FUNDATIA IOAN BARBUS

ONU avertizează americanii: Nu-l votați pe Romney!

Raportorul Special al Organizației Națiunilor Unite pentru Contra-Terorism și Drepturile Omului îi avertizează pe americani să nu-l voteze pe Mitt Romney în alegerile din luna viitoare, motivînd că asta ar reprezenta „un mandat democratic pentru tortură”.

Ben Emmerson de la ONU se referea la refuzul lui Romney de a respinge folosirea „waterboarding” în interogarea deținuților suspecți de terorism, o practică pe care Obama a oprit-o.
[…]

Jurnalistul Colin Perkel de la Canadian press a relatat declarațiile lui Emmerson dintr-un simpozion din Toronto despre impactul 9/11 asupra drepturilor omului:
„Reintroducerea torturii într-o administrație Romney ar crește semnificativ nivelul de nesiguranță pentru americani acasă și peste granită”, a spus Emmerson.

Serviciile de spionaj americane l-au putut găsi și ucide pe Osama bin Laden în mai 2011 pe baza informațiilor aflate prin folosirea waterboarding-ului pe arhitectul 9/11 Khalid Sheikh Mohammed, dar și pe baza informațiilor de la agentul Al Qaeda Hassan Ghul, capturat în Irak în 2004.

Obama s-a opus atît metodei watterboarding și războiului din Irak, fără care bin Laden nu ar fi fost găsit.
[…]
Într-un al doilea mandat, Obama și-ar putea reînoi eforturile de a închide închisoarea de la Guantanamo Bay, în ciuda opoziției publice foarte importante.

Iranul e îngrijorat pentru starea democrației din SUA: Iranian State Media Predicts Romney Will Steal Election, Riots Will Ensue…

Cum SUA ar deveni mai sigură într-un al doilea mandat Obama: O treime din musulmanii eliberați de la Guantanamo au redevenit teroriști. Obama eliberează încă o treime

Din lupta ONU pentru pace și drepturile omului:
ONU păstrează un moment de reculegere pentru Kim Jong-il

Durban I – ONU pune semnul egalității între Israel şi Germania nazistă
ONU: Moș Crăciun, un personaj malefic ce favorizează bogații. Fidel Castro, mîna dreaptă a lui Iisus.
ONU: “Fidel Castro este cel mai bun discipol al lui Iisus”
Preşedintele Adunării Generale a ONU: “În Gaza, mai groaznic ca în lagărele naziste”
Preşedintele Adunării Generale a ONU: “Fidel Castro e aproape un sfînt!”
Drepturile universale ale islamului


vedeti si: Cristian Câmpeanu: De ce (aproape) tot globul ţine cu Obama

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

5 comentarii

 1. Costin Andrieş
  22 octombrie 2012

  alaturi de ONU, Chavez ar mai vota cu Obama, daca ar putea:
  Hugo Chavez to Obama: I’d Vote For You and You’d Vote For Me

  si era sa uit, un indiciu recent despre cum va face obama lumea mai sigura felicitind si sustinind dictatorii si criminalii de pe intreg mapamondul

  Obama Congratulates Hugo Chavez

  A man who has crushed his Nation, who is a known socialist and vows to remain on that path, a man who called obama a devil, Hugo Chavez is now be congratulated by obama and his administration for winning the election recently.
  Venezuelan President Hugo Chavez gave the book “The Open Veins of Latin America” to President Barack Obama during the Summit of the Americas in Port of Spain, Trinidad, on April 18, 2009.

  Obama does have a history for congratulating Commies, “BUCHAREST (Scanteia) official newspaper or the Romanian Communist Party:
  –President Obama sent congratulatory message to the Romanian leader Nicolae Ceausescu expressing his respect and admiration for the 89 year old communist leader, reelected tonight in a free and democratic election for the 11th time.

  One might say it is one socialist congratulating another or a president who is always congratulating dictators. I’m shocked he didn’t apologize to him while congratulating him.

  Despre teroare si santaj, cum au fost fraudate alegerile din Venezuela – Hugo Chávez și frauda alegerilor din Venezuela. Orice asemănare cu realitatea este pur neîntâmplătoare

  Dear Leader meets Dear Leader

 2. Silvapro
  22 octombrie 2012

  Aceasta intorsatura nu cade deloc bine si mi se pare o nesimtire crasa din partea ONUlui.

  Si fie vorba intre noi, teroristii nu dau informati de buna voie. Nu zic sa se aplice metode neplacute la orice suspectel dar cind e vorba de indicii clare ca un individ nu este usa de biserica trebuie sa-l fortezi oarecum. Terorismul nu e jocul „hotii si gardistii”.

  Apoi dupa cum spune Carvalho – daca esti bun cu raii, ii lezezi pe cei buni. Adica nu aperi pe cei inocenti. Ceea ce nu se poate trece cu vederea.

 3. Dorin
  22 octombrie 2012

  Ca să se spargă buboiul american e mare nevoie de un al doilea mandat al lui obama !!! Poate și de un al treilea….

 4. Vlad M.
  22 octombrie 2012

  Dorinache, de unde venisi? Vad ca esti plin de idei geniale, una mai tare de cat alta. Nu vrei mai bien sa se proclame Imparat si Zeu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian