FUNDATIA IOAN BARBUS

Actualizare: linkuri la alegere

In tara in care musulmanii fac rascoale si ucid pe strazi din cauza unor desene animate cu Muhammad…

Musulmanii danezi vor sa construiasca o moschee uriasa in inima Copenhagai, iar politicieni au spus „OK”. Mai grav, aceasta moschee este finantata partial de catre Iranian Revolutionary Guard.

ar fi prima cazarma (moschee) cu baionete (minarete) a lui Ahmadinejad
cititi si AICI…
in data de 27 martie, intre 14.00 – 16.00, va avea loc o demonstratie impotriva construirii

Serviciile de securitate egiptene isi intensifica intimidarea asupra crestinilor, arestand peste 100 fara capete de acuzare

Campania impotriva crestinilor a inceput vineri, 7 ianuarie 2010 si continua; membrii mai multor de familii au fost arestayi fara mandat. Cele mai multe arestari sunt executate in zori. Mai mult de o sute de tineri crestini au fost arestati in lipsa unor capete de acuzare.
Arestarile coptilor crestini fac parte dintr-un scenariu ce se repeta, prin care statul forteaza biserica si pe copti sa accepte „reconcilierea”, adica victimele copte sa renunte la toate acuzaţiile penale si civile impotriva autorilor.
Se crede ca arestarea tinerilor copti este o tactica de presiune asupra Episcoului Kyrollos pentru a-l obliga sa-si retraga acuzatiile la adresa statului egiptean, facute in media internatioanala.

Indonezia: crestinii apeleaza la Comisia pentru Drepturile Omului pentru a cere libertate religioasa

Indonezia este adesea considerata un model de democratie si de moderatie in Islam. Crestinii de acolo au o cu totul alta versiune.
Cei din West Java se plang ca musulmanii, prin autoritatile locale le-au oprit cu forta activitatile si le-au anulat slujbele de Duminica.
Comisia Nationala pentru Drepturile Omului nu le-a dat castig de cauza. Decizia le-a fost adusa la cunostinta Duminica trecuta, in timpul Liturghiei. A fost eliberata in 31 decembrie si informa ca incepand cu 1 ianuarie trebuie sa-si suspende slujbele religioase
Preotul a declara mahnit: „1500 de oameni nu mai au unde sa se roage

foarte interesant, pentru cine dispune de mai mult timp:

Cum a insuflat Islamul viata noua sclaviei si comertului cu sclavi in Europa

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Vlad P.

Vlad P.

1 Comment

  1. emil
    13 January 2010

    Buletin de stiri din Olanda, prima saptamina a anului:Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi