Conferințele Dennis Prager de la București și Cluj: participarea gratuită, în limita locurilor disponibile

  0

  Dennis Prager, unul dintre cei mai cunoscuți comunicatori conservatori din Statele Unite, va vizita România și va ține două conferințe, organizate de Edictum Dei la București și Cluj, pe 24 și 26 iunie.

  Participarea la aceste evenimente este GRATUITĂ însă intrarea în săli se va realiza nominal, pe baza de înscriere.

  Persoanele care nu vor figura pe lista de înscriere vor avea acces în săli în limita locurilor rămase neocupate înainte de începerea conferințelor, anunță Edictum Dei.
  Vă puteți înscrie dând click pe imaginea de mai jos:

  Anca Cernea scria în septembrie 2011:

  Dennis Prager, cunoscut probabil celor mai mulţi cititori ai noştri, este unul dintre cei mai distinşi publicişti conservatori americani contemporani. El găzduieşte o emisiune de radio ce se bucură de o mare audiență, este autorul mai multor cărţi, şi un foarte apreciat comentator şi lector pe teme politice, religioase, sociale, istorice, psihologice.

  Universitatea Prager (PragerU) este una dintre iniţiativele lui, având misiunea de a prezenta, într-un format cât mai simplu, în cursuri cu o durată ce nu depăşeşte 5 minute, chestiuni aparent extrem de complicate. El reuşeşte să reducă lucrurile la esenţial şi să facă lumină, spulberând, cu luciditate şi curaj, ceaţa propagandistică pe care ofensiva culturală a stângii nu încetează să o arunce asupra acestor teme.

  Conferințele se vor desfășura în limba engleză.

  Pagina de Facebook a evenimentelor.

  SURSA   ILD (1), ILD (2), FACEBOOK

  Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

   
  Print Friendly, PDF & Email
  Cititi si

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here