FUNDATIA IOAN BARBUS

AUR, cel mai antinațional, antipatriotic și antisuveran partid din România de la căderea comunismului

Nimic nu este mai imoral, mai necreștin și antiromânesc decât cererea AUR de anexare de teritorii din Ucraina, acum când vecinii noștri sunt în mijlocul unei invazii crâncene din partea celui mai mare dușman al României: Rusia. AUR e cel mai antinațional, antipatriotic și antisuveran partid din România de după căderea comunismului.

Moral, ideea lui Târziu echivalează cu situația în care un domn burtos și cu barbuță vede o haită de haidamaci în călduri, umflați de mușchi și puternic alcoolizați, care violează o femeie în plină stradă.
Unii trecători încearcă să o ajute pe femeie, aruncând de la distanță când cu un spray paralizant, când cu o praștie sau un sandwich, dar niciunul nu are curajul să se apropie și să se pună între ea și violatori.

Burtosul nostru cu barbișon, în schimb, adică Bărbatul de Stat Conservator Patriot Creștin Autentic, Claudiu Târziu, are un singur gând la vederea femeii pline de sânge: cum să se alăture și el violului?!
Le face cu ochiul complice haidamacilor, în timp ce scotocește în poșeta domnișoarei și-și așteaptă nerăbdător rândul.

Pentru AUR, “patriotism”, “naționalism”, “a fi bun creștin” înseamnă, la nivel practic, un singur lucru: participarea la viol.

Tot la nivel practic, nu mai e nevoie să spun că dacă România ar face ce ne propune AUR, am fi expulzați din NATO și am rămâne brusc fără niciun fel de ajutor militar în fața rușilor care au redescoperit imperialismul lor secular-genocidar.

Orașele noastre pașnice ar fi transformate de ruși în ruine apocaliptice, ca la Mariupol, Bucea, Avdiivka.
România ar înceta să mai existe în mai puțin de un an.
Asta ne propune Claudiu Târziu.

Nimic mai antiromânesc decât AUR de la Nea Nicu Împușcatu’ și până acum.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian