FUNDATIA IOAN BARBUS

Propaganda rusă: „Răul vine din America”. Anca Cernea despre falsul creștinism al lui Putin și propaganda rusă din România

Secvență din emisiunea de azi de la Nașul TV, în care Anca Cernea a fost invitata Alexei Ionescu (puteți urmări emisiunea în întregime, aici):

În spațiul românesc exista multă propagandă rusească sub forma asta: Răul vine din America, iar din Rusia ar veni o oarecare protecție, pentru că Putin e ortodox. Tocmai ce zicea Daniel Gheorghe, deputat PNL celebrat toata ziua pe Sputnik, îl sfătuia pe colegul nostru Costin, într-o exprimare foarte „duhonvicească”…  zicea să dea dovadă de smerenie, dreaptă socotință, sau dreaptă chibzuință și înțelepciune, pentru ca trebuie să fii creștin.

Citiți și: Sputnik, în aplauzele unui deputat PNL: „România e sub ocupația americană”, iar opozanții PSD sunt niște „șobolani”

Ideea e că aștia își iau niște aere de oameni de credință și slujesc propagandei acestui imperiu KGB, pentru că Rusia e KGB2.

E foarte important pentru toată lumea care ne vede și care are un pic de principii creștine și credință, să ne uităm la roade, pentru că așa zice Domnul: „după roadele lor îi veți cunoaște”. Să ne uităm că Trump a făcut niște lucruri. A tăiat finanțarea organizației avortiste Planned Parenthood, a numit judecători conservatori la Curtea Supremă, a făcut niște lucruri concrete foarte importante.

Dacă suntem cinstiți și vrem să fim drepți, vezi ce fac. Cum poți să compari un kaghebist care a umplut omenirea de războaie, care a omorât atâția oameni. Numai în Siria a omorât jumătate de milion de oameni. Niște atrocități cumplite, începând de la al doilea război cecen, care a dus la urcarea lui Putin pe fotoliul de președinte, și până astăzi, câte crime a făcut. A omorât jurnaliști, a omorât opozanți – otrăvirea lui Skripal și alte cazuri.

Vedeți și: Anca Cernea despre criza refugiaților ca element al războiului hibrid rusesc

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Redacţia

Redacţia

Conservatori români

1 Comment

  1. Adi
    11 July 2018

    Multe din clipurile video de promovare a Rusiei cu ocazia FIFA arata catredalele si bisericile ortodoxe. Rusii se pretind aparatorii crestinitatii pe de-o parte dar pe de cealalta ei invadeaza tari pe timp de pace si santajeaza cu embargouri. In SUA, biserica ortodoxa rusa (acum numita OCA – Orthodox Church of America) elimina sistematic bisericile romanesti din episcopiile guvernate de ei care nu se supun planului de „globalizare” a bisericii prin lepadarea de limba si obiceiuri. Preotii care slujesc in limba Romana sunt astfel aspru pedepsiti si bisericile facute de ei sunt fie luate, fie chiar incendiate (vezi cazul Irineu din Clinton, MI, dar sunt si altii).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi