FUNDATIA IOAN BARBUS

Să râdem de tîmpiți utili: Trudeau în India

Vizita lui Trudeau în India a fost un fiasco total, așa cum au recunoscut până și fanii săi de la Washington Post: Trudeau’s India trip is a total disaster — and he has only himself to blame.

S-a plimbat șapte zile în India până a fost primit în cele din urmă de primul ministru Narendra Modi. Rămân însă în urmă fotografii nepieritoare, care amintesc de exhibiționismul lui Radu Mazăre.

SURSA   Washington Post

Gelu Trandafir

Gelu Trandafir

Gelu Trandafir a studiat jurnalismul în Franţa. A fost producător de emisiuni pentru ProTV, realizator şi editor pentru BBC World Service, editorialist la România liberă şi redactor-şef adjunct la Evenimentul Zilei şi Cotidianul. A făcut parte din Delegaţia Permanentă a PNŢCD la începutul anilor '90 şi este membru fondator al Fundaţiei Ioan Bărbuş. A fost membru CNA între 2006 și 2012.

Un comentariu

  1. DanC
    24 februarie 2017

    Da, Trudeau jr e o calamitate. M. Steyn spunea ieri ca a trebuit ca presa indiana sa atraga atentia ce ridicol e Delfinul. Presa canadiana care trebuia sa fie prima, a fost muta. Si asa e, urmaresc zilnic media canadiana: cam toti au fost complicit-tacuti. Per ansamblu e pur si simplu revoltator cat de socialista/de stanga a devenit toata media canadiana! ???? Canalele majore de TV sant eminamente socialist/politic-corecte, stirile sant rasucite pt un anumit narativ, spin-ul anti-Trump e de-a dreptul gretos. Ziarele nu mai vorbesc, sant la nivel de gradinita/evident de stanga, chiar extrema-stanga. Drept consecinta, omul de rand e spalat pe creier. Marea majoritate e stangist-populista, iar liberalii (care-s de stanga in Vest) sant alesi/re-alesi/ras-alesi indiferent ce magarii/minciuni/furturi comit.

    Trist, am plecat ca sa scap de comunism si comunsimul m-a ajuns din urma ????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian