FUNDATIA IOAN BARBUS

Bogdan Duca – Case Closed! Traseul unui liberal rătăcit de la USL la Noua Dreaptă, Criticatac și Vladimir Putin

update dec. 2017: Aripa pro-rusă a PSD a ajuns să dea tonul în partid

 În 2009 emil ne semnala blogul unui conservator român:

După aproape un an şi jumătate ceva începea să scîrţîie…

Cu timpul lucrurile au început să se lămurească, iar în iunie 2011, într-un articol despre mineriada din iunie ’90 în care îl pomeneşte de 4 ori pe Băsescu (profitor al mineriadelor/poate chiar vinovat direct: „dintr-un pragmatism al nesimţirii şi dintr-un politicianism de cea mai joasă speţă, personaje fetide ale politicii româneşti ce datorează minerilor menţinerea lor la putere în 1990 (mă refer, desigur, la Traian Băsescu şi la FSN-ul domniei sale)”, Bogdan Duca ne deschide ochii:

în Piaţa Universităţii studenţii români au trăit – este opinia mea personală – experienţa ce fusese interzisă părinţilor lor: a revoltei de dragul revoltei, a „revoluţiei culturale” de tipul celei practicate în Occidentul anului 1968.

Atmosfera din piaţă era una profund de stânga: contestatară a ordinii şi a oricărei forme de autoritate. Exceptând momente patetice de rugăciune, atmosfera pieţei era dominată de mentalitatea revoluţionară şi nu de nu ştiu ce spirit liberal-conservator.

Un grup de oameni nu a respectat voinţa naţiunii române. Şi aceşti oameni nu au fost minerii, ci o parte dintre manifestanţii din piaţa Universităţii care au continuat, săptămâni bune după alegeri, să solicite nerespectarea voinţei naţionale şi impunerea propriilor opinii. Cum au făcut-o? Într-o manifestaţie ilegală, sancţionabilă aspru de autorităţile oricărei ţări democratice, oamenii din piaţa Universităţii au creat o permanentă dezordine nejustificabilă.

Toţi vorbesc despre „mineriada” din 13-15 iunie, dar uită că cei care au distrus, au asediat instituţii ale statului, au cucerit televiziunea, au agresat şi au ameninţat cu moartea erau…. „studenţii” din Piaţa Universităţii.

….deşi cei din piaţa Universităţii au avertizat asupra riscurilor pe care Ion Iliescu le presupune pentru democraţia românească, ei din fericire s-au înşelat. Ion Iliescu a dovedit că poate să fie un preşedinte democrat…

Dacă 85% din populaţia României a decis să nu îl „lustreze” pe Ion Iliescu, cine îi îndreptăţea pe cei din piaţa Universităţii să o facă?

…crimele comise de mineri sunt cel puţin la fel de oribile ca şi cele ale „golanilor”.

amintindu-ne de asta…

…lucrurile se clarifică definitv.

Bogdan Duca a fost îmbrăţişat, după USL & Noua Dreaptă şi de cei de la Criticatac.
Se va simţi la el acasă printre noii fascişti de stînga-dreapta.

.

Case closed!


Update

 •  3 ani mai tarziu, Bogdan Duca a adaugat si pro-rusismul:

17 decembrie 2014

Dragă Occidentule,
Cum poți să crezi, lucid, că vei obține din blocada economică și din campania aceasta de ură anti-rusească vreo victorie? Vei obține o Rusie uriașă, foarte bogată în resurse, plină de tot mai multă ură și frustrare anti-occidentală.
Da. Poate vei obține căderea lui Putin, dar nu prin venirea unui președinte rus care să ardă de nerăbdare să se împace cu occidentalii. Căci Rusia va dori răzbunarea. Rușii l-au ales pe Putin pentru că le restaura puterea și orgoliul pierdute în anii etilici ai lui Elțin, în care tu, Occidentule, ai investit până la a îl ajuta să fraudeze alegeri (halal democrație și principialitate, Occidentule). De ce crezi că după ce îi flămânzești acum, după ce îi umilești acum, vor prefera big-mac-ul răzbunării? Chiar ai uitat istoria ultimelor două veacuri?
Nu ai înțeles că așa cum Rusia nu te poate cuceri pe tine nici tu nu poți cuceri Rusia?
Cum poți să crezi că umflarea economică a Chinei și umflarea financiară a lumii arabe nu se vor întoarce imediat împotriva ta, Occidentule? Crezi cumva că băieții de la ISIS își cumpără armele și muniția cu ghindă? Crezi cumva că vreuna din primăverile arabe de le aplaudai imberb are alte roade decât disprețul și ura față de aroganța ta decadentă? Față de obsesiile tale desuet ideologice, cu ”democrația” bombardată și ”statul e drept” impus de trupe de ocupație?
Crezi că rubla prăbușită a lui Putin te va scăpa de cheltuielile pentru menținerea la stadiul de supraviețuire a unei Ucraine în colaps? Va acoperi propria ta hemoragie economică?
Chiar nu ai învățat nimic în 200 de ani de istorie?
Se prăbușește rubla? Nu te bucura. Teme-te. Mult, mult mai rău se prăbușise marca germană în anii 20, în urma unei ”păci” ticăloase și nedrepte pe care ai impus-o la Versailles Germaniei. Și ce ai obținut? Pe Hitler….
Cu îngrijorare,
Un occidental.
Dar unul creștin conservator, de modă veche, nu un cocktail socialisto-liberal idealist, ca tine.

likes pe fb:
– Mihai Șomănescu (Lista lui Dughin, Activenews)
– Claude Karnoouh (Criticatac)
– Alexandru Racu (Criticatac, Cotidianul,Răazboiintrucuvânt/cuvntul-otodox)
– Kilment Vorosilov (PCR/PAS)
– Octavian Racu (PPCD, apropiat de cercul lui Alexandr Dughin – Republica Moldova)
– Vasile Ernu (Lista lui Dughin, Criticatac)
– Iulian Capsali („Candidatul lui Vladimir Putin la europarlamentare”)
– Ilariu Tiu (Universitatea Dimitrie Cantemir, apropiat al PSD)

  • in februarie 2014, in timp ce zeci de mii de ucrianeni s-au adunat in piata Maidan, in Kiev, in doliu pentru cei peste 100 de oameni ucisi de prorusi in timpul protestelor, Bogdan Duca ii numea „urmasi ai nazistilor„.

duca ucraina nazisti

 • La inceputul lui 2016, a ajuns autor pe Sputnik, platforma si dezinformare finantata de Kremlin:

Bogdan Duca Sputnik

https://sputnik.md/moldova_romania_columnists/20160312/5187553.html

alte perle interesante au fost adunate de un cititor aici.

 • sep. 2016

Duca a ajuns, din penelist, uselist, apoi pesedist, iar acum scrie pentru Sputnik si Capsalinews. Intre timp, ca tot e in voga acum, Duca a facut si un doctorat cu Daniel Barbu.

bogdan duca nastase

 • februarie 2017:

Marine Le Pen

(despre Marina: „Francezii nu ne-au înșelat așteptările ???? Trebuie să le mulțumim cumva.” | Putin, model pentru Marine le Pen: Franţa ar trebui să se alieze cu Moscova pentru a nu se mai supune Washingtonului | Romania in vizorul Moscovei. Delegatia Marian Munteanu la conferinta aliatilor lui Putin de la Sinaia | Franța a ales KGB. După prezidențiale, „anexăm Europa”. | Groapa Marianei, săpată de prostia și aroganța eurocraților)

Martie 2017

update noiembrie 2017

Bogdan Duca descrie protestatarii anti-PSD drept victimele „propagandei naziste”, o miscare „neofascista”.

„Nu e un scenariu nou. Îl găsiți în propaganda nazistă de dinainte de venirea la putere: mesajul că Germania trebuie într-un fel eliberată de ea însăși, pentru a ajunge la conștiința de sine, care nu poate fi alta decât național-socialismul…
Scopul final? Cel mai pragmatic: menținerea la putere a statului paralel prin șantajarea cu isteria civică a statului constituțional.
Posibil? Aducerea în timp la putere a acestui radicalism de evident tip neofascist, în urma inducerii fricii în societate. „

https://bogdanduca.blog/2017/11/25/miscarea-neofascista-rezist/

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

34 Comments

 1. Riddick
  23 June 2011

  Era de aşteptat. Internaţionala lucrează cu toţi trepăduşii.

 2. Auggie
  23 June 2011

  Pe la sfirsitul anilor 40 circula o lozinca „Capitane nu fii trist, Garda merge inainte prin partidul Comunist ! ” se pare ca este si acum de actualitate

 3. DanCanada
  23 June 2011

  De fapt CriticAtac e plin de aurolaci. Este unul „Florian Liviu” care e de-a dreptul funny. Iaca o perla a acestui criticatacant:

  „Sistemul capitalist mondial e un uriaş cu picioare de lut cuprins de frigurile unei crize ce-i poate fi fatală.
  Prăbuşirea sa ar echivala cu mântuirea întregii omeniri de o lungă şi grea suferinţă. La orizont cerul senin al comunismului ar creşte ca o uriaşă lumină de umanitate, speranţă şi bucurie.”

  ???? ???? Poate de-asta si mai caut sa vad ce enormitati mai sunt pe CA, uneori pot fi atit de dusi cu sorcova incit sunt chiar simpatici ????

 4. Costin A.
  23 June 2011

  de florian am vorbit noi aici si a vb el singur aici. case closed! ????

  p.s. dan, uite o colectie de enormitati aici, nu iti ajunge o viata sa le citesti pe toate.

 5. akabond
  23 June 2011

  Doamne Dumnezeule, nu-mi vine sa cred ca exista un om care sa gandeasca asa. Acest Bogdan Duca ma oripileaza si ma scarbeste. Mi-e mila de oamenii morti in 90 si mi-e scarba de indivizi ca acestia. Bogdan Duca, meriti sa fi scuipat!

 6. Daca tot suntem la ora adevarului nu pot sa nu denunt infiltrarea mentalitatii revolutionare in sanul ild prin cele trei caracteristici oferite Olavo de Carvalho: 1. inversiunea temoprala 2. inversiunea subiect – obiect 3. inversiunea morala.

  Astfel cativa distinsi autori ild au justificat instaurarea dictaturii militare in Chile prin nevoia de a preintampina o ipotetica dictatura comunista pe care regimul ales democartic a lui Allende ar fi pregatit-o. Sunt prezente toate caracteristicile mentalitatii revolutionare:

  1. inversiunea temporala: prezentul, un regim democratic este judecat din perspectiva unei poroiectii a viitorului care este data ca certa: instaurarea unei dictaturi militare, cu alte cuvinte autrii cunosc viitorul si judeca prezentul din perspectiva acestei cunoasteri.

  2. inversiunea subiect – obiect: nu noi avem initiativa unei dictaturi militare ci doar reactionam pentru a preintampina instaurarea dictaturii comuniste.

  3. inversiunea morala: am fost siliti sa savarsim atrocitati pentru a impiedica savarsirea unor atrocitatici si mai mari, posibile prin instararea unei dictaturi comuniste, nu suntem niste calai ci niste victime, ne-am sacrificat pentru binele natiunii.

  Aceeasi grila de interpretare este valabila si in modul in care unii autori ild au tratat miscarile din nordul Africii, nu mai reiau.

  Bravo domnilor, cine ar fi putut crede ca spiritul revolutionar s-ar putea ascunde tocmai in bastionul conservatorismului romanesc.

 7. Costin A.
  23 June 2011

  bcp,
  1. elegant nick
  2. n-ai inteles nimic.
  3. asculta prelegerea lui olavo pina la final.
  4. postarea asta e despre cu totul altceva.

 8. Costin A.
  23 June 2011

  studiu de caz: Ce intelege Criticatac prin „dialog”

  (criticatacii au facut curatenie pe firul de comentarii de mai sus. stiam de ce fac print screen)

  1. penultimul meu comentariu a fost sters de admin. comentariul in care acelasi admin incearca sa lase impresia ca noi sintem cei care injuram. lucreaza fin baietii.

  2. acest comentariu a fost modificat, au sters linkul pus pe „dialog cu critic atac”. in imaginea de mai sus se vede ca textul avea link.

  probabil exista si alte modificari, dar ar am pierdut deja destul timp cu ei.

  PS in mai putin de 10 minute adminul criticatac a sters si acest comentariu.

  linkul era spre asta http://inliniedreapta.net/wp-content/uploads/2011/06/mesaj-sters-de-criticatac.jpg

  ma distrez de nu mai pot ????

 9. Riddick
  23 June 2011

  Mâine-poimâine poate apar şi articole de prens Duda la CA, mai ştii ?

 10. anarchix
  23 June 2011

  @ bcp

  dictatura lui Allende nu era ipotetica. Incepuse sa nationalizeze in draci, iar omul era un marxist imputit.

  In fine, in caz ca nu stiai, lovitura lui Pinochet a fost benefica. Unul dintre cele mai importante lucruri facute a fost sa-si aduca specialisti chilieni educati la University of Chicago in spiritul scolii austriece. Singura industrie ramasa neprivatizata a fost cea de extractie a cuprului, Chile fiind cel mai mare producator.

  Macelarirea comunistilor o consider un bonus. Ca sa-l citez (un pic modificat) pe Lt. Aldo Raine, „NaziCommies ain’t got no humanity.”

  Pacat ca Basescu nu s-a ridicat la inaltimea unui personaj ca Pinochet. Ar fi avut tot suportul populatiei la inceput. Ar fi fost prea frumos sa fie adevarat.

 11. Daniel Francesco
  23 June 2011

  Asa cum e vorba aceea din batrani: „cum e turcu’, si pistolul”, asa si cu amicitiile din zona „rosie” a spectrului politic. Astazi am sa adaug la aceasta postare un comentariu pe care l-am facut pe firul articolului lui Bogdan Duca din CriticAtac. Ca sa nu fie nicio confuzie: la Bogdan Duca si la Claude Karnoouh ma gandeam cand mi-a venit in minte vorba cu turcul si pistolul.

  Bun, deci Claude Karnoouh se ia de cititorul care semneaza Burghezul reactionar si scrie urmatoarele:

  NU numai cà dumneatà este un analfabet politic, dar neconoscînd viata mea este un dublat de un cretin… Cînd cineva nu stie tace… si mai degraba nu judecà…
  CE stii dumneatà piticule din Dîmbovita de adevàrat luptà împotriva comunismului, cu riscuri mare (cea a leginoarilor care sunt dusmanii mei dar totusi au luptat si au capatat…si mai de degraba lupta greco-catolicilor… ai luptat dupà 89 cà sà le dea justitia din partea BOR-ului?), o bàtaie cu minerii sau cu politia este banal în Occident din parte studentiilor si manifestantilor (în 68 în Franta studentii maoisti au fost bàtut de muncitori comunisti din Renault.. nu s-au plins, aasta sunt riscurile de militant domnul reactionar mic burghez… Piata universitatii nu se poate cumpara cu ce a fost cum a fost asa de exemplu în SUA ,rascoalà studenseste la campusurile în timpul razboiului din Vietnam, garda nationalà care a tras cu gloante reale, morti… Trebuie sà stii mic domn cà esti la margina lumii, la portiile orientului unde tot este luat “à la légère”, unde tot este caragialesc, si comunismul, si post comunismul si anticomunismul si piata universitatii, totul a fost într-un sens caragialesc… Încà un efort cà sà te uiti istoria în fata…

  Ca replica, am scris urmatoarele:

  Inca o data Claude Karnoouh ai dovedit a avea un suflet mic, invidios si meschin, care judeca ingust si nedrept istoria si poporul unei tari mari nu prin festivismul paradelor inchinate demolarii unei inchisori pentru a construi ghilotine, ci prin epopeea renasterii noastre multiple din mizeria faradelegilor imperiilor otoman, habsburgic, tarist si de sub putreziciunea comunismului.

  Daca pentru tine, un negationist al holocaustului in care a pierit jumatate din neamul din care te tragi, aceasta natiune – natiunea romana – se reduce doar la lejeritati de carnaval, afla ca doar ochiul neantrenat nu vede adincimea si varietatea vietii sub licarirea valurilor marii. Ti se pare a fi o culme a sintezei intelectuale cand te exprimi ca aici esti la portile orientului,… unde tot este caragialesc si acest mesaj il folosesti drept maciuca cu care iti “atingi” adversarii de idei. Ce nu esti capabil – si nu trebuie sa spun eu din ce motive – sa vezi este ca esti de fapt personajul absent din comediile lui Caragiale. Acel personaj care se umfla in pene cu titluri de conte (in anii lui Caragiale), gherillero, revolutionar si luptator de pe malurile linistite ale Senei (in prezent), cu buzunarele pline de hrisoave masluite, graseizand cand injuraturi de mama cand exprimandu-se la nivelul fumului si miasmelor din lupanarele demolate de Georges-Eugène, baron de Haussmann.

  Pe vremea lui Caragiale nu exista o comedie neagra, de aceea propozitia ta “comunismul, si post comunismul si anticomunismul si piata universitatii, totul a fost într-un sens caragialesc” se intoarce impotriva-ti, punand o pecete de actor slab pe scena, de care rad colegii cand nu e de fata. Dar caruia ii rad in fata adversarii. Mai ceva decat in comediile lui Conu’ Iancu…

 12. Ivan Zubeldian
  23 June 2011

  Sa lase oameni de dreapta pe doamna Karnoouh sa faceam educatie la lume. Cand cineva stie, vorbeste, si nu numai ca vorbeste dar doamna maoista e dublata de o fina cunoscatoare a limbai romane. Face onoare mare cand foloseste cuvant adevarat ca sa spuna vrednic comunist text. Sau se zice oroare? Ca nu mai stiu, la asta cu oroarea ma incurc intotdeauna. Merde, daca vreun petit roman perdut prin cartierele de trotskiste socialiste fine din Neuilly ar vorbi franceza cum vorbim domana Karnoouh romaneste, nu numai ca i-ar da Segolaine, epustuflata negativ, cu poela in capat dar ar pocni o conducta pana si arabele musulmane care uraste francez bogat. Dar asta este destinele unui roman de popor mic, sa ascultam educatie de la doamna maoista Karnoouh, ajunsa aici, la borde de la lume, dupa multa batalia, gloanturi, bocance in capat si alte viloente adevarat, nu omoruri banale cum facut comunist mic Iliescu la noi. De sub plasturii la istorie, cu caracterele brazdade de cicatrice, doamna Karnooh face inalt educatie si, cand se enerveaza si incordeaza pectoral, face tatuaj cu George Marchais facut sub san, sa rada. Sa radem si noi cu el!

 13. Pataphyl
  23 June 2011

  @Ivan

  Un like mersi bocu fromosu chelcășoz comsa! ????

 14. Vlad M.
  23 June 2011

  Liberalul rosu blonda, chiorul si piticul se chinuie cu tot inadinsul sa demonstreze ca nu stie istorie si pe deasupra nu intelege nici realitatea, nici cuvintele lui Olavo de Carvalho. Practica o ridicola inversiune morala, iar obsesiile lui pinochiste/ islamiste ma face sa cred ca a participat la discutia despre crino-liberali si cea din articolele despre Egipt si Libia.

 15. John Galt
  23 June 2011

  Realitatea?

  ????

 16. Daniel Francesco
  23 June 2011

  Criticatacantii nu mi-au publicat comentariul. Nu-i nimic, este aici – la nr. 14 – cu recomandarea de a-l trimite pe Karnoouh la cursurile de invatare a limbii romane la care nu are nici o sansa de promovare. Daca nu poate gandi elegant in limba franceza si se exprima ca un conducator de atelaje in romana, macar sa poata arata ca este un repetent cu diploma „de la Portile Orientului’, asa cum ii place.

 17. Sare'n Ochi
  23 June 2011

  copiii sunt complet debusolati si lipsiti de o educatie a rabdarii cu care trebuie sa te documentezi despre cealalta parte – de aici si confuziile. baiatul acesta a luat pe nemestecate ceea ce i-au zis televiziunile. partidul sau PNL a fost inghitit de catre USL, omul sufera de mimetismul de gasca, dusmanii devin prieteni si el isi insuseste retorica de stanga (nu ca ar fi fost, dupa 90 liberalii altceva decat niste activisti, ofiteri sub acoperire si ceva turnatori, mascati in oameni de afaceri, deci tot niste indivizi cu educatie materialist-dialectica – de unde si ajutorul dat constant lui Ilici si ngastii).
  traiectoria flacaului demonstreaza sursa celor care l-au avut in grija si l-au ocrotit – am mai vazut genul acesta de cameolonism dialectic si in 2004 cand liberalii se tot predau intre tururile de scrutin puterii pesediste (in Cluj a fost mai misto ca am avut parte de avantpremiera a tradarii liberale intre turul 1 si 2 la alegerile pentru primarie cand Nicoara, Uioreanu si Norica Nicolai s-au dus sa se predea lui Ucu Rus; apoi s-au mai predat oadat in aceeasi (de)formatie morala intre tutul 1 si 2 al alegerilor prezidentiale). indivizi ca baiatul de care vorbiti sufera de lipsa de repere solide. lipsa de repere naste lipsa de credinta, motiv pentru care poate fi sucit (nu are fermitate in opinii). cea mai sinistra abdicare de la morala si, implicit, adevar, este sa-ti incepi pledoaria cu scuza ca nu esti admiratorul unui monstru dovedit iar apoi sa zici „dar”. dar victima violului si-a atras asupra ei deliciile madularului violatorului deoarece „tarfa” l-a provocat prin tinuta indecenta afisata, tovarasi. la fel si cei din Piata Universitatii si-au atras dreapta judecata a batei in cap deoarece au sfidat vointa „boborului” samd. mare ne-terminat esti, bai, Duca! nici un animal nu merita o comparatie cu tine.

 18. @Vlad M.

  Te oftici ca ai fost demascat ca avand o gandire revolutionara? Asta-i viata, nu trebuie sa te superi pe mine ci pe Olavo de Carvalho, ale lui sunt criteriile.
  Si apropo, poate faci si acordul intre subiect si predicat: „obsesiile lui pinochiste/ islamiste

  ma face

  sa cred…”

 19. Daniel Francesco
  23 June 2011

  @Blondei chioare, vopsite si cu sufletel rosu ca USL-ul:

  Inainte sa dai o lectie, ar trebui sa iei vreo cateva:
  1.

  „este judecat din perspectiva unei poroiectii a viitorului;

  – ce ai scris seamana mai mult a por, puroi si altele;
  2.

  cu alte cuvinte autrii cunosc viitorul;

  – oare ce este autrii: cutra, nutrie, autorizatie etc?
  3.

  savarsirea unor atrocitatici si mai mari

  atrocitatici este o combinatie intre atrocitati si citatie sau intre atrocitati si statistici?

 20. Florina
  23 June 2011

  ce noroc au avut cei din Piaţă că Iliescu a fost un preşedinte democrat, altfel, cine ştie ce Doamne fereşte puteau să păţească, zău! păi la ce crime au comis… şi-ntr-o atmosferă de stînga!

 21. Costin A.
  23 June 2011

  da Florina, ce noroc au avut ca iliescu e un democrat, ar fi putut trimite citeva mii de brute inarmate cu bite si lanturi sa ii schilodeasca si sa ii omoare pentru a face loc in care sa planteze flori.

  Norocul lui iliescu e ca are, in 2011 ,oameni de ‘dreapta’ care scriu pe situri de extrema stinga-dreapta (caviar-vadimist-codreanu-iste) sa ne lamureasca pe noi, sarmanii. Aceeasi coalitie de oameni care ne acuza pe noi de fsn-ism si vadimism. Lor le e usor, au cuvintele si proiectiile de partea lor. Cel mai usor lucru de facut ca sa iti descalifici partenerii de ‘dialog’ e sa ii acuzi de lucrurile pe care tu le faci, si asta ca din gura de sarpe, inainte sa isi dea cineva seama ca tu esti cel care iei apararea lui iliescu si minerilor. In numele democratiei si ale dreptei, bineinteles. DucAtac ????

 22. bigone
  23 June 2011

  omul girueta, sau”romanul impartial”. ori, mai bine zis, ro-marlanul de dreapta-stanga si
  ( dupa) inprejur(ari).

 23. Mih.
  23 June 2011

  Costin, dar va inselaaati!
  „Chestiile astea cu stanga, dreapta sunt depasiiite”.
  „Doctrineleee? A trecut vremea looor!”
  Astia nu se mai impiedica de asa cevaaa…
  I-am tot auzind afirmand asta. De ce nu ii crezi? :)))

 24. Vlad M.
  23 June 2011

  Blonda chiorul si piticul
  Dupa replica „ofticoasa”, trag concluzia ca esti acelasi specimen care s-a bagat in seama si la articolele mentionate de mine anterior. Iti multumesc pentru confirmare si ma bucur ca ne citesti. Hang around, progresistule, poate mai pricepi si tu ceva. ????

 25. Mrcel Ghita
  23 June 2011

  Domnii care au scris aceste enormitti pleaca de la premisa gresita, dar corecta din perspectiva stingii, ca dreptatea o stabilesc majoritarii (bolsevicii) or se stie, acest discurs al stingii este absurd nici o instanta nu stabileste dreptatea in acest mod ci pe baza de probe ! iar probele sunt covirsitor impotriva lui Ion Iiescu.

 26. Costin A.
  23 June 2011

  Recon – iunie 6, 2011
  Uite ca te saluta unul care a fost la mars si care e din ND. Din pacate, sunt putini oamenii care sunt in stare sa lase deoparte apartenenta sau nu la o organizatie, cum cred ai facut tu, si sa vina la eveniment. In general vorbind, sper, cu timpul, sa invatam odata ca scopul comun pe care il avem primeaza in fata oricaror tensiuni sau dezacorduri ar fi intre noi… Oricum, iti multumim ca ai venit.

 27. Costin Andrieş
  23 June 2011

  update (vedeti finalul articolului)

 28. Costin Andrieş
  23 June 2011

  Adrian Nastase:
  http://www.adriannastase.ro/2016/09/24/sorosismul/

  Daca tot discutam despre suveranism, nationalism si globalism, cred ca este util de citat si articolul lui Bogdan Duca, din Q MAGAZINE (11.09. 2016), despre “Soros(ism)”. Teologul, cercetătorul și observatorul politic Bogdan Ducă face o analiză a „ideologiei Soros” şi cum a reuşit aceasta să „fure” societăţile civile din multe state ale lumii. In orice caz, pare ca avem tot mai putine gaste care sa ne avertizeze de invadarea Capitoliului “.

  “În sfârşit se apucă şi românii să introducă în dezbaterea publică tema Soros. Asta după ce ţări întregi au luat măsuri legislative pentru a bloca anexarea societăţii civile la ong-urile emanate de Soros.

  Cine e Soros?

 29. Costin Andrieş
  23 June 2011

  recent, din activitatea lui BD, nimic surprinzator.

  Duca a ajuns, din penelist, uselist, apoi pesedist, iar acum scrie pentru Sputnik si Capsalinews. Intre timp, ca tot e in voga acum, Duca a facut si un doctorat cu Daniel Barbu.

  bogdan duca nastase

 30. Marius
  23 June 2011

  mi-am luat bloc pe fb de la penibilul asta pentru ca ii trantise unuia sa se care din romania daca nu-i place legea justitiei unde il apara pe Adrian Nastase dupa scandalul de la gaudeamus – nu m-am rabdat si i-am zis ca jegul lui de Nastase & Iliescu sunt responsabili pentru exodul masiv al poporului in Europa. Deci omul e demonizat, e terminat, si-a vandut tot din suflet, nu mai are nimic pe acolo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi