FUNDATIA IOAN BARBUS

Președintele Poloniei compară ideologia LGBT cu cea comunistă

În România, aceasta este promovată de Dacian Cioloș și Consiliul Național al Elevilor.

„Timp de 40 de ani, generaţia părinţilor meu s-a luptat să elimine ideologia comunistă din şcoli, pentru a nu le fi impusă copiilor. Pentru ca tineretul, copiii, soldaţii şi organizaţiile de tineri să nu poată fi îndoctrinate. Ei nu au dus această luptă pentru a apărea o nouă ideologie, şi mai distructivă”,

a declarat președintele Poloniei, Andzrej Duda, la un miting electoral, referindu-se la ideologia LGBT.

Președintele Poloniei a semnat „Charta Familiei”, care conține și un angajament privind „apărarea copiilor de ideologia LGBT”, în timp ce oponentul său din Platforma Civică (liberali de stânga), Rafal Trzaskowski, primar al Varșoviei, a semnat „Charta LGBT”.

În România, principalii susținători ai ideologiei LGBT sunt Dacian Cioloș (șeful grupului Renew Europe și al partidului PLUS ce urmează să fuzioneze cu USR) care l-a și atacat pe președintele polonez după ce acesta anunțase că va interzice ideologia LGBT în școli și conducerea Consiliului Național al Elevilor, organism care funcționează în baza unui ordin de ministru și ale cărui cheltuieli de funcționare sunt susținute de Ministerul Educației Naționale.


LGBTQIA+ înseamnă „lesbiene, gay, bisexuali, transexuali, intersexuali, queer, asexuali” – o formulă folosită de Mozaiq.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Redacţia

Redacţia

Conservatori români

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian