Vicepremierul Bulgariei despre patriarhul Kiril al Rusiei: Acest agent KGB vine și ne povestește nouă ce este adevărul

2

Omul ăsta nu a coborât din cer, nu a venit din rai și nu este mesagerul lui Isus Hristos. Este cunoscut ca mitropolitul rus al tutunului. Din 1996, el a exportat țigări fără accize de 14 miliarde de dolari. De atâția bani -14 miliarde de dolari, a vândut acest șmecher, și de 4 miliarde de dolari -vin pentru nevoile bisericii.

Și încă mai are tupeul ca în prezența președintelui să vorbească despre “adevăr”? Are avion privat. Ceasul lui costă 30.000 (euro n.e.). Cine e el? Ăsta nu e preot ortodox, e agentul Mihailov – agent al KGB-ului sovietic. Iar acest agent KGB vine și ne povestește nouă ce este adevărul și ce nu este? Nu se poate așa ceva.

— a spus vicepremierul Bulgariei Valeri Simeonov la televiziunea publică, la oră de maximă audiență, cu ocazia vizitei patriarhului Chiril al Moscovei în Bulgaria.

Vicepremierul bulgar Valeri Simeonov

Ulterior, vicepremierul bulgar a refuzat să își ceară scuze.

SURSA   kresy24.pl, (poloneză), bnr.bg (engleză)

Despre vizita lui Kiril în Bulgaria, citiți și:

Alte articole recomandate:

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 
Print Friendly, PDF & Email
Cititi si

2 COMENTARII

  1. Probabil ca aceeasi opinie despre suveranitatea statului national ( statul roman in acest caz ) o impartasesc si patrioti ca presedintele PSD, presedintele Senatului Romaniei si premierul roman , dar sunt impiedicati sa se exprime liber de catre fortele obscure ale “statului paralel”.

  2. Unii bărbați sunt cu adevărat bărbați. Cu siguranță că și-a atras mânia multor cinstite fețe acest vicepremier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here