FUNDATIA IOAN BARBUS

Dăncilă a susținut cele mai radicale inițiative anti-familie, pro-avort din Parlamentul European

V-am spus noi după mazilirea lui Tudose că Dragnea mai are un as în mânecă, al patrulea din careul de ași ai PSD? Viorica Dăncilă este unul dintre cei opt europarlamentari PSD care au susținut cel mai radical raport pro-avort și anti-familie din Parlamentul European, Raportul Estrela.

În favoarea Raportului au votat Norica Nicolai, Ovidiu Silaghi, Renate Weber de la liberali și pesediștii Victor Boştinaru, Corina Crețu, Minodora Cliveti, Viorica Dăncilă, Ioan Enciu, Ioan Mircea Pașcu, Dan Claudiu Tănăsescu și Adrian Severin.

Raportul Estrela a fost respins la un scor strâns de către Parlamentul European în 10 decembrie 2013.

Citiți și: APEL CĂTRE EUROPARLAMENTARI: Votați împotriva Raportului Estrela, un document ideologic, extremist

Victory: European Parliament Stands for Human Dignity. ESTRELA Report Not Adopted 

Viorica Dăncilă în Parlamentul European, susținătoare înfocată a asaltului PSD împotriva Justiției:

Gelu Trandafir

Gelu Trandafir

Gelu Trandafir a studiat jurnalismul în Franţa. A fost producător de emisiuni pentru ProTV, realizator şi editor pentru BBC World Service, editorialist la România liberă şi redactor-şef adjunct la Evenimentul Zilei şi Cotidianul. A făcut parte din Delegaţia Permanentă a PNŢCD la începutul anilor '90 şi este membru fondator al Fundaţiei Ioan Bărbuş. A fost membru CNA între 2006 și 2012.

4 comentarii

 1. Mihaela Bărbuş
  16 ianuarie 2018

  Dintre perlele perlei PSD:
  Nu stie ce carte a influentat-o cel mai mult si nici nu isi aduce aminte sa fi fost impresionata de cineva cu care a lucrat.
  https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22229119-interviul-care-facut-viorica-dancila-celebra-bruxelles.htm
  3. Care a fost cea mai inspirată și mai influentă carte pe care ați citit-o și de ce?
  Îmi place să citesc și încerc să citesc ori de câte ori găsesc timp. Și cred că ceea ce citim, în ansamblu, ne influențează, ne modelează gândirea și de a vedea lumea, chiar și modul nostru de a trata dificultăți sau provocări.
  4. Dintre persoanele cu care ați lucrat, cine v-a inspirat cel mai mult și cum?
  Nu am un model, în viață sau în politică. Am preferat să observ și să studiez realizările persoanelor pe care le-am întâlnit de-a lungul carierei mele, să înțeleg punctele forte și slăbiciunile lor, să învăț din greșelile lor.
  http://media.hotnews.ro/media_server1/image-2018-01-16-22229128-0-politico-fragment.jpg

 2. Daniela Paun
  16 ianuarie 2018

  In acest mandat dna Dancila face parte din Comisia pentru Drepturile Femeii si egalitatea de Gen, fiind propusa pentru a-i fi recunoscute meritele activitatii din 2017 (vezi „other activities” in profilul de MEP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian