FUNDATIA IOAN BARBUS

Vicepremierul Bulgariei despre patriarhul Kiril al Rusiei: Acest agent KGB vine și ne povestește nouă ce este adevărul

Omul ăsta nu a coborât din cer, nu a venit din rai și nu este mesagerul lui Isus Hristos. Este cunoscut ca mitropolitul rus al tutunului. Din 1996, el a exportat țigări fără accize de 14 miliarde de dolari. De atâția bani -14 miliarde de dolari, a vândut acest șmecher, și de 4 miliarde de dolari -vin pentru nevoile bisericii.

Și încă mai are tupeul ca în prezența președintelui să vorbească despre „adevăr”? Are avion privat. Ceasul lui costă 30.000 (euro n.e.). Cine e el? Ăsta nu e preot ortodox, e agentul Mihailov – agent al KGB-ului sovietic. Iar acest agent KGB vine și ne povestește nouă ce este adevărul și ce nu este? Nu se poate așa ceva.

— a spus vicepremierul Bulgariei Valeri Simeonov la televiziunea publică, la oră de maximă audiență, cu ocazia vizitei patriarhului Chiril al Moscovei în Bulgaria.

Vicepremierul bulgar Valeri Simeonov

Ulterior, vicepremierul bulgar a refuzat să își ceară scuze.

SURSA   kresy24.pl, (poloneză), bnr.bg (engleză)

Despre vizita lui Kiril în Bulgaria, citiți și:

Alte articole recomandate:

Anca Cernea

Anca Cernea

De profesie medic, Anca Cernea este preşedintele Fundaţiei Ioan Bărbuş, fiica fostului lider si senator naţional-ţărănist. Anca Cernea a fost vicepreşedinte al Tineretului Universitar Naţional Ţărănesc şi al Organizaţiei de Tineret a PNŢCD la începutul anilor '90. În timpul guvernării CDR, Anca Cernea a fost director al Direcţiei Relaţii Internationale în cadrul Departamentului pentru Administraţie Publică Locală al Guvernului României.

Comentarii

 1. Sergiu SimionSpune:

  Răspunde
  martie 13, 2018

  Probabil ca aceeasi opinie despre suveranitatea statului national ( statul roman in acest caz ) o impartasesc si patrioti ca presedintele PSD, presedintele Senatului Romaniei si premierul roman , dar sunt impiedicati sa se exprime liber de catre fortele obscure ale „statului paralel”.

 2. Mia HodișSpune:

  Răspunde
  martie 13, 2018

  Unii bărbați sunt cu adevărat bărbați. Cu siguranță că și-a atras mânia multor cinstite fețe acest vicepremier.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A demoniza, în numele unei credințe care se recomandă mincinos „creștină” și neapărat „ortodoxă”, muzica clasică, arta autentică, adică arta cu spirit, gândirea minții creștine care a absorbit fertil în siajul Revelației rigoarea spiritului grecesc și înțelepciunea romană, minte creștină roditoare de înaltă știință și cultură umanistă universale, iată expresia ignară, dar precisă a non-creștinismului …

"Dacă Putin câștigă războiul din Ucraina, el va considera că a câștigat un război cu NATO și nimic nu-l mai poate opri pentru că va fi demonstrat astfel lașitatea Occidentului și impotența liderilor politici occidentali", a declarat Anatol Șalaru, fostul ministru al Apărării din Republica Moldova, duminică la B1TV. Acesta a vorbit despre invazia rusă …

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian