FUNDATIA IOAN BARBUS

1, 2, 3 şi! La Realitatea se leşină în direct, la ordin.

Vă mai amintiţi filmul Bruce Almighty? Personajul principal primeşte pentru o scurtă perioadă puterile lui Dumnezeu. Până atunci avea probleme atât în viaţa personală cât şi în cea profesională (era jurnalist). Darul de la Dumnezeu vine însă la fix pentru a-şi salva atât relaţia cu prietena cât şi pentru a-şi construi o carieră impresionantă ca reporter la o televiziune. Deşi era trimis doar la evenimente neimportante (gen un festival culinar), Bruce face în aşa fel încât oriunde se duce să aibă loc evenimente ieşite din comun. Fie că un meteorit loveşte pământul, fie că se găsesc rămăşiţele lui Jimmy Hoffa, Bruce este mereu primul jurnalist la faţa locului. Şi cum să nu fie, când chiar el pune la cale întâmplarea.
Nu ştiu de ce dar am impresia că domnişoara reporter de la Realitatea TV a văzut acest film, când era mai mică. De fapt, poate chiar acest film a făcut-o să-şi dorească să devină jurnalist şi să fie cunoscută în întreaga lume. Din fericire pentru ea, când s-a făcut mare a găsit un loc în care se lucrează după normele BBC, unde a putut să pună în practică metodele jurnalistice ale personajului din film.


Cum trebuie sa lesini in direct: Realitatea TV de Bleen24

Dacă vă veţi uita cu atenţie, săraca femeie care a fost leşinată a fost atât de tare împinsă încât era să mai dărâme pe cineva. Doamnelor şi domnilor, avem un leşin ce poate revoluţiona medicina. În manuale acesta se va numi „leşinul Vântu”.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

George Rîpă

George Rîpă

13 comentarii

 1. Rosu
  11 aprilie 2011

  Sa ma ierte Dumnezeu dar mie imi pare ca s-a lesinat singura, sau e complice.
  Adica doua secunde mai devreme se uita in camera si discuta ceva cu un grupuscul de tineri si apoi se insinueaza in spatele celor care sunt in jurul reporterei cazand cu elan in fata camerei de luat vederi…
  E ridicol, e o tiganie. Asta e cuvantul: tiganie.

 2. andu
  11 aprilie 2011

  si se vede clar cum jurnalista face semn cu mana sa se pregateasca scena. si uite asa a fost ambulanta chemata degeaba….

 3. Turnofftheglory
  11 aprilie 2011

  Sa lesinati bine!

 4. Rosu
  11 aprilie 2011

  @toti: da, am vazut acum pe duduie cum face semne insistent cu manuta-i delicata catre grupul agitatorilor respectivi… Incredibil cat de meschina este aceasta lupta de imagine…

 5. George Daniel
  11 aprilie 2011

  Secunda 1. Reporterul ii face „victimei” semn sa se apropie. Uitati-va la mana ei stanga. Ii face semn de doua ori.
  Secunda 2. In cadru se vede victima. E extrem de vioaie. Se apropie de camera, prin spatele unei matahale. Alte batrane o trag, o imping, pana la momentul in care este impinsa decisiv pe jos. Semnele fizice sunt de lesin, de atac cerebral si de infarct.
  Sa observam si cele doua babute care o trag in cadru, dar si puradeii care se hlizesc in spate.
  Observatie rasista: majoritatea protestatrilor sunt de etnie rroma.

  Filmuletul se vede parca mai bine aici. Se pot opri imaginile mai bine pe youtube.

  Concluzia? Jos Basescu, e dictatura!

 6. costin A.
  11 aprilie 2011

  lesinatele astea nu sint oare aceleasi doamne care cu poza lui iliescu in mina dadeau flori minerilor care spargeau capetele elementelor drogate in 92?

 7. niku_elektriku
  11 aprilie 2011

 8. niku_elektriku
  11 aprilie 2011

  adevaru’, gol golutz, e altu’:
  (daca mere, mere!)

 9. niku_elektriku
  11 aprilie 2011

 10. Liv St Omer
  11 aprilie 2011

  Domnule, vazand titlul eram convins ca era tanti aia blonda care-a candidat din partea PC la primarie in Bucuresti. Vorbesc serios, nu stiti? Zilele trecute, si madam aia a lesinat in direct, la un toc-shou, la Realitatea. Vb foarte serios, imi scapa numele acuma, e abonata la toc-shit….asta, show-urile Realitatea. Ma informez si va spun; femeia la un moment dat spunea ca are cancer, saraca; sa mai ierte D-zeu ca fac misto, poate ea sufera, totusi. Desi totusi si Iosif Boda zicea in ’96 ca d-aia il consilia pe Iliescu, ca are cancer si e pe moarte. Zicea asta in 96.

 11. Liv St Omer
  11 aprilie 2011

  Acuma, ziaristii astia de la Rtv sunt asa de gretzosi ca ma doare stomacul; ei dau un sac de paine si 2 l de ulei la o baba fraiera si ei merg in Audi pe care si-l iau din banii de la Vantu pentru prestatii de-astea. Jegos, absolut jegos.

 12. George Daniel
  11 aprilie 2011

  Liv St Omer, e vorba de Monica Tatoiu. Acum cateva seri era in acelasi timp in direct la Realitatea si in reluare la Antena 2 ????

 13. Costin A.
  11 aprilie 2011

  George, clipurile au fost sterse de realitatea http://www.blogary.ro/2011/04/…..-continua/
  l-am inlocuit pe cel din articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian