FUNDATIA IOAN BARBUS LOGO SM

Canada va oferi Ucrainei 2,5 milioane de dolari pentru combaterea propagandei rusești

Etichete:

Canada va aloca aproximativ 2,5 milioane de dolari pentru a sprijini eforturile de combatere a propagandei rusești în timpul alegerilor din Ucraina. Aceste fonduri fac parte dintr-un pachet de ajutor de 24 milioane de euro, pe care Ottawa le-a anunțat, raportează la Ukrinform.

Canada va aloca aproximativ 2,5 milioane de dolari pentru a sprijini eforturile de combatere a propagandei rusești în timpul alegerilor din Ucraina.
Aceste fonduri fac parte dintr-un pachet de ajutor de 24 milioane de euro, pe care Ottawa le-a anunțat, raportează la Ukrinform.

„Războiul hibrid rusesc din Ucraina include activități de dezinformare menite să influențeze rezultatele alegerilor parlamentare și prezidențiale. Scopul Rusiei este de a destabiliza statul ucrainean și de a răspândi în rândul cetățenilor îndoieli cu privire la legitimitatea democrației ca atare. Ca răspuns, Canada va oferi un pachet de asistență pentru a sprijini guvernul Ucrainei, societatea civilă și mass-media independentă în combaterea activităților rusești de dezinformare rusești în ajunul alegerilor din 2019 „, a explicat Guvernul Canadei prin Global Affairs Canada.

Canada va acorda o atenție deosebită locuitorilor din zonele ocupate temporar din regiunile Donetsk și Luhansk, noteaza Ukrinform.

„O parte din această asistență se va referi la zonele care nu sunt controlate de guvern și va consta în încurajarea acestora de a-și folosi dreptul democratic de a vota”, a subliniat Global Affairs Canada.

SURSA UKRINFORM

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Comentarii

 1. Canada va oferi Ucrainei 2,5 milioane de dolari pentru combaterea propagandei rusești - NordNewsSpune:

  Răspunde
  decembrie 8, 2018

  […] Canada va aloca aproximativ 2,5 milioane de dolari pentru a sprijini eforturile de combatere a propagandei rusești în timpul alegerilor din Ucraina,scrie inliniedreapta.net. […]

 2. DorinSpune:

  Răspunde
  decembrie 8, 2018

  Probabil că mai sunt în guvernul canadian și oameni mai duși la biserică !!! Că de primul-ministru, comunist feroce și lgbt-ist notoriu, ni se face greață…

  Probabil că și maxi+mini-merkeliștii s-au înțeles cu companiile farmacologice de pilule anti-greață, că și-au intensificat legăturile cu sexologii-comuniști de la moskovskaya…

 3. AdiSpune:

  Răspunde
  decembrie 8, 2018

  Pacat. 2,5 milioane… jumatate din cat se cheltuie pe promovarea participarii femeilor la vot. Prea putini bani la cata putere si influenta are rusia…

 4. lolaSpune:

  Răspunde
  decembrie 8, 2018

  E balet polktic.Cea mai tare figură ca să-ți ascunzi păpușarul este să-l înjuri în ziare.Acu unu-doi ani, puberul național a dispus eliberarea unui ciuhap terorist și „deslăgubirea”lui cu 10 M$ pentru că n-a păpat halal în fo doi ani de pârnaie pentru „omucudere”ca să nu mai vb. de reprimirea și acomodarea „luptătorilor” isis și talibani „suferinzi”de „stres post traumatic”adică ucigași ordinari și sadici pe deasupra reveniți în canada cu”c”mic, ca și „ales”bulesul ei prim sinistru, pe sume față de care banii dați Ucrainei sunt simplu mărunțiș.Mă rog, ce au ales, asta au.Fiecare e dator să gândească iar asta e valabil și pentru români, cu merkeloiul și ciorditorul lor.Cum e turcul și pistolul sau cum lingăul și baștanul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *