FUNDATIA IOAN BARBUS

Nicușor Dan și „anii 50”. Uniunea Salvați România e dominată de fanatici și infantili cinici

Hai că e prea de tot. Nicușor Dan, emblemă și lider la Uniunea Salvați România (nefericit nume) spune ca ar fi victima unui „val de ură similar cu cel din anii 1950”.

Domnu Nicu, aveți 40 de ani și ceva, erați totuși băiat mare când în Romania s-a murit pentru a scăpa de comunism. Ar trebui să stiți ce înseamnă „val de ură similar cu cel din anii 50”. Sau „ca în anii 90”. În anii 90, minerii lui iliescu (din PSD-ul căruia ați spus ca i-ați mulțumi pentru sustinere în urmă cu un an) au omorât în bătaie niște sute de oameni. În anii 50 au fost uciși zeci de mii, poate sute de mii de oameni.
Domnu’ Dan, milioane au înfundat închisorile în comunism, nenumărați au fost uciși de valul de ură despre care spuneți că e simular cu ce te confrunți matale.

Cu ce se cofruntă Uniuniea Salvați România (nefericit nume) acum? Nu am auzit de ueseristi arestați sau ucisi. Sau trimiși la Canal, sau schingiuiți de Visinești. Există o conspirație a tăcerii împotriva voastră și eu nu am aflat? Uniunea Salvați România (nefericit nume) este invitată și promovată cu entuziasm de Antena3, deținută și controlată de un individ care e descendent direct din comunism, unul care administra fondurile lui Ceaușescu. Domnu’ Nicu și-a facut selfi cu Gâdea, emblema ticăloșiei în media românească a ultimilor mulți ani. Sunt promovați de Rares Bogdan, cot la cot cu securistofili siniștri ca Marian Munteanu și putinofili ca Dan Puric. Ați auzit puscariasul Dan Voiculescu, domnule Dan, șeful lui Gâdea? Sunteți promovat cot la cot cu cei mai burtoși corupți și cele mai late cefe penale ale politicii românesti, la cele mai ticăloase televiziuni.

Dacă Nicușor e un erou, nu e din cauza persecutiilor bolșevice, e un erou pentru că așa îl consideră Gâdea, care a zis  ca ar fi votat cu USR la primărie. Dacă putea.

Uniunea Salvați România are oameni în guvern, este susținută de marea majoritate a presei, de la cea mai ticăloasa, la cea mai bleagă, e susținută de actualul prim-ministru. Uniunea Salvați România (nefericit nume) are șanse serioase să ia procente multe în alegeri. Pe de altă parte: discurs „similar celui din anii 50” am văzut la fostul dv vicepreședinte de la Uniunea Salvați România Cluj, Bob, care îndemna la incendierea bisericilor și executarea, adică uciderea preoților. În glumă, evident, pentru că umorul de calitate e cu p**e, p***e și execuții în masă, mi s-a spus, în mod repetat, de către susținătorii matale din online.

Ai uitat de Matei Păun, mândru pro-rus și șef de campanie trecută al Uniunii Salvați România? Ai uitat de nenumarații filocomuniști pe care îi ai pe listele USR în toata țara? În jignești, de ce vorbești așa?

Domnu’ Dan, ești în siguranța!  Nu-ți fă griji, lasă-i pe alegatori să se îngrijoreze.

Îmi pare rău pentru oamenii de bună credința din USR. Sunt puțini și tot mai irelevanți. Uniunea Salvați România (nefericit nume) e dominată de fanatici și infantili cinici.
– https://inliniedreapta.net/daca-nu-isi-face-curat-ograda-usr-va-muri-speranta/
– https://inliniedreapta.net/seful-de-campanie-allui-nicusor-dan-este-pro-rus-face-vizte-repetate-la-moscova/

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian