FUNDATIA IOAN BARBUS

Mutanții fascismului – Noua Stângă ocupă Muzeul Țăranului Român

“Dumnezeu trimite carnea iar diavolul bucătarii” – Thomas Delaney

România nu se află în primele 9 ţări ale Europei în ceea ce priveşte standardele de calitate ale sistemului de învăţământ şi nici ale celui de sănătate. România nu se află în primele 9 ţări ale Europei când vine vorba de autostrăzi, de salariul minim, cel mediu sau de Produsul Intern Brut. România e în toate clasamentele ultima sau penultima! Dar să nu disperăm! România îl are pe Mircea Toma şi a sa Miliţie – deocamdată doar Spirituală – are Agenţia de Monitorizare a Presei ActiveWatch, are organizaţia Accept şi, obligatoriu, are al său Consiliu Naţional de Combatere a Discriminării. Datorită lor, meritul le aparţine în întregime, România s-a alăturat celor 8 ţări europene în care s-a organizat anul acesta “Luna istoriei LGBT” (Luna Lesbienelor, Gay-lor, Bisexualilor şi Transexualilor). Cine ar fi bănuit că mulţumită “istoriei noastre” vom intra, în sfârşit, într-un Top Ten european? Asta după ce, cu mult timp în urmă, fusesem într-un Top Five al colectivizării totale a agriculturii, de data asta la nivel mondial, alături de URSS, China, Coreea de Nord şi Bulgaria! Nu există nici o legătură între cele două exemple; le-am pomenit doar pentru a dovedi că putem fi de top în domenii foarte diferite.

Se întâmplă rar în ţara noastră lucruri aşa de bune; şi asta nu uşor, nu de la sine, ci surmontând obstacole ce altora li s-ar părea de netrecut. Pentru că aşa-i românul: mai conservator, mai reacţionar, mai îndărătnic la nou, mai reticent în faţa binelui. Suntem însă pe drumul cel bun! Dacă în urmă cu jumătate de secol, când cu colectivizarea, a fost nevoie să li se frângă cerbicia la vreo 80.000 de ţărani, adică “fiarelor fasciste”, cum fuseseră botezaţi de promotorii “noului” de atunci, azi stăm mult mai bine!

Sărbătoarea LGBT desfăşurată în Muzeul Ţăranului Român – “biserica” tradiţiilor noastre populare – n-a fost tulburată decât de câteva zeci de protestari, etichetaţi la grămadă de mass-media drept “fundamentalişti creştini” şi “extremişti de dreapta”, şi botezaţi de “spiritualul miliţian” Mircea Toma cu numele de “neonazişti”! “Fiare fasciste” ar fi zgândărit neplăcut memoria multora şi nu vrem asta, nu? Promotorii noului, cel de azi, n-au pierdut însă ocazia să-şi onoreze înaintaşii, afişând în acest scop banere cu numele dat de ei muzeului: “Muzeul Fascistului Român”!

Da, ţăranul român = fascistul român! Nu, nu tresăriţi revoltaţi! Controlaţi-vă reflexele dobândite prin condiţionare în familia tradiţională, baza societăţii conservatoare şi creştine – refractară la noul tip de nihilism – în care aţi crescut şi aţi fost educaţi! Fiţi deschişi la orice, chiar dacă este vorba de propagandă sexuală, fie ea şi în favoarea pedofiliei, chiar şi localizată în lăcaşul sacru al tradiţiilor românesti, altfel riscaţi să fiţi etichetaţi drept fascişti şi/sau neo-nazişti! Pentru a vă fi mai uşor repetaţi, mereu, cu voce tare: Îl respect pentru că este homosexual şi/sau pedofil, îl respect pentru că este homosexual şi/sau pedofil, îl respect pentru că este… Aşa şi numai aşa veţi scăpa de reflexele şi deprinderile ce vă împiedică să deveniţi oameni de tip nou!

Creştin = fundamentalist creştin = fascist = neo-nazist! Şi unii sunt gata s-o creadă! În clipele astea Mussolini, părintele fascismului, îi face complice cu ochiul adoratorului său, nemărturisit sau inconştient, Mircea Toma; dar să explic: “În 1910 la congresul socialist, Mussolini a introdus şi a determinat votarea unei rezoluţii potrivit căreia credinţa catolică – sau oricare alt monoteism de factură tradiţională – era incompatibilă cu socialismul, iar socialiştii care practicau religia sau tolerau practicarea ei de către propriii copii urmau să fie excluşi din partid. Mussolini a cerut ca membri de partid să renunţe la căsătoria religioasă, la botez şi la toate celelalte ritualuri creştine”. ( Fascismul Liberal – Jonah Goldberg)

Şi Adolf Hitler, părintele nazismului, este mulţumit de nepoţii sai; mă gândesc la reprezentanţii stângii internaţionale (ai cărei purtători de cuvânt, în România, sunt Mircea Toma şi cei asemenea lui) duşmanii familiei tradiţionale – intermediarul între individ şi societate – a credinţei creştine şi a tradiţiilor naţionale. Jurnalul Der Eigene (“Conştient de sine”) era vestit în Germania, la începutul anilor 30, datorită antisemitismului, naţionalismului exacerbat… şi uriaşului său tiraj. El s-a dezvoltat ca o mişcare a drepturilor homosexualilor, cerând anularea legilor şi tabuurilor sociale împotriva pederaştilor. El se adresa celor “dornici să reînvie vremurile Greciei antice şi standardele eleniste de frumuseţe, după secole de barbarism creştin”. Gazeta favorită a tânărului Adolf – ziarul vienez Ostara – “preaslăvea zilnic o etică masculină spartană, pentru care femeile şi creştinismul erau obstacole în calea dorinţei de putere a războinicului teuton” ( Fascismul Liberal – Jonah Goldberg)

Hitler însuşi era cunoscut ca un liber cugetător lipsit de prejudecăţi. “Căsătoria”, spunea el, “aşa cum este practicată în societatea burgheză, este în general ceva împotriva naturii”, iar în ceea ce priveşte religia avea păreri ferme: “Pentru noi, catastrofa este că suntem legaţi de o religie care se revoltă împotriva tuturor bucuriilor simţului”! (Hitler’s Table Talk 1941 – 1944) Ce coincidenţă curioasă, nu-i aşa Mircea Toma? Întreb pentru că la noi sunt din ce în ce mai mulţi cei care consideră religia o piedică în calea “bucuriilor” de tot felul! Numai că nu se mai numesc nazişti sau fascişti, ci miliţieni spirituali şi supraveghetori activi! Datorită lor, creştinii ţărani români şi urmaşii lor de azi – “fundamentalistii creştini”, s-au transformat, printr-un “miracol propagandistic”, în fascişti şi neo-nazişti!

S-a dovedit déjà in Occident, că o minoritate activă şi militantă, sprijinită de stânga progresistă şi de o mass-media indiferentă sau, de cele mai multe ori, complice, “rupe pe genunchi”… scuze… îşi impune “valorile” în faţa majorităţii tăcute. Respectând acest principiu se ajunge ca în Anglia o prezentatoare la BBC să ceară firmei de taxiuri să nu-i trimită un taximetrist asiatic, deoarece fetiţa sa se va speria de turbanul purtat de acesta, şi din cauza asta să fie dată afară pentru rasism, iar în România (care e încă la început de drum) să fie angajat, în înalta funcţie de consilier al primului ministru, Remus Cernea, cel care crede că a trăit până acum într-o “puşcărie” deoarece, aşa cum sugestiv spunea: “România va fi liberă când va avea preşedinte o femeie de etnie rromă, lesbiană şi atee”! Cine-l contrazice sau nu-şi doreşte aşa ceva, e neo-nazist! Azi, a fi homosexual sau pedofil nu mai e o deviaţie sexuală, e o realizare demnă de toată lauda, iar sexul nu mai este o problemă particulară, ci, normal, o cauză publică!

Acum, dacă eşti heterosexual, creştin şi adept al familiei tradiţionale, dar eşti împotriva propagandei sexuale eşti, normal, fascist! Si, când tradiţiile şi credinţa sunt considerate vicii (conform presei serioase) pare normal ca în şcoli copiii să facă antrenamente pentru parada Gay Pride, iar în amfiteatrul facultăţii tinerii studenţi sa înveţe de la miliţianul anarhist Mircea Toma să strige, din tot sufletul: “Jos Dumnezeu”!

Acum, când valorile tradiţionale sunt considerate, de unii, adevărate mecanisme de opresiune, am putea spune, parafrazând un autor cunoscut: Dumnezeu murise de mult timp şi trebuia, normal, ca Mircea Toma şi ai lui să-i ia locul!

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Bogdan Calehari

Bogdan Calehari

54 de comentarii

 1. Robintel
  23 februarie 2013

  Ai scris peste o mie de cuvinte și n-ai zis nimic altceva decât: “Cred într-unul Dumnezeu Tatăl. și Fiul. Și Sfântul Duh. (Unul,da?) Și urăsc homosexualii, pentru că sunt pedofili. Nu, nu urăsc pedofilii creștini, pentru că-s majoritari. Și urăsc orice manifestare culturală a oricărei minorități.”

  Ai fi putut fi mai succint.

  Domnul fie cu tine, și tu cu el.

 2. Bacchus
  23 februarie 2013

  Homosexualitatea nu e innascuta,asa cum se justifica ei si cum se prefac a-i crede (sau chiar ii cred) politicienii : homosexualii sunt victime din copilarie: ei,homosexualii,stiu foarte bine acest lucru, dar putem si noi sa-l deducem: cum se face ca TOTI baietii de la orfelinat sunt homosexuali?–Iar noi,ceilalti,ce vina avem?De ce trebuie ca noi,de dragul lor,sa suportam insuportabilul, adica toata aceasta propaganda homosexuala din masmedia, aceste marsuri periodice si ,mai ale, propaganda homosexuala in scoli ( evident fara acordul parintilor dar pe banii parintilor) ?
  Exista o invecinare si chiar o interferenta intre homosexualitate si celelalte deviatii ce tin de patologia sexuala .Dar dintre toate celelalte deviatii sexuale, homosexualitatea se invecineaza cel mai mult, de fapt , se suprapune,cu pedofilia.N-am spus ca toti pedofilii sunt homosexuali : spun doar ca toti homosexualii sunt si pedofili admitand insa ca ar putea exista si exceptii de exemplu cei care n-au avut ocazia sau curajul sa fie pedofili.
  Un lucru curios ca sa nu zic suspect e ca ,in occident,numai copiii si baietii albi sunt incurajati sa devina homosexuali (in afara de cazurile in care sunt incurajati sa se converteasca la islam).Copiii si baietii nonalbi din occident nu sunt incurajati sa devina homosexuali:homofobia lor e mai mult decat tolerata: e incurajata –pe motiv ca la ei homofobia face parte din traditie.Dar la noi, europenii albi si crestini, homofobia nu face parte din traditie?Sau noi,la noi acasa, nu mai avem dreptul la traditie, la normalitate , la identitate?–Se pare ca nu : mai ales la identitate .Identitate pe care suntem obligati sa ne-o pierdem :prin asimilare.

 3. Costin Andrieş
  23 februarie 2013

  eu am publicat comentariul lui robintel pt ca mi se pare un bun punct de pornire pt o discutie. Cam asta e nivelul, fff jos, de aici trebuie inceput.

 4. Crisuadi
  23 februarie 2013

  Robintel , autorul nu scrie pentru ca uraste ceea ce crezi tu ca uraste . Si daca tot veni vorba este o datorie patriotica sa urasti socialismul . Nu este bun pentru rasa umana . Istoria este martora . Pedofilia si homosexualismul (boala socialistilor elitisti) vin la pachet cu socialismul pentru ca e progresist sa fii gay cool . Modelele voastre socialiste , alde Hitler , Lenin , Guevara sunt cam pussy , cam gay , nu sunt pe placul majoritatii , au avut toti un profil schizoid de muiere isterica .
  Faza e ca , puteti sa faceti ce vreti cu corpurile voastre , dar la voi acasa , nu va mai laudati ca faceti sex cu persoane de acelasi sex pentru ca e scabros pentru un om normal .
  Homosexualismul si pedofilia , domnule Robintel , nu sunt cultura . Esti intr-o deriva de gandire totala si exemplara pentru curentul pe care-l imbratisezi . Sunt manifestari ale deviatiilor patologice de comportament .

 5. Radu Hristu Buiuca
  23 februarie 2013

  Of, ca rai si extremisti mai suntem! Nu credeti ca ar trebui sa fim supusi unui “sensitivity training”, domnu’ Robintel? Sau credeti ca in locul toalelor negre sau inchise la culoare pe care le port de obicei, ar trebui sa imbrac o bluza roz? Ce ziceti? Ar ajuta, domnu’ Robintel? Rau si plin de prejudecati sunt! Explicatia consta in faptul ca sunt alb, crestin si hetero! Precis ????

 6. alexandru
  23 februarie 2013

  Mucenicii de la Niculitel – fascisti. Mircea cel Batran – fascist. Stefan cel Mare – fascist. Mihai Viteazu – fascist. Idem Vasile Lupu, Brancovenii, martirii Canalului, Aiudului, :Pitestiului. Toti astia au fost fascisti. Numai dl. Mircea Toma care-a agitat fantoma (lu’ Marx) nu e fascist. Ok, atunci sunt fascist. Next to this: boys, nimeni nu uraste sexul vostru, pentru ca eventual ati putea gresi cu el cu o femeie si concepe un copil foarte misto. Si pentru ca e absurd sa urasti genitalele altora si folosinta lor oricat de bizara. Chestia e daca trebuie sa plimbati folosinta asta in muzee. Eu cred ca ar trebui sa n-o mai plimbati atata pentru ca sexul itinerant nu e garantia respectarii drepturilor. Daca eu as cere dreptul sa-mi flutur organu’ la voi cand mergeti la Ateneul Roman sa ascultati un concert, s-ar chema indecent exposure. In schimb, cand pedofilii vostri vin sa invete pustimea de la noi ca si cum ar avea ce arata si pustimea ce invata, nu e pedofilie, se cheama ca luminati natia. Wow. Cum o fi putut scrie Shakespeare in bratele contelui de Southampton fara voi. Si cum l-o fi putut pune capra Iacob I pe ducele de Buckingham nesfatuit de Mircea Toma. Bai, originalilor.

 7. alexandru
  23 februarie 2013

  sa va mai zic un secret mic-mic. n-o mai ardeti aiurea ca reprezentati “comunitatea lbgt”. voi reprezentati cateva zeci de nene si tanti agitati de faptul ca si-au descoperit o sexualitate alternativa pe care-i incoloneaza ca pe oi niste politruci care au descoperit ca asa se procura fonduri fara munca. deocamdata, cam atat reprezentati. si chiar si aia prost.

 8. Iulian Capsali
  23 februarie 2013

  Excelent articol! Te rog sa-mi permiti sa folosesc citatul din Jonah Goldberg si din Hitler.

 9. Robintel
  23 februarie 2013

  @Costin

  Comentariul meu este foarte jos pentru că așa zici tu? Sau dintr-un motiv care poate fi expus folosind argumentația logică?

  @Crisuadi

  Faceți e gravă eroare de logică: pedofilia nu este sexualitate LGBT, iar sexualitatea LGBT nu este pedofilie.

 10. Bacchus
  23 februarie 2013

  @2Costin
  Dar comentariul meu de ce nu l-ai publicat? Ar putea fi tot un punct de pornire…Acolo am spus clar ca nu toti homosexualii-s pedofili,ci doar ca exista o afinitate a homosexualilor pt celelalte deviatii sexuale in special pt pedofilie ,lucru bine cunoscut ,de altfel.

 11. Bogdan Calehari
  23 februarie 2013

  Nu-i urasc pe homosexuali! Urasc PROPAGANDA! Ce fac homosexualii acasa la ei, in cluburile lor, ii priveste; este treaba lor si nu a mea! Ce fac insa homosexualii, lesbienele etc. etc. etc. la parazile lor se numeste PROPAGANDA si, pentru ca are loc pe strazile tuturor, nu mai e problema lor, devine si problema NOASTRA! PROPAGANDA NU ESTE CULTURA! Cultura devine propaganda numai in regimurile totalitare! Propaganda nu se transforma in act cultural nici chiar atunci cand, strategic, are loc intr-o institutie de cultura, iar cand propaganda are loc la Muzeul Taranului Roman, un veritabil simbol cultural nu al unei minoritati sexuale, ci al unui intreg popor, atunci ea este un atac provocator, elaborat din timp, la adresa majoritatii si a valorilor pe care aceasta le impartaseste.
  Daca la MUZEUL LGBT ( pentru ca veti avea, cat de curand, si un muzeu) heterosexualii ar obtine aprobarea pentru desfasurarea unei serii de actiuni vizand propovaduirea orientarii lor sexuale, tot EVENIMENT CULTURAL i-ati spune? Nu-i nevoie sa raspundeti!
  Ceea ce au facut organizatia ACCEPT si cei aflati alaturi si in spatele ei, alegand ca tinta, scuze, ca loc de desfasurare a “evenimentelor culturale dedicate istoriei LGBT” taman Muzeul Taranului Roman, se incadreaza perfect intr-un tipar de actiune pus in aplicare in Occident, cu succes, de zeci de ani, de o alta minoritate (inca) nu sexuala, ci religioasa.
  Cand musulmanii se roaga, in Europa, in casele si moscheile lor (asa cum o fac dealtfel in toate tarile musulmane) totul este in regula – isi practica credinta; este dreptul lor! Majoritatea trebuie sa-si vada de treaba ei! Cand insa musulmanii incep sa se roage pe strazi, in piete, pe bulevarde, in fata Catedralei din Milano, intai cu sutele, apoi cu miile si cu sutele de mii ( asa cum nu o fac in tarile lor) aceste manifestari sunt acte deliberate de provocare la adresa majoritatii, ale carei reactii sunt astfel testate. Si atunci, “treaba”, nu mai este, logic, numai a lor, ci, devine si A NOASTRA! O sa spuneti atunci: “Majoritatea trebuie sa-si vada de treaba ei”? Nu-i nevoie sa raspundeti!
  Vorbeati de “eveniment cultural” adica de CULTURA, acolo unde nu era vorba decat de SEX! De mult timp vorbim, din nefericire din ce in ce mai des,despre “cultura drogului”, “cultura strazii”, “cultura rock” si de ce nu, “cultura sexului”. Intre aceste “culturi” si adevarat CULTURA se pune, vad, semnul egalitatii! Este normal? Nu-i nevoie sa raspundeti!

 12. Bogdan Calehari
  23 februarie 2013

  “Homosexual si/sau pedofil” !? Acuma, drept sa spun, n-am stat sa studiez fenomenul pentru ca nu facea parte din “cultura” noastra; pentru ca in sfarsit face, promit sa-i acord atentia cuvenita. M-am gandit insa cand am scris ce-am scris, asta ca dovada de toleranta si respect fata de “minoritatea minoritatii” ( n-am gasit alt termen, v-am spus ca n-am studiat) la acei homosexuali care nu concep sa practice ” cultura” decat cu baietei, baietasi, baieti, sau cum vreti sa le spuneti – ACCEPT orice termen! Sunt, banui, minoritari printre homosexuali, asa ca sa nu-i discriminam si sa le acordam, si lor, atentia cuvenita. O merita! Ca profan, nu mai zic nimic altceva, de teama sa nu fac cumva “vreo grava eroare de logica”, cum, pe buna dreptate, atrage atentia Robintel @8

 13. Vlad M.
  23 februarie 2013

  Robintel

  Faceți e gravă eroare de logică: pedofilia nu este sexualitate LGBT, iar sexualitatea LGBT nu este pedofilie.

  Siiigur.

  Recapitulare. Biserica Catolica este acuzata ca preoti catolici sunt implicati in cazuri de pedofilie si efebofilie. Adesea (nu intotdeauna, desigur, dar de cele mai multe ori) aceste cazuri implica relatii intre preot si o victima de sex masculin, ceea ce se califica a fi nu doar pedofilie/ efebofilie (in functie de varsta victime), ci si ca viol homosexual. Partea asta a afacerii nu va mai intereseaza, Robintel, asa-i? Asta nu conteaza pentru ca ar demonstra ca preotul respectiv este homosexual si strica frumusete de poveste de adormit stangistii. Ar da apa la moara “fascistilor”, “bigotilor” si “extremistilor” care spun ca homosexualitatea este anormala si este un pericol pentru societate. Ba chiar ar demonstra si ca vina Bisericii Catolice ar fi aceea ca a permis ca la seminar sa participe homosexuali. Neplacut, asa-i?

  Bacchus> Hai, fii serios. Nu toti baietii de la orfelinat sunt homosexuali (de unde ai scos-o pe asta?) si nu poti demonstra ca toti homosexualii ar fi fost victime ale abuzurilor (unii au fost, altii nu). Nu este intelept sa te aventurezi in astfel de afirmatii indoielnice care nu pot face altceva decat sa arunce in derizoriu restul comentariului. Exista interferente, dupa cum exista si o ipocrizie crunta care condamna “homofobia” europenilor si lauda, in numele valorilor “comunitare”, antihomosexualitatea turbata a non-europenilor. Dar sa nu exageram.

 14. Anca Cernea
  23 februarie 2013

  Excelent articol, Bogdan! Felicitări!
  Costin, Robinet trebuia dat afară. Din prima.

 15. Costin Andrieş
  23 februarie 2013

  Anca, chiar m-am gindit daca sa las comentariul lui robintel sau nu, si am ales sa il las tocmai pentru ca e o intruchipare perfecta a ideologiei progresiste/postmoderne. Robintel deschide articolul, citeste titlul, scoate carticica de replici ‘corecte’ si da verdictul: este vorba de bigotism religios, este vorba de ura pentru orice fel de minoritati intrinseca religiei crestine, este vorba de reflexele pavloviene ale gindirii postmoderne.

  Nu e important faptul ca progresistii dintotdeauna, de la fascisti, la comunisti si Noua Stinga, au privit la fel homosexualitatea, crestinismul si familia, Robintel nu avea cum sa afle aceste lucruri, nu pae genul care sa poata citi mai mult de un paragraf deodata. Nu, important e doar ca orice forma de critica a Noii Stingi, cea care imbratiseaza idei imbratisate odinioara fe fascisti, este ilegitima si nu isi poate avea originea decit in patologic. Pt Robintel, cel care inca nu a invatat sa citeasca, desi pare trecut de prima tinerete, crestinismul inseamna doar manifestarile retarde ale Noii Drepte. Asa a invatat el de pe wikipedia, ca e om in pas cu vremurile. Robintel, in plin fascism ar fi cintat ode lui Mussolini, si vorbea la fel despre crestini, iar in plin bolsevism incolona chiaburii spre Canal, si vorbea la fel despre crestini.

 16. Costin Andrieş
  23 februarie 2013

  si am publicat comentariul oligofren al lui robintel pentru ca, in esenta, astea sint argumentele folosite chiar si de cei mai inzestrati cu papagal membri ai accept, active watch, militia, si ale lui nea guru (mt) insusi.

 17. emil borcean
  23 februarie 2013

  Comentariul Robinetului nu este oligofren. E o “manifestare culturală” impecabil argumentată logic. Mai ales partea cu “ura” și la gară.

 18. Andreea P
  23 februarie 2013

  Multumesc autorului pentru articol si comentarii, mare adevar graieste!

  Cat despre neomarxistii de-alde Mircea Toma & Co, nici macar nu sunt originali, tehnica lor de propaganda dateaza de zeci de ani: “Facho, macho, catho et… homophobes”: http://www.cite-catholique.org/viewtopic.php?f=94&t=24328

 19. O femeie
  23 februarie 2013

  Ce lagatura este intre pedofilie si homosexualitate? Nu mai incercati sa induceti in eroare! A încerca o similitudine între pedofilie şi homosexualitate este ca şi cum ai considera că violatorul şi bărbatul heterosexual sunt sinonime. Probabil sunt: conform Bibliei femeia nu e om, e doar coastă a bărbatului, deci bărbatul are drepturi depline asupra ei.
  O relaţie între doi adulţi este liber consimţită indiferent dacă este hetero- sau homo- sexuală, o relaţie dintre un adult pedofil şi un minor victimă nu este liber consimţită şi nici înţeleasă de minor, deşi poate că el susţine contrariul, pentru că nu are maturitatea necesară. Ce tot incercati sa legati homosexualitatea de pedofilie, doar asa pt a va sustine si justifica ura si ignoranta crasa!

 20. crisuadi
  23 februarie 2013

  Robintel , te-ai fastacit sagalnic de atata atentie care ti s-a dat si te-ai adresat gresit . Citeste mai bine ce-am scris si raspunde ca un barbat , nu mai face confuzii . Repet , puteti sa faceti ce vreti cu corpurile voastre , dar la voi acasa . Asa fac gheii decenti . Ceilalti , cei care se expun cu curaj nu sunt decat niste biete curve folosite de politicieni tradatori de tara . Am avut prieteni si colegi de alta orientare sexuala , dar erau… barbati . Decenti , educati si foarte inteligenti . Nu mi-e rusine cu ei. Cei care fac galagie pentru drepturile lor , care fac propaganda pe unde apuca sunt atat de prosti , incat inclin sa cred ca lumea ii uraste pentru ca sunt prosti . Nu mai incercati sa faceti prozeliti , sa atrageti tineretul debusolat de antenele lui voiculescu la manifestarile voastre si atunci totul va fi in ordine . Nu va mai laudati cu orientarea voastra sexuala , e de cacat pentru noi , astialaltii . Sunteti penibili , patetici , cabotini jalnici si ratati . Mai toti . Cei care au curaj nu sunteti voi care va faceti de cacao recunoscand ca o luati invers , ci cei care tac , cei care se ascund . Aceia au decenta , bun simt si ratiune . Cu cat zbierati mai tare ca sunteti gay , cu atat mai mult se vede ca nu sunteti impacati cu voi insiva . Think about it and hush .
  Abia m-am incalzit fara sa urasc . Pot fi si mai acid . Mai ai o incercare . Daca iar imi pui in carca fraze si cuvinte pe care nu le-am spus putem continua . Eu zic sa nu devii mai penibil decat penibilul normal . Ce ti se adreseaza din ce-am scris ramane . Restul e un exercitiu de dispret , deci ia-l ca atare , adica nu personal.
  Have a good life , man . Think twice …

 21. Costin Andrieş
  23 februarie 2013

  @femeie,

  nu induce nimeni in eroare, in cadrul festivalului a fost invitat sa vorbeasca la fac de sociologie din bucuresti un sustinator al legalizarii sexului dintre adulti si copii de 6 ani. Geert Hekma ii zice, si uite ce zice

  “Well, I sometimes read books about the reactions of people and I consider them depressing books. What can be read about the madness round paedophilia! Especially in the US, it is worse than dreadful. I lived there for half a year myself; there is really a hate campaign going on there. (…) I think that’s a very wrong and alarming development.”

  „No abuse. I think that we must enable children to develop their own desires, and for that sex ed is very important.”

  „I would say that the age limit can be lowered. I wouldn’t immediately demand to make it six years, but twelve years looks like a good age, for the time being. The new law that even morphed illustrations of children are forbidden is completely absurd.”
  http://www.uva.nl/binaries/hst%3Ahst/hst%3Asites/uva-nl/hst%3Acontent/personalpages/h/e/g.hekma/en/tab-three/tab-three/cpitem%5B13%5D/asset

  invitatia a fost retrasa si conferinta anulata de decanul facultatii, Marian Preda. http://www.culturavietii.ro/2013/02/05/profu-de-pedofilie-un-apologet-al-pedofiliei-sustine-la-bucuresti-o-conferinta-la-invitatia-organizatiei-minoritatilor-sexuale-accept/

  in rest, prostiile gen “conform Bibliei femeia nu e om, e doar coastă a bărbatului, deci bărbatul are drepturi depline asupra ei” imi arata ca pierd timpul incercind sa-ti raspund, asa ca ma opresc

 22. Costin Andrieş
  23 februarie 2013

  un baiat vrea sa vada singe si indeamna la bataie in kamikaze (intr-un articol care face rusine unei reviste care-mi place. partial)

  Soluția cu creștinii homofobi: violență, nu argumente

  Chiar așa, nu mai avem un poponar care să dea bine cu pumnul în țara asta? Hai, că deja m-ați enervat. Nu vă e rușine, mă?! Sunt pline sălile de forță de voi, mâncați sănătos, sunteți eco, stau să crape tricourile transparente pe voi, aveți nu-știu-câți traineri și nutriționiști, dar când vine vorba să vină niște umflați cu cruci și steaguri peste voi, voi vă retrageți într-un colț și huiduiți anemic, după care vă refugiați într-un internet cafe și-i combateți nemilos pe bloguri? Hai, nu vă trimitem noi doi băieți? Două-trei încleștări ideatice și facem din fanaticii religioși cei mai toleranți oameni din țară. E și greu să fii intolerant când mai vezi doar cu un ochi, și cu ăla așa, prin ceață.”

  Andrei Manțog il cheama, si e un cocalar cu chef de bataie.

  cocalar http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/188396_1615512111276_8029319_n.jpg

  cocalar 2 http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/184949_1615503031049_5359757_n.jpg

 23. Vlad M.
  23 februarie 2013

  Daca atat poate, ce sa-i faci.

 24. Andreea P
  23 februarie 2013

  @ O femeie,

  Fara a afirma existenta unei legaturi automate intre homosexualitate si pedofilie (de altfel articolul nu afirma niciunde acest lucru), eu ma intreb oare de ce in 1961 in Statele Unite se proiecta in licee si colegii filmuletul preventiv “Boys Beware!” ? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4h-9Vx5uTdc

 25. Bogdan Calehari
  23 februarie 2013

  @23

  Chiar, ce sa le faci prostilor? Drept sa spun, am ajuns, cred, in situatia cand nu le mai poti face nimic! Ne-au facut ei pe noi! De ce? Poate si pentru faptul ca am pierdut atata vreme incercand sa gasim raspunsul la o intrebare care, la prima vedere, nu parea atat de dificila: Ce sa le faci prostilor?

 26. Bogdan Calehari
  23 februarie 2013

  PINK KAMIKAZE

  Ultimul numar al revistei on-line Kamikaze intre Mantog si Mircea Toma sau, ca sa-l citez pe ultimul: ” Penisul si Vaginul…”

  http://www.kmkz.ro/opinii/editorial/penisul-si-vaginul-secera-si-ciocanul-revolutiei-heterosexuale/

 27. Bogdan Calehari
  23 februarie 2013

  @22 Costin

  De fapt este o “salva” de 3 (trei) articole trasa cu scopul de a darama niste principii si valori pe care credeam ca si Kamikaze le apara. M-am, si ne-am inselat! FAG POWER chiar isi merita numele!

 28. Andrei George
  23 februarie 2013

  Corectitudinea politică naște monștri. Acuma nu știu ce a făcut dl.președinte pe vapor și de ce a dat el cu ceacâru că 20% din români sunt homosexuali- dar adevărul este că onor corectitudinea politică se uită că nu încurajăm pe cei care fac parte din clanul buru-buru. Corectitudinea politică nu se uită la cei care mor de foame sau din cauză că spitalele lor au fost închise de dl.Boc, nu se uită la declarațiile complet aiuristice ale marinarului că s-a terminat cu statul asistențial (când toată Europa civilizată are state asistențiale) și în general pupă poala ambasadei SUA (și alte lucruri la ambasadorul ăla cam provocator pus acolo.). Întrebarea logică și legică este: și dacă vom considera o infracțiune expunerea indecentă pe stradă și în locuri publice, ce ? Ne vor da afară din UE pentru că nu suntem de acord cu asta ? Va da faliment turismul dacă nu se transformă în curism ? O să explodeze economia dacă nu mai investesc gay-ii în dl. Toma ? Cred că oamenii politici de bun simț ar trebui să fie nu ceeva mai exigenți- ci foarte exigenți apropo de aceste manifestări.

 29. Costin Andrieş
  23 februarie 2013

  @28, am publicat comentariul ca sa se vada ca in plin USLamism care ne-a facut de cacao in tot Occidentul, Băsescu Derangement Syndrome e in viata, chiar prospera.

  Calehari, esti deprimat, cind esti deprimat, te duci si bei un ceai, fumezi un pachet de tigari, si abia dupa aia scrii ????
  uite, reproduc aici ce ti-am scris si pe mail, ca s avezi ca nu glumesc:
  Ce s-a intimplat e ca si cum tu te-ai fi intilnit pe strada cu un cocalar care te-a scuipat pt ca aveai basca, si tu ai plecat deprimat acasa.
  Mai intelept e sa il scuipi la loc, elegant si cu dispret, cu un articol. Mircea toma asta a facut toata viata lui, normal ca stie ce are de facut.

  kamikaze nu e tot un Hancu si-un Cucui, mai sint si oameni care se folosesc de necazurile oamenilor, homosexuali in cazul asta, pentru a face bani-bani $$$ A-yeah!

 30. Costin Andrieş
  23 februarie 2013

  sa invatam revolta in scoli. elevilor li e prezinta filme in care sint incurajati sa foloseasca forta in confruntarea cu fortele de ordine. nu stiu, poate exagerez, dar am sa numesc genul asta de actiuni “lectia de neofascism/neocomunism”.

  “Crim”, un proiect al ONG-ului de exrema stinga apropiat lui Mircea Toma, Militia Spirituala, organizeaza in licee vizionari de filme documentare in care sint glorificare protestele in stilul 68ist. La acea vreme tinerii protestau si se bateau cu politia cu carticica lui Mao la piept. Azi protestele occupy cer reorganizarea societatii occidentale dupa modelele Chavez, Castro, Coreea de Nord.

  https://inliniedreapta.net/garcon-doua-portii-de-imperialism-american-una-pentru-aici-si-una-de-drum/

  Documentarul difuzat de Militia SPirituala in licee (The Real Social Network) glorifica protestele anarho-comuniste “occupy wall stree”, iar tinerilor le sint prezentate ca modele de urmat. Militia Spirituala incurajeaza in mod frecvent violenta impotriva politiei si a fortelor de orgine.

  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=536629869702685&set=a.437504262948580.106385.435682883130718&type=1&theater

 31. costica h
  23 februarie 2013

  Nu cred ca putem ajunge la lumina in aceasta discutie fara a ne uita in Sfanta Scriptura.
  Nu este descoperire sa afirmam ca aceste denumiri modernizate ale sodomiei si ale altor spurcaciuni, sant o facatura a celui ce in Eden a venit cu alternativa; Oare a zis DUMNEZEU CU ADEVARAT SA NU…. da este limbajul care imbraca traduceri moderne ale afirmatiei Sarpelui;”Hotarat ca nu veti muri”Gen.cap.3
  Romani cap.1;22 S-au falit ca sant intelepti si au inebunit. si in v.32 din acelasi capitol, nu numai ca le fac dar si gasesc de buni pe cei ce le fac.
  Dumnezeu rade de acesti netrebnici, si mai devreme sau mai tarziu, daca nu se pocaiesc, vor pieri in situatii groaznice, Zice Scriptura!

 32. Costin Andrieş
  23 februarie 2013

  am mai gasit unul tare, o furie la fel de oarba ca a cocalarului nostru care vrea “violenta, nu argumente”
  “e ce să ne educăm noi copiii să fie toleranți și empatici față de semenii lor care sunt altfel decât majoritatea, când idealul nostru este să trăim într-o societate stupidă, intolerantă, fanatică și, dacă se poate, ultraortodoxă “…”conspire în direcția forjării – și consolidării întru veșnicie – a unui mental național având drept “specific” habotnicia, intoleranța și, în ultimă instanță, tâmpenia” ….”spiritul exclusiv al intoleranței și al imbecilității triumfătoare”… “specie de roboței, de preferință masculi, ortodocși, misogini, homofobi, alcoolici, dar bisericoși, pentru care femeia e doar o anexă anatomică și gospodărească, copiii niște saci de box, iar minoritarii, o specie ce se cere exterminată”…” imbecili zgomotoși”…” scurgerile imunde ale minților voastre bolnave”… “butonați telecomanda pe Playboy și XXL în drum spre Trinitas, în timp ce vă caftiți nevasta și copiii sau în timp ce vă întoarceți de la biserică pe trei cărări”…” să vă drenați abcesele de ură în mediu controlat, într-un cuvânt, să urâți și să fiți liberi”
  mai multe exemple aici http://lapunkt.ro/2013/02/21/intoleranta-ca-brand-de-tara/ Biata Alina, traieste intr-un cosmar, cineva sa o trezeasca.

  ce poti discuta cu cineva care scrie asa ceva? un text mai incrincenat ca acest articol de Alina Pavelescu nu imi amintesc sa fi citit nici in cotidianul.ro, junalul national, romania mare, sau cum se cheama fituica lui vadim, blogul lui ion coja , victor roncea. parca am citit ceva de genul asta totusi pe un site punk fascisto-feminist, chestii gen pussy riot. pussy riot se revoltau impotriva bisericii si lui putin, ce nu stie Alina e ca si pussy riot si grupurile ortodoxiste sint controlate, in stil kgb-ist tot de aceiasi oameni. un spectacol din care putin sa iasa aparatorul ortodoxiei si traditiei in lupta cu depravarea ocidentala huo.

  istericei noastre autoare, care a cazut din pat de furie si a scris articolul inainte sa se ridice, ar putea fi interesata de acest fenomen https://inliniedreapta.net/the-missing-link-vasile-ernu-si-infratirea-dementelor-ideologice/

  zic si eu, ar fi pacat sa persiste in isteria asta de gisca.

  la articolul Alinei am lasat comentariul de mai jos:

  acest articol stil victor roncea pe dos, cu excesul de epitete care mai de care mai incrincenate, ma face sa cred ca ati cazut in plasa, in una dintre cele doua place intinse la mtr. una intinsa de asa-zisii aparatori ai tolerantei, noua stinga, si una intinsa de asa-zisii aparatori ai valorilor traditionale. ati cazut in prima, direct din pat. ce vreau sa spun puteti citi aici, cititi si comentariile, poate reusiti sa taiati plasa care va sufoca (de furie) https://inliniedreapta.net/insemnare/luna-gay-la-mtr-cum-extremele-impun-limitele-discursului-public/

  nu a fost publicat, dar am postat pe facebook si am primit acest raspuns

  “Stimate prieten, vocabularul tau (daca zic misogin, presupun ca ma vei taxa din nou drept gasca ) e o carte de vizita. Keep cool si stay tuned la teoriile conspiratiei, daca asta agreezi. La urma urmei, ideea de baza a articolului meu ” de pussy riot” tocmai asta era: avem dreptul la diferenta. Sa nu care cumva sa imi raspunzi, te rog.”

  Vezi Bogdan? Realitatea bate filmul.

 33. Bogdan Calehari
  23 februarie 2013

  “Realitatea bate filmul” – cine contrazice chestia asta e un bou! ????

 34. Andrei George
  23 februarie 2013

  ALina e tristă, că nu-și folosește a ei …curcumă. E interesant să te uiți câți frustrați- pe bune- cu figuri lombrosiene- de la Mircea Toma până la tanti asta care trece spre mamaie- iau partea unor porcării sinistre doar, doar vor fi și ei băgați în seamă. ”Doamna” Alina care n-ar corespunde exigențelor nici măcar unui marinar triplu beat, cotcodăcește despre ce nu știe. Ea e corectă politic, ea e pe val, ea e impecabilă pentru paradisul soroșian. Atâta doar că va muri singură și va fi găsită după vreo 2 săptămâni ronțăită de viermi. Oricum prietenii LGBT o vor plânge- deși ea n-a fost niciodată LGBT ci doar o manifestantă idioată contra unei societăți pe care n-o înțelege.

 35. DanCanada
  23 februarie 2013

  @ Costin, Bogdan: Ati vazut textul lui Ernu de pe Critikk? Intitulat “Ciocnirea între „civilizaţi” şi „necivilizaţi” în curtea ţăranului român” si de o ipocrizie si lipsa de talent si bun gust incredibile. Ma uimeste fiecare text al lui Ernu: cum naiba e luat omu’ asta in serios? Chiar asa de rau a ajuns intelectualitatea romaneasca?

  Incepe cu “nu m-a deranjat mai deloc acţiunea de protest a grupurilor conservatoare religioase” dupa care o da pe:
  “grupurile din zona dreptei mai verzi şi a conservatorismului religios”
  “BOR, o instituţie profund conservatoare şi cu un discurs asemănător celui al protestatarilor de la MŢR”
  “Primul lucru care m-a deranjat” … ei, ia ghiciti ce l-a deranjat? Bunii europeni, fireste!
  “Al doilea lucru, care este poate cel mai grav” e de fapt acelasi, tot Occidentul bata-l vina ????
  “Nu-mi place să dau sfaturi, cu atât mai puțin grupurilor pe care nu le simpatizez, dar totuşi.”
  Spre final putina prooroceala: “În următoarea perioadă vom asista la o vizibilitate tot mai mare a acestor grupuri ultraconservatoare, religioase şi naţionaliste” + putina dezamageala ca statul n-a “actionat” sa contracareze bla bla bla.

  Ati ghicit, desi lui Ernu & Critikuku le plac protestele de orice fel, asta nu le-a placut. Bineinteles, nimic despre textul extraordinar al lui DPA desi cel al lui Ernu a aparut azi (deci sigur a citit “Despre campania anticreştinism, antiştiinţă, antiistorie, antibun-simţ”). Daca Ernu era tare (si cum Critispanacii sint oricum pe un trend anti-BOR/anti-crestinism), putea sa polemizeze frumos si elegant cu DPA, nu?

  Un text cretin si fara gust confirmat si de faptul ca maarele K. il felicita pe tov. Ernu pentru isprava.

 36. Radu Mirea
  23 februarie 2013

  Domnule Calehari, nu prea stiti despre ce vorbiti. Va invit sa studiati pravilele de secol XVI-XVIII inainte de a emite, victimizat, “valorile tradiţionale sunt considerate, de unii, adevărate mecanisme de opresiune”.

  Apoi, cat priveste “MTR – “biserica” tradiţiilor noastre populare”, gresiti. Aceste cateva cuvinte mi-au aratat, si ele, ca habar nu aveti despre ce vorbiti. In acelasi fel in care protestatarii lui peste prajit, autointitulati “paznici ai traditiilor”, au venit la MTR doar cand a fost vorba de scandal, dar altfel nu vazusera muzeul respectiv decat in poze, daca si acolo.

  Dumneavoastra si cei ce gandesc precum dumneavoastra ma fac sa-mi fie rusine ca sunt roman.

 37. Bogdan Calehari
  23 februarie 2013

  @ 36 Radu Mirea

  V-am citit cu atentie comentariul, ce se distinge prin forta si logica argumentelor. Este normal sa incerc sa raspund in acelasi mod. Prin urmare: nu prea stiti despre ce vorbiti! Va invit sa studiati pravilele de secol XIV – XV, inainte de a emite, victimizat, pareri care nu vin in apararea valorilor traditionale. Apoi, cat priveste opinia pe care o aveti despre formularea ” MTR “biserica traditiilor noastre populare”, o consider gresita. Asta mi-a aratat ca habar nu aveti despre ce vorbiti. In acelasi fel in care propagandistii sexuali ai lui peste prajit, autointitulati “paznici ai tolerantei”, au venit la MTR doar ca sa provoace scandal, dar altfel nu vazusera muzeul respectiv decat in poze, daca si acolo.

  Dumneavoastra si cei ce gandesc precum dumneavoastra ma fac sa-mi fie rusine ca sunt roman.

  Vedeti ca ne putem intelege cand folosesc si eu “forta si logica argumentelor” ????

 38. John Galt
  23 februarie 2013

  Pun si aici comentariul de la alt articol pentru ca se potriveste discutiei. Leftistii sunt o contradictie de la un capat la altul. De ce proiectia de filme porno e interzisa minorilor insa promovarea homosexualitatii nu? De e e sunt interzise aceste lucruri in primul rand? Ei habar nu au.

  Toti spun ca vor sa protejeze drepturile minoritatilor insa nu realizeaza ca cea mai mica minoritate care poate exista undeva este chiar INDIVIDUL. Adica ei ar trebuie sa protejeze intai si intai drepturile individuale, nu de grup. Problema e ca ei nu numai ca habar nu au care sunt acestea, dar mai mult de atat – TOCMAI pentru ca nu le cunosc, uite ca le incalca. Din cauza aceasta ei nu inteleg de ce ar trebui sa apere dreptul meu (si al oricui) de a NU vedea imagini ofensatoare cand merg pe strada, de a NU fi agresat in SPATIUL PUBLIC cu imagini sau manifestari obscene, contrare BUNULUI SIMT, respectiv BUNELOR MORAVURI.

  Ei nici macar nu inteleg ce sunt aceste notiuni, nu le inteleg utilitatea, chiar daca in Constitutie art 30 alin 7 si in Legea 61/1991 privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, republicata 2011, ele sunt prevazute explicit.

  Constitutie Art 30 alin 7 Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum şi manifestările obscene, contrare bunelor moravuri.

  Legea 61/91 Art. 3

  Constituie contraventie savarsirea oricareia dintre urmatoarele fapte, daca nu sunt comise in astfel de conditii incat, potrivit legii penale, sa fie considerate infractiuni:
  1) savarsirea in public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenintari cu acte de violenta impotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natura sa tulbure ordinea si linistea publica sau sa provoace indignarea cetatenilor ori sa lezeze demnitatea si onoarea acestora sau a institutiilor publice;
  2) constituirea unui grup format din trei sau mai multe persoane, in scopul de a savarsi actiuni ilicite, contrare ordinii si linistii publice si normelor de convietuire sociala, precum si actele de incurajare sau sprijinire, sub orice forma, a unor astfel de grupuri de persoane, care incita la dezordine sociala;

  Unde e problema, de fapt? Pai ei nici nu recunosc ca ar exista notiunea de “bune moravuri”. Pentru ca in chestiuni legate de moralitate: “totul e relativ“. Mai ales acolo trebuie sa fie relativ! Majoritatea decide, nu? Iar ei sunt “majoritatea”..

  Pai cum sa respecte acest principiu daca nici macar nu-l inteleg, nici nu vor sa-l inteleaga, sau, daca discuta despre el, atunci ideea e sa-l nege din start. Este evident ca nu au cum sa respecte, acest lucru nu e posibil nici macar daca ar vrea!

  Pe urma vin si considerentele de ordin tehnic: cum adica sa nu provoace “indignarea cetatenilor” – pai tocmai asta e scopul lor. Nu exista publicitate negativa, nu? Ei trebuie sa fie in centrul atentiei cu orice pret. Scopul nu scuza mijloacele, important e sa apara pe ecran, sa discute lumea despre ei. Ca despre Michelle Obama, la Oscar.

  Cum adica sa nu lezeze demnitatea si onoarea institutiilor publice (*o institutie fiind cea a casatoriei). Tocmai ele trebuie daramate!! Jos cu traditiile! Sa moara! Pumnul muncitoresc care va va strivi samd..

  Si uite asa incepe agresiunea. In orice domeniu, la orice colt de strada, chiar fara sa realizam. Ce mai inseamna azi bunul simt? Ce sunt azi “bunele moravuri”? Nimeni nu mai stie. Acesta era si scopul, de fapt.

 39. DanCanada
  23 februarie 2013

  @John #38: Între timp Prima Ţaţă, Moochelle Obama a zis că nu o surprinde comentariile “tendenţioase” la adresa ei şi dă vina pe global village, normal.
  Deci confirmă: bunul simţ, cei şapte ani de-acasă sînt noţiuni complet străine perechii prezidenţiale.

 40. ihincu
  23 februarie 2013

  Inainte de a spune de fapt ce ma doare, o precizare, ca sa nu se inteleaga sau interpreteze ceva gresit:
  articolul e onest si corect, am citit si doua comentarii misto ( un domn Alexandru), Mircea Toma e razna demult si in destule privinte ( zic pt ca-l si cunosc demult, si deloc nu-l mai inteleg).

  iar sexualitatea , desi este un instinct primar ( si, la cei norocosi, o activitate deosebit de placuta, generatoare de endorfine, daca nu si de copii, si de mare satisfactie personala ???? ), de cand am depasit viata tribala, se manifesta ( la cei intregi la minte, desigur) in intimitate, SI IN NICI UN CAZ N-AR TREBUI SA FIE OBIECT DE PROPAGANDA SI FESTIVAL – cu atat mai putin la un muzeu care nu e de profil. Exista capitale ( foarte civilizate) in lumea asta care au muzee ale sexualitatii. De ce nu? Sa stie lumea, fara false pudibonderii, cum era cu sexul si cu strabunii. Noi n-avem,poate de aia au simtit nevoia sa se ancoreze sexual direct in traditia agrara ???? ( rad da nu-i rasul meu)

  Acestea fiind spuse, eu am un singur regret: ca cea mai tare propaganda LGTBului in festival la muzeu, DE FAPT LE-A FACUT-O SI STARNIT-O CAMPANIA PUBLICA DECLANSATA IMPOTRIVA EVENIMENTULUI. Surdo-muta si oarba daca eram in luna februarie cred ca tot se gasea cineva sa ma ciupeasca in Braille si sa ma instiinteze, fie pro- fie contra, despre eveniment. Altfel? Cred ca nici o suta de persoane , hai doua sute n-ar fi aflat, poate nici macar dintre ei, LGTBei, cu toate eforturile Militiilor si ONGurilor lui Toma. Pacat. Uite asa le creste popularitatea si li se da ( fals) motiv sa se victimizeze. Cand, in fapt, ei sunt niste victime ( ori ale naturii, ori ale mediului in care traiesc) dar din cu totul alte motive ( tulburari psiho-emotionale, de comportament, incidenta masiva a suicidului si bolilor grave cu transmitere sexuala in randul lor).

  Deci, cum spuneam, sunt consternata de cat de repede le-a crescut “expunerea” ( cum zic astia din publicitate) pe mana propagandei impotriva lor, mult mai mult decat ar fi reusit ei insisi cu toata luna lor de festival la MTR. Stiti vorba aia: no publicity is bad publicity. Ei, uite ca asa e ????

  Intre timp , asa, majoritar heterosexuali cum suntem ( in mod natural si mai mult decat alte natii) si crestini ( tot majoritar, slava Domnului, inca), tocmai am ramas fara doi dintre putinii membri CSM intregi la minte ( asta de abia e inceputul sfarsitului statului de drept si independentei justitiei; asta vara a fost doar un aperitiv), se clatina si serviciile secrete ( altfel utile, ca oricarei tari, mai ales uneia cu risc mare de descompunere ca a noastra) , Rusia ne ranjeste prieteneste, Europa si Occidentul se indeprteaza discret dar iute de noi, impostorii se aglutineaza si mai abitir la varful societatii ( ma refer la dictatura parlamentara calare deja cam pe tot), iar lumea trece cu vederea, caci unul dintre cele mai discutate ( in general prost) subiecte ale momentului a fost ( si iata, inca mai este) festivalul LGTB la MTR.

  Dar, in fine, poate ca ma insel eu. Si asta era prioritatea momentului. Sper din tot sufletul sa ma insel.

 41. Pataphyl
  23 februarie 2013

  Ioana @40

  Nu știu cum se face că timpul meu liber se apropie asimptotic dar vertiginos de inexistență, dar uite c-am găsit două minute să-ți spun că sînt foarte de acord cu comentariul tău, drept care exclam: aia gri! (din engl. I agree ???? ).
  Și o minusculă adăugire, comentatorul Alexandru care ți-a plăcut sper să nu se supere dacă-l dezvălui (am avut foarte recent și un troll omonim, de aia…): e doctor, deci nu se sfiește să taie-n carne vie cînd trebuie, și mai e și poet de talent (ca să taie într-un mod plăcut urechilor!), un conservator ascuțit la verb și, între altele, autor al unor texte polemice remarcabile apărute pe ILD, pe care-mi face plăcere să le reamintesc: Au descoperit și ei că există moaște și Bugetul pe steroizi. Impozitarea ateismului militant. Poți fi de acord ori nu cu textele, dar trebuie recunoscut că au stîrnit unele dintre cele mai interesante și substanțiale polemici de pe blogul nostru.

 42. ioana h
  23 februarie 2013

  ???? Si inca o precizare (utila poate) pentru cei care nu citesc Kamikaze si nu stiu ca acolo scriu mai multi oamenii, unii chiar inteligenti si cu principii corecte si discernamant; daca Mircea Toma are si domenii si momente pe care mai scrie bine si pertinent ( altele decat alea pt care militeaza ONGurile lui), Andrei Mantog ( zis Mantzy) rar si greu le nimereste de la cap la coada, in acelasi articol. Nu stiu daca tineretea ( are sub 30 de ani) e de vina sau e ceva congenital, dar are o fuga de idei si de principii demna de ras si plans in acelasi timp. Ceea ce nu e rau, pana la urma din doua motive:
  Primul: e util sa constati, negru pe alb, ce e in capul hispterimii momentului. Fuga de realitate n-are cum fi o solutie pentru redresarea ei, nicicand si nicicum.
  Al doilea: Kamikaze e finalmente o revista de satira, si nu-i rau sa ai si-un prolific tragi-comic in redactie, chiar daca in general razi de el (nu de subiect si abordarea lui) sau ii plangi de mila lui, fanilor lui sau tie, cand ai de-a face cu ei. Acopera toate speciile genului, si asta nu e neaparat rau ????
  Celor care nu-s pe deplin familiarizati cu fuga de idei a autorului si vraistea din capul lui, o raita ( oricand, la nimereala) pe blogul lui personal ( Mantzy isi zice) e edificatoare in cel mult 15 minute. Asta ca sa nu vi se mai intample, cumva, sa-l confundati cu toata redactia Kamikaze sau sa-l luati ( vreodata) in serios. Decat, cine stie,poate peste vreo 20-30 de ani cand, daca n-o ajunge omenirea sa fie condusa dupa capetele celor ca el ( poate scapam) incepe sa-si puna nitica ordine in idei ( nu cred ca maturizarea e un cuvant potrivit sau o asteptare realista, ever, in speta ).

 43. ihincu
  23 februarie 2013

  Ah, si inca ceva : nu uitati ca si in cazul lui Mantzy ( Andrei Mantog) ramane valabil principiul “no publicity is bad publicity”. Cu cat il bagati mai mult in seama, cu atat ii creste audienta si asta ii profita ( chiar si financiar) lui, egoului si vanitatilor personale ( superinflamate), nu criticilor lui.

 44. homosexual mandru
  23 februarie 2013

  bai paranoicilor…ce spuneti voi ca e extremism de stanga este mainstream in tarile din U.E. Dreapta romanesca in frunte cu alde Neamtu este exemplul tipic de ipocrizie dusa la extrem. Pe deoparte va plangeti ca USL va da tara la rusi si pe de alta parte sustineti legile homofobe din Rusia. Drepturile LGBTQ sunt o valoare europeana fie ca va place fie ca nu ( exista si posibilitatea emigrarii in Rusia pentru cine doreste).
  Ceea ce este si mai trist este ca inca nu va dati seama ca ati pierdut deja batalia impotriva recunoasterii civile a relatiilor homosexuale. Pe masura ce tot mai multe state din U.E. legalizeaza casatoriile/uniunile civile ( acum sunt 17 tari) creste si posibilitatea implementarii unei legi europene privind recunoasterea relatiilor noastre ( deja la Bruxelles se lucreaza pentru un astfel de proiect de lege care are sustinire transpartinica inclusiv din partea dreptei populare).
  astept cu interes cum cativa habotnici se vor duce sa picheteze cu icoane in mana la Bruxelles si cum Neamtu o sa-i infiereze pe blogul sau marxistii homosexuali europeni.
  PS: daca drepturile homosexualilor sunt o exagerbare a stangii cum explicatii pozitiile pro-gay a unor partide conservatoare din Marea Britanie, Spania sau char Germania. ma astept ca un astfel de comentariu sa nu fie postat…nu e pe placul dreptacilor…nu confunda homosexualitatea cu pedofilia

 45. Costin Andrieş
  23 februarie 2013

  1. Ce te face sa fii atit de mindru? Modul in care faci sex? Trebuie sa ai o viata tare searbada daca sexul te defineste ca individ.
  2. Prea mindru fiind ca faci sex pe cale digestiva, nu ai fost atent la un detaliu: cei care au confundat homosexualitatea cu pedofilia sint membrii Accept, care la un eveniment LTGBNTQ0 au invitat un pedofil care militeaza pentru dreptul barbatilor de a face sex cu baietei de 6 ani, respectiv pentru drepturile baietilor de 6 ani de a fi violati de barbati pofticiosi. E si asta un motiv de mindrie, sper ca nu esti pedofilofob. Geert Hekma ii zice, vezi pe google.

 46. emil borcean
  23 februarie 2013

  Da, Mândruțule. Atenție însă cui donezi spermă, există riscul să completezi greșit formularul LTBGQZY și să rămâi cu buza umflată:

  Mândria homosexuală sau unde-s trei nediscriminarea crește

 47. Pataphyl
  23 februarie 2013

  @Dl/Dna (?) homo mîndru #44

  Drepturile Lgbtetc. sînt o expresie a unui nivel legiferat de toleranță, atît în UE cît și în America de Nord și în alte cîteva țări civilizate de pe alte continente. Am un sfat: nu vă exprimați așa vocal dacă se-ntîmplă să faceți oarece turism prin lumea islamică, numai încur…ajări nu veți primi! Pe-aici peste ocean, imensa majoritate a populației continuă să creadă că vechea cutumă “Don’t ask, don’t tell” era alegerea cea mai înțeleaptă, căci respecta un drept strict personal. Chiar și după ce au apărut “mîndrele” marșuri cu steaguri cur…cubee, atitudinea americanului de rînd nu s-a schimbat prea tare, oricum nu în bine. Dar a rămas politicos indiferentă, căci omul simplu, demodat, continuă să se întrebe (simplă cur…iozitate): bine-bine, doamnelor/domnilor (nu-i deloc clar cum e co-rect), da’ cum reușiți să vă-nmulțiți așa de spornic? Prin spori? Sau poate doar prin mîndrie? Îmi puteți lămuri cur…iozitatea? Nu de alta, dar poate ne raliem și noi ăștia perimații la vreo campanie care să elimine WC-urile cu taxă. Mai cîștigăm o valoare europeană, nu? Oricum, nu mi-e deloc clar dacă decizia mea de a folosi extremitățile tractului intestinal exclusiv pentru activități “învechite” e co-rectă. Că n-am absolut nici un chef să îmi manifest strident preferințele.

  Cît despre aluzia la Putin, sper că glumiți. Put it out please! (NB – nu prea înțeleg care-i chestia cu Dl Neamțu, n-am nicio treabă cu D-sa, dacă aveți domnia voastră, care tocmai l-ați remarcat ca lider al Dreptei băștinașe, mergeți di-rect la destinatar).

  Mulțumiri spășite pentru atenție. Plecăciuni deocamdatănu!

 48. emil borcean
  23 februarie 2013

  Mândruț a sărit din dulap direct pe iutub. Groovy!

 49. Vlad M.
  23 februarie 2013

  homosexual mandru

  bai paranoicilor…ce spuneti voi ca e extremism de stanga este mainstream in tarile din U.E.

  Si daca e mainstream nu mai este extremism de stanga? Daca antisemitismul era mainstream in Europa anilor ’30, asta inseamna ca fenomenul in sine era de admirat? Nu exista nici o legatura intre una si alta.

  Pe deoparte va plangeti ca USL va da tara la rusi si pe de alta parte sustineti legile homofobe din Rusia. Drepturile LGBTQ sunt o valoare europeana fie ca va place fie ca nu ( exista si posibilitatea emigrarii in Rusia pentru cine doreste).

  Hai sa vedem unde se pronunta cineva de aici in favoarea legilor Federatiei Ruse. Gaseste-ne fragmentul din articol. Multumesc anticipat.

  Ceea ce este si mai trist este ca inca nu va dati seama ca ati pierdut deja batalia impotriva recunoasterii civile a relatiilor homosexuale. Pe masura ce tot mai multe state din U.E. legalizeaza casatoriile/uniunile civile ( acum sunt 17 tari) creste si posibilitatea implementarii unei legi europene privind recunoasterea relatiilor noastre ( deja la Bruxelles se lucreaza pentru un astfel de proiect de lege care are sustinire transpartinica inclusiv din partea dreptei populare).

  […]

  daca drepturile homosexualilor sunt o exagerbare a stangii cum explicatii pozitiile pro-gay a unor partide conservatoare din Marea Britanie, Spania sau char Germania.

  Cred ca nu intelegi problema, homosexual mandru. Un lucru nu este corect sau gresit in functie de sustinerea de care beneficiaza intr-un anumit moment. Daca dreapta asa-zis populara se pronunta in favoarea casatoriilor/ uniunilor civile, este problema ei. Daca David Cameron (dau un exemplu) forteaza adoptarea casatoriilor homosexuale ca una dintre cauzele conservatorismului britanic, problema este a conservatorilor britanici care l-au pus in fruntea partidului, nu a conservatorismului.

 50. Bacchus
  23 februarie 2013

  Cu tristete in suflet trebuie sa recunosc ca homosexualul asta mandru nevoie mare are si un strop de dreptate: gura pacatosului adevar graieste.Adevarul e ca in U.E. nu mai exista nici un centru-dreapta. Mai pot fi considerati de dreapta popularii europeni care adopta toate legile nascute din cea mai pura filosofie neomarxista?Ma tem ca nu mai e doar problema conservatorilor britanici care si-au pus in fruntea partidului un neomarxist sadea: e si problema conservatorismului britanic si european–si problema e ca acest conservatorism nu mai exista de ani buni ca ideologie de dreapta.
  De asemenea,partidul crestin-democrat al doamnei Merkel ar trebui sa se numeasca mai degraba anticrestin si antidemocrat.Si antigerman.Si antieuropean :imi face impresia ca europenii sunt buni pt ea doar sa plateasca taxe si impozite iar noneuropenii ,multi dintre ei antieuropeni,sunt buni doar sa fie cocolositi si sa faca 8,1 copii in medie de femeie.
  Si exemplele pot continua pt fiecare stat membru in parte.De exemplu Sarcozy e de dreapta?Nu e asta ,sau altii ca el, de dreapta cum nu-s eu popa.
  Deci sa nu mai bagam capul in nisip ca strutul si sa fim sinceri cu noi insine.Pana la capat.Adica s-o spunem pe-a dreapta:care dreapta?

 51. claus web
  23 februarie 2013

  E trist ca ne clatinam de pe o parte pe alta. Ne lipsesc principiile fundamentale de la care sa incepem sa ne creem pareri sau situatii grave ca acestea, evocate de dumneavoastra. Ideologii create mai demult si care, de fapt, au stat la foc mocnit pana si-au gasit, doar, locul si momentul in care sa se arate si sa manipuleze, in continuare, masele. Oare, nu am invatat,din trecut, nimic? Daca ar exista idei si principii cu colana vertebrala inradacinate, nu cred ca oamenii ar fi atat de rai. E doar parerea mea.

 52. Bacchus
  23 februarie 2013

  Pai e clar ca ne clatinam de pe o parte pe alta:am trecut de la o extrema la alta.Inainte ii uram pe altii ,azi ne uram pe noi insine.am facut genociduri asupra altora si acum ,ca sa nu mai repetam acele genociduri,comitem un genocid asupra noastra insine.Inainte ii dispretuiam pe altii si-i consideram inferiori,azi ne dispretuim pe noi insine si ne autoinvinovatima si ne autodiscriminam.Am trecut de la segregatie si chiar anihilarea minoritatilor la dictatura minoritatilor.Inainte-i omoram pe homosexuali si ne mai si laudam cu asta,astazi le dam voie sa se casatoreasca intre ei legal si religios si facem propaganda homosexuala in scoli.Inainte faceam cruciade ,astazi ne transformam bisericile in moschei.Inainte-i converteam pe altii la crestinism mai cu biciul mai cu zaharelul,astzi ne lasam convertiti la ateism si chiar la islam.Inainte eram atat de rasisti ca nu ne recunosteam fiii nascuti din sclave negre,astazi Sarcozy (si altii) vor un mixaj la scara industriala intre milioane de francezi albi si milioane de francezi nonalbi si spunem ca nu e chiar atat de grav daca albii vor disparea pntru ca oricum suntem o rasa pe cale de disparitie.Inainte nu ne mai saturam sa cucerim teritorii straine locuite de salbatici canibali,astazi ne lasam cuceriti fara nici o rezistenta de urmasii acelor canibali.Inainte am inventat nazismul si toate teoriile rasiale,astzi practicam un nazism inversat,reflexiv ,masochist ,dirijat spre noi noi insine si suntem imuni adica orbi la rasismul antialb ba chiar inventam noi teorii rasiale.
  Principii fundamentale?Pai unul ,vechi de mii de ani si ,prin excelenta ,european,e scris pe frontispiciul templului lui Apollo din Delfi.Pentru a evita extremele si orice forme de extremism,pentru a nu repeta greselile trecutului sau pentru a nu face altele si mai grave, pentru a ne vindeca definitiv de patologii ideologice ca nazismul,stalinismul,neomarxismul si multiculturalismul,pentru a garanta supravietuirea propriei rase si a celorlalte,pentru toate astea,singura noastra sansa e sa respectam cu sfintenie principiul apollinic:”Pastreaza proportia corecta si dreapta masura in tot ce faci!”Celelalte principii si restul o sa vina de la sine-apoi.

 53. Bogdan Calehari
  23 februarie 2013

  @52 Bacchus

  Ai descris perfect felul in care actioneaza o civilizatie care se prabuseste!

 54. Dumitru
  23 februarie 2013

  Stanga castiga acum si presedintitia Romaniei, ce sa faci si Romania e ciclica precum economia capitalista, zce ani am fost cu dreapta acum cel putin cinci vom fi cu stanga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian