FUNDATIA IOAN BARBUS

Două ştiri, acelaşi eveniment

15 mai 2010. Un fost ministru britanic, actualmente deputat în parlament din partea Partidului Laburist, se află în spital, în urma unui atac cu cuţitul. Autoarea este o tînără de 21 de ani, fără niciun fel de caracteristici distinctive.


bbc

15 mai 2010. Un fost ministru britanic este înjunghiat de o femeie musulmancă, bine înfofolită din cap pînă la tălpi în portul tradiţional islamic.


india

Prima ştire este de la British Bullshit Corporation, a doua de la agenţia de ştiri Press Trust of India.
În 2009, BBC a încasat aproximativ 3.5 miliarde de lire sterline de la cetăţenii britanici. Bugetul PTI este în jur de $30 milioane anual şi nu provine din bir public, sub formă de abonament obligatoriu. Asta e, minciuna este o cucoană care trăieşte pe picior mare.


islamic-flag-bbc

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

13 comentarii

 1. Corneliu
  16 mai 2010

  Europa se va îneca în balta infectă a propriei îmbuibări şi mulţumiri de sine, în care pluteşte inconştientă înconjurată de miasmele corectitudinii sale politice…
  Plastic, nu? Dar adevărat. Şi trist…

 2. dr pepper
  16 mai 2010

  ca tot e vorba de europa:
  2nd German banker doubts Greece’s ability to repay

  industrie nu au ce sa vanda si sectorul privat este aproape inexistent – chiar daca dau afara 3/4 din bugetari – nu au un sector privat care sa ii asimileze.
  asa ca ii da afara ca dupa aia sa le plateasca somaj.
  si dupa ce se va termina prima transa de somaj, va veni a doua si a treia samd.
  si asta pentru ca nimeni nu va gasi atractiv sa deschida o afacere in grecia din cauza taxelor exorbitante.
  de turism ce sa mai zic, cine se duce sa mai viziteze acropolele printre molotoave?
  socialism au vrut – socialism au.

 3. dr pepper
  16 mai 2010

  europa arata urat de tot. are o imigratie masiva ostila care ii uraste stilul de viata, armata deloc, resurse deloc, productie deloc, bani – traieste din imprumuturi – ma intreb cu ce o sa cumpere la iarna gaze de la rusi.
  au in schimb o armata masivaa de birocrati care traiesc de la o sedinta la alta la bruxelle, dupa cate am inteles, pensia unui astfel de birocrat se ridica pe undeva la $9,000/luna dupa „o munca” de patru ani de zile.
  sindicate care macina economia, un sector privat sufocat de taxe care nu mai produce mai nimic ca este necompetitiv pe piata din cauza preturilor mari, o clica politica ce isi imparte banii din taxe cu marinimie si nici un „tea party” la orizont.
  in momentul asta – oricine va vrea sa cucereasca europa – o ia ca din oala.
  cu un efort minim.
  pentru ca merita!

 4. israelianca
  16 mai 2010

  Dr. pepper, sa va luam noi ?

 5. Pataphyl
  16 mai 2010

  @Israelianca ???? ???? ???? Păi da, în cazul ăsta poate mă mut înapoi în Ioropa!

 6. israelianca
  16 mai 2010

  ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????

 7. Francesco
  16 mai 2010

  Israelianca, de cand s-a auzit de dezastrul venezuelean, de declinul Europei, de alunecarea socialista a Canadei, au ramas doar cateva posibilitati. La Mugabe nu mergem, la chinezi nu ne place mancarea, la N-coreeni nu le place de noi, deci, asta e: nu prea avem de ales.
  Lui Obama ii trebuie timp sa-i reuseasca o transformare a la Europe. Rabdare dr. Pepper, la al doilea mandat trebuie sa te hotarasti!

 8. dr pepper
  16 mai 2010

  crezi tu francesco? ca e un two terms el presidente?
  eu nu’l vad.
  refuz sa cred ca mai exista un popor atat de educat pe lume precum venezuelenii.
  si arpopos de venezueleni care au votat redistributia de doua ori la rand pana acum de au ajuns la sapa de lemn si nu mai au dupa ce bea apa, citeam de cubanezi ca inainte de marea revolutie castrista, prin anii ’50, inainte ca che guevara sa ajunga eroul de pe tricouri ( erou care a trimis in fata plutonului de executie mii de tineri cubanezi) – o duceau extraordinar de bine cu toata coruptia din guvernul lui Batista.

  And who can blame them? Here’s a UNESCO (United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization) report on Cuba circa 1957: „One feature of the Cuban social structure is a large middle class,” it starts. „Cuban workers are more unionized (proportional to the population) than U.S. workers. The average wage for an 8-hour day in Cuba in 1957 is higher than for workers in Belgium, Denmark, France and Germany. Cuban labor receives 66.6 per cent of gross national income. In the U.S. the figure is 70 per cent, in Switzerland 64 per cent. 44 per cent of Cubans are covered by Social legislation, a higher percentage than in the U.S.”

  In 1958, Cuba had a higher per capita income than Austria or Japan. Cuban industrial workers had the eighth-highest wages in the world. In the 1950s, Cuban stevedores earned more per hour than their counterparts in New Orleans and San Francisco.

  Fidel, tiranul preferat al Hollywood-ului – Humberto Fontova, vorbeste de un complot de proportii pus la cale de catre agentii castristi de a arunca in aer metroul si magazine new yorkeze.
  incercand sa aflu mai multe amanunte despre acest complot – m’am adresat lu’ google, insa surpriza – nu mi’a intors nici un raspuns si am renuntat dupa numeroase incercari.
  chiar si cautand numele conspiratorilor precum Roberto Santiesteban sau Elsa Gomez – am gasit numai pagini de facebook!
  damn!
  am incercat si pe netflix, si nu mare mi’a fost mirarea sa gasesc acolo numai „documentare” despre umanitatea lui El Lidero Supremo.
  Fidel (Fidel: The Untold Story)

  This documentary by director Estela Bravo takes a look at the political and social impact the immensely powerful Cuban dictator Fidel Castro has had on the world during the 40-plus years he’s been in power. Through interviews with politicians (Nelson Mandela, Arthur Schlesinger), friends (Gabriel Garcia Marquez), and other cultural experts (Alice Walker), Fidel’s personality and work are explored and discussed.

  si nelipsitul comentariu educat:

  The American media only talks about the lack of democratic elections and human rights abuses the Cuban government has committed, but it never talks about the fact that everyone in that country can read, has healthcare, no one is homeless, they’re competitive with the first world in science (spec. bio-engineering) sports and the arts. This shows the other side that has been kept away from the American public. Hmmm, i wonder why

  vedeti? stirile despre raiul comunist sunt ascunse publicului american!
  mai departe am gasit Fidel: The Castro Project un alt documentar ce incearca sa descifreze viata sbugiumada a tanarului visator castrist.

  apoi mai avem, Fidel!

  iara despre zbuciumul interior al revolutionarului si lupta acestuia pentru drepturile cubanezilor.

  si cu toate ca nu gasesti decat „documentare de propaganda” – tot leftistii striga cel mai tare ca media ascunde publicului adevarata fata despre raiul comunist!
  adaug si faptul ca pe netflix, Soviet Story va apare pe netflix la o data necunoscuta ( daca va apare).
  in schimb nu lipseste nici un documentar al lui moore sau gore.

 9. Imperialistu'
  16 mai 2010

  Mohammed is most popular name for baby boys in London

  […]

  London is not the first European capital to see Mohammed become the number one name for baby boys. In Brussels, Amsterdam, Copenhagen and Oslo the name has already gained the top slot.

 10. costin
  16 mai 2010

  […]

  Other ONS data from its July to September 2008 Labour Force Survey shows the Muslim population is growing 10 times faster than the rest of the population. Last year more than 2.4 million people identified themselves as Muslims, according to the survey’s findings, up more than 500,000 in four years. In the same period the number of Christians fell by more than 2 million, to 42.6 million.

 11. Corneliu
  16 mai 2010

  La fel de pupincurism, de data asta american:

  http://www.hotnews.ro/stiri-in…..orkezi.htm

  http://www.telegraph.co.uk/new…..rkers.html

  Şi acum vreau să mai adaug:
  1. E un scuipat drept in ochi.
  2. Unora chiar li se pare că acest scuipat este o ploaie binefacatoare.
  3. Dupa ce criminalii au ucis, pun mâna şi pe moştenire.

  E pentru cei care ştiu să înţeleagă până la capăt…
  Citiţi, nu vă minunaţi, este comportarea euro-americană din toate timpurile, atunci când ei cred că nu-i interesează.
  Din păcate, de prea multe ori interesele lor au fost foarte înguste, pe măsura minţilor lor.

 12. Imperialistu'
  16 mai 2010

  Corneliu, nu stiu ce s-a intamplat, dar linkurile tale nu functioneaza. Banuiesc ca te referi la moscheea pe care vor sa o construiasca langa ruinele celor doua turnuri. atitudine de sclavi.

 13. Corneliu
  16 mai 2010

  Ai dreptate, Imperialistule, se pare ca datorita „prescurtarii” linkurilor (se intampla automat, n-am idee de ce) nu au putut fi identificate.
  Incerc sa le dau din nou, intregi.

  http://www.hotnews.ro/stiri-in…..orkezi.htm

  http://www.telegraph.co.uk/new…..rkers.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian