FUNDATIA IOAN BARBUS

“…nu există holocoust | acceptaţi stat islamic de la arad la tulcea?”

“…iar israil e un stat terorist.”

Vi-l prezint pe ebukalel:

…cu care am avut o interesantă discuţie pe Twitter, care după ce a trecut prin George Galloway, a degenerat şi mai mult, sau mai degrabă a generat cîteva confirmări ale articolului precedent:

@patrupedbun : ))) daca nu era hitler, nu era o tara in mijlocul palestin cu numele de israel acuma. nu exista holocoust. obisnuesti sa auzi.
Tue 12 Oct 07:49

Altă replică savuroasă:

@patrupedbun peste cateva ani, uniuna turca islamica o sa rezolva toate probleme. astept si vezi ca kudus este tot al nostru.
Tue 12 Oct 07:54

L-am intrebat ce e Kudus. Mi-a raspuns:

La Tue 12 Oct 08:01 Kalel mi-a dat acest link:
”We will pray in Al-Masjid Al-Aqsa”:

Adnan Oktar:, într-un interviu pentru Al-Quds Newspaper Interview – November 17- 2008:

Mecca, Medina and Jerusalem are the three places that are important for me.But at the end, Jerusalem will belong to Muslims in any case. I tell this on the basis of the hadiths of Prophet Muhammad (saas). When the Hazrat Mahdi (as) comes and Jesus (as) returns, Jerusalem and all parts in there will be completely full of Muslims InshaAllah.

…the Minister of Foreign Affairs Ahmed Davutoğlu made an enthusiastic speech about the Arab geography and Israel, and added, “ Despite Davutoğlu’s calm tone he is a good orator. In the conclusion of his speech he (Davutoğlu) told to the 17 Arab Ministers of Foreign Affairs, “Jerusalem will soon be the capital and we will go and pray in Al-Masjid Al-Aqsa all together.”

…în loc de rămas bun, ceva ce am mai auzit de la un turc vorbitor de o relativă limbă română:

@patrupedbun lumea musulmana, lumea crestina, lumea evreieasca..asta nu sunt treburile care sa vorbeasca un roman. vedeti de treaba vostru.
Tue 12 Oct 07:35

Românul, se pare, nu e turc, deci nu are de ce să îşi bată capul cu problemele grave ale lumii.

Pentru că, nu? Alta e menirea românului în viziunea lui ebukalel:

Concluzia: “daca zicem ca de la arad pana tulcea este stat islamic, acceptati?”


…de a se închina la “capul plecat sabia nu-l taie” ????

Lămurire: “orice turk normal, care nu e spion, are pareri ca ale mele. Cel putin %75”

L-am întrebat pe Kalel cîţi din turci gîndesc ca el:

Wed 13 Oct 00:56

@patrupedbun dar asta nu e gluma..sa stii ca turcia in maxim 2 ani o sa faca pe israel sa plece inapoi de la sudul jerusalemului ca in 1967.

Wed 13 Oct 20:23

@InLinieDreapta campul auschwitz este o minciuna mare.ca si fake holocostul prostilor. iar in philistin este o tragedia mare.nu se compara.
12:37 PM Nov 5th via web in reply to InLinieDreapta
ebukalel
koprulu mehmed pasha


Daca “holocoustul” a fost o minciuna, tradegia (fabricata) din “philistin” cu ce anume se compara? Cu ceva ce nu a existat?

Cititţi şi: Gaddafi: “Turcia, un cal troian islamist în Uniunea Europeană”

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

59 de comentarii

 1. Corneliu
  12 octombrie 2010

  Mi se face greata.
  Kudus, nu?
  Kudus, “numele real al orasului care v ati inventat ca jerusalem”, nu?
  Si sa nu credeti ca dobitoci de acest fel (sunt cu multele milioane) si afirmatiile lor nu sunt bine primiti de catre neonazistii din toate tarile.

 2. costin
  12 octombrie 2010

  apropo de Gaddafi: “Turcia, un cal troian islamist în Uniunea Europeana”, Ebu Kalel a mai spus:

  @patrupedbun cred ca confuzi turcia cu tara ta mica. Turcia daca intra la ue, intra ca administrator, nu ca membru.
  Tue 12 Oct 11:30

 3. Israelianca
  12 octombrie 2010

  Si asta o fi pe Mary Jane, lolz.

 4. bugsy
  12 octombrie 2010

  #3,Israelianca: Mary Jane combinat cu absint!
  Ismail e dus rau. Uite ce am mai gasit la el:

  – @patrupedbun daca zicem noi de azi incolo de la arad pana tulcea este stat islamic,voi ramaneti de la severin pana la bucuresti acceptati?

  -@patrupedbun si in afara de asta ti am mai zis ca tu, din pacate nu esti de la o natie care se pot comenteze la lucruri internationala.

  – @RaduBT @patrupedbun are dreptul viata ca si voi ???? repet..voi mai intai reusiti sa dati la lumea asta in afara de curve si vorbim dupa aia.

 5. costin
  12 octombrie 2010

  au, bugsy, uitasem de comentariile astea, de la care practic a inceput discutia. mersi ca mi-ai amintit.

 6. Israelianca
  12 octombrie 2010

  Mai Costine, tu esti un mic romanas, un ghiaur, un fost si viitor dhimmy, cum vrei sa vorbesti politica si probleme internationale, si in general despre islam, crestinism si iudaism cu un turc?

  Turcul tau probabil ca face planuri acum sa trinteasca Moscheea Neamului peste Catedrala. Si cum sa imparta Romania si Israelul si cine mai stie ce.

 7. Imperialistu'
  12 octombrie 2010

  Asta e cea mai tare, costine.

  @patrupedbun ma intelegi destul. mai mult decat asta nu am nevoie de tiganeste.si respunzul meu despre obama video: sa inveti engleza ????

  S-a trezit un turc sa faca pe Herrenvolk-ul cu noi! ???? ???? ???? Un turc! N-ar strica sa-si arunce ochisorii in oglinda inainte de a-i trimite pe altii in randurile minoritatii tiganesti. ????

 8. bugsy
  12 octombrie 2010

  #Costin: pentru putin. nu am facut altceva decat sa/ti citesc articolul, apoi am mers pe contul lui Ismail asta si am gasit acolo cele de mai sus.

 9. Corneliu
  12 octombrie 2010

  Am intrat si eu putin pe contul lui Abakilel Mekalel Ismael Mekulal asta.
  Daca mergem si compilam mutra lui cu ceeace scrie, rezulta o fiara aroganta si plina de ura. E fantastic cum o anumita conjuntura scoate la suprafata indivizi lugubri ca el.
  Cred ca cea mai semnificativa afirmatie este cea citata de Costin la #2:
  @patrupedbun cred ca confuzi turcia cu tara ta mica. Turcia daca intra la ue, intra ca administrator, nu ca membru.
  Tue 12 Oct 11:30
  Mai sunt si postarile in turceste si poate ar merita macar o traducere Google.
  Europa iubita, fereste-te!

 10. Corneliu
  12 octombrie 2010

  Post scriptum:
  Sa ne facem si de el griji?…:lol:

 11. Imperialistu'
  12 octombrie 2010

  Cica e in Rossyia. Poate auzim ca s-a aruncat in aer pe undeva prin Daghestan. ???? Totusi, sunt 72 de virgine cu ochii negri, nu-i de colo.

 12. israelianca
  12 octombrie 2010

  Sunt curioasa cum vad turkii desfasurarea evenimentelor in Ierusalim (kudus al lor este probabil o traducere/corupere a lui ha-Kodesh – cel sfint in ebraica, preluat de arabi ca el-Quds):

  a la armeana – genocid

  a la cipriota – invadare, anexare, epurare etnica

  a la kurda – arma chimica.

  As vrea sa-i vad eu incercind una din aceste metoda impotriva Israelui.

  Si in afara de asta, orice turk, simplu cetatean sau oficial, poate sa se roage la Ierusalim unde vrea el, la moschei, biserici, sinagogi, la Zidul Plingerii, ah, dar asta inseamna ca trebuie sa vina in vizita in Israel. Mmmmmmda, spinoasa treaba.

  costin, am o idee, intreaba-l pe turkul tau ce il impiedica pe Davutoglu sa se roage acum la el-Aksa.

 13. John Galt
  12 octombrie 2010

  @RaduBT everyone is welcome to unic religion of god (islam). Jewish,aramish it doesn’t matter. All nations are made by god

 14. John Galt
  12 octombrie 2010

  RaduBT
  @
  @ebukalel guess what: I can trace your DNA right to the time of your ancestors, a long time ago. What if they are jewish? Are you afraid? ????

 15. israelianca
  12 octombrie 2010

  #14, John Galt

  iar sunt curioasa, deci daca toti ne putem converti la islam, si convertirea asta nu cere mare efort, doar sa zici de trei ori la-la-lai-la-la-la, si sa zicem ca ne convertim – dupa ce ne convertim, il putem aborda pe nenea ebukalel cu probleme de substanta, ne metamorfozam subit intr-“o natie care se pot comenteze la lucruri internationala” ? Sau trebuie sa vedem mai departe de treaba nostru ?

  Limba romana atinge noi kulmi de eksprimare sub pana turkului.

 16. Imperialistu'
  12 octombrie 2010

  Da, dar numai dupa ce depui efort si te specializezi in Religia Pacii™. Doar nu crezi ca orice neavenit poate sa se arunce in aer in autobuzul de 13:05?! ????

 17. costin
  12 octombrie 2010

  Jidanul Chomsky sare in ajutorul lui ebukalel dind vina pe rasismul europenilor pentru neacceptarea Turciei in UE. Chomsky vrea sa ii dea lui ebukalel ocazia de a “conduce UE”.

  European racism is the main reason why Turkey will not be accepted into the EU, says Noam Chomsky according to Turkish newspaper, Today’s Zaman.

  “Europe can claim with some justification that Turkey has not satisfied all of the human rights conditions. On the other hand, I don’t really think this is the reason. …I think it is plain racism,”

  Chomsky: “Europe won’t accept Turkey because of racism”

 18. euNuke
  12 octombrie 2010

  ciomschi manînca si el o pîine. îmbibata-n pacura, dar totusi hranitoare…asa pare din moment ce se reproduce cu atîta vigoare pe scena politica globala.

 19. israelianca
  12 octombrie 2010

  costin, in spiritul celor discutate aici, Chomsky nu are dreptul la apelativul jidan.

 20. costin
  12 octombrie 2010

  israelianca ???? s-ar putea sa ai dreaptate

 21. John Galt
  12 octombrie 2010

  Nu stiu de ce insa intotdeauna am avut impresia ca Noam Chomsky e numele unui criminal in serie care castreaza victimele, un fel de dr Naum Ciomu international)

  Dr Ciomsky. ????

  For the record, I shall repeat what I have said many times before: I do not join or endorse any political group or movement. More specifically, I disapprove of, disagree with, and have no connection with, the latest aberration of some conservatives, the so-called “hippies of the right,” who attempt to snare the younger or more careless ones of my readers by claiming simultanteously to be followers of my philosophy and advocates of anarchism. Anyone offering such a combination confesses his inability to understand either. Anarchism is the most irrational, anti-intellectual notion ever spun by the concrete-bound, context-dropping, whim-worshiping fringe of the collectivist movement, where it properly belongs.

  “Brief Summary,” The Objectivist, Sept. 1971, 1

  Parerea mea sincera e ca NU exista absolut nici un intelectual de stanga. Nu e posibil..

  ????

  (israelianca: il intreb pe bukake si iti spun. Probabil se gandeste ca va fi “pace in lume”, ca doar asta e visul oricarei miss univers).

  ????

 22. israelianca
  12 octombrie 2010

  #22, JG

  Ideea ar fi Turcia are relatii diplomatice cu Israelul, deci bulake si ministrul sau de externe pot intra in Israel (de altfel o serie intreaga de cetateni ai multor tari care nu intretin relatii diplomatice cu Israelul obtin viza de intrare pentru tratament medical si am impresia ca si pentru turism, vezi cazul bloggerului iranian care a vizitat Israelul si a fost prompt arestat la intoarcerea acasa).

  De asemenea, nu Israelul controleaza perimetrul moscheilor de pe Temple Mount, ci Wakf (cred ca iordanez) si ei decid cine si cind are acces la moschei. (E drept ca de multe ori Israelul bareaza barbati tineri din teritorii, pentru ca dupa rugaciuni arunca cu pietre si se bat cu politia, mai ales de sarbatori).

  Adica sa inteleg ca ministrul de externe al Turciei isi face publice intentiile de a reinstaura Imperiul Otoman in Orientul Mijlociu prin prompta ocupare a “Palestinei palestiniene”, daca pot sa zic asa? (Aveam la facultate un profesor de filozofie chipurile, recte de socialism, care ne-a zis la un moment ca “geometria lui Euclid este, ca sa zic asa, euclidiana”).

 23. bugsy
  12 octombrie 2010

  de la Ismail din Rossia, acum 22 minute:@RaduBT romania a fost pamant turcesc si islamic aproape 800 de ani. Trebue sa venim din cauza asta si facem teror ca israel? Nu…

 24. bugsy
  12 octombrie 2010

  Israelianca, referitor la scena din Big Lebowski despre care am discutat. Nu am gasit secventa din film, dar am dat peste scena respectiva reprodusa de un fan la o Conventie a fanilor BIG LEBOWSKI. Dansul original a aparut in excelentul “Satyricon” in regia lui Fellini!

  http://www.youtube.com/watch?v=5e7Yq4S9iQU

 25. israelianca
  12 octombrie 2010

  bugsy, esti o comoara, toda raba !!!!!

 26. bugsy
  12 octombrie 2010

  Israelianca: anytime with pleasure! (“Dude is here”)

 27. israelianca
  12 octombrie 2010

  the Dude abides ????

 28. costin
  12 octombrie 2010

  ebukalel e in romania, nu rossia.

 29. Israelianca
  12 octombrie 2010

  @mosyo_jozef – yok ya. 4 tane zavalli romen ve yahudiler :)) bir de siyaset falan konusacakmis bunlar…

  sau nu. roman 4-saraci si evrei:)) o politica sau ceva de genul … ei sunt konusacakmis (va/vor vorbi)

  Interesant ca mai devreme vorbeau despre ceva zboruri comerciale ieftine, sper ca n-are de gind ceva…

  Spicuiri, spicuiri (cu acelasi mozo-jozo)

  Echipa Mehter care a inventat doar ultimii 150 de ani, Imperiul Otoman nu cunoaste razboi nu ar merge în acest fel:)?

  la site? Eu voi scrie, lumea mai inutil ignorant. Doar intellectual’ve fost uitam Fox fundurile TV:)

  în Germania? Kimkorkacak? Care este relevanta?

  Am pus poza pe site-urile mele baieti luna parti fac comentarii. pacientii care sufera de Mental:))

 30. Corneliu
  12 octombrie 2010

  @Israelianca #30
  Vad ca intram in isteria lui Kalel Mekulal…
  Pana la urma vom invata si turceste si ne vom turci…
  Parca ne ocupan candva de lucruri mai serioase, nu?

 31. Israelianca
  12 octombrie 2010

  Traducere auto, sa vad ce vor turkaletzii.

  M-a stirnit obraznicatura aia din Anglia, am tradus ceva, trebuie sa pun diacritice. Si am mai gasit un text nemaipomenit, sper sa-mi fac timp peste w/e.

 32. Israelianca
  12 octombrie 2010

  Si asta de la kakel catre mozo:

  scrise în raspuns la ele de ce nu, voi scrie în limba româna nu, nu a putut da seama ce spun ei …

  profesor (inchis)imediat, nici o rusine, aici este suficient ..

  L-am citit deja, l-am scris .. Noi întelegem ca suntem, de asemenea, o bruma de lucru …

  fiecare tara este o echipa de ele, toate identice, aceleasi metode pe care criticii atac amuzant ..

  Cine te-ai mâniat ca dimineata?

 33. John Galt
  12 octombrie 2010

  22

  Nu stiu de ce insa intotdeauna am avut impresia ca Noam Chomsky e numele unui criminal in serie care castreaza victimele, un fel de dr Naum Ciomu international)

  Dr Ciomsky. ????

  Azi: Adrian Nastase: Guvernul dr Ciomu, specializat in taieri, trebuie sa plece acasa, cat mai rapid

  ..

  Ca sa vezi cine mai citeste pe aici. Cum ii spuneam si lui Riddik, ebukalel cred ca face parte dintr-o retea unde mai gasesti pesedisti, unguri, rusi, ong-uri, fonduri europene, mai nou “distributisti”. Twitter pune IP-ul tarii de unde te conectezi, adica (la anumite mesaje).. Rusia.

  De toate pentru toti.

 34. John Galt
  12 octombrie 2010

  Parerea mea sincera e ca NU exista absolut nici un intelectual de stanga. Nu e posibil..

  Nastase cred ca s-a enervat foarte tare din cauza mesajului de mai sus. Absolut toti socialistii fac urat in fata acestul ADEVAR.

  E demonstrat stiintific (cam de la pag 2 in sus).

  ????

 35. costin
  12 octombrie 2010

  John…hmm.. red pelikan inca activeaza, vad ????
  am fost prieteni la un moment dat si publicam articole unii despre altii acum vreun an:
  http://patrupedbun.net/o-tragedie-ros-pelikana/
  http://patrupedbun.net/non-problemele-stangii-islamofobia-extremei-drepte/

  oh, dar exista intelectuali de stinga. aici le spunem ‘telectuali. le-am si dedicat citeva rinduri aici:
  http://patrupedbun.net/unii-din-noi-mai-sunt-si-intelectuali-hotnews-ro-si-ultraconservatorii/ si
  http://patrupedbun.net/despre-intelectuali-si-postintelectuali/
  Sint foarte (in)telectuali!

 36. John Galt
  12 octombrie 2010

  Pai nici eu nu ma consider intelectual. Eu sunt un cioban, mai din fundul Moldovei asa..


  Discutia de pe acel forum
  e destul de interesanta, poti auzi diverse marote socialiste gen “in Franta toti intelectualii sunt de stanga adica socialisti”, “socialismul e stiintific” samd.

  S-au suparat tare de tot cand le-am zis ca de fapt sunt invidiosi pe nazisti, ca erau niste socialisti mai buni si mai curajosi ca ei.

  Absolut toti moderatorii au reflexul de a avea doua maini stangi, cred ca e deformatie profesionala.

 37. Pataphyl
  12 octombrie 2010

  costin

  vad ca pelicanu’ ro?u s-a mutat la L’avant-garde, cu motto-ul: “Make Capitalism History: ???? , a?a ca link-urile de la #36 trebuie corectate.

  John Galt

  Specula?iile pe tema “intelectual vs cioban” îmi par gratuite (parerea mea… ???? ). Dr Ciomsky de pilda e clar un intelectual în domeniul sau, mai mult, e un om de ?tiin?a veritabil. Ca s-a bagat în chestii la care nu se pricepe dar simte ca se poate defula în voie, e treaba lui – ?i e treaba pe bani mul?i, de buna seama. E ca ?i cum recordmanul mondial la triplu salt s-ar autoproclama somitate în cultivarea rapi?ei ?i în disputele legate de dic?ionarul mongolo-finlandez.

  De altfel cred ca însu?i cuvîntul “intelectual” nu-i bine definit sau în?eles sau folosit sau oricare doua sau trei din astea ????

 38. John Galt
  12 octombrie 2010

  Pataphyl, indiferent daca respectivul e cioban, cultivator de rapita sau lingvist de renume mondial, 1+1=2 iar raspunsul gresit la astfel de probleme sunt o conditie suficienta pentru a ramane corijent, pentru a repeta clasa I.

  Altfel intram in ABSURD! Si daca e sa ne luam dupa Albert Camus, din momentul ala pana la crime in numele umanitatii nu mai e decat un pas.

  There always comes a time in history when the person who dares to say that 2+2=4 is punished by death. And the issue is not what reward or what punishment will be the outcome of that reasoning. The issue is simply whether or not 2+2=4.

  Ciomsky ar trebui sa gandeasca cu creierul si sa iubeasca cu inima. NU INVERS. Daca pentru el 1+1 da cu virgula atunci sunt absolut sigur ca ORICE notiune abstracta ii este busita definitiv, prin urmare orice rationament merita aruncat la gunoi. Inclusiv cercetarea lingvistica. ????

  Pana nu termina clasa I (pana nu realizeaza ca SINGURUL sistem care poate functiona pe lumea asta ESTE CEL CAPITALIST, DE DREAPTA, si atat!), din punctul meu de vedere, poate repeta clasa I la infinit, pana ii iese. Oricat ai incerca sa pervertesti cifrele, rezultatul nu poate fi decat unul singur.

  Tu chiar crezi ca un intelectual poate gresi la o adunare? Eu nu.

  ps: imi poate calcula cineva cat mai exact care e lungimea litoralului Marii Negre intre Sulina si Vama Veche?

 39. euNuke
  12 octombrie 2010

  turcaletii se simt cocotati pe cai mari, li s-a nazarit ca-s cetatenii speciali ai unei mari puteri, iarasi, de cînd le-au cîntat obama si cameron in struna. acu vor sa decida si politica nato, cine si in ce conditii poate fi considerat o amenintare pentru alianta, care nu prea mai înseamna nimic pentru securitatea europei.
  http://www.dw-world.de/dw/function/0,,82222_cid_6118607,00.html

 40. Corneliu
  12 octombrie 2010

  @euNuke
  Cred ca va fi si mai elocventa postarea stirii din Deutsche Welle pe care ai adus-o in link.
  Sper deci ca voi avea permisiunea ta.
  Deci, voila, ooh, la la!

  16.10.2010 | 12:00 UTC
  Turcia conditioneaza aprobarea scutului antiracheta al NATO

  Turcia si-a anuntat joi aliatii ca îsi poate da acordul desfasurarii pe teritoriul sau a sistemului antiracheta pilotat de SUA, daca Iranul si Siria nu vor fi citate ca “amenintari” în documentele oficiale ale NATO. “Am cerut ca Iranul si Siria sa nu fie citate ca ‘amenintari’ în documentele oficiale ale NATO referitoare la scutul planificat de aparare antiracheta”, au declarat vineri pentru Hürriyet oficiali din Ministerul turc de Externe. “De asemenea, desfasurarea scutului trebuie sa acopere teritoriul tuturor aliatilor NATO, precum si întreg teritoriul Turciei”, au mai spus sursele citate. Ankara le-a spus reprezentantilor Statelor Unite ca daca scopul unui asemenea sistem este apararea, în documentele NATO nu ar trebui specificate niciun fel de tari ca fiind avute în vedere, pentru ca ar provoca acele tari, au declarat sursele diplomatice. “În acest caz, Turcia ar putea avea probleme cu vecinii sai din cauza scutului antiracheta”, au explicat diplomatii.

 41. John Galt
  12 octombrie 2010

  Ceva foarte interesant aici (PDF).

  Sau aici: http://www.ecfr.eu/content/entry/the_spectre_of_a_multipolar_europe_publication

  A frustrated Turkey still wants to join the EU, but it is increasingly pursuing an independent foreign policy and looking for a larger role as a regional power. In the words of foreign minister Davutoglu, Turkey is now an ‘actor not an issue’. Its accession negotiations to the EU should be speeded up, and it must also be engaged as an important regional power.

  Pe scurt, turcii si rusii nu vad Europa din punctul de vedere al suveranitatii nationale/regionale ci asa, o pace putin a la Westphalia 1648, cu Romania si Ungaria incluse in imperiulul otoman. De ce otoman? Pentru ca rusii se retrag incet si sigur din cauza natalitatii si sperantei de viata extrem de reduse.

  Vremuri interesante..

 42. DanCanada
  12 octombrie 2010

  In Romania inca nu e o problema, dar in Europa de Vest si in America de Nord Islamul e deja vizibil.
  Un imam turc a spus acum citiva ani “burtile femeilor noastre si cu legile voastre ne vor ajuta sa cucerim lumea”. Prin “legile voastre” se referea la legile socialismului de tip vestic.
  Probabil Europa de Vest e deja pierduta (vezi Anglia, Franta, Olanda-Geert Wilders), iar Statele Unite se grabesc cu ajutorul d-lui presedinte Hussein sa acorde Islamului cit mai multe “little perks”. Deja sunt tari “civilizate” in care n-ai voie sa spui ca “Islam sucks”.

 43. Costin A.
  12 octombrie 2010

  am dat peste ceva ce sigur i-ar fi placut lui ebukalel:

  In moscheile din Hessen le-a fost interzis fratilor nostri, sa faca Dawa!
  Acestea au fost atat de intimidate de catre organele locale, incat au inceput sa lucreze impotriva fratilor lor.
  Priviti rezultatele muncii de Dawa a fratilor nostri: acum vin oamenii chiar si in strada, in vazul tuturor, pentru a accepta Islamul!!…

  http://www.sunnah.ro/
  http://www.turntoislam.com/forum/
  http://rasarit.com/
  http://www.salaf.de/
  http://www.audioislaam.de/
  http://www.islah.de
  http://www.einladungzumparadies.de/
  http://dawa-news.net/

  (subtitrarea in limba ROMANA trebuie activata din coltul dreapta, jos)

 44. Costin A.
  12 octombrie 2010

  ebukalel ne-a mai trimis un mesaj din adincuri:

  ebukalel koprulu mehmed pasha

  @InLinieDreapta dragi romanasi… va repet. nu aveti nici un drept sa vorbiti in platforme international. sinceri nici national :))
  16 hours ago

 45. Vlad M.
  12 octombrie 2010

  Bietul turc.

 46. emil b.
  12 octombrie 2010

  Zic sa punem mina de la mina si sa-i cumparam niste incaltari de soi… ca de paşă. 47. Costin A.
  12 octombrie 2010

  incaltarile astea parca sint special facute pentru dosul ebukalelului ????
  i-am transmis mesajul

 48. Corneliu
  12 octombrie 2010

  Inca n-a disparut Ebukalelu?
  Inca mai crede ca trebuie sa-i cerem permisiunea?
  Atunci poate se duce cineva la el cu un pesches sa aduca firmanul de OK pentru blog?
  Ma tem ca nu va intelege mesajul de pe incaltzare…

 49. Costin A.
  12 octombrie 2010

  Se amuza si el ????


  http://twitter.com/#!/search/%40InLinieDreapta

  Nu intelege mesajul de pe tenisi pentru ca se pare ca nu stie cine e vlad tepes ????

 50. Corneliu
  12 octombrie 2010

  Eu zic sa-l lasam in pace pe ignorantul acela umflat, Ebumekulal sau cum isi mai zice, Pasha Koprulu, coprofag din spatiul copro-culturii.
  Prea multa onoare i s-a facut.
  Ar merita poate replici daca ar posta direct pe blog. Dar asa, sunt inca alte multe sute de huligani mediatici, majoritatea la fel de ignoranti, analfabeti si de rea credinta care misuna ca viermii prin toate formele de media si daca le-am da atentie nu stiu unde am ajunge.
  Trebuie doar sa fim constienti ca ei exista. Nu mai mult. Restul ar fi pierdere de vreme.

 51. Costin A.
  12 octombrie 2010

  Corneliu, ma amuz un pic. si el e cel care isi mai aduce aminte de noi din cind in cind si ne lasa cite un mesaj ????

 52. Corneliu
  12 octombrie 2010

  Ce e al lui, omul are si calitatea de a fi amuzant. Ma intreb daca e constient de asta.
  Cred ca el ramane la mediul de twitter pentruca oricum n-ar sti ce sa scrie mai mult daca n-ar fi limitat in numarul de litere. Asa o face si pe turceste.
  Cum sa zic mai bine, nu are multe idei, dar se tine tare de ele.
  S-ar putea ca acum sa sughitze de tare ce-l barfim…

 53. andu
  12 octombrie 2010

  ba ce pana mea vb de religie ….cand nu avem inca miliarde .(((desi avem 20 ani si ar trebui sa ne distrabalam..))..ba lasati astea si puneti-va si faceti bani ca viata e frumoasa cand faci bani

 54. calehari
  12 octombrie 2010

  andu @55. Numarul filozofilor infantili este in crestere vizibila , multumita actiunii de alfabetizare la care s-a angajat de ani de zile invatamantul romanesc in totalitatea lui . Primul filozof infantil a fost , cum era si normal , marele Vanghelie ( cel ce este pe persoana fizica ) , care ne lumina spunand in urma cu cateva zile : ” Va dau un citat de un copil de 12 ani : este foarte usor sa nu iti fie frica cand ai curaj . Mie mi-a placut citatul asta din copilul asta de 12 ani , ma reprezinta . Exact pe intelesul unui copil care vrea sa exprime naturalete ” .
  Precedentul odata creat , era normal sa apara si al doilea filozof infantil . ANDU isi face o intrare spectaculoasa , decretand ( reliefez MIEZUL ) : ” Faceti bani ca viata e frumoasa cand faci bani ” . Fara discutie cei doi , nu au incercat sa se adape de la ( din ) izvorul Culturii , ci sarind etapele , au supt direct de la tzatza EI .

 55. bugsy
  12 octombrie 2010

  @55: “viata e frumoasa cand faci bani”

  aici apare dilema hamletiana (to be or not to be ….happy): cand faci bani pentru tine sau cand faci bani pentru altul?

  oare viata e la fel de frumosa in ambele situatii?

  calehari: ai zis cumva “filozof infantil” sau “filozof inutil”?

 56. dr pepper
  12 octombrie 2010

  cuceririle socialismului:

  Europe’s Young Grow Agitated Over Future Prospects

  There has been a national debate for years in Spain about “mileuristas,” a nickname for college graduates whose best job prospects may well pay just 1,000 euros a month, or $1,300.

  Ms. Herrera is at the lower end of the spectrum. Fed up with earning 600 euros a month, or $791, under the table as a children’s drama teacher, Ms. Herrera said she had decided to move to Costa Rica this month to teach at a university.

  As she spoke in a cafe in Madrid, a television on the wall featured a report on the birthday of a 106-year-old woman who said that eating blood sausage was the secret to her longevity.

  The contrast could not have been stronger. Indeed, experts warn of a looming demographic disaster in Southern Europe, which has among the lowest birth rates in the Western world. With pensioners living longer and young people entering the work force later — and paying less in taxes because their salaries are so low — it is only a matter of time before state coffers run dry.
  “What we have is a Ponzi scheme,” said Lawrence Kotlikoff, an economist at Boston University and an expert in fiscal policy.

  He said that pay-as-you-go social security and health care were a looming fiscal disaster in Southern Europe and beyond. “If these fertility rates continue through time, you won’t have Italians, Spanish, Greeks, Portuguese or Russians,” he said. “I imagine the Chinese will just move into Southern Europe.”

  The problem goes far beyond youth unemployment, which is at 40 percent in Spain and 28 percent in Italy. It is also about underemployment. Today, young people in Southern Europe are effectively exploited by the very mechanisms created a decade ago to help make the labor market more flexible, like temporary contracts.
  Because payroll taxes and firing costs are still so high, businesses across Southern Europe are loath to hire new workers on a full-time basis, so young people increasingly are offered unpaid or low-paying internships, traineeships or temporary contracts that do not offer the same benefits or protections.

  trezirea din visul utopic socialist o sa fie tare dur.
  dar il merita cu prisosinta.
  parca emil scrisese articolul ala despre vacante devenite un drept in comunitatea europeana.
  sunt curios daca europa se mai poate reface dupa tavalugul socialisto-ecologist.

 57. Costin A.
  12 octombrie 2010

  ebukalel:

  (armata turca) nu a demisionat. a ramas obligat sa demisioneze. acuma avem si armada islamica. vai de capul vostru ????


  http://twitter.com/#!/ebukalel/status/99622445681606656

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian