FUNDATIA IOAN BARBUS

Recomandări

Program de vindecare a cancerului in 7 paşi

Aceasta marturie aparţine unei femei pe nume Lucia-Magdalena Fechete, care s-a vindecat de cancer in urma unei diete de cruditaţi. Marturia ei a fost publicata in celebra carte „Vindecarea tuturor formelor de cancer”, de Hulda Regehr Clark, aparuta in anul 2008 in traducere romaneasca.
Lucia-Magdalena Fechete avea 62 de ani cand a fost diagnosticata cu cancer la colon. Ea a reuşit sa scape de aceasta tumoare canceroasa in 3 saptamani, urmand terapia de vindecare 100% naturala preluata din carte şi imbunataţita de doamna Lia Rebegea. Femeia descrie paşii pe care i-a urmat spre vindecare.
1. Deparazitarea corpului
La acest prim pas, se iau cate 5 capsule de pelin, cuişoara şi nuca neagra cu ceai de sovarf şi sunatoare. Acest ceai ajuta la protejarea stomacului.
Acest program de deparazitare dureaza 21 de zile, timp in care se beau cate 5 litri de apa.
https://lataifas.ro/boli-si-tratamente-naturiste/37614/marturii-despre-vindecarea-cancerului-cu-alimente-vegetale/

Self-colonization

Dan-Perjovschi-capitalismPerjovschi is a staff member of the Bucharest weekly newspaper 22, and since 1991 its political illustrator and art director.
(…)
He covered the floor of the pavilion with drawings, doodles and political graffiti, all on the theme of life under post-Communism and the role of art in the face of the all-embracing colonisation of the East under the dictates of western values and profit interests.
(…)
The way self-colonisation functions, as already described in 1978 by Edward W. Said in his book Orientalism, lies in the act of self-perception and self-construction using the concepts of the West, which thus ensures its ideological dominion over the East (as it has for centuries over the so-called Orient). Western hegemony is realized in the moment Eastern Europeans think of themselves as Eastern Europeans, and constitute themselves as objects of Western dominion.
https://www.perjovschi.ro/self-colonisation.html

Site-ul În Linie Dreaptă vă avertizează că balivernele de mai sus sînt dăunatoare minţii şi trupului. Astfel de escrocherii manipulează slăbiciunea şi fricile unor oameni care, fie sînt afectaţi de boli grele şi uneori incurabile, fie, ca oricare dintre noi, au suferit diverse dezamăgiri şi frustrări în viaţă. Vizitaţi astfel de site-uri pe propria dvs. răspundere.
În schimb, sugestiile noastre de lectură se găsesc în partea de jos a primei pagini şi sînt următoarele:

P.S. Îmi fac, pe această cale, datoria patriotică de a anunţa părţile interesate că în cotidianul România Liberă a fost publicat sub semnătura numitilor Turturică Dan Cristian şi Gherguţ Ondine un articol cu titlul tendenţios: Cine sunt „patrioţii“ români care au felicitat Rusia pentru anexarea Crimeii, articol în care este alcătuită o listă de cetăţeni pe care susnumiţii îi denumesc, cu subiect şi predicat, filoruşi şi asupra cărora este aruncată o lumină negativă prin prezentarea unor materiale referitoare la diverse aspecte ale activităţii acestora. Vă mulţumesc.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Liviu Crăciun

Liviu Crăciun

10 comentarii

 1. Emil Borcean
  27 aprilie 2014

  Apropos de Perjo Autocolonizatu’:
  Arta militantă se păstrează în flacoane mici

 2. Pataphyl
  27 aprilie 2014

  Savuros, Liviu! Acum nu știu – are sau nu legătură, dar mi-am amintit de anii studenției ieșene. La chioșcurile de ziare era secetă mare de produse digerabile, așa că am încercat de vreo două ori un periodic (tipărit pe hîrtie de foarte bună calitate, „lucioasă”), care se chema – nu-s sigur, dar… sună bine! – „China Today” ???? Țin minte că m-am stricat de rîs mai multe zile la rînd după ce am citit o povestioară cică adevărată, pe care am dat-o și prietenilor, ca să le urmăresc reacția. Era din ciclul „Povești despre Scufița Cărțulia Roșie a Marelui Conducător Mao Țe-dun”. Foarte pe scurt, era cam așa: un grup de oameni ai muncii se deplasa (pentru prima dată în viață) cu avionul la un important schimb de experiență. Brusc, o aripă ia foc, se aud oarece bubuituri și din cabina piloților iese fum înnecăcios. Cîțiva tovarăși mai slabi din fire se sperie și unii chiar încep să plîngă. Dar Președintele organizației de Bază se ridică solemn și calm din scaun, scoate din buzunarul de la inimă al tunicii Cărțulia Roșie și exclamă: „Liniștiți-vă, tovarăși! Gîndiți-vă că în măreața noastră țară există Cineva care are grijă în fiecare clipă de noi”. Normal, pasagerii răspund cu aplauze, toți avînd în mînă propriul exemplar din cărticica salvatoare. Happy end cu flacon mic, dacă pot zice așa!

 3. Costin Andrieş
  27 aprilie 2014

  Perjo are o expozitie in Vilnius, locul in care Ianukovici, dupa ce a promis ucrainenilor ca semneaza tratatul cu UE, i-a intors brusc inspre Putin.
  Ucrainenii au protestat, Ianukovici a trimis lunetisti, a omorat cateva sute de oameni. Ucrainenii nu au cedat, iar Ianukovici a fugit in Rusia si s-a ascuns sub fusta lui Putin. Putin l-a mangaiat pe cap, l-a luat de manuta si a anexat Crimeea, a invadat Sudul si Estul Ucrainei si lucreaza in continuare, neimpiedicat de occident, la destabilizarea, faramitarea si ocuparea Ucrainei. Putin a declarat de mai multe ori ca regreta caderea URSS si ca vrea sa o refaca.

  De pe site-ul muzeului:

  Dan Perjovschi is Time Specific. He works with the very basic and simple means of drawing, deriving ideas from mass media political and social analysis and from personal observations on daily life. D. Perjovschi is known for drawing directly on the walls of institutions, most commonly museums, often in-situ and whilst the exhibition is ongoing.

  observatii poersonale, analiza sociala, politica, chestii. Intr-o expozitie facuta intr-un oras in care a fost marcat practic inceputul invaziei rusesti a Ucrainei, Dan Perjovschi organizeaza o expozitie in care „chestioneaza identitatea baltica in lumina evefnimentelor recente din Crimeea”.
  Si care sunt problemele identitatii blatice dupa opinia lui Perjo? Sunt cumva Rusia si Putin?
  Ne lamureste tot site-ul muzeului din Vilnius:

  His motivation is to transform the space of the museum into a databank of actuality reflecting what is going on in the world at the moment the exhibition is taking place.

  In this exhibition, Time Specific and Knowledge Museum Kit take material form alongside each other, transforming Rupert’s main gallery space into a reflective surface projecting current events and past discourses. How is Baltic identity understood in the light of recent events in Crimea? What effects has the Western ascent of neo-liberal capitalism had in the Baltics? What is globalization and how is it affecting perceptions of national identity?

  Cand Rusia isi invadeaza vecinii, se pregateste sa ia Transnistria, face cu ochiul Moldovei, ameninta tot Estul Europei, pentru Perjo problema tarilor baltice este in primul rand Occidentul, cu al sau „capitalism neo-liberal” si „globalizarea”, termeni eufemistici folositi de stangisti, slavofili si Putin pentru a desemna „americanizarea”. Rusia invadeaza Europa de Est. Care sunt problemele Europei de Est? Capitalismul, Occidentul si America!

 4. Costin Andrieş
  27 aprilie 2014

  si pentru ca lituanienii nu sunt prea priceputi la „auto-colonizare”, capitalistii trimit trupe:

  US troops arrive in Lithuania amid Ukraine crisis (1:56)
  April 26 – The U.S. is conducting military exercises in Lithuania with the country’s troops in a move aimed at reassuring the Baltics and Poland in the wake of the Ukraine crisis. Vanessa Johnston reports. ( Transcript )

 5. Liviu Crăciun
  27 aprilie 2014

  unii cititori au observat ca link-ul „lataifas” conduce spre google nu spre respectivul site; nu este o greseala, iar motivul este evident din fragmentul postat; daca totusi doriti sa accesati acea legatura puteti copia textul legaturii sau o puteti accesa la rubrica „Site-uri recomandate” pe site-ul de pe care au fost culese cele doua recomandari; acolo functioneaza impecabil ambele legaturi

 6. Liviu Crăciun
  27 aprilie 2014

  Pataphyl
  evident ca are legatura; ori sintem intertextuali ori nu mai sintem; si sintem;
  sub dictatul profitului hipertextual, ca sa nu zic mai rau

 7. Costin Andrieş
  27 aprilie 2014

  bine, exista si comentariul asta:

  Nato ne-a adus libertatea de poporul rus. Imagineaza-ti Romania de azi inafara Nato si cu Putin post Sochi calare pe tanc. Cred ca nu mai facea nimeni rime…

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152403712206789&set=a.10150947485621789.486420.583411788&type=1&comment_id=10152404739236789&offset=0&total_comments=4
  care face tema expozitiei cu atat mai autista.

 8. Anca Cernea
  27 aprilie 2014

  Poate ar fi timpul să ne mai revizuim și noi blogroll-ul, să nu recomandăm vreun sit care să recomande vreun sit tâmpit.
  În timp, oamenii se schimbă. Siturile se schimbă și ele.
  Nu e normal să ajungi de pe ILD, via22, la un sit cu perje.

 9. Liviu Crăciun
  27 aprilie 2014

  Costin
  cum am invatat in ultima vreme, nu trebuie sa confundam omul Perjovschi cu artistul Perjovschi; unul, cel mai slab de inger dintre ei, e multumit in nato, celalalt, mai creator, l-ar vrea demolat

 10. Mihaela Bărbuş
  27 aprilie 2014

  Intelepte vorbele lui Transsylvania Phoenix:
  http://inliniedreapta.net/riposta-cu-violenta-justificata/ @34
  Lumea-i plina de artisti neintelesi, prietene. Calci pe ei la fiecare colt de strada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

„Sunt multe speranțe că chiar anul acesta, România se poate califica pentru Visa Waiver și ca să facă asta, cer oamenilor care mă ascultă astăzi ca ei sau prietenii lor, care se duc să aplice pentru o viză, să fie siguri că au toate documentele în orgine”,  spune domnul Adrian Zuckerman, ambasadorul american (2019-2021) numit …

aMBASADOR SUA LA BUCUREȘTI 2019 - 2021 administrația TRUMP - VISA WAIVER -
Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian