FUNDATIA IOAN BARBUS

Primarul Londrei îşi trimite concetăţenii nemusulmani la moscheie

Când prostia nu este datul natural al unei persoane, nu-i nimic, se rezolvă, totul se învăţa, inclusiv regresul. Cel mai nou exemplu reuşit de spălare a creierului îl avem în persoana lui Boris Johnson, primarul capitalei britanice. În 2008, Boris Johnson a ajuns primar al Londrei nu pentru dovedirea unor mari capacităţi administrative pentru oraş, el a câştigat datorită sistemului politic, fiind propus de conservatori şi ca o consecinţă a silei pe care au manifestat-o locuitorii faţă de fostul primar laburist Ken Livingstone.

La trecerea a patru ani de la atentatele teroriste islamice care au zguduit capitala britanică, primarul Boris le ţine lecţii de morală londonezilor trimiţându-i la moscheie. Pe data de 4 septembrie, cu ocazia unei vizite la Moscheia East London şi la Centrul Musulman din Londra, primarul Johnson i-a sfătuit pe concetăţenii săi nemusulmani să ţină o zi de post în timpul Ramadan-ului. Luna de post musulman a început pe data de 22 august şi se va termina pe 20 septembrie. Cităm din declaraţia lui Boris Johnson de la Centru Musulman din Londra:

”În teatru, comedie, sport, muzică sau politică, musulmanii contestă stereotipurile şi arată că sunt, şi vor să fie o parte din marea comunitate.

De aceea îi îndemn pe oameni, în mod particular în timpul Ramadhan-ului, să cerceteze mai mult islamul, să vă măriţi capacitatea de înţelegere, să vă îmbunătăţiţi capacitatea de a înţelege şi a învăţa, chair să postiţi pentru o zi împreună cu vecinul musulman şi să sfârşiţi postul la moscheia locală

Finanţa islamică contribuie la economie prin schimbarea modului în care londonezii investesc, economisesc, împrumută şi cheltuie. Există învăţături de valoare pe care oamenii de orgini diferite le pot lua din islam, precum ar fi importanţa spirtului comunitar, a legăturilor de familie, compasiunea şi ajutorarea celor mai puţin norocoşi, toate cele care sunt în inimă învăţăturilor islamului.”


Boris Johnson la Centrul Musulman

Nimeni nu contestă că există şi foarte multe persoane oneste şi care respectă legea în comunitatea musulmană, dar pioşenia islamică singură, fără respectful vieţii şi demnităţii celor de altă religie nu aduce nimic bun. Boris Johnson a uitat să le spună musulmanilor să-şi respecte şi să-şi iubească vecinii de altă religie. Dar Boris Johnson a uitat şi să ne propună şi nişte modele pline de inspiraţie din lumea islamică britanică, de aceea îl vom ajută cu următoarele 4 recomandări:

1. Anjem Choudary pentru că a spus despre Crăciun că este o sărbătoare păcătoasă şi că homosexualii trebuiesc omorâţi cu pietre.

2. Al-Mujahiroum, grupul lui Anjem Chouadry, responsabil de 12 atacuri sinucigaşe efectuate după carnagiul londonez din data de 7 iulie 2005.

3. Omar Bakri Muhammad, născut în Siria , organizatorul filialei Hizb-Ut-Tahrir din Marea Britanie.

4. Grupul condus de Omar Khyam, datorită căruia nu mai putem intră în avioane nici măcar cu o sticlă de suc, pentru complotul îngrăşămîntului.

Ne oprim aici, nu vrem să-i dăm prea mare bătaie de cap primarului, ori Doamne-fereşte să roşească! Iar vouă vă spunem un proverb adaptat: ”When in London, don’t do as Some-Londoners do”; (din proverbul: When in Rome, do as Romans do – La Roma, sa te comporti ca un roman)

Unde prin Some-Londoners – terorişti islamici londonezi.

Boris Johnson muslim

Boris Johnson?

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Daniel Francesco

Daniel Francesco

5 comentarii

 1. vladp9
  10 septembrie 2009

  INCREDIBL!

  primarul Londrei…

  avea dreptate admin-ul de la Gates Of Vienna (Baron Bodissey), Europa este deja infranta, daca Marea Britanie e in genunchi

  trist.. copiii nostri vor fi bolnavi, dpdv ideologic

 2. costin
  10 septembrie 2009

  Ma uitam entuziasmat la Boris in campania pentru primaria Londrei. E un timp foarte simpatic si dadea impresia ca e bataios pentru lucrurile in care crede si la care tine. Prima oara Sarkozi, apoi Rasmunsen Fogh, acum Boris… chiar nu e nimeni? Sa vedem Wilders ce va face cind va ajunge prim-ministrul Olandei.. in cazul incare nu vor scapa islamistii si comunistii de el inainte, cum au facut cu Pim Fortuyn. Parca traiesc un vis urit

 3. Imperialistu'
  10 septembrie 2009

  „Prejudice based on simple ignorance”. Bine, Boris!! ???? Baieti, tovarasul asta de drum trebuia sa salveze Londra de Livingstoni? Eh, lasa, Londonistan nu suna atat de rau.

 4. Esperanto
  10 septembrie 2009

  Arata ca un pedarast – si e un porc! N-am ce spune! Bine ca tine legatura cu blocul sau electoral – vom vedea cita compasiune va avea de la Musulmani in ziua cind vor lua cu asalt Londra si apartamentele „multstimatei” elite Londoneze!

 5. Marse
  10 septembrie 2009

  An dupa an ma tot minunez ce viziune clara avea acum 100 de ani G.K. Chesterton apropo de islamizarea Angliei (in „Hanul zburator”). Am citit romanul prin 1991 si atunci mi s-a parut doar interesant … acum suna ca un dangat funebru . Sa speram ca macar finalul va fii unul fericit in istoria reala …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian