FUNDATIA IOAN BARBUS

Ucraina are nevoie de arme! Un nou protest anti-Rusia la București

Refugiații ucraineni de la București organizează sâmbătă, de la ora 14:00, un nou protest în Piața Unviersității, împotriva Rusiei și a războiului dus de ruși împotriva Ucrainei.

În ultimele zile, am asistat cu toții la cel mai mare atac asupra Ucrainei. Peste 50 de civili au murit, sute de persoane au fost rănite și sute de case au fost distruse. 500 de rachete au fost lansate pe teritoriul Ucrainei, scrie pe pagina de Facebook a evenimentului. Acest atac a costat Rusia 20 de miliarde de dolari.

Lumea nu trebuie să privească în tăcere. Ar trebui să cerem mai multe sancțiuni împotriva Rusiei, furnizarea de mai multe arme Ucrainei, inclusiv sisteme de apărare aeriană. Trebuie să luptăm pentru o pace permanentă, iar această pace va veni atunci când Ucraina va învinge Rusia în acest război pe termen lung – când imperiul va cădea și va fi pace în Europa.

Ucraina are nevoie de arme!
Protest, pe 6 ianuarie, ora 14.00
Piața Universității, în partea TNB,
📢 Ne întâlnim din nou la mitingul de susținere a Ucrainei! Vă rugăm să distribuiți – este și un ajutor!

Protestul este organizat de refugiați ucraineni din România, Solidarity Romania-Ukraine, care au organizat și protestele din anii trecuți.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian