FUNDATIA IOAN BARBUS

Mogherini lovește din nou: Abbas obține și o îmbrățișare drept recompensă

Abbas s-a dus la Bruxelles în timp ce vicepreședintele SUA Mike Pence era la Ierusalim. Abbas a obținut tot ce a vrut de la Mogherini. BONUS: o îmbrățișare.

Abbas s-a dus la Bruxelles în timp ce vicepreședintele SUA Mike Pence era la Ierusalim. A obținut ce a vrut de la Înaltul Reprezentat al Uniunii pentru politica externă și de securitate, Federica Mogherini. BONUS: o îmbrățișare!

Abbas a avut recent o dezlănțuire antisemită, plină de referințe istorice megadubioase sau de-a dreptul inventate, fapt ce a ridicat semne de întrebare cu privire la sănătatea sa.

 

Cu Abbas, Federica își va îmbogăți colecția de timbre.

La Phenian, Rocket Man se tot uită în oglinjoară și se întreabă: „Mă țucă și pe mine Federica?” Voi ce ziceți? Îl țucă, au ba?

EU’s love affair

GMT

GMT

Asociația "21 Decembrie 1989", în colaborare cu doamna profesoară Daria Kustanovych, alungată din orașul Harkiv de hoardele Kremlinului, organizează sâmbătă, 25 martie, începând cu ora 17, un nou protest autorizat împotriva agresiunii rusești ce se desfășoară la scară largă contra Ucrainei de peste 1 an și o lună. Manifestația va avea loc în Piața Universității …

Ce ai mai putea citi

Comentarii

  1. SilvaproSpune:

    Răspunde
    ianuarie 23, 2018

    In ciuda imbratisarii cu Mogherinii, totusi Abbas in aceasta vizita n-a reusit sa obtina recunoasterea Pelestinei ca stat:

    https://worldisraelnews.com/abbas-fails-garner-european-support-palestine/

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian