FUNDATIA IOAN BARBUS

Vicepremierul Bulgariei despre patriarhul Kiril al Rusiei: Acest agent KGB vine și ne povestește nouă ce este adevărul

Omul ăsta nu a coborât din cer, nu a venit din rai și nu este mesagerul lui Isus Hristos. Este cunoscut ca mitropolitul rus al tutunului. Din 1996, el a exportat țigări fără accize de 14 miliarde de dolari. De atâția bani -14 miliarde de dolari, a vândut acest șmecher, și de 4 miliarde de dolari -vin pentru nevoile bisericii.

Și încă mai are tupeul ca în prezența președintelui să vorbească despre „adevăr”? Are avion privat. Ceasul lui costă 30.000 (euro n.e.). Cine e el? Ăsta nu e preot ortodox, e agentul Mihailov – agent al KGB-ului sovietic. Iar acest agent KGB vine și ne povestește nouă ce este adevărul și ce nu este? Nu se poate așa ceva.

— a spus vicepremierul Bulgariei Valeri Simeonov la televiziunea publică, la oră de maximă audiență, cu ocazia vizitei patriarhului Chiril al Moscovei în Bulgaria.

Vicepremierul bulgar Valeri Simeonov

Ulterior, vicepremierul bulgar a refuzat să își ceară scuze.

SURSA   kresy24.pl, (poloneză), bnr.bg (engleză)

Despre vizita lui Kiril în Bulgaria, citiți și:

Alte articole recomandate:

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Anca Cernea

Anca Cernea

De profesie medic, Anca Cernea este preşedintele Fundaţiei Ioan Bărbuş, fiica fostului lider si senator naţional-ţărănist. Anca Cernea a fost vicepreşedinte al Tineretului Universitar Naţional Ţărănesc şi al Organizaţiei de Tineret a PNŢCD la începutul anilor '90. În timpul guvernării CDR, Anca Cernea a fost director al Direcţiei Relaţii Internationale în cadrul Departamentului pentru Administraţie Publică Locală al Guvernului României.

2 comentarii

  1. Sergiu Simion
    13 martie 2018

    Probabil ca aceeasi opinie despre suveranitatea statului national ( statul roman in acest caz ) o impartasesc si patrioti ca presedintele PSD, presedintele Senatului Romaniei si premierul roman , dar sunt impiedicati sa se exprime liber de catre fortele obscure ale „statului paralel”.

  2. Mia Hodiș
    13 martie 2018

    Unii bărbați sunt cu adevărat bărbați. Cu siguranță că și-a atras mânia multor cinstite fețe acest vicepremier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian