FUNDATIA IOAN BARBUS

Vasile Bănescu: Testul minimal pentru susținătorii „educației” sexuale lgbt este discutarea cu următorul document pe masă

Care este plusul adus formării intelectuale, culturale, lăuntrice a unui copil în paradigma „educațională” inclusă în document?

„Standarde pentru educația sexuală în Europa”

Din acest titlu NU rezultă că Europa reală, în mod natural creștină, coincide cu spațiul minat de aberantele deviații ideologice spre care este punctual împinsă de nucleele dure ale neomarxismului deicid și liberticid.

Europa va trebui doar să reziste, împiedicând demolarea temeliilor pe care s-a edificat.

De aceea, denunțarea cailor troieni ai ideologiilor, introduși „generos” în diverse legi noi, este absolut necesară.

Testul minimal de curaj și onestitate pentru susținătorii „educației” sexuale strident colorate lgbt-ist & genderist este discutarea cu următorul document pe masă, inclusiv pe o masă rotundă și la ore de maximă audiență:

„Standarde pentru educația sexuală în Europa – un cadru pentru factorii de decizie politică, specialiști și autorități din domeniul educației și sănătății”.

https://www.bzga-whocc.de/fileadmin/user_upload/Dokumente/BZgA_Standards_Romanian.pdf

Standarde pentru educația sexuală în Europa
Un cadru pentru factorii de decizie politică, specialişti și autorităţi din domeniul educaţiei și sănătăţii
pagina 40

Standarde pentru educația sexuală în Europa
Un cadru pentru factorii de decizie politică, specialişti și autorităţi din domeniul educaţiei și sănătăţii
pagina 38

Despre asta este vorba. Despre copii! NU despre adulți !

Cine dintre cei ce contestă poziția rațională și echilibrată a Bisericilor creștine, a celorlalte culte religioase, a părinților lucizi, a familiilor firesc conservatoare la acest capitol, s-a dezis vreodată public de detestabilul document de mai sus,

document scandalos în care sunt luați în calcul pentru „educația” sexuală inclusiv copilași din grupa de vârstă 0 – 4 ani, cărora în cel mai abject și dezgustător mod „kinseyan” li se recomandă, printre altele,

„masturbarea timpurie, bucuria și plăcerea atingerii propriului corp și provocarea unor sentimentele sexuale de apropiere, plăcere și excitare”?

Care este plusul adus formării intelectuale, culturale, lăuntrice a unui copil în paradigma „educațională” inclusă în documentul de mai sus?

Cum explică Ministerul Educației „necesitatea” strivitoare a educării unui copil în spiritul „diversității” și „orientării sexuale” menționate în noile legi ale Educației, legi care nu ignoră deloc acest document doldora de perfide și perverse recomandări ?

Vasile Bănescu

Monitorul Neoficial

Monitorul Neoficial

Asociația "21 Decembrie 1989", în colaborare cu doamna profesoară Daria Kustanovych, alungată din orașul Harkiv de hoardele Kremlinului, organizează sâmbătă, 25 martie, începând cu ora 17, un nou protest autorizat împotriva agresiunii rusești ce se desfășoară la scară largă contra Ucrainei de peste 1 an și o lună. Manifestația va avea loc în Piața Universității …

Ce ai mai putea citi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian