FUNDATIA IOAN BARBUS

FSB, GRU şi masoneria rusă, de la Bucureşti la Chişinău. Toni Greblă este doar vârful asibergului

În 22 ianuarie DNA a iniţiat urmărirea penală împotriva lui Toni Greblă, judecător la Curtea Constituţională şi fost senator PSD. Greblă şi-ar fi folosit influenţa pentru a facilita exportul cu documente false al unor mărfuri în Federaţia Rusă, cu scopul de a eluda embargoul impus de Rusia produselor din UE, ca ripostă la sancţiunile aplicate de SUA-UE pentru agresiunea din Ucraina. Mărfurile se vindeau prin Republica Moldova, dar şi prin Turcia.

Judecătorul Greblă, fost senator PSD, este doar vârful aisbergului rusesc din RomâniaJudecătorul Greblă, fost senator PSD, este doar vârful aisbergului rusesc din România

Alături de Greblă sunt implicaţi deputaţii PSD Lucian Şova (pupilul puşcăriabilului Viorel Hrebenciuc) şi Iulian Iancu, dar şi masonul Constantin Bartolomeu Săvoiu, general de brigadă în rezervă (aici și aici).

Deputatul PSD Lucian Şova, omul lui Hrebenciuc, a fost asociatul spionului GRU Boris GolovinDeputatul PSD Lucian Şova, omul lui Hrebenciuc, a fost asociatul spionului GRU Boris Golovin

Lucian Şova a fost asociat într-o firmă cu Boris Golovin, fost ofiţer GRU, serviciul de spionaj al armatei ruse, în cadrul forţelor „Speţnaz” (Speţialnîe naznacenie – Destinaţie specială n.n.).

Generalul (r) Bartolomeu Săvoiu, legătura cu reţeaua din ChişinăuGeneralul (r) Bartolomeu Săvoiu, legătura cu reţeaua din Chişinău

Asociaţia „masonică” a generalului Săvoiu pare o impostură, pentru că Marea Lojă a Angliei, unica ce oferă recunoaşteri lojilor din toată lumea, recunoaşte o altă organizaţie, MLNR, care este recunoscută şi de Guvernul României ca fiind de utilitate publică.

Bartolomeu Săvoiu, ce poartă pomposul titlu de suveran mare comandor al Marii Loji Naţionale Unite a României este şi membru în conducerea Alianţei Internaţionale Creştin – Ortodoxe (AICO) cu sediul la Chişinău.

AICO este un ONG ce îşi propune „frăţia popoarelor ortodoxe”, conform ideologiei dughiniste.

Pentru a combina cele două laturi ale activităţii rusofile dughiniste, masoneria şi ortodoxia, Săvoiu anunţă că, împreună cu masonii sârbi, a înfiinţat „Alianţa Masonică Ortodoxă”.

Numai că cei care roiesc în jurul AICO nu au legătură atât cu credinţa creştină ortodoxă, cât cu credinţa în Marele Arhitect şi în KGB-ul satanic.

Dughin_SavoiuSăvoiu, șef de mare lojă, lăfăindu-se pe un divan alături de Dughin.

Din Registrul Asociaţiilor Necomerciale din Republica Moldova aflăm că preşedintele AICO este Anatolii Coman.

Coman a fost primul Mare Maestru al Marii Loji Naţionale a Moldovei.

De asemenea, el a fost şi ofiţer superior al KGB.

Pentru că „Once KGB, forever KGB”, Coman acţionează împreună cu fostul general KGB Alexandr Kondyakov, prin intermediul firmei Novokom, care este firma oficială de lobby şi consultanţă politică a preşedintelui rus Vladimir Putin.

De altfel, după cum aflăm tot din Registrul Asociaţiilor Necomerciale de la Chişinău, Coman este şeful filialei Novokom din Republica Moldova.

Asemenea lui Coman, Kondyakov nu este numai ortodox-pravoslavnic şi kaghebist, ci şi mare mason, având funcţia de secretar al Marii Loji a Rusiei.

Referendumul pentru studiul religiei – O măsură activă a FSB

Tot în conducerea AICO, împreună cu Bartolomeu Săvoiu şi Anatolii Coman este şi medicul moldovean Ion Mereuţă, preşedintele Consiliului Naţional al AICO (aici). Alături de Coman, Mereuţă este fondator al Marii Loji de la Chişinău. Mereuţă era preşedintele Partidului Umanist din Republica Moldova (actualmente Partidul Popular Democrat), numai că în anul 2010 a făcut un pas în spate, mulţumindu-se să fie vicepreşedinte, pentru a lăsa loc liber pentru funcţia de preşedinte lui Valeriu Pasat. Pasat este un alt personaj convertit de la kaghebism la ortodoxism dughinist. El a ocupat funcţia de director al Serviciului de Informaţii şi Securitate din Republica Moldova (SIS). După ce a părăsit funcţia şi a fost condamnat la închisoare, Pasat, eliberat mai devreme, s-a refugiat la Moscova unde a devenit omul de încredere al lui Anatol Ciubais, ministru în guvernele lui Elţîn şi şef al gigantului energetic RAO.

În anul 2010 Valeriu Pasat a fost trimis de la Moscova să preia puterea la Chişinău. Erau alegeri parlamentare şi Pasat a anunţat că cere organizarea unui referendum pentru studierea obligatorie în şcoli a religiei, fapt care a alarmat toată clasa politică şi analiştii de orientare europeană, cu toţii acuzând „Mâna Moscovei”. La iniţiativa fostului şef SIS a aderat imediat mitropolitul Vladimir, capul Mitropoliei Moldovei subordonate Patriarhiei Moscovei. Numai că Înalt Prea Sfinţitul Vladimir mai are o personalitate. În livretul militar se numeşte Nicolae Cantarean şi are gradul de colonel. În tinereţe a activat în flota sovietică din Crimeea, adică tot la G.R.U, unde a ajuns la gradul de căpitan. Gradul de colonel l-a primit de la Valeriu Pasat, pe vremea când acesta era ministrul Apărării.

Astfel, cei doi sunt înfrăţiţi nu numai întru cele duhovniceşti, ci şi întru cele informativ-operative. Vladimir a apărut cu Pasat pe toate panourile publicitare din Republica Moldova cerând referendum. Pasul următor a fost ca Pasat să devină preşedintele Partidului Umanist al lui Mereuţă, programul partidului fiind susţinerea referendumului pentru studiul religiei.

Chişinău, publicitate pentru referendum: Colonelul-Mitropolit Cantarean şi Valeriu Pasat, fostul şef al Securităţii de la Chişinău.Chişinău, publicitate pentru referendum: Colonelul-Mitropolit Cantarean şi Valeriu Pasat, fostul şef al Securităţii de la Chişinău.

Menţionăm că, un alt obiectiv al partidului este şi intrarea Republicii Moldova în Uniunea Rusia-Belarus-Kazahstan.

Referendumul urma să se ţină simultan cu alegerile parlamentare şi orice moldovean cu frica lui Dumnezeu care ar fi pus ştampila pe „Da” pentru referendum ar fi votat probabil şi Partidul Umanist, iniţiatorul şi susţinătorul referendumului. Astfel, Partidul Comuniştilor ar mai fi căpătat un aliat în parlament şi ar fi reuşit să facă majoritatea parlamentară.

Numai că CEC – Comisia Electorală Centrală a respins organizarea referendumului iar partidul fraţilor kaghebişti ai lui Bartolomeu Săvoiu nu a mai trecut pragul electoral. Dar dacă în 2010 Moscova nu a reuşit să găseasă aliaţi pentru o majoritate parlamentară cu PCRM, a reuşit acest lucru vineri, 23 ianuarie, când majoritatea parlamentară de la Chişinău s-a constituit cu „pro-europenii” de la PLDM şi PDM alături de PCRM.

Kondyakov se implică în luptele politice din România
Chişinău, publicitate pentru referendum: Colonelul-Mitropolit Cantarean şi Valeriu Pasat, fostul şef al Securităţii de la Chişinău.Fostul general KGB Alexandru Kondyakov, consultant politic pentru suspendările lui Băsescu din 2007 şi 2012

În cursul campaniei pentru suspendarea preşedintelui din 2007, Băsescu i-a acuzat pe cei care l-au suspendat că sunt înţeleşi cu ruşii, iar Alexandr Kondyakov a venit la Bucureşti să discute cu Călin Popescu Tăriceanu, pe atunci premier. Tăriceanu a confirmat întâlnirea, dar a negat că aceasta ar fi avut ca obiect suspendarea lui Băsescu. Radu Stroe, prezent la întâlnire, s-a scăpat însă că masonul-kaghebist le-ar fi propus serviciile de consultanţă ale firmei putiniste Novokom. Speriat de gafa lui Stroe, Tăriceanu şi-a contrazis subalternul şi a pus totul pe seama necunoaşterii limbii engleze de către Stroe. Dar Stroe de ce-o fi fost invitat la o întâlnire unde se presupune că nu pricepea nimic? Doar ca să golească scrumierele şi să desfacă sticlele de apă minerală?

Ponta s-a întâlnit cu Kondyakov?

Istoria se repetă şi Băsescu este suspendat încă o dată în vara lui 2012 şi încă o dată Kondyakov vine la Bucureşti să se întâlnească cu premierul României, singura deosebire faţă de suspendarea din 2007 fiind aceea că premier nu mai era Tăriceanu ci Ponta. Întâlnirea dintre Kondyakov şi Ponta nu a mai avut loc la guvern, în ochii lumii, ci într-un loc mult mai bine conspirat, Ambasada Federaţiei Ruse, cu ocazia recepţiei din 14 iunie 2012 (aici și aici).

Fostul general KGB Alexandru Kondyakov, consultant politic pentru suspendările lui Băsescu din 2007 şi 2012 Să-şi fi băgat coada şi „Şarpele cu ochelari”? Foto: Virgil Măgureanu, fostul director SRI

Viza de intrare a lui Kondyakov în România, în 2012, când se presupune că s-a întâlnit cu Ponta, a fost eliberată la solicitarea firmei Unio, din Satu Mare. Conform dezvăluirilor lui Robert Turcescu, Viorel Zoicaş, patronul Unio, este omul lui Virgil Măgureanu, fostul director al SRI (aici și aici).

Votul lui Greblă la CC e condiţionat de conştiinţă sau de Kondyakov?

Posibilitatea ca Toni Greblă să fie nu numai implicat în afaceri de corupţie, ci şi într-un anturaj unde colcăie agenţii Moscovei este îngrijorătoare şi arată stadiul patologiei care afectează societatea românească. Dacă se dovedeşte că el s-a vândut pentru două rochii şi un abonament de telefon mobil primite de la finul său, ţiganul interlop Bârcină, oare de câte ruble sau chiar copeici ar avea nevoie ruşii pentru a-l cumpăra şi ei?

Să-şi fi băgat coada şi „Şarpele cu ochelari”? Foto: Virgil Măgureanu, fostul director SRIJudecătorul Toni Greblă a venit cu elicopterul la nunta de opt zile a finilor săi, ţiganii interlopi din clanul Bârcină

Toni Greblă a fost senator şi judecător la Curtea Constituţională sau o jalnică marionetă a Kremlinului? AICI video propunerea de suspendare a lui Băsescu citită de Toni Greblă pe 5 iulie 2012 în Parlamentul României.

Primarul Dorin Chirtoacă, „ţintă piept” pentru Kremlin

Judecătorul Toni Greblă a venit cu elicopterul la nunta de opt zile a finilor săi, ţiganii interlopi din clanul BârcinăPrimăria Chişinău a rămas ultima redută a românismului în Basarabia. Ciornîi de la Lukoil, legat de reţeaua Greblă, îi vrea locul primarului liberal Chirtoacă (foto)

„În grupul judecătorului Toni Greblă se află şi un cetăţean din Republica Moldova: Victor Dolghi. Acesta pare un om de AFACERI foarte cuminte, ba chiar se poate spune că nu face AFACERI deloc. El este este asociat la firma Blue Energie Group SRL împreună cu Vladislav Chetrar, ginerele lui Nicolae Ciornâi (vicepreşedintele LukOil din Republica Moldova) şi cu Mihai Prundianu, acesta din urmă fiind un apropiat al lui Ion Bîrcină şi al lui Toni Greblă” sursă: „Adevărul”.

Nicoae Ciornâi, menţionat mai sus, un alt om al serviciilor secrete ruse şi legat de gruparea Greblă prin ginerele său, şi-a anunţat candidatura la funcţia de primar al Municipiului Chişinău la alegerile din mai 2015.

Primăria Chişinău este ultima redută a românismului peste Prut după ce vineri 23 ianuarie 2014 PLDM şi PDM s-au coalizat cu PCRM, lăsând în afara majorităţii parlamentare PL, partidul pro-românesc al cărui preşedinte este Mihai Ghimpu, primarul Chirtoacă fiind prim-vicepreşedinte. Miza este clară. Moscova nu mai vrea urmă de român în Basarabia. În cadrul aceloraşi emisiuni de ştiri în care se anunţa formarea noii majorităţi parlamentare cu PCRM, televiziunile oligarhice din Chişinău dădeau ştiri cu gropile din Chişinău, imputabile lui Chirtoacă. Tavarişcii se pregătesc deja pentru alegerile locale din mai 2015.

De ce politicienii moldoveni urăsc România

Primăria Chişinău a rămas ultima redută a românismului în Basarabia. Ciornîi de la Lukoil, legat de reţeaua Greblă, îi vrea locul primarului liberal Chirtoacă (foto)Posibila numire a lui Daniel Morar ca procuror general la Chişinău i-a aruncat pe oligarhii „pro-europeni” în braţele PCRM

Cel mai recent motiv este DNA care, în România, vedem că a trecut de la arestarea politicienilor corupţi, la cei suspectaţi de legături cu Moscova, după cum s-a văzut în cazul grupului Toni Greblă. Or, la Chişinău, mafia oligarhică şi agenturile Kremlinului se află la putere. Având în vedere corupţia devastatoare din Republica Moldova, Germania a pus în vedere celor de la Chişinău să facă reforma Justiţiei şi, mai ales, să numească în funcţia de procuror general un străin, după modelul Ucrainei care a numit mai mulţi experţi europeni în funcţii cheie. Fie separat, fie în înţelegere cu reprezentanţii Germaniei, Mihai Ghimpu, preşedintele PL, a făcut din numirea unui procuror independent străin principala sa revendicare la negocierile cu PLDM şi PDM, ai căror şefi oligarhici nici nu vor să audă de aşa ceva.

Marţi, 20 ianuarie, într-o ultimă tentativă disperată de a se constitui o majoritate europeană cu PL, respectiv evitarea constituirii „monstruoasei coaliţii” PCRM-PLDM-PDM pe aeroportul din Chişinău reprezentanţii principalelor grupuri din Parlamentul European, Graham Watson (ALDE), Elmar Brok (PPE) şi Knut Fleckenstein (PES) s-au întâlnit cu liderii PLDM, PDM, PL. Europenii au reiterat propunerea privind numirea unui procuror independent, eventual străin. Brok a povestit la întoarcere unui europarlamentar român din PPE că le-ar fi spus moldovenilor să facă o reformă a Justiţiei ca în România. Brok a fost bine intenţionat, dar nu cunoştea demonii Estului, iar spusele sale au creat o nemulţumire extremă oligarhilor moldoveni şi le-a întărit convingerea să se alieze cu PCRM.

Posibila numire a lui Daniel Morar ca procuror general la Chişinău i-a aruncat pe oligarhii „pro-europeni” în braţele PCRMMonstruoasa coaliţie PCRM-PLDM-PDM s-a înjghebat de frica DNA din România

Zvonul de pe piaţa media din Chişinău că procurorul independent va fi Daniel Morar, fostul şef al DNA din România a dinamitat negocierile dintre PLDM, PDM, PL. PLDM şi PDM au făcut o nouă majoritate parlamentară punând astfel punct „parcursului european” al Republicii Moldova.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

George Dumitru

George Dumitru

7 comentarii

 1. TranssylvaniaPhoenix
  24 ianuarie 2015

  Toni Greblă este doar vârful aisbergului

  Deci este si un evreu implicat in povestea asta. Domnul Aisberg asta, este cumva nepotul lui Aisberg care a scufundat Titanicul?

 2. John Galt
  24 ianuarie 2015

  Nu incerc sa-i tin partea, insa de bine de rau, cu toate rochiile nevestei, Toni Grebla macar incerca sa fenteze embargoul la produse alimentare impus de rusi. Nu ca francezii ce incercau sa vanda nave militare si sa scape de embargoul impus de americani.

  Faza care mie imi spune ca pontul a venit dinspre Moscova, nu din vest.

 3. Răzvan
  24 ianuarie 2015

  Groaznică alianță, dar remarc chiar cu umor 2 lucruri:
  1. Cum partidele pldm și pd fac alianță cu comuniștii de frica DNA-ului (din România!)
  2. Cum comuniștii devin proeuropeni(!?). Asta e de Caragiale. Am ajuns să trăim acest banc pe viu.

  Văd 2 rezultate:
  a) electoratul proeuropean nu se va mai disipa și se va duce înspre PL-ul lui Chirtoacă și Ghimpu, care va deveni o forță politică proromânească, anticomunistă fermă.
  b)electoratul dement-putinist, stalinist se va duce la Dodon și socialiștii lui (comuniștii se compromit, zic eu)

  Ponta este mare prieten cu Leancă și PLDM-ul. Uite ce alianțe bune face abominabilul doctor în drept.

  Sper să iasă oamenii în stradă. Deja se anunță un protest mîine. Trebuie și noi , din Romînia, să sprijinim cum putem Basarabia în aceste momente foarte grele.

 4. Vasile I. C.
  24 ianuarie 2015

  Devastator! Se pare ca dezvaluiri importante vor urma. Tariceanu? Alti functionari de rang inalt? Cine urmeaza? Cu cine mai combina Kondyakov? Mereu apar si filiere interlope implicate in chestiile cu parfum rusesc. Asta cu masonii ortodocsi satanisti e facuta in laboratoarele dughiniste. Pute si un pic a parfum frantuzesc marca DST nu numai a obiele rusesti daca vezi CV-ul bartolomekului. Oare asta se stia cu Caraman? Cu lepenistii? Sigur s-au intersectat pe undeva. Se mai da si de dreapta acest tradator de tara… Astept cu interes sa vedem si ce nu prea se vede…

 5. Dragos
  24 ianuarie 2015

  PD (democrat cu numele) din Moldova e proprietatea celui mai veros criminal. Matricea! Cel ma de temut cap al lumii interlope, mason rus, cetatean rus, prieten bun cu Ponta, Rogozin, Sevciuc (Tiraspol), Orban (Ungaria). Toata conducerea acestui partid e format din mutanti comunisti, degenerati si hoti. Lupu, Corman, Candu – masoni si talhari. Daikov, agent de-o viata al serviciilor secrete rusesti. De-aicisi aceasta abominabila coalaitie…

 6. Iacob
  24 ianuarie 2015

  Cartelul agentilor rusi .
  Cartelul agentilor rusi.
  Spionajul .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian