FUNDATIA IOAN BARBUS

What a wonderful world

Bangladesh: după ce a fost violată, este pedepsită cu 101 lovituri de bici pentru că a rămas însărcinată

Tatăl fetelor a fost amendat, iar familia amenințată cu proscrierea din comunitate în cazul în care nu ar plăti. Activiştii pentru drepturile omului spun că fata, care a fost repede căsătorită după viol, a fost divorţată săptămâni mai târziu, după ce testele medicale au arătat că este gravidă.

Violatorul ei a fost grațiat de către sfatul bătrânilor.

via Telegraph.co.uk

Vlad P.

Vlad P.

11 comentarii

 1. Imperialistu'
  28 ianuarie 2010

  Vlad, ai uitat sa pui linkul.

 2. vlad
  28 ianuarie 2010

  remediat, ms de atentionare ????

 3. Imperialistu'
  28 ianuarie 2010

  ???? Ma pregateam sa il adaug eu, dar ai fost rapid. :

  Oare ce religie or avea actorii acestei piese de prost gust? Sa fie ortodocsi? Catolici? Protestanti? Neoprotestanti? Hm… musulmani? Oare se poate ca tocmai Religia Pacii sa fie raspunzatoare? Vai, dar nu se poate, nu ne-a explicat Tariq Ramadan ca nu e asa cum zic imperialistii?

 4. vlad
  28 ianuarie 2010

  ???? sorry, daca stiam ma ocupam de altul

 5. Riddick
  28 ianuarie 2010

  Vai, ce neconvenabilă difuzarea acestei ştiri.

  Acum, serios, parcă ar trebui condiţionate ajutoarele şi investiţiile spre Bangladesh de o legislaţie modificată.

 6. Imperialistu'
  28 ianuarie 2010

  Ar trebui, dar nu ii vad pe occidentali facand-o prea curand. Last I heard, imperialismul cultural era o agresiune occidentala la adresa valorilor si traditiil lor lumii non-vestice. Si apoi, Riddick, cu ce ar fi superior Occidentul? Sa ne aducem aminte de cruciade! ????

 7. camil
  28 ianuarie 2010

  @ Imperialistu – da, diferența de aproape 1000 de ani între cruciadele creștine și ce se întâmplă acum prin unele state din lumea islamică. bine, ce-i drept a avut și Europa Inchiziția până ceva mai aproape de vremurile noastre ????
  (dacă a fost ironie, îmi fac mea culpa :D)

 8. euNuke
  28 ianuarie 2010

  de frica tovarasii jurnalisti au uitat si cum ii cheama pe ‘activisti’, pe victima, pe violator, pe sotul vexat si pe ‘inteleptii’ satului, darmite sa precizeze natura/religia acelei adunaturi rurale; la drept vorbind au uitat si cum se scrie un articol sau un reportaj. ca sa fie corecti politic si sa menajeze sentimentele multitudinii de minoritati o sa ajunga sa creeze stirea monosilabica, fara subiect, fara predicat, o insiruire aleatorie de cuvinte fara sens dar ilustrata frumos cu imagini care nu au nicio legatura cu balmajeala din ‘cuprins’ menite sa optimizeze cetateanu sensibil afectat de termeni peiorativi precum ‘bici’, ‘booom’, ‘bau’, ‘brrr’, ‘balci’ si ‘glont’.

 9. Imperialistu'
  28 ianuarie 2010

  Ma tem ca era ironie, Camil. Nu ma simt cu nimic vinovat pentru cruciade. ????

  euNuke > Da, uite ca nu m-am gandit la toate detaliile astea. Jurnalistii de la Daily Telegraph au castrat articolul de tot ce insemna informatie aditionala, lasandu-ne doar un schelet: o fata a fost violata, a ramas gravida in urma acestei agresiuni sexuale si apoi a fost pedepsita cu 101 lovituri. Cred ca mi-a adormit organul anti-PC. ????

 10. camil
  28 ianuarie 2010

  @ mă gândeam eu…:D

 11. costin
  28 ianuarie 2010

  Saudi girl, 13, sentenced to 90 lashes after she took a mobile phone to school

  A 13-year-old Saudi schoolgirl is to be given 90 lashes in front of her classmates after she was caught with a mobile camera phone.

  The girl, who has not been named, was also sentenced to two months in jail by a court in the eastern city of Jubail.

  She had assaulted her headmistress after being caught with the gadget which is banned in girl schools, said Al-Watan, a Saudi newspaper. The kingdom’s use of such punishments has been widely condemned by human rights organisations.

  Three years ago 16 schoolchildren, aged between 12 and 18, were each sentenced to between 300 and 500 lashes for being aggressive to a teacher.

  Under Saudi’s Sharia or Islamic law, flogging is mandatory for a number of moral offences such as adultery or being alone in the company of an unrelated person of the opposite sex. But it can also be used at the discretion of judges as an alternative or in addition to other punishments.

  Al-Watan said a court in the northeastern Gulf port of Jubail had sentenced the girl to 90 lashes inside her school, followed by two months’ detention.

  The punishment is harsher than tha dished out to some robbers and looters.

  pentru a citi articolul in intregime, click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian