FUNDATIA IOAN BARBUS

Crin şi Ilici pun de-o revoluţie

Situatia se clarifica, în ciuda unor  reticente ale lui Victor Ponta. Crin Antonescu a anuntat ca ar fi vorbit cu Ponta despre o platforma comuna pentru o guvernare de avarie: „Noi am stabilit sa avem niste discutii in zilele urmatoare sa incercam sa conturam, pentru orice eventualitate, o platforma sa-i spunem – niste elemente … …

Situatia se clarifica, în ciuda unor  reticente ale lui Victor Ponta. Crin Antonescu a anuntat ca ar fi vorbit cu Ponta despre o platforma comuna pentru o guvernare de avarie: „Noi am stabilit sa avem niste discutii in zilele urmatoare sa incercam sa conturam, pentru orice eventualitate, o platforma sa-i spunem – niste elemente esentiale pe care le-am putea pune la baza unei alternative de guvernare, guvernare de avarie.” Nicolaescu a confirmat discutiile, Vosganian, omul cu fitilul, a spus ca face parte din echipa de discutii. Adevarul e ca individul nu putea lipsea dintr-o combinatie care are un potential atât de exploziv.

Ponta a reactionat oarecum oparit sau a mintit pur si simplu: „Nu (am avut astfel de discutii – n.r.) inca, poate ca o sa avem la un moment dat.”

A intervenit insa, decisiv, patriarhul stalinist Ion Iliescu, asigurandu-ne ca revolutia bunului-simt este pe maini bune: „Dialogul constructiv permanent (dintre PSD si PNL, n.r.) de conlucrare din pozitia pe care o au, de forte de opozitie, este utila, necesara, chiar obligatorie as spune, si ea poate sa puna bazele si unei platforme comune de guvernare în perspectiva, dupa viitoarele alegeri, de a veni împreuna la guvernarea tarii.

Dreapta.net

Dreapta.net

Ce ai mai putea citi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian