FUNDATIA IOAN BARBUS

Ucigașii au întotdeauna dreptate

Aldo Sterone este un umorist de origine algeriană ce trăieşte în Marea Britanie. El a cunoscut islamismul din interior şi, în acest articol, îi pune pe francezi în gardă în privinţa acestei ideologii criminale.

Iată un francez de origine algeriană cu mai mult de 15 condamnări, adunate cât timp a fost minor.

Este ceea ce în mod obişnuit numim o canalie. O persoană care se află pe pământ dintr-o eroare şi al cărui comportament poate fi rezumat la un singur concept: această persoană încearcă să îi facă pe ceilalţi să plătească pentru greşeala care a permis ca ea să se afle printre noi; de aici provine această atracţie pentru moarte, monstruozitate, vandalism şi distrugere. Când adăugaţi unei canalii islamul din Franta şi un sejur în Afganistan, obtineţi un amestec exploziv.
Franţa se remarcă când este vorba să lanseze sateliţi, să păstreze un patrimoniu istoric sau să construiască Renault Megane. Din contră, există o sfidare pe care francezii o acceptă din orgoliu şi în faţa căreia vor eşua lamentabil. Aceea de a hrăni în ţara lor islamismul şi de a trăi în pace. În Algeria, sugarilor li s-a tăiat gâtul sau au fost zdrobiţi de ziduri. Fetuşi au fost scoşi din pântecele spintecate ale mamelor şi s-au întâmplat şi alte lucruri pe care nu vreau să vi le povestesc. Deci, folosiţi-vă superlativele cu zgârcenie, pentru că n-aţi văzut încă nimic!

Aţi declarat că nazismul este răul absolut. Era adevărat acum 70 de ani. Bine aţi venit în 2012! Dacă nu vă treziţi, veţi pleca spre abator fără să vă daţi seama. Am avut zeci de ocazii să văd sute de mii de morţi în Algeria din cauza terorismului islamic. Veţi crede că asta ni s-a întâmplat pentru că suntem nişte brute. Vă credeţi mai buni decât noi şi vă închipuiţi că puteţi creşte Bestia în ţara voastră şi să trăiţi liniştiţi. Astăzi plătiţi preţul păcatului mândriei şi nu este decât începutul.

Cu islamiştii, prizonierilor li se taie gâtul. Cu islamiştii, ostaticilor li se taie gâtul. Localităţile, monumentele, fermele sunt distruse. Este implacabil. La Ben Talha, în noaptea de 22 spre 23 septembrie 1997, la 400 de femei, copii, nou născuţi, bărbaţi, tineri, bătrâni, li s-a tăiat gâtul în doar patru ore, şi nu a fost măcar o anchetă. Şi la noi, deasemenea, terorismul islamic a început cu o persoană, apoi 3, apoi 4… şi într-o zi am încetat să mai numărăm. Ne bucuram să ne sculăm dimineaţa în viaţă.

De zeci de ani, Franţa votează consecvent pentru partide care au transformat cartiere întregi, şi curând oraşe întregi, în enclave unde Republica nu-şi mai găseşte locul. Islamiştii controlează aceste zone care devin un amestec hibrid şi periculos.

Când o canalie care i-a dat foc unei fete într-o cârciumă ordinară este adusă pentru reconstituirea faptei, cartierul său îl aplaudă. Câţi îl aplaudă discret pe Mohammed Merah în această seară? El a ucis arabi, da, dar fata care a fost incendiată era deasemenea arabă. În lumea aceasta, ucigaşul are întotdeauna dreptate!

Prin votul vostru vă impuneţi singuri aceasta “diversitate”, care nu este altceva decât o experienţă socială criminală al cărui scop este tocmai de a şterge diversitatea umană. Astăzi, cei care o propovăduiau, vă lasă baltă, spunându-vă că, până la urmă, nu merge. Experimentul a dat greș, dar voi sunteți cei care va trebui să strângeți resturile și să suportați consecințele.

Aldo Sterone sur l’aveuglement de la France face à islamisme


“Câţi îl aplaudă discret pe Mohammed Merah în această seară?” se întreabă Aldo Sterone. Răspunsul a venit fulgerător: Claude Gueant, ministrul de interne francez, a intervenit joi, 22 martie, pentru a închide un “fan-page” pe Facebook, “omagiu” în cinstea lui Mohammed Merah, deschis puţin după moartea teroristului, unde 435 de persoane apucaseră, în doar câteva ore, să-şi prezinte omagiile ucigaşului!

Ceva obişnuit: “cartierul” musulman aplaudă canalia! Cu o zi înainte, Jean Luc Melenchon, comunistul care conduce Frontul Stângii, spunea în faţa alegătorilor din Bobigny, localitate aflată în zona musulmană ce poartă încă un nume francez, Seine-Saint Denis: “Nu cred că vreun musulman are ceva de-a face cu un asemenea degenerat”.

A doua zi 435 de persoane, considerând că degeneratul le seamănă şi îi reprezintă, îl omagiau, în timp ce aberaţia comunistului îl făcea pe acesta să crească brusc în sondaje cu 5%, deoarece “nu a exploatat politic tragedia”, după cum remarcau cu “obiectivitate” ziarele franceze!

În martie 2012, Le Monde, Liberation şi celelalte al-Jazeere franceze, Melenchon, Francois Bayrou, Lionel Jospin, SOS-Racisme şi ceilalţi muezini ai islamismului francez, au bătut în cuie cu reflexă spontaneitate : xenofobia, rasismul, extrema-dreaptă şi pe neo-nazişti; asta până când s-a aflat că tot un mohammed este ucigaşul. Când s-a aflat adevărul, Francois Bayrou a arătat vinovatul: ”Extrema-dreaptă face surf profitând de situaţie”, iar Mohammed Moussaoui – preşedintele Consiliului Francez al Cultului Musulman – a spus ceea ce toţi liderii musulmani din occident s-au învăţat să spună atunci când “martirii” lui Allah fac să curgă sângele necredincioşilor: “aceste crime sunt în contradicţie totală cu fundamentele islamului”.

În septembrie 2001, degeneraţii au fost tot de-alde: Mohammed, Khalid, Ziad, Ahmed, Saeed sau Marwan. Şi în timp ce turnurile se prăbuşeau, iar sute şi sute de mii de musulmani care, normal, “nu aveau nici o legătură cu ucigaşii”, răcneau bucuroşi “Allah Akbar” din Maroc şi până în Indonezia, manifestându-şi astfel ataşamentul faţă de preceptele şi fundamentele islamului, Le Monde -să rămânem în Franţa- a dedicat două pagini, “Islamului- Religie a Păcii”! Şi-a regurgitat astfel pe pagini întregi, zi de zi, colaboraţionismul islamic greţos alături de celelalte “entităţi” gemene ale mass-mediei franceze – adevărate “Al-Jazeera intra-muros” – drapate în chador-ul ideologic al corectitudinii politice şi multiculturalismului.

Azi se prosternează în faţa Islamului, demni urmaşi ai “bravilor” înaintaşi – Le Matin şi Je Suis Partout – ce îşi pocneau călcâiele şi-şi zvâcneau braţul în faţa Nazismului într-un mimetism genetic ce îi dezonorează istoric.

Aşternandu-se şi el, ca atâţia alţii, covoraş de rugăciune la picioarele degeneraţilor lui Allah, compozitorul german Karlheinz Stockhausen, psalmodia în transă un imn de slavă în cinstea asasinilor, atunci când uriaşul rug din centrul New-York-ului încă mai fumega: “…Avem în faţă cea mai mare operă de artă a tuturor timpurilor. Gândiţi-vă: tipii ăia au reuşit, într-un singur act, lucruri la care noi nici nu îndrăzneam să visăm. Au repetat timp de zece ani, cu fanatism, un concert la capul căruia au murit. E cea mai mare opera de artă a Universului! Mă simt neputincios. În faţa unei asemenea opere, noi, compozitorii suntem zero”. (“Războiul Timpurilor”- Trăian Ungureanu)

Cu islamiştii, compozitorilor li se taie gâtul, chestia asta Stockhausen nu o ştie!

În 2004, degeneraţii au fost tot: Mohamed, Fouad, Hamid, Hassan, Othman, Rachid, Youssef… deşi, după ce moartea a venit cu trenul pentru 200 de oameni la Atocha, presa spaniolă, guvernul şi primul ministru Aznar strigau bisilabic – “E-TA!”.

Când s-a aflat adevărul, Spania a spus primitoare: Bine ai revenit Islam!

În 2005, degeneraţii au fost tot: Mohammed, Shehzad, Hasib si Eliaz. Musulmani cumva?
Da, dacă nu au făcut nimic! Nu, dacă au sfârtecat 54 de oameni în metroul londonez! Atunci, ei sunt “artişti” în varianta Stockhausen sau “militanţi” în varianta BBC-ului, ceea ce, dacă ucizi în numele Islamului, este de fapt acelaşi lucru.

Pe 19 august ‘91, ruşii au rămas cu gura căscată atunci când şi-au deschis televizoarele. Televiziunea sovietică a difuzat ore întregi baletul Lacul Lebedelor, timp în care tancurile puciştilor ocupau străzile Moscovei. Peste ani, mulţi englezi ar fi ales baletul, dacă ar fi fost liberi să aleagă… s-au ales însă cu rugăciunea.

Pe 21 iulie 2005, un important canal de televiziune englez şi-a anulat programul de ştiri şi a transmis în direct slujba ce avea loc în prezenţa a 3.000 de musulmani în Marea Moschee din Birmingham! Era la două săptămâni după măcelul de la King Cross. Cu puţin timp înainte, 4 artişti-militanţi îşi rataseră opera: să spulbere alte staţii de metrou şi alte autobuze din Londra. Vremuri frumoase când londonezii se bucurau să se scoale dimineaţa în viaţă şi când fiecare ştia ce are de făcut: musulmanii se rugau, televiziunea informa, adică îi filma, iar artiştii- militanţi ucideau sau măcar încercau sa o facă.

Nu în aceeaşi situaţie se află însă cei ce ucid in numele oricărei alte cauze. Aţi auzit de militantul Timothy McVeigh sau aţi urmărit vreo slujbă de la biserica al cărui enoriaş a fost artistul Anders Brevik în timp ce acesta îşi “definitiva opera” cu puşca, pe insula Utoyea? Nu, deoarece fiind poate laici sau aparţinând altei religii decât cea musulmană, ei nu sunt nici artişti nici militanţi. Sunt “monştri” şi “asasini în masă”.

“Mohammed Merah lupul solitar” sau “Un act izolat”, titrează presa franceză administrând sedative celor ce hrănesc toleranţi Bestia islamistă.

În Statele Unite, încă din luna octombrie 2011, Hussein Obama, cel ce a decretat “…suntem una dintre cele mai mari ţări musulmane din lume”, a început “să-şi sedeze” agenţiile de securitate. Şi asta nu o spune fiştecine, ci chiar procurorul general James Cole, ce a confirmat că administraţia Obama a dispus retragerea tuturor materialelor de pregătire utilizate de forţele de ordine şi agenţiile de securitate în scopul îndepărtării tuturor referinţelor la Islam. De Ce? Unele asociaţii ale musulmanilor le-au considerat ofensatoare!

După câteva zile, agenţiile de securitate dejucau a 14-a tentativă de atentat islamist în New York din ultimii 10 ani, împiedicându-l să devină artist pe Muhammad Yusuf, pasionat făuritor de bombe. “Poliţia ne urmăreşte! Cine urmăreşte poliţia?” şi “Nu Statului Poliţist!” strigau chiar în timpul ăsta în Foley Square, sute şi sute de musulmani de-abia ridicaţi de pe covoraşele de rugăciune.

Bieţii oameni! “Intoleranţa”, “xenofobia” şi “rasismul” societăţilor ce-i găzduiesc îi împiedică pe aceşti copii ai lui Allah, pe aceşti misionari blânzi ai nevinovatului profet Mahomed, pe aceşti mesageri ai Religiei Păcii, să ocupe locul de cinste stabilit de Coran: acela de stăpâni ai mulţimilor de câini necredincioşi.
Sunt ajutaţi însă în demersul lor “paşnic” de oameni pentru care identitatea, cultura, tradiţiile şi istoria sunt ziduri ce ne încorsetează civilizaţia milenară. Şi trebuiesc dărâmate!

Jean Luc Melenchon – cel născut pe malurile Mediteranei, dar nu la Marsilia, ci la Tanger- comunistul ce şi-a găsit în musulmani un nou “proletariat”, spunea cu doar două luni înainte ca Mohammed Merah să predice religia Maghrebului pe străzile unor oraşe încă franceze: “Civilizaţia noastră este mai apropiată de cea a Maghrebului, decât de cea a ţărilor Europei de Est”! Şi, văzând cum a urcat în sondaje imediat după Bobigny, se pare ca are dreptate.

În timpul acesta, “zidurile cartierului musulman” rămân intacte. Din spatele lor, conform proverbului arab devenit principiu “Eu, fratele meu şi vărul meu împreună contra străinului”, încă o voce se aude în sprijinul degeneratului.
Tariq Ramadan, profesor universitar şi scriitor considerat de catre al-jazeera americană Time Magazine “unul dintre cei mai importanti 100 reformatori ai secolului XXI”, spune despre fiul traficantului de droguri, despre ucigaşul Mohammed Merah: ” Un biet băiat… el însuşi victima unei ordini sociale care l-a condamnat deja, pe el şi pe milioane alţii, la marginalizare, la nerecunoşterea statutului său de cetăţean la egalitatea de drept şi de şansă”!

Societatea franceză este deci vinovată că salafistul Mohammed Merah îşi flutura războinic sabia pe străzile cartierului musulman Izards strigând: “Al-Qaida, Al-Qaida!” Ar fi trebuit să-i ofere posibilitatea să-si înşiruie abulic mătăniile, răsturnat pe sofale în salonul Pompadour al palatului Elysee, timp în care, Carla Bruni, în burqă, să îi toarne supusă cafeaua în filigean! Asta înseamnă, în versiunea musulmană, o adevarată recunoaştere a “statutului său de cetăţean”.
Societatea franceză şi nu gruparea şi doctrina salafistă la care a aderat, l-a facut pe Mohammed Merah să le “recunoască egalitatea de drept şi de şansă” copiilor de 3, 6 şi 7 ani şi celorlalte victime, trăgându-le câte un glonte în cap!

Cautati în altă parte cauzele Jihadului, numai in Jihad nu! Tariq Ramadan îşi merită locul şi titlul dat de Time Magazine!

Că religia islamică este la fel de nevinovată ca şi cei ce o predică cu sabia, pistolul şi bomba, ne-o garantează în interviul dat al-jazeerei Liberation şi Tareq Oubrou, marele imam al Bordeaux-ului. El îi “trage de urechi”, fără ca cineva sa reacţioneze, pe cei care n-au apucat încă să urmeze cursurile sutelor de şcoli coranice din Franţa, avertizându-i asupra greşelilor făcute: “Politicienii şi media au deasemenea o responsabilitate mai ales în folosirea propriilor cuvinte. Când spun „salafism” trebuie să știe ce vorbesc. Nu putem să-l asociem cu teorirismul. Jihadul, el însuși, este încscris în Coran ca o luptă pentru o cauză dreaptă”!

Da, Aldo Sterone ştie ce spune! Într-o societatea ca aceasta, o societate in care imamii au ultimul cuvânt, ucigaşii au întotdeauna dreptate!

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Bogdan Calehari

Bogdan Calehari

16 comentarii

 1. Costin Andrieş
  2 aprilie 2012

  un minut de tacere pentru terorismul islamic

 2. alexandru
  2 aprilie 2012

  Foarte bine documentat articolul. Societatea actuala este sufocata de corectitudine politica, cel mai trist este cand ea e utilizata indiferent de gravitatea faptei. Crima este tratata cu blandete, iar ucigasul e un amarat neinteles de societate, ca de familie a fost, de prieteni la fel, habar nu am ce si-ar mai fi putut dori. Am intalnit retarzi care il compatimeau. Incredibil cum functioneaza spalarea pe creier, raul in bine si binele in rau.

 3. Theo
  2 aprilie 2012

  Articol excelent.

 4. Theo
  2 aprilie 2012

  Arr fi bine daca Sterone ar scrie un pic si despre ce se intampla in Britania unde situatia se ingroasa ca in Franta.

 5. bogdan calehari
  2 aprilie 2012

  In Franta, ca de altfel si in Marea Britanie, daca vrei sa ai o sansa in alegeri -locale, parlamentare, chiar si prezidentiale – esti obligat sa le canti in struna musulmanilor. Pentru ca au stiut cum sa „gestioneze” situatia, adica cum sa-i curete pe musulmani de mizeria lasata de ultimile „realizari” ale unuia dintre ei, Francois Hollande -candidatul socialistilor – a ramas pe primul loc in optiunile electoratului francez, iar Jean Luc Melenchon a ajuns pe locul trei, dupa Hollande si Sarkozy, depasind-o pe Marine Le Pen.
  As putea spune, glumind cu amaraciune, ca mai este nevoie de inca unul sau doua atentate islamiste, pentru ca Jean Luc Melenchon sa iasa presedintele Frantei, invingandu-l „la mustata” pe Francois Hollande!

 6. bogdan calehari
  2 aprilie 2012

  @4 Theo. Am sa vorbesc cu el, dupa cum vezi suntem impreuna. ????

 7. Silvapro
  2 aprilie 2012

  @ Theo, Bogdan etc., un filmulet revelator si din Anglia despre London-Muslim Takeover

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0hKEd6rzbeg

  As dori sa rog pe expertul nostru principal in Islam, Bogdan Calehari (dar si pe ceilalti experti, ca Corneliu si Costin), daca aveti date oarecum numerice despre cam cite manisfestatii islamiste mai mult sau mai putin de acest gen exista, sau cam la ce interval se produc? Fie in Anglia, fie in Franta, etc.

  F. graitoare si aceste date numerice din clipul de mai jos:
  http://www.youtube.com/watch?v=fE3pwIRra1k

  Calehari, grozav articol ai adus. Imi place felul f. direct in care scrie acest Aldo Sterone.
  A propos, la ce te referi in #6? Sinteti in contact, sau era o gluma?

 8. Silvapro
  2 aprilie 2012

  The CNN headline reads:

  France begins Muslim deportations after shootings.

  http://www.shoebat.com/2012/04/02/cnn-demonstrates-pro-islamist-bias-again-this-time-over-french-deportations/#more-29125

  It’s interesting to see there also the clip with Woopie Goldberg.

 9. bogdan calehari
  2 aprilie 2012

  @7. Silvapro. A fost o gluma! ???? Am gasit articolul scris de Sterone si mi-a placut foarte mult, mai ales pentru stilul direct -pe care l-ai remarcat si tu- asa ca l-am tradus si, mi-a venit ideea ” sa-l continui” atunci cand am citit intrebarea lui Sterone ” Cati il aplauda direct pe Mohammed Merah in aceasta seara?”. Asa ca am continuat raspunzandu-i la intrebare, facand totodata si un istoric al „faptelor de arme” cu care „artistii si militantii” Islamului, vedetele protejate ale colaborationistilor occidentali, ne-au obisnuit. Am vorbit mai mult despre colaborationistii francezi, pentru ca despre cei britanici am sa pomenesc intr-un articol viitor, pe care, imi iau angajamentul sa-l scriu singur si nu impreuna cu Sterone. ????
  Expert in Islam ? ???? Sa nu exageram! Cand nu stiu cate ceva, si mi se intampla des, ma adresez lui Costin si lui Corneliu.

 10. DanCanada
  2 aprilie 2012

  Cite manifestatii? E cam greu de aflat, mai ales ca in virtutea corectitudinii politice stiri de acest gen sint ascunse sub covor.
  In schimb stim numarul de atentate teroriste care s-au soldat cu morti 18670.
  thereligionofpeace.com tine un raboj de acest gen.
  Si astea-s numarate doar din 2001 incoace. Asta DA religie a pacii, nu? ????

  Off topic – Sint curios ce-o sa zica Obambi dupa ce Ahmadineblowjob o sa dea un focos nuclear peste Ierusalim. Pentru ca iranianul e suficient de idiot ca sa faca asa ceva. Sper doar ca Israel sa intercepteze atacul.
  Cel mai probabil Obambi o sa zica:
  1) daca atacul e interceptat – ca de fapt n-a fost, ca israelienii mint, ca iranienii sint pasnici (Religion of Peace) si n-ar face asa ceva
  2) daca dispozitivul e „deployed”, ca nu e Islamul de vina, ca e doar o mina de iresponsabili fara nici-o legatura si bineinteles la fiecare doua propozitii Islam e religion of peace ????

 11. bogdan calehari
  2 aprilie 2012

  Biserica Franceza sare in ajutorul lui Tariq Ramadan care, la randul lui, a sarit in ajutorul Lui Mohammed Merah, “victima societatii franceze”.
  Parintele Christophe Roucou, secretarul Serviciului national pentru relatiile cu Islamul al Conferintei Episcopilor din Franta, deplange faptul ca ministrul de interne francez il considera pe Tariq Ramadan un “anti-republican”.
  Christophe Roucou a spus intr-un recent interviu: “ De fapt, Tariq Ramadan apara o versiune soft a Shari’a in tarile musulmane. Deasemenea el militeaza, nu fara virulenta, pentru drepturile Palestinienilor. Dar este el un anti-republican? Nu este drept sa scrii ca propunerile lui Tariq Ramadan sunt contrare spiritului republican. Putem sa nu fim de acord cu Tariq Ramadan asupra multor subiecte, dar sunt deja atatia ani de cand el ii incurajeaza pe tinerii musulmani sa-si ocupe locul de cetateni ai Europei”.
  Daca n-ar fi un fascist nenorocit si un islamofil fanatic, imamul Chistophe Roucou ar putea fi banuit ca a contactat subit, fiind prea mult timp in legatura cu musulmanii, sindromul Stockholm.
  Nu ii putem acorda aceasta circumstanta, deoarece imamul Roucou l-a criticat pe insusi papa pentru “proasta cunoastere a islamului”!
  Nu scoate insa un cuvant despre legaturile stranse dintre Tariq Ramadan si suporterul lui Hitler, celebrul ideolog al Islamului, Yusuf Al- Qaradawi.
  Un alt imam al Bisericii Catolice franceze, este vorba despre “cardinalul” Andre-Armand Vingt Trois, presedintele Conferintei Episcopilor din Franta, a scris in Le Figaro un editorial, in care a pus pe picior de egalitate pe integristii musulmani si pe ipoteticii “integristi” catolici!!
  Nu trebuie sa mai mire pe nimeni ca, Biserica Catolica franceza s-a opus unei dezbateri nationale asupra Islamului, s-a opus legii care interzicea portul burka, se opune deschiderii unor noi locuri de cult pentru pelerinii traditionali, dar participa, nelipsita la fiecare inaugurare de moschee in Franta. Si sunt cam o suta pe an!

 12. bogdan calehari
  2 aprilie 2012

  @7Silvapro @10DanCanada
  Documentandu-ma pentru scrierea articolului, am descoperit ca numai in Germania au fost pregatite de catre musulmani 8 “manifestatii islamiste” -din 2001 in 2011- dintre care 4 in cursul anului trecut! Nu a putut fi dejucat, de catre serviciile anti-teroriste germane, cel din martie 2011, cand un musulman kosovar a deschis focul pe aeroportul din Frankfurt, omarand 2 soldati americani. Restul ar fi trebuit sa fie atentate cu bombe, ce aveau ca tinta discoteci sau aeroporturi, dar atentatorii au fost prinsi din timp.
  Trebuie mentionat si “complotul doctorilor musulmani” din 2008 in Anglia:
  Marti 25 iunie a fsot descoperita si dezamorsata o bomba in statia de metro Hammersmith din vestul Londrei si tot marti, langa Glasgow, a fost aruncata in aer o masina capcana.
  Pe 29 iunie 2008, Scotland Yard-ul a descoperit in apropiere de Piccadilly Circus doua masini capcana incarcate cu explozibili, cuie, bile si alte bucati de metal.
  Pe 1 iulie, un jeep incarcat cu exploziv, avand la bord doi teroristi( si ei tot medici ce lucrau in spitalele din Anglia) s-a infipt in terminalul aeroportului din Glasgow, dar deflagratia nu s-a produs datorita unei defectiuni.
  Cei care au proiectat jeepul in terminalul aeroportului au fost, se pare, medicii Khalid Ahmed(libanez) si Billal Abdulah (irakian), ce lucrau la Royal Alexandra Hospital, din Paisley-vest de Glasgow.
  Neurologul iordanian, Mohammed Jamil Abdelkader Asha si sotia sa, laboranta Maroua Daana, lucrau la North Staffordshire Hospital-Stoke On Trent si au fost arestati pe 30 iunie. Alti doi doctori arestati erau din Arabia Saudita, iar unul era din India.
  Mohammed Hanef, si el tot doctor, a fost arestat la Brisbane, in momentul in care incerca sa paraseasca tara cu destinatia Kuala Lumpur- Malayesia.

  Am vrut sa introduc in articol si alte atentate islamiste, dar cand mi-am dat seama cat de lunga este lista, am renuntat.
  Daca n-ar fi cenzura protectoare a mass-mediei, daca n-ar fi “baletele” televizate non-stop, toate impuse de o “coloana a 5-a politica”, daca europenii ar fi informati despre ceea ce se petrece, in mod sigur in Europa, Islamul n-ar mai avea adepti.
  Asa insa….

 13. Corneliu
  2 aprilie 2012

  Intr-o veselie!
  Asasinul Mohamed Merah, asa cum era de asteptat, a devenit erou in Franta. Cand spun de Franta, inteleg noua Franta, care se naste sub ochii adormiti ai francezilor.
  Cititi va rog: http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/154513
  Veti descoperi si substratul actiunii eroului: criminalul a fost agent al Mossadului. Nici nu putea fi altceva.
  Despre asta probabil veti mai auzi.
  Caci cine daca nu Mossadul putea organiza o asemenea actiune in scopul discreditarii inocentilor islamizatori ai Europei?
  Ei, dracie cu palarie kefie!

 14. Silvapro
  2 aprilie 2012

  @ Costin

  Absolut gretzos! Astia nu au nimic sfint?
  Uite si cu explicatii:
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dY_y_4lF4Oo

  Destroy the graves. they are dogs” cries one of the men.

 15. Silvapro
  2 aprilie 2012

  @ Bogdan Calehari,

  Iti multumesc cu intirziere pentru explicatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian