FUNDATIA IOAN BARBUS

Cristian Pîrvulescu și Dan Voiculescu combat neabătut “evul mediu întunecat” băsist

Societatea civilă neocomunistă: Cristian Pîrvulescu, pus în fața unei fraude electorale de proporții uriașe, uită de ce a fondat ProDemocrația (asigurarea „corectitudinii procesului electoral”) și aleargă după cai verzi pe pereți neocomuniști, vrăjitoare băsiste și banii lui Dan Voiculescu.

Cristian Pîrvulescu își dă mîna cu „Cotidianul.ro”, organul de dezinformare al lui Cornel Nistorescu, pentru a, citez de pe situl ProDemocrația, „intari democratia la nivel national si international”:

Procurorii lui Kovesi şi Morar acţionează în aceste zile ca securiştii din anii ’50, dar, în paralel uzilizează şi elemente specifice evului mediu „întunecat”. Anchetele demarate la sate, ar putea scoate PDL din Parlament[…] Preşedintele ProDemocraţia, Cristian Pârvulescu analizează împreună cu redactorii Cotidianul.ro implicarea Parchetului General şi DNA în procesul electoral. (Într-un stat laic, utilizarea Bibliei într-o anchetă este inadmisibilă)

Cristian Pîrvulescu scrie:

„În aceste zile se petrec unele lucruri foarte grave. Unul dintre aceştia privesc structura natura statului. România este un stat laic. A utiliza biblia, a-i pune pe cei care răspund întrebărilor procurorilor să jure pe biblie, este inadmisibil într-un stat laic. Împotriva acestui fapt, este nevoie de o reacţie de anvergură a societăţii civile şi de o luare de poziţie fermă din partea autorităţilor.

Dar în „Codul de procedură penală” găsim:

„Declarațiile martorilor”
Art. 85: Juramantul martorului

(1) Inainte de a fi ascultat, martorul depune urmatorul juramant: „Jur ca voi spune adevarul si ca nu voi ascunde nimic din ceea ce stiu. Asa sa-mi ajute Dumnezeu!”.

(2) In timpul depunerii juramantului, martorul tine mana pe cruce sau pe biblie.
(3) Referirea la divinitate din formula juramantului se schimba potrivit credintei religioase a martorului.

(4) Martorului de alta religie decat cea crestina nu ii sunt aplicabile prevederile alin. 2. Martorul fara confesiune va depune urmatorul juramant: „Jur pe onoare si constiinta ca voi spune adevarul si ca nu voi ascunde nimic din ceea ce stiu”.
(5) Martorii care din motive de constiinta sau confesiune nu depun juramantul vor rosti in fata instantei urmatoarea formula: „Ma oblig ca voi spune adevarul si ca nu voi ascunde nimic din ceea ce stiu”.

(6) Situatiile la care se refer a alin. 3, 4 si 5 se retin de organul judiciar pe baza afirmatiilor facute de martor.

Cristian Pîrvulescu e în ultimii ani un invitat frecvent pe platourile Antenei3 pentru a reprezenta punctul de vedere al „societății civile” asupra situației democrației din România sub Băsescu, dar sfîrșește tot mai des prin a prezenta punctul de vedere al lui Dan Voiculescu.

Pe situl Pro Democrația citim: „Domeniile de interes ale Asociatiei Pro Democratia sunt: imbunatatirea relatiei intre alegatori si alesi, corectitudinea procesului electoral, dar Cristian Pîrvulescu e prea ocupat să vînture cu entuziasm temele voiculesciene, și pus în fața unei fraude electorale de proporții grotești – probabil comparabilă doar cu cea din „Duminica Orbului”, 20 mai 1990 – aleargă după cai verzi pe pereți neocomuniști, vrăjitoare băsiste și banii lui Dan Voiculescu.

Băsescu, Ceaușescu și „societatea ciuvică” la Bruxelles

Dan Voiculescu și Cristian Pîrvulescu depun eforturi pentru „a intari democratia la nivel national si international” la munte și la mare, pe Antena3 și pe Realitatea TV, în țară și în străinătate.

În ianuarie anul acesta, Cristian Pîrvulescu a participat alături de trimisul lui Dan Voiculescu (Daniel Constantin) la un eveniment ce a avut loc la Bruxelles. În cadrul evenimentului, prin gura lui Daniel Constantin, au abundat comparațiile dintre Băsescu și Ceaușescu, între „regimul actual”(la acea vreme) și Partidul Comunist Român; parlamentarii europeni au primit avertizări privind “celor mai importante derapaje de la democratie din anul 1989″. Cristian Pîrvulescu nu a schițat nici un gest de dezaprobare.

Dreptul la replică al lui Traian Ungureanu a fost ignorat la șezătoarea USL de la Bruxelles, asta din nou, fără ca președintele Pro Democrația să fi schițat un minim gest. (vedeți Traian Ungureanu cenzurat de ALDE la șezătoarea USL de la Bruxelles)

Cristian Pîrvulescu, implicat activ în campania USL de demitere a lui Traian Băsescu

Numele lui Cristian Pîrvulescu apare în stenogramele ședințelor PNL din campania pentru referendumul demiterii presedintelui Traian Basescu din 10-19 iulie, ca fiind implicat activ în campania USL.

click pe imagine pentru vedea întregul document

USL: Operaţiunea “Bani publici pentru ONG-uri”

În ianuarie 2012, Cristian Pîrvulescu a fost singurului lider de ONG care a fost de acord cu propunerea lui Victor Ponta de cumpărare a societății civile: “este o iniţiativă binevenită”.

“Fiind vorba de o ofertă de pact, ea trebuie luată ca atare. Este o iniţiativă binevenită. Noi am cerut finanţări publice încă din 2008 şi din 2009, iar USL ne-a răspuns acum la solicitări, iar oferta de finanţare este binevenită. Noi vom avea discuţii cu toate partidele, nu numai cu USL. Scopul nostru este să fie asigurate alegeri corecte. Această ofertă a USL, care e adevărat, include şi oferte de finanţare, nu mi se par coruptibile, iar Prodemocraţia va observa la fel de obiectivă alegerile aşa cum a făcut-o şi până acum.(…) Eu nu am spus că Traian Băsescu sau Guvernul Boc trebuie să-şi dea demisia.

„Memorialul durerii în cur”

Acesta a fost prezent în platoul Antenei3 în momentul în care Lucia Hossu Longin a spus că va face un episod al Memorialului Durerii dedicat lui Adrian Nastăse, cel persecutat de „totalitarismul de tip Băsescu”:

Cred că în clipa în care va dispărea totalitarismul de tip Băsescu, cred că se va putea face justiție în România. Completele de judecată nu vor mai lucra sub comandă directă politică. Eu personal, pentru că nu am altă putere, voi putea realiza un memorial al victimelor justiției din aceste timpuri, și chiar un episod dedicat acestui lot, Trofeul Calității, cei cinci, accentuez mereu, cei cinci, în fruntea lor Adrian Năstase, și de asemenea, împreună cu alte ONG-uri vom face o plîngere la Parlamentul European, iarăși îmi pare rău că trebuie să o marturisesc împotriva imixtiunii, presiunii și indicațiile pe care le dă doamna Macovei justiției Române, în diferite prilejuri, atunci cînd evident este vorba de opozanții politici ai puteriid e la Cotroceni.

Din nou, Cristian Pîrvulescu nu a schițat nici un gest în fața acestor enormități.

Într-adevăr, imdiat ce „totalitarismul de tip Băsescu va dispărea, se va putea face justiție în România”. Primii pași au fost făcuți prin plîngerea penală depusă de USL și înregistrată la Parchetul de pe lângă ICCJ, cu nr. 13098 / 19 iulie 2012, prin care Președintele ales al României, Traian Basescu, precum și Monica Macovei, Sever Voinescu, Mihai-Răzvan Ungureanu, alături de alți 11 lideri PDL, sunt denunțați cum că ar fi săvârșit infracțiuni de “Subminare a economiei naționale” (art.165 CP) și “Comunicare de informații false” (art.168 CP).

Citiți și semnați petiția scrisă și semnată de ILD și Fundația Ioan Bărbuș privind modul în care „se va putea face justiție în România” după dispariția „totalitarismului de tip Băsescu”: PETIȚIE – Susținem afirmațiile denunțate de plângerea penală a USL.

Cristian Pîrvulescu pare mai preocupat de punctul 5 din obiectivele Pro Democrația, și anume „Cresterea capacitatii institutionale a APD” printr-o alianță cu Dan Voiculescu, decît de „întărirea democrației”.

Bonus

Pro Democrația face propagandă comunistă la Muzeul Țăranului Român

Pro Democrația lui Cristian Pîrvulescu este și organizatorul festivalului de film Why Democracy de la Muzeul Țăranului Român, festival “dedicat democraţiei şi drepturilor omului”. Acolo a fost prezentat un documentar în care criminalul comunist Che Guevara era descris ca „un Iisus Hristos modern murind din nou pentru umanitate”, iar revoluția bolșevică din Rusia era „inima acestui film”. Dezbaterea de după film a fost condusă de un colaborator al Securității, Dan Oprescu. Mai multe detalii: Propagandă comunistă la Muzeul Țăranului Român. Discuție cu un fost turnător la Securitate.

————–
P.S. Pentru mai multe informații pe subiectul acestei false societăți civile gramscist-neocomuniste, vîndute sau nu partidelor politice, și reprezentată de Pîrvuleștii, Remus Cernii, Vasile Ernii, Claudiu Crăciunii, Rogozanii și Nicușor Danii țărișoarei, subscrieți și urmăriți pagina de FacebookFalsa societate civila si comunismul lui Antonio Gramsci.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

28 de comentarii

 1. calehari
  16 august 2012

  Parvulescu decreteaza ” Romania este un stat laic”. Ma intreb cand va decreta ca este un stat comunist?

 2. Anca Cernea
  16 august 2012

  Pîrvulescu nu suportă icoanele în școli, jurământul pe Biblie în justiție, și faptul că România e o țară creștină. E alergic la tămâie și la aghiasmă. La Voiculescu și la Iliescu nu e alergic.
  Se pare că în astfel de cazuri exorcismele ar putea să nu funcționeze nici ele, pt că, dacă împricinatul nu vrea să fie eliberat, nimeni nu are cum să-l oblige. Ar fi nedemocratic. O să urle că astea sunt procedee din Evul Mediu, inventate de Băsescu, pt ca să-l chinuie.

 3. Daniel Francesco
  16 august 2012

  Cristian Parvulescu, autor al teoriei bulgarului de zapada de pe malu’ Dambovitei:

  „Cînd a început totul, odată cu manifestațiile indignaților din ianuarie 2012, cei cîţiva mii de protestatari păreau puțini, dar s-a ajuns, în cîteva luni, la aproape 7 milioane și jumătate de voturi pentru demiterea președintelui.”

  Sublinierea imi apartine. Deci iata mitul care incepe cu vizionarii, cu profetii, cei cateva mii de „puri” din Piata Universitatii dresati de Hrebe’ si Felix in ianuarie 2012, lupta acestora fiind urmata de o crestere organica, uluitoare pana la „7 milioane si jumatate”. A si fost premiat de Jurnalul National ca fiind Omul Zilei pentru propunerea – acceptata de Oprescu – ca zona de la Universitate la Teatrul National sa devina Agora pentru USL-asi.

  Si acest ONG-ist PNL pe bani de la guvern se duce in fiecare zi la SNSPA si isi varsa (scuze pentru expresie, dar n-am gasit nu o rima ci un alt cuvant pentru personajul in discutie) stiinta in sufletele studentilor…

 4. Silvapro
  16 august 2012

  Cei care au votat o sg. data, sau care n-au votat de loc, in caz ca ii intereseaza onestitatea elementara, n-au pentru ce sa fie suparati ca se ancheteaza. Exista niste anonalii atit de evidente ca e normal sa se cerceteze serios si temeinic.

  Daca ma pune sa ma jus pe biblie si sint ateu, ce-mi pasa? Pot sa jur strimb sau nu, si cu asta basta. E, doar putin jenant daca jur strimb, dar la fel de jenant chiar fara biblie.
  Daca sint religios si am votat in limitele legii, ce ma deranjeaza sa jur?

  Numai cei care sint religiosi si au fraudat, au o problema. Si daca sint mincinosi, isi merita teama. Daca erau credinciosi cu adevarat, chiar si fara biblie erau constienti ca au pacatuit. Dumnezeu doar stie ce e in strafundul sufletului, nu poate fi pacalit, cu juramint pe biblie si fara.

  Asa este logic, nu?

 5. ZGRU
  16 august 2012

  Anca Cernea, 7.4 milioane de romani sunt alergici la Traian Basescu. Restul, chiar nu mai conteaza!!!!In special aberatiile din acest articol!!!

 6. Daniel Francesco
  16 august 2012

  Zau? Aberatii? Ai luat-o pe calea lui Roxy Iordache? Ti-am lasat comentariul ca sa se vada ce face rindeaua lui Felix pe creierele moi. Chiar asa, nu contezi!

 7. Anca Cernea
  16 august 2012

  Milioanele alea sunt mult mai puține, iar asta se va vedea după ce procurorii vor scădea din ele toate fraudele și infracțiunile.
  Că doar de aceea sunteți atât de agitați, из ГРУ, sau cum te cheamă.
  Degeaba tot repetați cifrele astea, că tot nu vor deveni reale. Cel mult, veți obține efectul Geoană, adică veți ajunge să credeți în cifrele pe care voi le-ați umflat. Doar că de astă dată, nu mai e doar chestie de ridicol, faza cu dopul de la șampanie. Pt că v-ați afundat prea tare în delir și în penal.

 8. Costin Andrieş
  16 august 2012

  zgru, s-au furat probabil in jur, si probabil peste, 1 milion jumatete de fonduri. uite ce zice Bula de la Colonesti: “Mă, băieți, hai să vă spun deschis, că sunteți băieți tineri. Din ăia 7,5 milioane câți au votat să plece el, un milion e furăciune, un milion cinci sute.” . S-a furat ca in codru, in jur de 10 procente. Conform spuselor lui bula nu sint 7.4 (7.5 sau 8.5 milioane cum din doua in doua ori spune Crin), ci sint 5 milioane (sau mai putin), Deci din cei 46% care au votat, ramin vreo 35% de romani alergici si alergizati la Traian Basescu de oameni din acest „grup infractional organizat” , cum il numesc dezertorii care nu vor sa isi petreaca viata in inchisoara, de televiziunile unui secrusit, Dan Voiculescu, si de personaje ca Pirvulescu care pentru „cresterea capatictatii institutionale a ProDemocractia” spune orice timpenie in fata cui plateste sau stie sa atinga corzile senzibile. As putea spune si altfel, anume, Cristian Pirvulscu face parte din acest „grup infractional organizat”, chiar daca il gireaza doar cu vorba (sper!).

 9. Daniel Francesco
  16 august 2012

  PeNaLul/PeNeList Relu Fenechiu bate campii in asteptarea sentintei:

  Ma ingrijoreaza faptul ca procuratura face abuzuri grosolane in ce-i priveste pe oamenii simpli si recurge la procedee in afara legii. Faptul ca s-ar verifica votul de la referendum nu m-ar deranja, dar modul in care o fac e un abuz in serviciu si procurorii, cu tot cu sefii lor, vor trebui sa raspunda. Garantat vor raspunde! La DNA si Parchet nu va ramane pe veci aceeasi conducere aservita lui Traian Basescu”,
  Ma intreaba oameni simpli cu care ma intalnesc Fereasca-i Dumnezeu pe procurori cand vor veni 7,4 milioane de romani pe ei, atunci va fi cum a spus Monica Macovei (razboi civil – n.red.)”,

  Pentru USL-asi a repeta chestia cu 7.4 milioane a devenit – vorba unui clasic in „fonctie” – the mother and the father of…aaaa”, deci o inscriptie pe o bena din care se poate revarsa orice.

 10. Costin Andrieş
  16 august 2012

  Ioan T Morar scria in 2009:

  Pro Democraţia şi Pîrvulescu cel jalnic
  Cristian Pîrvulescu, democratul care, vă reamintesc, a modificat regulamentul ONG-ului Pro Democraţia pentru a ajunge la al cincilea mandat în fruntea ei (anterior erau prevăzute maximum două mandate) o ţine gaia-maţu cu contestarea referendumului la Curtea Constituţională. Au ieşit mai mult de jumătate din cetăţenii cu drept de vot, validînd, astfel, referendumul, dar Pîrvulescu nu şi nu! El vrea să se anuleze votul popular. De ce? Că aşa vrea el, cel autointitulat şeful democraţiei din România.

  Ce-l mînă pe el în luptă? Ce-şi doreşte acest apus de-a binelea? Parcă la referendumul pentru modificarea Constituţiei în favoarea lui Adrian Năstase (care se vedea sigur preşedinte pe 2 x5 ani) nu l-am auzit vorbind pe Pîrvulescu, nici despre pre-fraudare, nici despre post-fraudare, deşi s-a prelungit cu o zi perioada de votare. Nu-mi amintesc să fi spus ceva.

  UPDATE: Ce diferenţă e între Cristian Pîrvulescu, cel care vrea anularea referendumului, şi Gheorghe Funar, care şi-ar dori anularea alegerilor? Cam niciuna.

 11. Vlad P.
  16 august 2012

  ptiu, drace! Pârvulescu să nu pună mâna pe Biblie, s-ar putea să rămână fără ea.

  greață maximă

 12. Daniel Francesco
  16 august 2012

  Daca vreti sa vedeti ce si cum scriu oameni cuprinsi de BDS, intrati pe situl lui Roxana Iordache unde veti intalni si niste indivizi care au incercat sa polueze si pe aici:

  Marius Mina:

  E de bine, lumea se misca, am inteles ca incepand de maine se vor amplifica . Hidra trebuie decapitata si numai poporul o poate face iesind in strada
  Ochiu maron, n-am blamat PSD ul, l-am blamat pe Ponta pentru acceptarea slugarnica a aberatiei cvorumului impusa de un troglodit comunist , Manuel Barroso si pentru atitudinea mai mult decat dubioasa pe care a adoptat-o . Nu sunt singurul , numarul celor care il banuiesc, pe buna dreptate, de blat , se tripleaza de la o zi la alta . Ramane sa-mi demonstreze contrariul

  Donkeypapuas:

  „Mai bine smintit decât lingău cretin”

  (Cata dreptate ai in ceea ce te priveste, chiar dubla! Esti si una si alta. )

  Johnson:

  „Eu nu inteleg de ce mamaligile de tarani nu pun mana pe furci si pe topare sa-i puna pe fuga pe ticalosii aia…Apar seara la Gadea si plang pe umarul lui ca niste colivarese in depresie…

  Roxana Iordache (adresandu-se unui”inamic”, selectiuni dintr-o groapa de gunoi prea vasta):

  N-ai tu, Băsescule, acces la femei rafinate, ai să mori fără să cunoşti vreuna. Orice ai face, orice femeie adevărată te-ar trata aşa cum am făcut noi azi la miting şi marş. Nici nu mă obosesc să te banez, nu-mi mai pierd timpul cu voi, mai încolo am să mă culc, am să dorm, în timp ce proştii ca voi îşi vor irosi viaţa ca să profite de absenţa mea şi să posteze abjecţii stupide şi pe care oricum le şterg într-o secundă.

 13. Costin Andrieş
  16 august 2012

  Roxana Iordache nu stiu cine e ???? nici Johnson, dar in rest, toata floarea cea vestita e reprezentata aici.. donkeypapaus este prieten cu mircea platon, marius mina, parca e prieten cu bogdan duca. toti astia au cam aceleasi pareri cu pirvulici.

 14. aniela
  16 august 2012

  basescu sau ciuma Romaniei….sper sa scapam de acest dictachior cat mai repede…aproape 8 mi de oameni nu pot fi ignorati.

 15. Daniel Francesco
  16 august 2012

  @Aniela
  Ai ceva impotriva daca te ignor pentru opinia de tonomat?

 16. van damme
  16 august 2012

  basescu a fost contestat de piata universitatii. si de cateva milioane de cetateni

 17. Daniel Francesco
  16 august 2012

  Si ce daca? Asta inseamna ca au dreptate, sau ca frustrarea si manipularea le intuneca judecata?

 18. Decebal
  16 august 2012

  ideea e că e complet absurd şi nelegal şi ridicul să juri în faţa unui procuror pe o Biblie pe stradă! ps. Cotidianul ăsta nu e al lui Nistorescu, sau au pus-o de-o simbioză??

 19. Daniel Francesco
  16 august 2012

  Adinc gandit fiu al lu’ Sco(rn)illo! De unde ai scos-o ca se fac juraminte pe strada monser? Nu e Cotidianul lui Nistorescu, este al lu’ Cornel Nistorescu. ????

 20. Costin Andrieş
  16 august 2012

  voiculescu, nistorescu, serios ca nu prea ii deosebesc, nici cotidianu cu jurnalul national nu prea le deosebesc. ambele defuncte, ambele fituici de dezinformare. voiculescu e ala cu bani, nistorescu e un voiculescu ratat. sa tin minte!

 21. Aurel
  16 august 2012

  C.P mi-a atras atentia in 2009 cand a contestat referendumul de reducere a numarului de parlamentari.I-am urmarit mai atent discursul altfel ingrijit
  presarat cu citate cu principii cu reguli constitutionale si mi-am dat seama ca le ajusteaza dupa cerintele televiziunii la care participa.Prinipiile democratiei reprezentau doar o fatada pentru a capta doritorii de un limbaj cultivat,civilizat.Omul se vindea de fapt,manipula la momentul potrivit telespectatorii cu o educatie mai ridicata.Nu crede in democratie.Ma intreb studentii lui cu ce se aleg?Ce „avortoni democratici” procreaza la facultate,asemanatori cu cei ai lui Nastase?

 22. Daniel Francesco
  16 august 2012

  Alta afirmatie demna de medalia Putin cel Mare e de gasit pe situl Gabrielei Savitsky si este semnata de Radu Humor, o mai veche cunostiinta de-a noastra:

  Până la urmă singurul politician ce pare a ne reprezenta integru și demn în relațiile cu hienele iudeo-masonice rămâne Crin Antonescu !
  Ura și deznădejdea stăpânilor din afară și a slugilor lor de aici, manifestată la adresa lui demonstrează că este printre puținii care nu pot fi șantajați să le ofere România pe tavă !
  Fără noi însă nu va putea rezista prea mult !

  La care a raspuns poeta Gabriela Savitsky:

  Exact. Trebuie să-l sprijinim, să-i fim alături. Să ne scoatem ţara din ghearele capuchehaielor şi başbuzucilor.

  Sa citim o poezie de G. Savitky:

  Elitre

  Te-am iubit încă dinainte de a te cunoaşte.

  Ţi-am caligrafiat mersul felin, ezitările, râsul.

  M-am îmbăiat în spuma tăcerilor tale.

  Te-am visat căutându-te în mine

  Şi aflându-te întreg.

  În seri lungi de vară am hălăduit prin lume cu simfonia în inimă

  Măsurându-ţi genele, umbra buzei, piciorul ostenit.

  Te-am ştiut printre constelaţii, şi în oase

  Am auzit susurând

  Lumina bucuriei de a fi.

  Mi s-a părut că te zăresc într-o zi.

  Am alergat să te prind, să te am.

  Am căzut şi mi-am zdrobit de caldarâm

  Toate visele în care visam.

  Cineva, poate un semen al meu, s-a oprit,

  M-a privit şi a râs insolent.

  Falangele au trosnit uscat.

  Tu te-ai îndepărtat foarte lent

  Printre franjurii ploii prăbuşite între noi din nimic.

  Te-am burduşit apoi cu trădările mele.

  Am crezut că eşti un bărbat oarecare

  Şi te-am căutat printre ei, umblând ca printre statui.

  Le-am atins falusurile lucitoare.

  Ei strigau: “Noi suntem EL! Noi suntem EL!”

 23. Metodele securiste ale lui Traian Basescu, arata modul in care a fost, in fapt, condusa tara pana acum. La fel si modul in care reactioneaza judecatorii basisti de la Curtea Constitutionala, Procuratura si DNA-ul!!!

 24. Daniel Francesco
  16 august 2012

  @ZGRU
  Cred ca este timpul sa ne parasesti. Nu ducem dorul trolilor care nu stiu decat 2-3 propozitii inghitite din ce-a picat din talgerul lui Mircea Badea.
  Du-te! Spam.

 25. Mih.
  16 august 2012

  Chipuri schimonosite, desfigurate de ura …
  Ochi iesiti din orbite si priviri impaienjenite ce nu mai pot, si de ar vrea, sa mai vada adevarul lumii…
  Guri strambe, improscand venin, rictusuri sinistre, ranjete nerusinate si tampe…
  Voci disfonice, gatuite, cu corzile vocale explodand sub presiunea minciunii ce se vrea eliberata in jet, masiv, gros…
  Nebunie furioasa, urata, rea, perversa…Asa sfarsesc sclavii Minciunii, aceasta fiica a Raului…

  „Cand Dumnezeu vrea sa piarda pe cineva, mai intai ii ia mintile”…

 26. Max
  16 august 2012

  Incredibil ce dezamagire a fost pt mine acest Parvulescu… Pacat de el. Vai de noi cu comunistii pe cap dupa 22 de ani.

 27. Costin Andrieş
  16 august 2012

  Reactia lui iliescu la cercetarea fraudei maseive a referendumului este aproape la fel de halucinanta ca a lui Cristian Pirvulescu. iliescu nu a facut uz decit de limbajul specific unui comunist inversunat in anii 50, Pirvulescu a venit cu argumentul unui bolsevic in revolutia din 1917.

  “Nu credeam că, după Revoluţia din Decembrie 1989, îmi va fi dat să asist la asemenea manifestări de un primitivism feroce – haite de procurori care dau năvală peste oameni în case, în mediul rural, pentru a-i chestiona dacă au fost la vot pentru Referendum. În ce lume trăim ?!!! De unde au răsărit asemenea specimene, venite parcă din grote primitive? Dar, mai ales, cine i-a trimis într-o asemenea misiune, de esenţă fascistă?”

  Melancolia unui blogger… opri-i-s-ar terciu-n gât!

  Cristi, sper ca esti multumit, l-ai intrecut pe iliescu.

 28. Costin Andrieş
  16 august 2012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian