmurile Europei de Sud.

Pentru început, criza a lovit Italia, dar s-a răspîndit între timp dincolo de graniţa italiană. Deocamdată, situaţia este complexă, fluidă, şi greu de anticipat, altfel decît în termeni foarte generali…

Colonelul Gaddafi a făcut exact ce a spus că va face. A îndreptat grupuri numeroase de africani negri – cei mai dispreţuiţi oameni în ochii arabilor – înspre Europa. Gaddafi se bazează pe binecunoscutulele tendinţe umanitare al europenilor, de a se asigura că toţi refugiaţii vor fi primiţi, hrăniţi, adăpostiţi, li se va oferi ajutor medical, sprijiniţi, provocînd cheltuieli foarte mari şi dificultăţi logistice Uniunii Europene. Colonelul înţelege foarte corect că aceşti migranţi – analfabeţi, loviţi de sărăcie, mulţi dintre ei, cu siguranţă criminali şi terorişti Al-Qaeda – sînt o armă mai eficace ca tancurile, avioanele, navele de război şi artileria. (Gaddafi: Va fi un jihad islamic în faţa voastră, în Mediterana, o catastrofă pentru întreaga lume, 6 martie, 2010).
(Gates of Vienna)

Gura păcătosului…

Avem 50 de milioane de musulmani în Europa. Există semne că Allah va asigura victoria islmului în Europa, fără spade, fără arme, fără consecinţe militare. Cei 50 de milioane de musulmani din Europa o vor transforma într-un continent islamic în cîteva decenii.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

8 Comments

 1. calehari
  8 April 2011

  ANN BARNHARDT un monument de curaj : Hei, senator Graham. Voi arde un Coran in cinstea ta. Veniti sa ma cautati . Niciodata nu ma voi pleca in fata Islamului !
  Costin , te rog daca poti , invit-o pe Ann Barnhardt si la noi . Cred ca merita .

 2. Liv St Omer
  8 April 2011

  Cheers!! Tocmai imi aprind si eu un trabuc de la o foaie din Coran. Huoo Ghaddafi!!! Simt cum se pregateste o noua batalie de la Poitiers, trebuie sa gasim un Charles Martel.

 3. Rosu
  8 April 2011

  De unde un Martel, cand Europa isi arde cu mana ei Crucifixele si se dezice de propria-i fiinta? Ne trebuie familii sanatoase, copii si bun simt traditional, ca restul se rezolva.

 4. Liv St Omer
  8 April 2011

  Ma visam eu, asa, un fel de Martel……dar nu e cazul. Era doar o fantezie de-a mea, am citit prea multe carti medievale.

 5. calehari
  8 April 2011

  Aruncati femeile peste bord ! Astfel este mentinuta flotabilitatea barcilor care fac curse regulate intre coastele Africii si tarmurile Italiei . Insula Lampedusa a fost cucerita . Ea nu mai este teritoriu italian, asta ar putea spune oricine e martor la invazia africanilor care fug din calea revolutiilor pe care le-au provocat !! In fiecare zi , au loc ciocniri intre fortele de politie si imigrantii care incearca sa fuga de pe insula pentru a ajunge in Franta, Belgia , Olanda sau Suedia .
  Oraselul de granita italian , Vintimille , este si el invadat de africanii , multi fugiti din Lampedusa , care incearca sa forteze frontiera . Sambata trecuta , orasul a fost teatrul unor manifestatii la care au participat organizatii regionale de extrema stanga care si-au exprimat sustinerea pentru cauza imigrantilor tunisieni . Numai in luna martie , autoritatile franceze au reusit sa aresteze 1348 de imigranti tunisieni . Iata ce a declarat unul dintre ei, Tarek , in varsta de 20 de ani ; ” Am plecat din Kairouan, acum 20 de zile la bordul unei barci in care eram inghesuiti 150 de persoane in loc de 60 cat era capacitatea maxima , astfel incat , am fost nevoiti ca sa nu ne rasturnam, sa ARUNCAM PESTE BORD 12 FETE !! Din cate vedem, cuceritorii nu-si fac probleme , femeile europene ii asteapta !

 6. adi
  8 April 2011

  ahaha. Costine, mai stii prietenii mei belgieni? „Prieteni’ in fine… au acuma 70 de ani :). Dar, stiu cand „ea” a venit prima oara in RO cu ideea de a da ajutoare la tziganushi. N-a mai scapat de ei… fugeau astia dupa belgieni ca in „Goana dupa aur”. Dupa 2 zile s-au lecuit de ajutoare si au pus mana pe maturi sa alunge tziganii care se catzarau pe gardurile casei noastre. :))
  Noh… fain articolu… adica „fain”… fain nu e ca e de rau, dar e educativ.
  Mi-a zis cineva ca e o idee rea ca RO sa intre in EU… pe atunci (2005) nu intelegeam ce zice, dar tipu zicea multe. Eu ma gandeam numai la „ce fain ar fi sa avem si noi strazi si benzinarii ca europenii”. Nu ma gandeam ca vom „imprumuta” si problemele lor, evident grave.

 7. dr pepper
  8 April 2011

  ce tzeapa si cu candidatii „tea party” – au ajuns la compromis si au fost pacaliti de democrati.
  ce tzeapa de proportii!

 8. dr pepper
  8 April 2011

  inca nu m’am dezmeticit…
  ce lovitura a putut sa primeasca tea party din partea rino si a democratilor!
  toti rino in frunte cu karl rove au iesit in fata declarand ca daca se va ajunge la blocarea guvernului gop va avea de suferit, va fi in corzi, nimic nu il va mai salva.
  cine or sa mai creada tea party de acum incolo ( eu unul, clar nu) despre lupta lor impotriva deficitului bugetar cand nu au fost in stare sa taie nici macar un procent nu din deficitul bugetar ci din deficitul bugetar anuntat pentru anul viitor.
  in wisconsin nu au cedat si toata presa si masinaria de propaganda au sustinut ca tea party va distruge gop prin masurile luate, AP a s’a grabit sa demonstreze asta in alegerile pentru curtea suprema delarand’o prematur pe candidata democrata castigatoare cu 200 de voturi cand defapt candidatul republican conducea cu catteva mii avans.
  de ce era importanta aceasta alegere a judecatorului?
  socialistii au atacat in instanta legea data de guvernatorul wisconsin pentru a reduce cheltuielile.
  pacat de toata aceasta miscare tea party si de cei ce si’au pus speranta in ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi