FUNDATIA IOAN BARBUS

Comunicat important pentru tinerii care vor sa intre în politică:

Dragilor, dacă la un moment dat simţiţi nevoia unei apropieri tantrice de o persoană de sex opus, va rog din suflet, ieşiţi la agăţat. Nu contează unde. Puteţi merge la BCU, dacă vă plac tocilarele, sau în Bamboo, dacă o femeie ca „blonda lui Bote” vi se pare mai interesantă. Evident, puteţi agaţa şi la metrou, cu toate că e cam nasol acum că mai toate corporatistele care vin dinspre Pipera stau pe chat, pe telefon. Bine, cu puţin tupeu merge şi la coadă, la Carrefour, în parc, când faceţi jogging, sau chiar pe stadion, la un Steaua-Dinamo cu multe torţe şi înjurături. Acum na, fiecare cu gusturile lui.
Însă, orice aţi face, nu mergeţi la prostituate. Nu plătiţi pentru servicii sexuale, pentru că este posibil ca la un moment dat, peştele să încerce să vă şantajeze, atunci când deveniţi o persoană publică importantă, aşa cum este cazul pesedistului Robert Negoiţă.

PS: Acest post nu se aplică politicienilor de tip Bănicioiu, care sunt refuzaţi până şi de prostituate. Ei pot dormi liniştiţi!

Am fost contactat de niste persoane si mi s-a propus sau, ma rog, mi s-a sugerat sa platesc suma de 500.000 de euro ca sa fiu lasat in pace, altfel o sa am probleme mari. Evident ca nu am platit si a urmat ceea stiti si e de notorietate.”
Robert Negoiţă – victimă a dictaturii peştilor din România

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

George Rîpă

George Rîpă

3 comentarii

 1. Nea
  3 martie 2011

  Credeam ca sfatul e sa facă orice, muncă manuală sau intelectuală, dar să nu intre în politică.
  Bonus: devin imuni şi la şantajul peştilor. Şi atunci, peştii, lipsiţi de venituri din şantaj, se pot alege senatori şi deputaţi.

 2. Liviu Crăciun
  3 martie 2011

  sfatul nu se aplica si viitorilor liberali care beneficiaza, n’est-ce pas?, de dezlegare

 3. dr pepper
  3 martie 2011

  Da’ pan’ la urma meseriile astea parca erau infratite.
  Cica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian