FUNDATIA IOAN BARBUS

Conferințele Dennis Prager de la București și Cluj: participarea gratuită, în limita locurilor disponibile

Dennis Prager, unul dintre cei mai cunoscuți comunicatori conservatori din Statele Unite, va vizita România și va ține două conferințe, organizate de Edictum Dei la București și Cluj, pe 24 și 26 iunie.

Participarea la aceste evenimente este GRATUITĂ însă intrarea în săli se va realiza nominal, pe baza de înscriere.

Persoanele care nu vor figura pe lista de înscriere vor avea acces în săli în limita locurilor rămase neocupate înainte de începerea conferințelor, anunță Edictum Dei.
Vă puteți înscrie dând click pe imaginea de mai jos:

Anca Cernea scria în septembrie 2011:

Dennis Prager, cunoscut probabil celor mai mulţi cititori ai noştri, este unul dintre cei mai distinşi publicişti conservatori americani contemporani. El găzduieşte o emisiune de radio ce se bucură de o mare audiență, este autorul mai multor cărţi, şi un foarte apreciat comentator şi lector pe teme politice, religioase, sociale, istorice, psihologice.

Universitatea Prager (PragerU) este una dintre iniţiativele lui, având misiunea de a prezenta, într-un format cât mai simplu, în cursuri cu o durată ce nu depăşeşte 5 minute, chestiuni aparent extrem de complicate. El reuşeşte să reducă lucrurile la esenţial şi să facă lumină, spulberând, cu luciditate şi curaj, ceaţa propagandistică pe care ofensiva culturală a stângii nu încetează să o arunce asupra acestor teme.

Conferințele se vor desfășura în limba engleză.

Pagina de Facebook a evenimentelor.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

1 Comment

  1. Lola
    11 June 2018

    Ultramerită văzut.Omul e o sursă de cultură și inteligență analitică, un „eye opener”pentru oamenii suficient de prezenți în propria lor viață cât și pentru atoateștiutori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi