FUNDATIA IOAN BARBUS

Marian Munteanu despre Dan Puric, despre Alexandr Dughin

Marian Munteanu: „Tot ceea ce face el este vital… pentru redesteptarea noastra…”

Dan Puric: „Eu m-am vazut, in vara, cu Alexandru Dughin!”

Alexandr Dugihin: „Ucideti, ucideti, ucideti! Va spun asta ca profesor!”

Dan Puric: „I-am zis asta: Domnu’ Dughin, pai nu vreti sa facem o „Antanta Crestina”? – Da, dar ne trebuie a patra teorie politica. –
Care sunt primele trei? – A fost discutie mondiala! – Comunismul, fascismul, neoliberalismul. – Si pe care o propuneti? – Eurosianismul!”

Alexandr Dughin: „Ucideti, ucideti, ucideti!”

Dan Puric: „Ba-ua-uaaaa… un sociolog care nu avem in tara asa ceva!”

Moderator: „- Dughin, e, pentru cine nu stie, consilierul lui Putin….”

Dan Puric: „Nu vor ca sa se puna pe picioare, in demnitatea ei, in toate drepturile ei. Pe semne ca nu ma iubesc foarte mult…”

Marian Munteanu: „Suntem foarte bucurosti ca exista si ii doresc din toata inima sa continue asa, ca face tare bine ceea ce face!”

Dan Puric semnează listele de susținători ai lui Marian Munteanu-ANR (4 dec. 2016, Piața Universității)

Marian Munteanu spune că partidul lui, „Alianța Noastră România” este pro-occidental și pro-NATO. Spune, că doar nu l-o durea gura.

– altfel, MM spune și că România trebuie să fie un „stat tampon” (între Rusia și Occident), ceea ce cu greu poate fi tradus în termeni practici prin altceva decât prin ieșirea noastră din NATO.

– pentru MM, susținerea primită de la Dan Puric, care a semnat lista de susținători a ANR, este o onoare. Puric, prezent pe lista lui Dughin de prieteni ai Rusiei și colaborator al Securității înainte și după  89, se declară deschis drept un admirator al lui ideologului rus:

În urmă cu doi ani, Dughin a cerut uciderea sistematică a ucrainenilor care, potrivit lui, nu ar aparține speciei umane. „Ucideți, ucideți, ucideți”, a spus el. „Nu mai este nimic de discutat. Spun asta ca profesor.” În aceeași perioadă, Dughin scria pe Facebook: „Ucraina ar trebui să fie curățată de idioți. Sugerez genocidul cretinilor”.

 vedeți și Dan Puric: Să ne unim cu Rusia, în ceaușism era mai bine!

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

4 comentarii

 1. Kondor
  6 decembrie 2016

  Lasati-l pe Marian Munteanu ca asta nici macar nu intra in Parlament si vedeti mai degraba de Sebastian Ghita si PRU (Partidul Rusia Unita.. pardon Partidul Romania Unita). Astia-s cei mai periculosi acuma.. Au si televiziune si sunt pe toate posturile de dimineata pana seara..

 2. Kondor
  6 decembrie 2016

  @Costin Andrieş: Dap, merci. Problema va fi daca vor intra in Parlament, pentru ca atunci vor avea un alt statut si o vizibilitate mai mare.

  Imagineaza-ti un troll pro-rus la tribuna Parlamentului… sa ceara in gura mare inchiderea bazei de la Deveselu, alungarea „cotropitorilor imperialisti” de la Mihail Kogalniceanu si retragerea Romaniei din NATO..

 3. Costin Andrieş
  6 decembrie 2016

  de acord. din fericire, nu prea au sanse sa intre in parlament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Campania pentru “alegerile” la președinția Rusiei programate pentru 15-17 Martie se înfierbântă. Nu încape îndoială că Vladimir Vladimirovici va fi “reales la al N-șpelea congres”, dar întrebările pasionante care rămân sunt: 1) Câți contracandidați vor fi lăsați în cursa electorală măcar așa, de ochii lumii? 2) Cine va mai fi aruncat din tren înainte de …

Putin-stalin-1000x600-11

Comunitatea ucraineană din București invită publicul și presa să participe la un marș care marchează doi ani de la invazia Rusiei din Ucraina – „un moment greu, 24 februarie 2024, comemorarea unei zile negre din istoria noastră și din istoria Europei, momentul declanșării invaziei pe scară largă de către Federația Rusă și generarea celei mai …

protest ucraina arcul de triumf
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian