FUNDATIA IOAN BARBUS

George Scarlat: Ofensiva mondiala a comunismului

Dupa caderea Zidului Berlinului, comunismul intrase in defensiva si isi lingea ranile. Totalitarismul si lupta de clasa au fost ascunse in buzunarul de la piept. Pentru a iesi la drumul mare impotriva liber­tatii, marxist-leninistii si-au pus mastile antigloba­lis­mului, antirasismului, ecologismului, pacifismului etc. Discursul antioccidental a fost promovat agre­siv. Transsexualii, indienii Chiapas, Saddam si Hamas, schimba­rile climatice, summiturile G 8, toate sunt cauze numai bune pentru care sa spargi geamuri prin capitale occidentale. 
 

De când cu criza, stangistii si-au dat arama pe fata. De la Hugo Chavez la Ion Iliescu, toti isi freaca mainile crezand ca asista la sfarsitul capitalismului. Pana si ministrul german de Finante a declarat ca marxismul este de actualitate, cel putin referitor la “capitalismul care se autodevoreaza”. Parca social-democratii germani renuntasera inca din 1958 la marxism, ori acum il scot din debara, unde a stat 50 de ani.

Lula da Silva este un comunist care a ajuns presedintele Braziliei. In 1990, alaturi de comunistii de la Havana si Managua, a infiintat Forul Sao Paolo, Internationala comunista sud-americana, pentru a continua lupta de clasa in conditiile caderii Zidului. El a spus: “criza mondiala s-a produs din cauza oamenilor albi cu ochi albastri, pentru ca nu a vazut niciun bancher negru”. Si a dat vina pe Occident si globalizare pentru saracie. Este rasism anti-alb. Daca Bush ar fi acuzat pentru criza imobiliara pe membrii minoritatilor, care au primit credite fara sa se califice, ar fi fost un Hitler al Americii.

Iar Lumea a treia e falita din cauza dictaturilor corupte, nu a globalizarii. De fapt tarile sarace sustin globalizarea pentru a-si vinde liber produsele agricole in UE, in timp ce Franta a blocat “Runda Doha”pentru ca nu renunta la subventiile care i-au imbogatit pe fermierii sai.(…)

Bush, obscurantist, se opunea progresului stiintific, interzicand experimentele pe celule stem. Obama le-a permis. Dar celulele provin de la fermele de oameni, adica de la embrionii neviabili rezultati din inseminarea artificiala. In acelasi timp, stanga se opune experientelor pe maimute, carora guvernul spaniol le-a dat drepturi egale cu oamenii. Cine spune ca oamenii sunt superiori maimutelor este “specist”, adica un fel de rasist. Oamenii nu sunt superiori nici macar cainilor. Eutanasierea oamenilor e progresista, curma suferinta si i se opun doar fanaticii religiosi. In schimb, eutanasierea cainilor vagabonzi este o crima. Lume nebuna…

Versiunea integrala in ziarul Ziua
 

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Dreapta.net

Dreapta.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi