FUNDATIA IOAN BARBUS

„Un prost” şi viitorul Europei

Muammar Gaddafi: Europa ar trebui sa se converteasca la Islam 30 august 2010

Muammar Gaddafi a declarat la Roma, in fata unui auditoriu format din 500 de femei, ca Europa trebuie sa sa converteasca la Islam.
„Islamul ar trebui sa devina religia intregii Europe si ca Mohammed a fost ulimul profet”
„Cuvintele lui Gaddafi dezvaluie viziunea islamica perioculoasa pentru Europa”, a declarat Mario Borghezio, europarlamentar din Liga Nordului.

Gaddafi: “Turcia, un cal troian islamist în Uniunea Europeană” 8 iunie 2010

Marţi 8 iunie, liderul Libian, Muammar Gaddafi, a spus în timpul unei întîlniri cu un grup de lideri islamici din Balcani ce a avut loc în capitala Libiei, Tripoli, că visează la ziua în care “Turcia va deveni membru al Uniunii Europene şi va juca rolul unui cal troial” islamic.

“Dacă Turcia ar adera la Uniunea Europeană, împreună cu Bosnia Herţegovina şi Albania, continentul european nu va mai un teritoriu al cruciaţilor şi al creştinilor, cum a fost odată, iar islamul va deveni un partener puternic pe continentul european.”
“Din fericire, musulmanii au început să se înmulţească mai repede ca reprezentanţii celorlalte religii, poate acesta este un semn de la Allah. Astfel, voia Lui este ca musulmanii să se înmulţească de cîteva ori mai repede decît alte popoare. Poate aceasta este dovada că Allah vrea ca majoritatea oamenilor să fie musulmani într-un final.”

“Astfel, dacă trendul continuă iar numărul noastru creşte şi mai mult, dacă Frontul Islamic din Europa va lua apărarea musulmanilor, nu va mai exista un alt masacru ca cele din Bosnia şi Herţegovina. ”

Colonelul Mouammar Gaddafi cere UE cinci miliarde de euro pentru a stopa imigratia ilegala din Africa „neagra” 31 august 2010

Colonelul Mouammar Gaddafi a cerut marti Uniunii Europene sa deblocheze anual cinci miliarde de euro pentru a stopa imigratia clandestina din Africa „neagra”.
„Acest lucru ar fi in interesul Europei pentru ca, odata cu sosirea a milioane de imigranti infometati si neinstruiti, Europa ar putea chiar sa devina Africa”
„Suntem pregatiti sa ne asumam sarcina de a trimite inapoi imigrantii in tara lor de origine, ridicand o bariera insurmontabila la granitele noastre”, a adaugat colonelul Gaddafi.

Muammar Gaddafi: Prin interzicerea minaretelor, „mafia elvetiana” invita Al-Qaeda la noi atacuri in Europa 6 decembrie 2009

Recentul referendum din Elvetia, prin care s-a votat pentru interzicerea construirii de minarete musulmane in aceasta tara, este „o invitatie” pentru gruparea terorista Al-Qaeda de a lansa noi atacuri pe teritoriul Europei, spune liderul libian Muammar Gaddafi.

„Militantii Al-Qaeda spun acum: „V-am avertizat ca ei sunt inamicii nostri. Uitati-va ce fac in Europa. Veniti si alaturati-va noua in jihadul (razboiul sfant) impotriva Europei”, a sustinut Gaddafi.

De asemenea, Gaddafi a avertizat Elvetia ca se va confrunta cu o prabusire economica din cauza ruperii relatiilor cu lumea musulmana. „Trebuie sa va ganditi la interesele voastre. Aveti nevoie de gaze, de mare, de porturi, energie solara si investitii”, le-a transmis Gaddafi elvetienilor. Citiţi şi articolul lui emil, Elveţienii se opun minaretelor

La final, Oriana Fallaci şi concluzia:

cet23, Un comentator al articolului de pe hotnews.ro, Europa ar trebui sa se converteasca la Islam:
„Gaddafi oligofren? Sa fim seriosi! Mie tipul mi se pare extrem de inteligent! Daca dupa tot terorismul cu care a fost asociat (a se vedea cazul Lockerbie), este inca primit in Europa si lasat sa faca ce vrea, orice poate fi, dar oligofren nu! El isi urmareste scopul si este un islamist inflacarat! Este unul dintre putinii islamisti care spune adevarul pe fata, fara perdea: Europa va fi islamizata. Deci nu prea cred ca e deloc oligofren! Oligofreni sunt cei care sunt dispusi sa tolereze si inca sa respecte orice ideologie, oricat de criminala ar fi ea, in numele asa zise-lor „corectititudini politice” si „multiculturalisme”.”

Secvenţa de mai sus e dintr-o colecţie de interviuri luate de Charlie Rose Orianei Fallaci de-a lungul timpului. O puteţi urmări în întregime aici (nu rataţi şi articolul Orianei despre antisemitismul european alimentat de imigraţia musulmană:

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

10 comentarii

 1. toro
  31 august 2010

  Deci, ma apuca rasul cand ma gandesc la ce o sa scriu, dar asta este.
  Eu ma bucur ca exista idiotul asta de Gaddafi. Sincer, ma bucur. In fiecare articol in care apare, e atat de imbecil incat vorbeste deschis despre fantezia lui islamica (shi a oricarui islamist cu vechime). Shi atunci cand deschide gura, ma gandesc la cum se simt toti retarzii de stanga shi in general toti indobitocitii PC. Adika prost. Prin cateva fraze, omul reuseste sa distruga anii din munca altora, sa demoleze zeci de argumentele pro-Islam. Asta e performanta. Cu alte cuvinte, este o comoara. Viata lunga ????

 2. costin
  31 august 2010

  toro, ai si nu ai dreaptate. zombi corecti politici nu se vor trezi din cauza lui Gaddafi. Ii doare in 14 de ce spune el. Le darima teoriile, asa o fi, dar pe multiculti nu ii intereseaza. NU II INTERESEAZA ce spune Gaddfi, ce face X, ce crede Y. Este irelevant. Teoriile lor nu s-au sprijinit niciodata pe realitate, deci nu ar avea nici un motiv sa fie interesati de ce aberatii debiteaza realitatea. Ei isi vor vedea in continuare de teoriile lor. Gaddafi este doar un prilej de amuzament.

 3. euNuke
  31 august 2010

  blogării de la Porţile Vienei pun şi ei in discuţie poznele acestui măscărici
  http://gatesofvienna.blogspot……om-eu.html

 4. Dinu
  31 august 2010

  Omul e un papagal care s-a dus in vizita la altul, macaronar de felul lui. Totul e ridicol la stirea asta, si ce spune si cum si unde o spune. N-a reusit sa gaseasca oameni care sa-i asculte elucubratiile decat daca ii plateste.
  Mai sta si in cort cu 30 de cai :))))))

 5. calehari
  31 august 2010

  Un criminal nu e niciodata ridicol,este periculos si ” mascariciul ” Gaddafi,este mai periculos decat vestitul lui coleg John Wayne Gacy,poreclit de catre copiii din localitatea natala ,POGO CLOVNUL,pentru ca-i distra la serbari.A omorat ,intre serbari,37 de oameni.
  Moammar al Gaddafi a urmat Academia Militara in Anglia,timp in care ,a acumulat nenumarate frustrari contra „colonialistilor englezi „.Intors in tara, a dat o lovitura militara,la detronat pe regele Idris si conduce tara cu o mana de fier de 40 de ani.Un criminal de TIP ORGANIZAT cum este Gaddafi,are IQ peste media normala , capacitati de adaptare si improvizatie excelente,poseda joc actoricesc,cauta compania altora,manifesta atitudini provocatoare si sfidatoare,nu interiorizeaza complexe de inferioritate etc.A se vedea spectacolul pe care l-a dat in Italia.I-a provocat pe molesitii romani si le-a transmis un mesaj de sfidare,punandu-si beduinii sa sarjeze in galop salbatic ,tribunele incarcate de apludaci.Nu mi s-a parut deloc ridicol .De la Ronald Regan care-l numea CAINELE TURBAT AL ORIENTULUI si care i-a tras-o peste bot de cateva ori,la Berlusconi care-l scutura de praf,ii zambeste servil, si ii construieste autostrada si cale ferata de 3,5 miliarde,unii ar spune ca nu-i decat un pas facut pe drumul normalizarii relatiilor…….In realitate suntem martorii unui spectacol sinistru ,in care un criminal in masa,isi plimba cortul prin capitalele unei Europe,condusa de niste indivizi care din lacomie ,slugarnicie si frica isi ascund umbra sub pres la venirea lui.

 6. costin
  31 august 2010

  Kevin Rudd, fost prim ministru al Australiei spune lucrurile exact asa cum ar trebui ele spuse.. nu cum o fac larvele din UE care nu au auzit de coloana vertebrala in viata lor:

  Musulmanilor care doresc sa traiasca dupa legile islamice li s-a pus in vedere sa paraseasca Australia , in contextul in care guvernul a tintit radicalismul intr-o incercare de a decapita potentiale tentative de atac terorist.
  Citat:

  „IMIGRANTII SI NU AUSTRALIENII TREBUIE SA SE ADAPTEZE. Asta e, va convine sau nu. Sunt satul de ingrijorarea acestei natiuni in privinta ofensarii unor indivizi sau a culturii acestora. De la atacul terorist din Bali incoace suntem martorii unui val de patriotism venit din partea majoritatii australienilor.

  Aceasta cultura s-a creat in peste doua secole de zbateri, incercari si victorii a milioane de barbati si femei in cautarea libertatii.

  Vorbim mai cu seama ENGLEZA, nu spaniola, libaneza, araba, chineza, japoneza, rusa sau orice alta limba. In consecinta, daca doriti sa fiti parte a acestei societati, invatati limba!

  Majoritatea australienilor cred in Dumnezeu. Asta nu e vreo aripa crestina de dreapta sau o presiune politica, ci un fapt, intrucat barbati si femei de credinta crestina, pe principii crestine, au fondat aceasta natiune, ceea ce este clar documentat. E cu siguranta adecvat a se afisa asta pe peretii scolilor noastre. Daca Dumnezeu este o ofensa pentru voi, va sugerez sa considerati o alta parte a lumii ca fiind casa voastra, intrucat Dumnezeu este parte a culturii noastre.

  Vom accepta credintele voastre fara a va intreba de ce. Tot ce va cerem este sa o acceptati pe a noastra si sa traiti cu noi in armonie si bucurie pasnica.

  Aceasta este PATRIA NOASTRA, PAMANTUL NOSTRU si STILUL NOSTRU DE VIATA si va vom permite orice oportunitate pentru a va bucura de toate acestea.. Dar imediat ce incetati a va mai plange, vaita si ingrozi de Steagul nostru, de Onoarea noastra, de crezul nostru Crestin, de Stilul nostru de Viata, va recomand cu caldura sa profitati de o alta mare liberatate australiana, LIBERATATEA DE A PLECA.

  Daca nu sunteti fericiti aici, atunci PLECATI. Nu v-am obligat noi sa veniti aici. Voi ati solicitat sa fiti aici. Asadar, acceptati tara pe care VOI ati dorit-o.”

 7. dr pepper
  31 august 2010

  ???? costin, citeam un articol din AT: What American President Would Do That? si tocmai ce vroiam sa subliniez un pasaj:

  The truth, on the other hand, is that every demographic group mentioned in the report as victimized by America is better off in America than in any other country on earth. That’s why they stay here. If they don’t like America, they’re free to leave at any time. We’re not the Soviet Union or China, restricting population flow. European glories are only a plane ticket away.

  But they don’t leave. That’s because the people of America have a higher standard of living, more opportunity for high-quality health care (at least for a little while longer), a better shot at a decent education, and more personal freedom to pursue occupations of their choice — and life, liberty, and happiness — than in any other place on the planet.

 8. calehari
  31 august 2010

  Da Costin,ai dat un exemplu excelent , din nefericire singular,despre cum trebuie sa vorbeasca un om cu coloana vertebrala,conducator al unui popor compus din oameni cu coloana vertebrala.Pentru ca asta sunt australienii.Mi-ai ridicat mingea la fileu.Am dat acum ceva timp,peste o stire intitulata ” Adevarul asupra tulburarilor rasiale din Australia „,tulburari care avusesera loc in 2005.In decursul a doua zile,5000 de tineri australieni care s-au mobilizat prin SMS, „au recuperat plajele ” de langa Sidney, de la „turistii ” musulmani care aveau o preferinta speciala,violul asupra tinerelor australience.Depasite de numarul mare al tinerilor australieni care au „maturat” plajele,autoritatile s-au limitat la discursuri moralizatoare.De atunci plajele au redevenit australiene si JIHADUL SEXUAL a incetat.

 9. calehari
  31 august 2010

  #8 dr pepper.Musulmanilor nu le place porcul,alcolul,femeile decoltate,discotecile.Nu-i iubesc pe Kuffari si nu le place democratia.Daca detesta atata Occidentul, de ce nu se intorc acasa la camilele lor ? ???? Chiar, de ce oare ? Intrebarea e retorica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian