FUNDATIA IOAN BARBUS

Nu toți cetățenii români sunt turmentați

vot O dată la câțiva ani, fiecare dintre noi are privilegiul să dea un test la discernământ, o trăsătură complexă de caracter, pentru care este foarte important să-I cerem ajutorul lui Dumnezeu.

Cetățeanul turmentat avea o întrebare bună, dar era greșit adresată!

Dumnezeu ne pune la îndemână sufieciente principii pentru a ieși din „turmentare”.

Pentru El, nici o întrebare nu e prea grea.

Dar fiecare dintre noi rămânem, totuși, responsabili pentru votul nostru.

Pentru ca noi să putem vota în politică, a trebuit să-și dea sângele oameni remarcabili, așa că, votând, le vom respecta memoria și le vom perpetua visurile.

Dar pentru ca noi să putem vota veșnicia noastră, și-a dăruit viața Însuși Dumnezeu cel întrupat.

De această ultimă votare depind însă toate celelalte votări trecătoare ale noastre.

Vă las pe mâni bune!

Cristi Țepeș

Cristi Țepeș

Comentarii

 1. Mihaela BărbuşSpune:

  Răspunde
  noiembrie 15, 2014

  Cu intarziere mare, PF Daniel: „In istoria poporului roman, ca raspuns la rugaciunile sale pentru a dobandi libertatea si unitatea nationala, adesea Dumnezeu a lucrat chiar si prin oameni straini de neamul nostru. De pilda, Romania Mare s-a realizat mai ales si prin conducatori ai Romaniei ca regele Ferdinand si regina Maria, care nu aveau deloc sange romanesc in venele lor. Cand Dumnezeu voieste ca sa se ridice si sa ajute un popor, lucreaza prin cine voieste El, cand voieste si cum voieste, ca noi sa invatam ca nu numai cei de un neam cu noi sau rude apropiate pot sa ne ajute, ci, adesea, chiar si oameni straini de neamul nostru, dar care il iubesc si vor sa il ajute”
  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18578107-patriarhul-daniel-istoria-poporului-roman-adesea-dumnezeu-lucrat-chiar-prin-oameni-straini-neam.htm

 2. Sorin OnoseSpune:

  Răspunde
  noiembrie 15, 2014

  inca nu ne dam seama ce rezultat important ar fi – un minoritar sa fie ales presedinte intr-o Romanie vazuta de Europa ca fiind xenofoba

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian