FUNDATIA IOAN BARBUS

Donați pentru Ecaterina, fetița are urgentă nevoie de recuperare neurologică! Apelul părintelui Nicolae Dima

În urmă cu mai bine de o lună, Ecaterina, fetița părintelui Nicolae Dima de la Biserica Sfântul Nicolae dintr-o Zi a fost internată în spital în stare gravă, după ce a leșinat în brațele tatălui ei. În vârstă de 12 ani, Ecaterina a suferit o criză hidrocefalică, două stopuri-cardio respiratorii ș a fost internată la spitalul Bagdasar-Arseni din București. Mai târziu a fost operată cu succes.

Noutați, 9 decembrie: „Veste bună! Ecaterina va merge la o clinică din Germania!”


Duminică, părintele Dima a venit cu vești bune pe pagina colegului său de parohie, Vasile Ioana. Starea Ecaterinei s-a îmbunătățit și există speranțe că se va trezi în curând.

Azi, părintele a revenit cu un apel adresat celor care pot să ajute cu o donație pentru tratamentul de recuperare extrem costisitor, disponibil doar străinătate în această perioadă:

Fraților, Ecaterina are nevoie acum de ajutorul Dumneavoastră, are nevoie de recuperare neurologică.

Știți cum era Ecaterina? Era extraordinară, era creativă, era mereu veselă, mereu foarte curioasă.

Și știți ce s-a întâmplat?

A trecut printr-o criză de hidrocefalie. Apoi prin două stopuri cardiace. Mai târziu a fost operată și i s-a extras un chist, care nu era mare, dar era localizat exact în mjlocul creierului.

Și acum, după toate astea, e într-un fel de comă, nu este conștientă. Are deci nevoie să fie ajutată să se trezească din comă, are nevoie după aceea de tot ce înseamnă recuperare. Adică, musculatură, vorbit, toate celelalte abilități, și toate astea nu se pot face în România, adică nu se pot face în perioada asta a anului în România.

Avem câteva variante de spitale din străinătate, însă este nevoie de bani pentru asta.

Am deschis conturi speciale pentru donații, pentru Ecaterina. Orice Sumă pe care o puteți dona pentru ea este importantă, știm că vine din inimă.

Dacă vreți să luați legătura cu mine, vă rog să îmi scrieți la adresa impreunapentruecaterina@gmail.com și aici vă rog să îmi trimiteți și numele Dumneavoastră, pentru că vreau să vă am în rugăciunile mele.

Dacă vreți să oferiți o sumă din partea companiei Dumneavoastră, suntem sprijiniți de un ONG, Fundația SERA ROMÂNIA, și sponsorizarea respectivă va fi deductibilă. Scrieți-mi tot pe mailul acesta – impreunapentruecaterina@gmail.com – și o să primiți toate informațiile.

Și aș vrea să vă mai spun ceva.

Aș vrea să vă spun că vă mulțumesc din inimă, pentru toată susținerea, pentru toată rugăciunea din ultimele săptămâni.

Acum vă rog să ne ajutați să o trezim pe Ecaterina din comă și să ducem vindecarea ei până la capăt, tot cu rugăciunea, bineînțeles. O să fie un drum lung, dar mergem pe el împreună, cu credință în Dumnezeu.

Pentru Donații
în LEI: RO23INGB0000999913157577
Titular cont: Nicolae Dima
în EUR: RO20INGB0000999911593506
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: EUR
Cod SWIFT/BIC: INGBROBU
Titular cont: Nicolae Dima
Pentru a lua legătura cu Părintele Nicolae Dima: impreunapentruecaterina@gmail.com
Firmele care doresc să doneze sunt rugate să ne scrie un mail la adresa de mai sus, pentru a primi informații despre procedura de sponsorizare (deducere fiscala).

Mesajul de duminică al părintelui Dima

„E prima oară când am ajuns la momentul nostru de rugăciune, de la ora 7, bucuros. Bucuros pentru că am ținut-o în brațe, m-am jucat cu ea, Ecaterina, ieri. Nu este încă în stare de conștiență, dar este într-o stare intermediară, între comă și conștiență și acum trebuie stimulată. Doamna doctor Budișteanu ne-a spus: stimulați-o cât se poate! Auditiv, vorbiți cu ea, puneți-i muzică, faceți gimnastică pe cât vă dau voie condițiile de la ATI.

Și asta am făcut. Mi-am recunoscut copilul, asta e ceea ce s-a întâmplat și de asta am fost extraodinar de fericit.

Și m-am gândit în sinea mea, cât de puțin îi trebuie unui om ca să fie fericit!
Cât de puțin îi trebuie unui copil să fie fericit!”

A două zi după ce Ecateria a fost internată, părintele făcea un la rugăciune, împreună cu colegul de parohie, părintele Vasile Iona.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian