FUNDATIA IOAN BARBUS

Obama – Premiul Nobel cu statuie şi video

Cu ocazia ceremoniei de înmânare a Premiului Nobel pentru Pace, Preşedintele Barack Obama a rostit un discurs care a fost lăudat imediat de politicienii democraţi dar şi de conservatorii republicani americani, de la Newt Gingrich la Sarah Palin, informează https://news.yahoo.com. Discursul a primit titulatura de Doctrina Obama şi se poate citi integral aici.

Un fragment:

„Trebuie să începem prin recunoaşterea unui adevăr dur: Nu vom eradica conflictele violente în timpul vieţii noastre. Vor exista momente în care naţiunile – acţionând individual sau în grup – vor găsi că utilizarea forţei nu este numai necesară ci şi justificată moral.”

Waw, chiar Obama să spună asta, că utilizarea forţei este necesară şi justificată moral în anumite momente? Unde este Barack Obama de la Cairo? Parcă ar fi vorbele lui George W.Bush nu ale celui pe care-l lăuda Fidel Castro (iar acum îl critică)!

Americanii au sărbătorit în fel şi chip momentele oficiale de la Oslo, Norvegia. Iată ce a conceput cu acest prilej Steven Crowder de la PJTV (H/T Michelle Malkin):

Ultimile versuri:

“Liberate Iraq
You get no peace prize
Curb AIDS in Africa
No peace prize
Your last name is Bush
You get no peace prize
Ha, no peace prize
Obama, gets a peace prize
Automatic, Peace Prize
Huh, peace prize
Everybody, peace prize!”

La Jakarta, capitala Indoneziei a avut loc o ceremonie de dezvelire a unei statui care-l înfăţişează pe copilul Barrack Obama chiar în curtea şcolii unde a învăţat cel care era numit pe atunci Barry Soetero. Ciudăţenia constă în faptul că statuia lui Barack Obama copilul poartă medalia Premiului Nobel pentru Pace! Arc peste timp, Conducător iubit…

Indonesia Obama Statue

Statuie Barack Obama copil

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Daniel Francesco

Daniel Francesco

3 comentarii

 1. dr pepper
  10 decembrie 2009

  nu va aduce aminte de elena ceausescu?
  cu disperarea cu care vroia sa se inconjoare de titluri?
  „savanta de renume mondial”….

 2. Francesco
  10 decembrie 2009

  Lui Obama i s-a inmanat un premiu Nobel pentru care nu facuse nimic. Citez din testamentul lui Alfred Nobel, via Wikipedia care erau criteriile de atribuire ale premiului:

  „…during the preceding year […] shall have done the most or the best work for fraternity between nations, for the abolition or reduction of standing armies and for the holding and promotion of peace congresses.”

 3. Francesco
  10 decembrie 2009

  Via Sister Toldjah aflam ca Obama nu a catadixit sa participe la concertul de binefacere „Save the children” asa cum devenise o traditie dupa decernarea premiului Nobel pentru Pace.

  Obama a fost inlocuit cu o fotografie pe un carton…

  obamacardboard

  Priviti la dreapta fotografiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian