FUNDATIA IOAN BARBUS

Veşnic ofensaţi. Azi, acest blog.

Odată trebuia să se întîmple şi asta. Islamul azi – Campanie de dezinformare şi denigrare a religiei islamice – în limba română:

AsSallam Alaikum !

Bismillahi Arrahmani Arrahim !

Intamplator, rascolind in online, am dat peste cateva site-uri/bloguri scrise in limba romana(si cu destul de multi vizitatori) care ataca foarte virulent Islamul si musulmanii :

https://inliniedreapta.net/ (a fost castigatorul roblogfest al anului trecut ) – https://inliniedreapta.net/category/religia-pacii/

https://www.blogger.com/profile/00387947691844761033
https://sexulsipedofiliainislam.blogspot.com/
https://adevaratafataaislamului.blogspot.com/
https://stiridinlumeaislamica.blogspot.com/
https://femeiainislam.blogspot.com/
https://qoranerori.blogspot.com/
https://coransicontradictii.blogspot.com/
https://sharia-realislam.blogspot.com/

Nu ar fi o problema daca ar folosi argumente adevarate si dovezi irefutabile care sa le sustina aceasta campanie . Insa nu este deloc asa. Se folosesc de ignoranta si necunoasterea majoritatii oamenilor pentru a le induce acestora(cititorilor lor) neadevaruri si a le proiecta o imagine deformata si demonica despre Islam si despre profetul Muhammed (saaws) .
Se folosesc de citate (extrase din context sau falsificate) din Coran sau de traduceri preluate de pe site-uri prosioniste. Ei instiga la ura si violenta impotriva musulmanilor. Instiga la discriminare, xenofobie, rasism.
Unele dintre aceste site-uri/bloguri sunt gazduite pe platforma Blogger. Acestea pot fi semnalizate ca fiind improprii(pentru a fi sterse de catre Google) dand click pe steguletul aflat in bara Blogger de sus (a paginii) , „FLAG BLOG”, chiar langa butonul „Next blog” .
Cu cat mai multi dintre noi vor lua atitudine pentru a impiedica imprastierea unor astfel de materiale , cu atat adevarul va iesi mai repede la iveala !
Pentru toate celalte site-uri romanesti de acest gen aveti urmatoarele variante:

Google Report a Spam result (pentru a impiedica indexarea lor in google) : https://www.google.com/contact/spamreport.html

Autoritatea Nationala pentru comunicatii (pentru a face intampinari si reclamatii si a cere sanctiuni legale) : https://www.anrcti.ro/

Consiliul National pentru combaterea discriminarii (pentru reclamatii, sesizari si sanctiuni legale) : https://www.cncd.org.ro/

Report a Terms of Service Violation : https://help.blogger.com/?action=flag&b…blogspot.com%2F

CADRUL LEGAL SI SANCTIUNI :

Legea Fundamentala a Romaniei (Constitutia Romaniei) – articolul 30 al. 7 : Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum şi manifestările obscene, contrare bunelor moravuri. https://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?den=a…ar1=2#t2c2s0a30

Articolul 356 Cod Penal/Partea Speciala coroborat cu tentativa/instigare la Articolul 357 Cod Penal/Partea Speciala(conform cu prevederile de la articolul 361 Cod Penal/Partea Speciala) https://www.dsclex.ro/coduri/cod_penal_2006.htm#titl_11

Articolul 317 Cod Penal /Partea Speciala . https://www.dsclex.ro/coduri/cod_penal_2006.htm#titl_9

Ordonanta de Urgenta nr 31 din 13. martie 2002(actualizata) . https://www.dri.gov.ro/documents/oug%2031-2002.pdf

La care alt frăţior zice:

Selam aleykum !

Eu am raportat toate blogurile din lista propusa de fratele nostru. De asemenea, am scris cate un e-mail celor doua institutii de monitorizare a discriminarii si comunicatiilor pe Internet.

Va indemn pe toti sa faceti acelasi lucru, in loc sa ne lamentam la nesfarsit.
In vreme ce noi ne lamentam, ei produc noi false informatii si campania le infloreste.

Allah sa fie multumit de munca fratelui nostru Arif Raif.

Acest frăţior are drept motto: „”Cheama la calea Domnului tau cu intelepciune si buna indemanare si discuta cu ei cum e mai frumos ! ” (Coran 16 : 125)”.
Surioara Mariyah are şi ea cîteva vorbe înţelepte şi îndemînatice:

Aceasta campanie este o mare gluma. Culmea, e facuta probabil si de un crestin care nu vede ce fac crestinii in ROMANIA zilnic: pruncucideri, violuri, omoruri, violente , hotie , prostitutie. Aceste fapte „crestinesti” ingrozesc de fapt lumea, nu religia islamica, despre care oricum habar nu are.
Mai bine ar cauta solutii sa iasa din noroiul in care a ajuns societatea romaneasca si nu sa filosofeze asupra unei religii care ii poate da peste nas in orice aspect.

Măriuca ştie şi engleza. Fraza ei preferata este: „”Canada and Alaska have vast lands, so why don`t u Israel relocate over there?”

Păi, să-ţi spun de ce: ca să ai de ce să te miri. Te aranjează bine, dai impresia că gîndeşti.

În rest, frăţiori şi surioare, spor la indignare şi reclamaţii. Chemaţi autorităţile la calea Domnului cu înţelepciune şi bună îndemînare, aşa cum ştiţi voi mai frumos. Cu pumnul în gură. Să vă fie de halal.

Update (Imperialistu’)
Aici, spre deosebire de ţările pe care probabil le au dânşii ca model, nu poţi fi pus la zid pentru o părere exprimată şi executat. Dacă am trăi în Regatul Magic al Arabiei Saudite, nu am avea voie nici măcar să ieşim pe stradă cu o cruce, fiind pasibili cu inchisoarea, iar în calitate de necredincioşi nici nu am putea călca în sfânta Mecca, în caz contrar putând fi pedepsiţi cu moartea. Adevărata Religie a Păcii™. Din pacate, fraţii întru dreapta credinţă islamică nu pot să se bazeze pe Mutaween, aşa că trebuie să ne pună la punct personal.

Îi asigur pe constituţionaliştii de pe Islamulazi.ro că mai bine şi-ar vedea liniştiţi de viaţă. Constituţia României permite libera exprimare.

ARTICOLUL 29

(1) Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă. Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie ori să adere la o credinţă religioasă, contrare convingerilor sale.

(2) Libertatea conştiinţei este garantată; ea trebuie să se manifeste în spirit de toleranţă şi de respect reciproc.

(3) Cultele religioase sunt libere şi se organizează potrivit statutelor proprii, în condiţiile legii.

(4) În relaţiile dintre culte sunt interzise orice forme, mijloace, acte sau acţiuni de învrăjbire religioasă.

(5) Cultele religioase sunt autonome faţă de stat şi se bucură de sprijinul acestuia, inclusiv prin înlesnirea asistenţei religioase în armată, în spitale, în penitenciare, în azile şi în orfelinate.

(6) Părinţii sau tutorii au dreptul de a asigura, potrivit propriilor convingeri, educaţia copiilor minori a căror răspundere le revine.

ARTICOLUL 30

(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

(2) Cenzura de orice fel este interzisă.

(3) Libertatea presei implică şi libertatea de a înfiinţa publicaţii.

(4) Nici o publicaţie nu poate fi suprimată.

(5) Legea poate impune mijloacelor de comunicare în masă obligaţia de a face publică sursa finanţării.

(6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine.

(7) Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum şi manifestările obscene, contrare bunelor moravuri.

(8) Răspunderea civilă pentru informaţia sau pentru creaţia adusă la cunoştinţă publică revine editorului sau realizatorului, autorului, organizatorului manifestării artistice, proprietarului mijlocului de multiplicare, al postului de radio sau de televiziune, în condiţiile legii. Delictele de presă se stabilesc prin lege.

Acuzaţia că prin activitatea noastră am încalca articolele 4, 16 si 30 din Constituţia României este aberantă, iar întreaga campanie a acestor exaltaţi de pe Islamulazi.ro stă sub semnul neputinţei. Ştiind prea bine că nu pot să raspundă la nimic din ce scriem, preferă să ameninţe. Foarte bine, fiecare rămâne la ce se pricepe mai bine.

Civilizaţia cărţii face ce ştie, civilizatia pietrei face ce poate.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Emil Borcean

Emil Borcean

128 de comentarii

 1. israelianca
  22 februarie 2009

  deci noi sintem primii pe lista? Capul rautatzilor? Allah fie laudat! Inseamna ca o sa avem si mai multi cititori.
  Oare Dan de la bismallah este acelasi Dan, Michidutza si al treilea alter ego care imi scapa pe moment care lasa aici din cind in cite o icra puturoasa? Hmmmm… baietii sint cam understaffed, saracii. Arabia Saudita nu-i plateste cum ne plateste pe noi Mossadul. Deh, trebuie sa stii sa-ti alegi prietenii. Fiecare dupa intelect, Allah fie laudat!

 2. Dan Selaru
  22 februarie 2009

  Am scapat.

 3. bugsy
  22 februarie 2009

  Pot sa cer o marire de salariu de la Mossad? Un spor de „importanta” ceva?

 4. atol
  22 februarie 2009

  O.K. au inceput contrele si in Romania. Eu am inceput sa imi fac incalzirea. Am inceput cu un joc de glezne.

 5. israelianca
  22 februarie 2009

  Spor de fan, bugsy, spor de fan adevarat, se face.

  Dan Selaru, nu te bucura prematur. Daca mai scormoneste nenea ala „in online” sau cum zicea, poate te gaseste si pe tine si te spune la tov. google si vine si-ti ia caii de la bicicleta sau asa ceva.

 6. Dan Selaru
  22 februarie 2009

  Cocoasa de la camila, te rog.

 7. israelianca
  22 februarie 2009

  Fie si cocoasa de la camila daca vrei tu. Deocamdata e la alegere. Fii atent insa ca ai luat citatul de la noi cu o mica scapare diacritica. Noi, adica moi, am corectat-o. Vad ca la tine a ramas.

 8. bugsy
  22 februarie 2009

  Thanx Israelianca!

 9. emil
  22 februarie 2009

  Se folosesc de citate (extrase din context sau falsificate) din Coran sau de traduceri preluate de pe site-uri prosioniste. Ei instiga la ura si violenta impotriva musulmanilor. Instiga la discriminare, xenofobie, rasism.

  La care fratiorii din Londra suspinau cu jale: 10. israelianca
  22 februarie 2009

  emil, tu violezi „Legea Fundamentala a Romaniei (Constitutia Romaniei) – articolul 30 al. 7 : Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum şi manifestările obscene, contrare bunelor moravuri.”

  Mai ales partea cu bunele moravuri. Sint oripilata!

 11. Imperialistu'
  22 februarie 2009

  Emil, pune si imaginile alea, in caz ca dreptcredinciosii se gandesc sa stearga ceva. :mrgreen:

 12. emil
  22 februarie 2009

  Sint intr-un fisier zip: Islamul (e cam ofensat) azi.
  Si chiar asa, hai sa vedem ce mai face islamul azi.
  O fi duminica pentru infideli, dar islamul nu cunoaste odihna. In Somalia a ucis 11 soldati din Burundi trimisi de Uniunea Africana in rol de peacekeepers:

  Insurgents in Somalia have attacked a military base in Mogadishu used by African Union peacekeepers, killing at least 11 soldiers from Burundi.

  The Islamist militant group al-Shabab said two of its members had carried out a suicide car bomb attack on the base.

  The AU confirmed that 11 Burundian troops had died and 15 others had been seriously injured.

  AU base in Mogadishu attacked

  In Cairo, Egipt, alti militanti au detonat o bomba intr-o piata aglomerata, ranind turisti germani si francezi. Patru persoane au murit. Acelasi loc a fost scena unui atentat similar in 2005.

  A bomb exploded Sunday in a bazaar near the historic Hussein mosque in downtown Cairo, killing four people including two foreigners and raising fears that Islamic militants may be targeting Egypt’s tourist industry after years of relative quiet, according to media reports.
  ………..
  Islamic extremists in recent weeks have criticized the government of Egyptian President Hosni Mubarak for not providing aid and assistance to Palestinians during the Israeli incursion into the Gaza Strip. Egypt’s decision to keep its border with Gaza largely closed during the 22 days of fighting intensified the divide in the Arab world between the region’s hard-line regimes and U.S. allies, such as Egypt, which oppose the militant group Hamas’ control of the Palestinian enclave.

  Hamas has close ideological ties to Egypt’s Muslim Brotherhood, a group that the government claims is intent on creating an Islamic state in the nation of 83 million people. Egypt was shaken by terrorist attacks and bombings in the 1990s, including a 1997 militant attack that killed 63 people, most of them tourists in Luxor. The assaults nearly crippled the nation’s tourism industry. In 2005, a bombing near the Hussein mosque killed two tourists.

  Cairo bombing kills four

  Aflam si ca marele imam al Universitatii al-Azhar a condamnat acest act de terorism:

  Meanwhile, the Grand Imam of al-Azhar University Sheikh Mohamed Sayyed Tantawi, Egypt’s top cleric, condemned the bombing as a „cowardly criminal act.”

  „(The blast’s) perpetrators are traitors to their nation,” the state MENA news agency quoted him as saying, adding that „Islam has nothing to do with such terrorist and irresponsible actions.

  Cairo blast kills French woman, injures 20: health ministry

  Fratiori si surioare de la Islamul Azi, luati exemplu de la bunul imam si condamnati crima comisa in Egipt de fratiorii vostri care inca nu au aflat ca islam = religia pacii. De asemenea, stati putin de vorba cu fratiorii vostri din Somalia si lamuriti-i ca inteleg gresit religia pacii… musulmanii sint frati si cu burundezii, nu se face sa-i omori.
  Pacea sa fie cu voi!

 13. israelianca
  22 februarie 2009

  emil, imaginile nu se pot deschide, sint zipped!

 14. emil
  22 februarie 2009

  Sigur ca sint zipped… dar nu poti sa le unzip dupa download? (ar trebui sa nu ai probleme)

 15. costin
  22 februarie 2009

  israelianca, merg. le poti dezarhiva cu winrar sau winzip.

 16. Israelianca
  22 februarie 2009

  merci, costin, s-a rezolvat.

 17. Danut D Deleanu
  22 februarie 2009

  @ Dintr-o statistica a Diktaturilor si regimurilor totalitare se dau cifre halucinante cu victime.Termenul de Holocaust sau Genocid parca sunt prea blande pentru o specie care afiseaza si credinta in religii pasnice.De Ex.sub regimul lui Mao se estimeaza intre 35 si 72 de milioane de victime.Regimul lui Stalin contabilizeaza si el cca 25-35 milioane.Regimul Kmerilor rosii cca 2.000.000. De ce Natiunile unite nu desemneaza ca virtual acuzat de Genocid ori ce lider religios sau civil care indeamna la Jihad,sau exterminarea unei etnii,populatii grup religios sau rasial???DDD

 18. Danut D Deleanu
  22 februarie 2009

  N.B Urmat de deschiderea unei anchete urmat de un act de acuzare si mandat de arestare international si prezentare la Tribunalul international inclusiv a miscarilor extremiste,a ziarelor pri redactorii sefi,a orcaror postaripe internet sau alte mijloace de comunicare cu pedepse in functie de fapta,grad de periculozitate si efect.DDD

 19. israelianca
  22 februarie 2009

  emil, gasesc la Elder of Ziyon o trecere in revista a actiunilor de ultima ora a „religiei pacii” care ”Cheama la calea Domnului tau cu intelepciune si buna indemanare si discuta cu ei cum e mai frumos ! (Coran 16 : 125)”.
  Sau mai pe scurt: „Gazati evreii!” Cred ca ar merita sa traducem intregul post si sa-l publicam ca articol separat:

  On Sunday, an IDF reserves captain spoke in Holland, and before he even said a word three protesters threw shoes at him.

  The venue for the speech had to be changed because the original hotel received threats about hosting it, and decided in that typically European way that anyone who threatens free speech is far more important than free speech itself.

  But one detail in the story that got overlooked by most media reporting it:

  According to Edelheit, „The Palestinian organizations learned of the change, and then a rush of emails pressured the second hotel as well. There was a protest of some 50 people outside the hotel screaming, ‘Gas the Jews’.”
  This has become a fashionable statement among the „pro-Palestinian” crowd. Even as they insist that they are not anti-semitic, the number of times that this or similar phrases have popped up at protests is increasing.

  In Germany last month:
  The mass anti-Israel demonstrations in Germany in January were largely organized and supported by Arab, Turkish and Palestinian groups. Left Party politicians in the Bundestag urged their members to attend the rallies, which turned into displays of Jew and Israel hatred, including calls to „gas the Jews,” „Jews out of Germany,” „Kill, kill Jews,” and „Kill, kill Israelis.”

  Also in Holland:
  A court in Utrecht convicted two men on Friday for chanting the slogan ‘Gas the Jews’ (Joden aan het gas).
  The 30-year-old Ibrahim I. was sentenced to 30 hours of community service plus a suspended three-week prison sentence. The 25-year-old Mohamed B. was fined 400 euros.

  In Sweden:

  Police in Sweden are on heightened alert following a spike in anti-Semitic attacks around the country in the wake of Israel’s campaign against Gaza-based Hamas militants. A wooden staircase at a Jewish center in Helsingborg in southern Sweden was set alight twice in three days in the past week in a blaze police suspect was caused by flammable liquid spread over the stairs, according to the Svenska Dagbladet (SvD) newspaper.

  In Denmark:

  A Muslim saying, „We want to kill all the Jews, all the Jews should be slain, they have no right to exist!” (at 1:10); and chants of „Khaybar, Khaybar, ya Yahoud, jaish Muhammad sawfa yaoud” — that is, “Khaybar, Khaybar, O Jews, the army of Muhammad will return.” That chant is a reference to a celebrated incident in the life of Muhammad, the prophet of Islam, when he massacred a town full of Jewish farmers.

  Mere Rhetoric has many more.

  There is no question that the impetus for the less politically-correct versions of pure anti-semitism in Europe comes mostly from Muslims, but it is being not only tolerated but encouraged by the European Left. (Not that we haven’t seen similar feelings in the far-Left on the other side of the Atlantic.) Certainly there have been few public calls from the European Left against Muslim anti-semitism – we have yet to see any articles from them saying „yeah, we passionately hate Zionism and Israel and consider the Jewish state to be uniquely evil in the annals of history, but calling for Jews to be gassed crosses the line.” The self-described liberals cannot seem to find a problem with public calls for genocide.

  Perhaps they feel that to criticize them would be an unacceptable threat to free speech. Similar to the free speech exercised by those who call up hotels to threaten them with violence for hosting, um, a speech.

 20. Ascary
  22 februarie 2009

  Mi-e greu sa cred ca exista oameni care pot sa scrie asa ceva.Cata „intelepciune”.Cat „curaj”.Va ascundeti in fata unui monitor si scrieti cuvinte greu de citit.Sa incercam sa fim mai buni.Chiar nu ati avea nimic de pierdut.

 21. costin
  22 februarie 2009

  israelianca, buna idee!

 22. Danut D Deleanu
  22 februarie 2009

  @ Regret.Rusa nu am suferit-o.Latina numai pe Wikipedia.Franceza cand e cazul.Engleza cum spunea un unchi trecut in lumina: ” Mai de looK!”..DDD Sory !

 23. costin
  22 februarie 2009

  Ascary, la asa ceva te gindesti?


  060224peacelovegeno-x

  ….aaah, dar inlocuieste „murderers” cu ce vrei tu.

 24. israelianca
  22 februarie 2009

  Ce inseamna Ascary?

 25. emil
  22 februarie 2009

  Nici o problema, daca vrei sa traduci…

 26. Danut D Deleanu
  22 februarie 2009

  Cu terorismul am eu o problema.Nu neg terorismul real .Dar rapirile din ce in ce mai dese de ziaristi,unii care chiar nu au ce cauta prin anumite zone si rascmpararea pe milioane de dolari,pare cea mai capitalista initiativa cu investitii minime si profituri maxime.Incepi cu santajul compatriotilor chiar din USA,stii pentru tara,bla.bla,si cu ceva arme si cagule un moment prielnic si pestele cel mare in sens publicitar cu confratii din toata lumea ai sigur asigurata reclama pe primele pagini,Urmeaza ca o mica parte sa fie data unor tineri debusolati bine spalati de individualitate si cu un trai sub media nationala si cu 25.000$ ai materia prima.La urma ai si meritul de patriot,revolutionar,etc.Al Drak-ului nea Teroristul.DDD

 27. Imperialistu'
  22 februarie 2009

  Salut, Ascary! nu-mi dau seama cui te adresezi, dar tind sa cred ca nu noua. Pentru acesti compatrioti de’ai nostri de religie islamica, mai usor e sa faca o plangere la CNCD, respectiv la orice alt organ de pe lumea asta care se ocupa cu pumnul in gura, decat sa raspunda civilizat. Au invatat de la coreligionarii lor din Vest.

  Intr-un fel, ii inteleg. E greu sa argumentezi in apararea unui barbat de 54 de ani care face sex cu o fata de 9. Daca nu stiti la cine ma refer, aflati ca respectivul domn este Profetul Islamului, Mahomed.

 28. Comunistu'
  22 februarie 2009

  Apropos. Cum mai e vremea prin Ploiesti ?
  Sper ca ti-ai luat toate examenele si ca nu ai stat numai pe net.

  Ia arunca un ochi colea :
  http://www.youtube.com/watch?v=k6C9BuXe2RM

 29. Imperialistu'
  22 februarie 2009

  A propos de ce? Nu stiu cum e la Ploiesti, o fi frumoasa; aici, in Bucuresti, am avut parte de o vreme destul de buna. Cat despre cetateanul respectiv, cunosc foarte bine declaratiile domniei sale si nu este nici primul, nici ultimul om care neaga uciderea sistematica a evreilor. De ce? Dumnezeu stie mai bine decat mine de ce exista atatia d’astia.

  Eu prefer sa zic atat: mare Ti-e gradina, Doamne!

 30. Israelianca
  22 februarie 2009

  Imperialistu’, despre ce video e vorba? la mine nu se vede. Ai alt link?

 31. Imperialistu'
  22 februarie 2009

  Nu, in afara de ala dat de Comunistu’, altul nu am la indemana. Nu e nimic interesant, doar Richard Wiliamson, the Holocaust-denying Bishop.

 32. Israelianca
  22 februarie 2009

  Ah, deci inteleg că (sic!) comunistu’ a descoperit America. Numai ca se pare ca Argentina l-a anuntat pe preasfintitul parinte ca nu prea ar mai avea ce cauta pe teritoriul sau.
  Mai era inca un savant de acest gen, pe nume David Irving, care n-a gasit altceva mai bun de facut decit sa se duca in Polonia si sa le aduca polonezilor bunavestire conform careia Holocaustul n-a avut loc. Drept care nici vizita planuita de domnia sa nu a mai avut loc, poate doar vreo ora-doua, autoritatile poloneze neavind de fel nevoie sa vina englezii sa le rescrie istoria.
  Oricum, trebuie sa le multumim si celor care nu sint de acord cu noi ca vin pe aici, ca doar si ei ne invirt contorul si ne sporesc traficul.

 33. emil
  22 februarie 2009

  Ascary, zici aşa:

  Mi-e greu sa cred ca exista oameni care pot sa scrie asa ceva.Cata “intelepciune”.Cat “curaj”.Va ascundeti in fata unui monitor si scrieti cuvinte greu de citit.Sa incercam sa fim mai buni.Chiar nu ati avea nimic de pierdut.

  Despre ce vorbeşti? Ce înseamnă bălmăjeala asta?

  Se pare că matale vii din partea frăţiorilor de la Islamul Azi, dar nu ai curajul să menţionezi asta. Cine se ascunde în spatele monitorului… micule neruşinat?

  Boon. Iată ce este organizaţia Islamul Azi, tutelată de asociaţia Taiba:

  Batalie pe fundatiile islamice

 34. bugsy
  22 februarie 2009

  Tov’ Comunistu’! Trrrrraiti!

  Ceva mai original puteti aduce?

  Traiasca lupta pentru Pace!

 35. Imperialistu'
  22 februarie 2009

  Update la articol (a se vedea completarea la ce a scris emil).

  Da, Emil, mai tarziu am vazut si eu de unde vine Ascary. E adevarat ca nu ne-a spus direct cine este si a preferat sa dea un mesaj ambiguu, dar spre deosebire de colegii lui de forum, macar a fost civilizat. Ceilalti nu stiu decat sa ameninte, in buna traditie islamica, fie cu aluzii la locul unde cred ca locuiesti (onor tovarasu de mai sus si alti doi indivizi de toata isprava de pe Islamulaziro – Dan, respectiv Arif Raif), fie cu procese pentru o asa numita incalcare a Constitutiei.

  Islamul nu s-a priceput niciodata la dialog, preferand sabia sau pumnul.

 36. Dani
  22 februarie 2009

  oh oh, we’re in trouble….

 37. Paul
  22 februarie 2009

  Imperialistu’, nu crezi ca le acorzi prea multa atentie celor 2-3 oameni de pe site-ul cu pricina?

  Numai bine!

 38. Francesco
  22 februarie 2009

  Israelianca, „Ascary” inseamna soldat sau militar, tipul se crede un fel de soldatel al stim noi cui.
  Dar are si probleme de intelegere – poate si pentru ca limba romana ii este un pic straina – cu ale sale „cuvinte greu de citit”. Nu-i nimic Ascary, iti cumperi brother un dictionar, nu dai toti banutii Zakat, ci doar in proportie de 5%, cat ti se ordona.

 39. israelianca
  22 februarie 2009

  Shukran, ya Francesco, si eu care credeam ca e vreun ascarid.

 40. criss
  22 februarie 2009

  Nu inteleg aceasta mentalitate oricine ar fi trebuie respectat.Haideti sa dam dovada de cultura de educatie putin…noi nu suntem ca ei musulmanii,si asta trebuie sa o aratam mai frumos nu jignind,si adresand cuvinte josnice cu privire la profetul Mohammad.Daca cineva ar veni si ar spune ceva similar pentru Isus Hristos noi cum am reactiona?I-am numi imediat extremisti,teroristi…Haideti fratilor sa ne vedem de ale nostre Vom da scoteala odata pentru ceea ce vorbim aici.

  Paceeeee!!!

 41. Imperialistu'
  22 februarie 2009

  Paul > Mai multa atentie nu vor primi, dar cred ca trebuie raspuns la incercarile de intimidare.

  Criss, bine ai venit pe la noi! Problema e ca nu oricine trebuie respectat. Exista oameni care nu merita respectul nostru, indiferent de cat de puternici au fost si de cati fani au. Inteleg ce vrei sa spui prin comparatia cu Isus, dar ma tem ca ignori un element foarte important: Mahomed.

  Mahomed nu este Isus. Profetul Islamului a fost un conducator militar care s-a ocupat cu razboaie, jafuri si decapitari. Pentru musulmani, el este al-insan al-kamil, omul perfect (sau complet, cam asta inseamna). Cat de perfect e un om care la 54 de ani face sex cu un copil de 9 ani?

 42. fish
  22 februarie 2009

  @criss
  „Toleranţa nelimitată va conduce la dispariţia toleranţei. Dacă acordăm toleranţă nelimitată chiar şi celor care nu sunt toleranţi, dacă nu suntem dispuşi să apărăm o societate tolerantă de atacul intoleranţilor, atunci desigur că toleranţii vor fi distruşi, şi toleranţa odată cu ei.”

  (bun citatul Israeliancai)
  ps.
  mi-e lene sa ma log

 43. fish
  22 februarie 2009

  @criss
  „Toleranţa nelimitată va conduce la dispariţia toleranţei. Dacă acordăm toleranţă nelimitată chiar şi celor care nu sunt toleranţi, dacă nu suntem dispuşi să apărăm o societate tolerantă de atacul intoleranţilor, atunci desigur că toleranţii vor fi distruşi, şi toleranţa odată cu ei.”

  asa ne invata Israelianca acu’ ceva vreme.

 44. fish
  22 februarie 2009

  na, ca ma si bilbii ????

 45. costin
  22 februarie 2009

  criss,

  Daca cineva ar veni si ar spune ceva similar pentru Isus Hristos noi cum am reactiona?I-am numi imediat extremisti,teroristi…

  Te inseli, sint foarte multi oameni in ultimul timp care „fac misto” de crestinism, si care spun toate minunatiile care iti pot trece prin cap despre crestinism, Iisus, Dezeu, crestini si ce vrei tu.

  Multi o fac zicind ca astfel vb de religie si denigreaza religia in general, dar putini dintre ei au indrazneala sa vb asa despre islamism. Poti vedea mai sus ce li se poate intimpla.

  Ca reactie, nu stiu de unde ti/a venit idea asta, ca noi i-am face extremisti.sau teroristi. In general le raspundem cu aceasi moneda, pt ca nu se poate discuta serios cu multi dintre ei. Genul asta de reactie este singura are sens pt ei.

  Lucrurile stau un pic altfel in ce ii priveste pe „fratii” e la islamulazi. Acum o luna au intrat in discutie cu noi 3 personaje, Michi, Dan si Crestinul ( ii/il poti vedea aici: http://patrupedbun.net/disectia-unei-acuzari-1/ ) care s-a dovedit pina la urma ca era una si aceasi pesoana, moment in care nu a mai zis nimica. Urmareste discutia, ca sa vezi de ce gen de subterfugii si rasuciri de cuvinte si intelesuri se foloseste pentru a critica ceva ce aduce ofense musulmanilor (adevarul), pretinzindu/se… crestin cu prieteni musulmani. Eu unul, sint convins ca innsul a venit de pe islamulazi si probabil este acelasi Dan de acolo. Dupa cum stim, minciuna este permisa in islamism pentru a ajuta cauzei.. si asta a facut dinsul, doar ca nu foarte bine. Apoi, au urmat pumnul in gura

  spune-ne tu, te rog, cum crezi ca ar fi potrivit sa vorbim cu genul asta de oameni.

 46. costin
  22 februarie 2009

  apoi criss,

  De ce adeptii „religiei adevarului si pacii” recurg la minciuni, amenintari si la plasarea pumnului in gura? De ce nu se folosesc de adevar?

  Cred ca toti de aici am fi mai mult decit foarte interesati sa vorbim cu cineva care ne poate convinge ca de fapt mohamed nu a fost un barbat de virsta a doua, analfabet, care a facut sex cu o fetita de 9 ani, ca nu a fost un calau, un violator, etc, etc. Pentru ca asta este singura sansa ca noi sa putem fi convinsi ca islamul are si lucruri bune,si nimeni nu ne poate face sa ignoram ce spune Coranul despre el, sau sa le consideram ca demne de urmat.

  Am vazut ca domnii de pe islamulazi il invitau pe imperialistu la o „discutie civilizata”… acelaesi lucru o fac si eu. Ii invit la o discutie, dar aici:
  avind tot ce s-a zis sa spus aici in fata ochilor, ii invit sa ne raspunda punctual, dar nu cu minciuni si lovituri pe la spate, ca pina acum, si eventual sa ne spuna unde exact este minciuna, denigrarea, exagerarea, instigarea la ura. Punctual, nu sa ia frazele cele mai la moda si sa le serveasca la pachet. Sa demonstreze ca ce sustin este mai mult decit retorica.

 47. costin
  22 februarie 2009

  eh… ce sa fac, visez si eu ????

 48. israelianca
  22 februarie 2009

  fish, merci, dar nu e meritul meu. L-am gasit pe un site si l-am tradus. Dar sint de acord ca e binevenit.
  Sint foarte toleranta cu oricine pina cind vine vorba de convertirea la vreo religie si mai ales pina vine vorba de a-mi trimite capul unde-mi stau picioarele. Atunci devin extrem de intoleranta. Ce sa-i faci, asa sint eu „a dreaq”.

 49. Ascary
  22 februarie 2009

  Buna ziua! Imi cer scuze daca prin micul meu mesaj am ofensat pe cineva.Eu nu am vrut sa-mi exprim decat o parere vi-a-vis de ce se scrie pe acest.Intentia mea a fost sa scot in evidenta subiectele pe care le dezbateti si nicidecum sa atac persoane.Domnule Emil,referitor la epitetul pe care cu draga inima mi l-ati acordat „micule nerusinat”,va informez ca nu sant decat un batranel de aproape 50 de ani cu care nu are rost sa va pierdeti timpul pretios iar pe viitor incercati sa fiti mai zgarcit cu epitetele daruite cu generozitate persoanelor pe care nu le cunoasteti,desi ma indoiesc ca veti face acest lucru.Domnule Francesco,traducerea cuvantului ascary nu a fost prea inspirata iar dupa cum observati limba romana nu-mi este straina,ca nici bunul simt.Mai incercati.Domnule „Imperialistu”,apreciez opinia dumneavoastra in ceea ce ma priveste insa mai departe postarile dumneavoastra lasa de dorit,poate daca doar ati incerca sa va documentati putin inainte de a scrie…Am fost uimit de curajul userului Criss in incercarea sa de a va tempera.Felicitari!Intradevar un coportament adegvat.Ati avut dreptate si cand ati afirmat „noi nu suntem ca ei musulmanii”.Intradevar,nu santeti!Inca odata felicitari pentru atitudine.Eu nu am sa va mai deranjez,mi-am permis doar sa fac unele lamuriri si va las cu speranta ca ve-ti scrie lucruri interesante aici de care sa se bucure toata lumea,indiferent ca e evreu,crestin,musulman ori budist.

 50. costin
  22 februarie 2009

  Ascary,

  am recitit ce zicea criss si nu am inteles, ce anume vi se pare curajos? La incercarea de a ne tempera va referiti? Nu cred ca noi sintem cei care au nevoie de temperare. Va rog cititi ce se spune aici, si sa imi spuneti unde sint minciunile de care vorbesc cei de pe islamulazi. Daca ne aratati o minciuna si ne demonstrati ca ceva din ce am scris acolo este neadevarat, va asigur nu este decit o scapare pe care o vom corecta. Nu ne pretindem perfecti, ajutati-ne.

  Cit despre criss, nu spun ca a fost las, doar ca a facut niste presupuneri care nu isi au nici un fundament. Nimeni nu l-a jignit personal, i s-a raspuns.
  Ince priveste primul dvs comentariu aici, in el nu ati spus nimic, ba chiar ne-ati acuzat de lasitate. Comentariul pare al unui copil, nu va suparati. La ce lasitate va referiti?

  Apoi spuneti ca imperialistu trebuie sa se mai documenteze, ca greseste. Vreti sa spuneti ca greseste, ca nu este asa? problema se pune pe interpretarea unor fapte, diferita a lui fata de a dvs. Nu ne spuneti care este interpretarea dvs?

  Spuneati la incepul comentariului ca nu doriti sa jigniti pe nimeni. Nu va faceti griji, nu ne simtim jigniti usor, si in primul rind nu ne simtit niciodata jigniti de exprimarea unor fapte reale, unor lucruri care sint spuse alb pe negru intr-o carte (fie ea si urmata de un miliard si jumatate de suflete.)
  Nu ne simtit jigniti pentru genul asta de lucruri si afirmatii cum fac cei de la islamulazi (am vazut ca si dvs contribuiti acolo) . Ne simtim jigniti de minciuna si prefacatorie, vezi comentariile fratelui Dan/Michi/Crestinu.
  Eu unul, si cred ca toata lumea de aici ar fi interesata de parerea dvs, dar mai in detaliu

 51. Francesco
  22 februarie 2009

  Brother Askary, asta se intampla cand nu-ti faci cele 5 rugaciuni zilnice cu gandul la cele drepte. Mai gresesti, o mai dai in bara, acum ai intors-o spunand ca ai scris despre subiecte si nu despre cuvinte. Esti si ironic dar nu prea ai substanta, „batranel” la noi se zice la persoanele de peste – sa zicem – 60 de ani, nu de sub 50! In momentul in care ne-ai luat la rand, ai „uitat-o” pe Israelianca, tu nu poti nici macar sa privesti o femeie (una normala, neacoperita cu saci) dar sa o pomenesti sau sa i te adresezi, asta e de neconceput! Iar Israelianca te sperie, nu intra in definitia pe care o sti, nu-i asa? Evreica, vorbeste si scrie admirabil in romaneste, te baga in sperieti!

  Cu noi, mai exact cu nick-urile noastre te lupti, ca asa face un „askary”, lupta pentru credinta sa! Si tot repeta ca altii sunt de vina, ca ei sunt niste neintelesi, niste discriminati. Asa este, stim ca ti s-a ordonat sa si minti pentru credinta ta.

  Ca sa-ti fie clar Askary: suntem aici si scriem asa ca sa ajutam pe cei care ne citesc sa-si faca o opinie, sa vada dincolo de aparentele pasnice ale unor „batranei” cumsecade ca tine.

  L-ai laudat doar pe Criss, sigur ca da! Si eu l-as lauda, daca tonul si expresia ar fi fost normale, dar, asa cum s-a exprimat, nu am de ce. A scris de parca ar fi vrut sa opreasca un grup de bezmetici, de lunatici, de persoane dezlantuite. Nu este cazul cu noi Askary, altii fac sa sara in aer trenuri, avioane, altii se roaga ca sa fie nimiciti evreii si crestinii. Si nu oricine trebuie respectat, respectul se castiga si basta!

  Apropo de limba romana, cand ai scris:

  „mi-am permis doar sa fac unele lamuriri si va las cu speranta ca ve-ti scrie lucruri interesante aici de care sa se bucure toata lumea”

  Ai vrut sa spui ca ai vrut sa dai unele lamuriri si ne lasi cu speranta ca vom scrie lucruri etc. Inca un cuvant: veti face, se scrie legat. Revin la sfatul de dinainte cu cumparatul unui dictionar, nu este o rusine, sa sti.

  Presupun ca nu erai numai ironic atunci cand ai scris ca nu suntem ca musulmanii. Dar ce bine imi pare de asta, ca nu suntem, aici ai nimerit-o! Shukran habibee!

 52. Imperialistu'
  22 februarie 2009

  Ascary > Nu e nevoie de curaj pentru a raspunde pe Patrupedbun.net. Ii invitam pe toti sa isi exprime opinia si, spre deosebire de altii, nu amenintam cu procese sau cu „discutii”, in cazul in care nu suntem de acord cu ea. Pentru a primie ban pe patrupedbun.net e nevoie de ceva mai mult decat cateva mesaje trimise pe privat, cum observ ca faceti voi pe islamulazi.ro cu acei cativa vizitatori care nu au alte lucruri mai bune de facut decat sa vorbeasca la pereti, incercand sa ii convinga pe cei de neconvins.

 53. israelianca
  22 februarie 2009

  Shukran inca o data, ya Francesco. Ascary nu mi se adreseaza pentru ca probabil nu intelege cum o creatura care se trage din maimute si porci gindeste, vorbeste, scrie si are opinii. Si mai indrazneste si sa se apere. Ay, caramba!

 54. emil
  22 februarie 2009

  Ascary. Sa va spun in ce consta nerusinarea. In a face pe moralizatorul…

  Mi-e greu sa cred ca exista oameni care pot sa scrie asa ceva.Cata “intelepciune”.Cat “curaj”.Va ascundeti in fata unui monitor si scrieti cuvinte greu de citit…

  … si in acelasi timp a face exact lucrul pe care il reprosati altora. Sper ca ati inteles, e simplu.

  Cu ocazia comentariului #49 spuneti:

  … iar dupa cum observati limba romana nu-mi este straina…

  Observ altceva: citeva rinduri mai la vale spuneti: „Intradevar, un comportament adegvat.”
  In limba romana se numeste adecvat. Limba romana va este doar semi-straina.

  Insa problema este alta. Vorbiti mult si nu spuneti nimic, in afara de o peltea moralizatoare fara cap si coada.

  Motivul pentru care stam de vorba, in caz ca ati uitat, este acesta. Pe forumul unde activati acest blog a fost catalogat astfel: „Ei instiga la ura si violenta impotriva musulmanilor. Instiga la discriminare, xenofobie, rasism”. In consecinta, d-voastra si fratiorii ati decis ca e timpul sa incercati scoaterea din circulatie a acestui blog.

  In primul rind, afirmatiile facute pe forumul Islamul Azi despre acest blog sint paralele cu realitatea. Fantezii ridicole.

  In al doilea rind, reactia voastra ilustreaza perfect mentalitatea saudita: reflexul de a interzice orice iese din canonul wahabismului. E timpul sa va obisnuiti cu faptul ca va aflati intr-o tara europeana, unde libertatea de exprimare include dreptul de a ofensa si dreptul la blasfemie. Traditiile si valorile europene sint cu totul altele decit cele arab-islamice. Voi aveti datoria sa va adaptati la normele europene, nu europenii la normele Arabiei Saudite.

  Bagati bine la cap aceste lucruri elementare.

 55. „Update (Imperialistu’)
  Aici, spre deosebire de ţările pe care probabil le au dânşii ca model, nu poţi fi pus la zid pentru o părere exprimată şi executat. Dacă am trăi în Regatul Magic al Arabiei Saudite, nu am avea voie nici măcar să ieşim pe stradă cu o cruce, fiind pasibili cu inchisoarea, iar în calitate de necredincioşi nici nu am putea călca în sfânta Mecca, în caz contrar putând fi pedepsiţi cu moartea. Adevărata Religie a Păcii™. Din pacate, fraţii întru dreapta credinţă islamică nu pot să se bazeze pe Mutaween, aşa că trebuie să ne pună la punct personal.

  Îi asigur pe constituţionaliştii de pe Islamulazi.ro că mai bine şi-ar vedea liniştiţi de viaţă. Constituţia României permite libera exprimare.

  ARTICOLUL 29

  (1) Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă. Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie ori să adere la o credinţă religioasă, contrare convingerilor sale.

  (2) Libertatea conştiinţei este garantată; ea trebuie să se manifeste în spirit de toleranţă şi de respect reciproc.

  (3) Cultele religioase sunt libere şi se organizează potrivit statutelor proprii, în condiţiile legii.

  (4) În relaţiile dintre culte sunt interzise orice forme, mijloace, acte sau acţiuni de învrăjbire religioasă.

  (5) Cultele religioase sunt autonome faţă de stat şi se bucură de sprijinul acestuia, inclusiv prin înlesnirea asistenţei religioase în armată, în spitale, în penitenciare, în azile şi în orfelinate.

  (6) Părinţii sau tutorii au dreptul de a asigura, potrivit propriilor convingeri, educaţia copiilor minori a căror răspundere le revine.

  ARTICOLUL 30

  (1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

  (2) Cenzura de orice fel este interzisă.

  (3) Libertatea presei implică şi libertatea de a înfiinţa publicaţii.

  (4) Nici o publicaţie nu poate fi suprimată.

  (5) Legea poate impune mijloacelor de comunicare în masă obligaţia de a face publică sursa finanţării.

  (6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine.

  (7) Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum şi manifestările obscene, contrare bunelor moravuri.

  (8) Răspunderea civilă pentru informaţia sau pentru creaţia adusă la cunoştinţă publică revine editorului sau realizatorului, autorului, organizatorului manifestării artistice, proprietarului mijlocului de multiplicare, al postului de radio sau de televiziune, în condiţiile legii. Delictele de presă se stabilesc prin lege.

  Acuzaţia că prin activitatea noastră am încalca articolele 4, 16 si 30 din Constituţia României este aberantă, iar întreaga campanie a acestor exaltaţi de pe Islamulazi.ro stă sub semnul neputinţei. Ştiind prea bine că nu pot să raspundă la nimic din ce scriem, preferă să ameninţe. Foarte bine, fiecare rămâne la ce se pricepe mai bine. ‘

  @Imperialistu’,
  Pana si un amarat student la Drept te-ar putea contrazice si ti-ar putea spune ca statul roman iti confera drepturile enuntate de tine mai sus, dar doar in limitele in care nu aduci atingere drepturilor altor oameni. Exista cateva principii de drept care spun asta de zeci de ani (Iti recomand Teoria Generala a Dreptului – indiferent de autor).
  Articolele 4 si 16 din Constitutie ,amintite pe acel forum , cred ca faceau referire la cu totul altceva , comentatorul vrand sa evidentieze principiul care spune ca „toti oamenii sunt egali in fata legii „România este patria comună şi indivizibilă a tuturor cetăţenilor săi, fără deosebire de rasă, de naţionalitate, de origine etnică, de limbă, de religie, de sex, de opinie, de apartenenţă politică, de avere sau de origine socială.” ; Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări. Nimeni nu este mai presus de lege. (…) „
  Am citit si eu respectivul articol de pe acel forum si am observat ca nu se refera doar la articole din Constitutie ci si la cateva articole penale : „CADRUL LEGAL SI SANCTIUNI :

  * Legea Fundamentala a Romaniei (Constitutia Romaniei) – articolul 30 al. 7 : Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum şi manifestările obscene, contrare bunelor moravuri. http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?den=a…ar1=2#t2c2s0a30

  * Articolul 356 Cod Penal/Partea Speciala coroborat cu tentativa/instigare la Articolul 357 Cod Penal/Partea Speciala(conform cu prevederile de la articolul 361 Cod Penal/Partea Speciala) http://www.dsclex.ro/coduri/co…..tm#titl_11

  * Articolul 317 Cod Penal /Partea Speciala . http://www.dsclex.ro/coduri/co…..htm#titl_9

  * Ordonanta de Urgenta nr 31 din 13. martie 2002(actualizata) . http://www.dri.gov.ro/documents/oug%2031-2002.pdf

  Eu zic ca daca vor reusi sa va afle identitatea , ar fi cazul sa va faceti rost de un avocat bun.
  Din cate am observat sunt foarte porniti si raportat la jurisprudenta actuala(in Romania si in UE) deja precedentele sunt create si au o baza favorabila lor.

  O zi buna!

 56. criss
  22 februarie 2009

  offf off ce mai bateti campiii mai copii….
  pacat de voi toti va pierdeti timpul cu musulmanii evreii …..
  preocupati va cu lucruri mult mai importante…va irositi timpul degeaba spunand fel si fel de lucruri despre islam…ei musulmanii nu se vor schimba ca nu va place voua nu stiu ce la ei,nici noi nu ne vom schimba ca nu ne place islamul…nu schimbati nimic scriind astfel de lucruri…credeti ca aratati oamenilor adevarul scriind frumos sau urat despre religia celuilalt?
  hahhh povestiii….religia nu se invata pe internet…traind vazand simtind aplicand doar asa o poti invata,
  blogul sau siteul cuiva nu va schimba mentalitatea noastra…tu daca ai in sufletul ura ptr islam sau ptr evreii,atei etc etc…il ai toata viata daca nu vrei sa vezi adevarul
  ne legam de cateva detalii si le amintim doar pe acelea,,Ca profetul Mohammad facea sex cu o fetita de 9 ani?unde ai citit asta esti sigur ca era o sursa adevarata?cei care au scris au vazut asta?si chiar cu mana pe inima voi chiar credeti ca un profet poate face asta?presiuni asupra islamului au fost inca de pe vremea venirii lui si inca sunt si intotdeauna vor fi…nu castigam nimic daca spunem un lucru urat despre islam sau despre profetul muhammad,consideram ca,castigam dar de fapt nu castigam nimic,nimeni de pe acest site nu isi va schimba parerea in bine sau in rau citind cele postate de voi,nu asta se numeste informare publica,am mai spus o si o mai spun religia nu se invata pe internet si nici nu poti arata adevarata fata a religiei pe net….

  si inca un lucru daca credeti in asa ceva…nu uitati vom da socotela odata ptr tot ceea ce facem pe lumea asta…
  nu devenim superiori ca uram islamul sau ca nu ne place profetul lor…

  Peaceeeeee on the world!!!

 57. fish
  22 februarie 2009

  @criss – din cite stiu Coranul are traducatori autorizati. Cumplita scapare din partea lor ca au tradus si partea cu fetita de 9 ani, nu-i asa?

  @Principiile Dreptului Romanesc: arata te rog un singur indemn la ura religioasa, un singur indemn la violenta publica (presupun ca parerile de aici nu sint catalogate ca „manifestari obscene” la adresa islamului)

  sau intram la „Propaganda pentru rãzboi, rãspândirea de stiri tendentioase sau inventate, de naturã sã serveascã atâtãrii la rãzboi sau orice alte manifestãri în favoarea dezlãntuirii unui rãzboi, sãvârsite prin grai, scris, radio, televiziune, cinematograf sau prin alte asemenea mijloace, se pedepsesc cu închisoarea de la 5 la 15 ani si interzicerea unor drepturi.”

  daca nu ne incadram la nici unul din articole raminem sub umbrela
  ARTICOLUL(ului) 30

  (1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

 58. bugsy
  22 februarie 2009

  @criss, @Principiile……: o singura intrebare: de ce nu v/ati facut simtita prezenta si in cazurile cand pe acest site s-au facut comentarii antisemite, negationiste sau antisraeliene?

 59. @fish,
  Iti recomand sa cauti si sa citesti ceva practica juridica(mai ales din prezent) si ai sa constati uimit ca drepturile pe care le tot invoci (si tu si imperialistu’) se limiteaza undeva la granita dintre drepturile tale si drepturile celuilalt cetatean. Atata timp cat prin actiunile tale ‘libere’ , savarsite cu discernamant si cu intentie, aduci atingere drepturilor si libertatilor altora suporti consecintele impuse de lege.
  Ca exemplu poate fi dat intreg blogul dumneavoastra… dar nu mai continui sa pentru ca prefer sa raman neutru si sa nu tin partea nimanui. Am observat ca reclamantii cunosc foarte bine legile Romaniei si sunt in stare sa isi poarte singuri de grija.
  Dumneavoastra va recomand sa le studiati mai pe’ndelete . Niciodata nu se stie cand veti avea nevoie de astfel de cunostinte.

  O zi buna va doresc si putin mai multa moderatie in folosirea drepturilor dumneavoastra cetatenesti !

 60. @bugsy,

  Daca detineti dovezi si probe asupra a ceea ce sustineti dumneavoastra, nu pot decat sa va invit sa faceti toate demersurile legale pentru ca cei vinovati sa fie trasi la raspundere. Este dreptul dumneavoastra sa o faceti.

 61. criss
  22 februarie 2009

  @bugsy
  sincer acum am dat de site
  dar fi linistit ca daca s-ar intampla asa ceva o sa intervin…incerc sa cunosc siteul…si daca vad ceva care nu e corect il spun fara sa ezit…

  fish aratami si mie in coran partea aceea tradusa chiar sunt curioasa….

 62. criss
  22 februarie 2009

  aaa uite si ce am gasit despre evreii

  Dumnezeu a măsurat pământul şi a dat ovreilor pe goimi (adică pe cei ce nu sunt ovrei) cu toate avuturile lor [1]” .

  „Dumnezeu a dat iudeilor putere asupra averii şi a vieţii tuturor popoarelor[2].

  Israel este ca stăpâna casei, căreia bărbatul îi aduce bani. Într-adevăr, fără să îndure greutatea muncii, el trebuie să primească bani de la toate popoarele din lume”[3] .

  „Când va veni Mesia, ovreii se vor îmbogăţi enorm, pentru că toate tezaurele popoarelor vor trece în mâinile lor”[4] .

  În consecinţă,se da permisiunea jidovilor dreptul de a fura pe goimi.

  „Este permis să despoi pe un goi”[5]

  După MAIMONIDE, preceptul biblic „să nu furi” înseamnă „să nu furi pe nici un om, adică pe nici un ovrei”[6] – goimii nefiind oameni.

  De altfel, când un jidan fură pe un goi, el nu face decât să-şi reia avutul său.

  „proprietatea unui ne-ovrei e ca un lucru părăsit, ca un deşert, ca nisipul mării: adevăratul proprietar legitim este ovreiul, care o ia cel dintâi”[7] .

  După rabinul Solomon Iarchi, sau RACHI, „averile goimilor sunt ca nişte lucruri fără stăpân, şi aparţin primului jidan care le ocupă”[8].

  De asemenea, ii interzice ovreiului să dea înapoi goiului un lucru, pe care acesta l-a pierdut.

  „Este oprit să dai goiului un lucru pe care dânsul la pierdut. Cel ce dă unui goi obiectul pierdut, nu va găsi iertare înaintea lui Dumnezeu” [9] .

  Dar, pentru că e vorba să îţi reiei avutul, toate mijloacele sunt bune; – , în afară de furt şi de tăinuirea lucrurilor găsite, mai recomanda jidanilor camataria,frauda si chiar juramantul fals.

  o sa revin cu citate despre acestea

 63. israelianca
  22 februarie 2009

  criss #60, da te rog sursa sa o verific. Citate goale in vint sint doar citate goale in vint.

 64. bugsy
  22 februarie 2009

  @Criss cu acest link m/ai linistit. esti din tabara celor care se „inchina” la Zeitgeist, Protocoalele …….@samd. Sorry, dar nu merita efortul, al meu, cel putin sa intru in polemica. Boooooo!!!!! 6(66), vine sfarsitul lumii!

 65. Imperialistu'
  22 februarie 2009

  Ce trist, Criss. In loc sa reactionezi la intoleranta musulmana, te iei de evrei. Curioasa tentatia multor ortodocsi de-a avea un ghimpe impotriva evreilor si a lua apararea calailor lor din totdeauna. Niciodata nu am putut sa inteleg aceasta atitudine.

  Pentru amaratul student de drept Principiile Dreptului romanesc > Maestre, tu ori nu poti prea multe, ori faci pe prostul. Daca scotand in amevidenta faptele de glorie ale Islamului incit la ura, rasism (? islamul e o RASA?) discriminare, e clar ca tu, stimate domn, ai o mica problema pe la capsor. :mrgreen:

 66. Danut D Deleanu
  22 februarie 2009

  @ Fericiti facatorii de pace! C.Brancusi…” Frumusetea este justitia suprema.”…I.H. ..”Iarta-i Dna ca nu stiu ce fac”.. Pace ! „Sunt trecut de 60 de ani! Nu ma mai cert cu nimeni ca nu stiu daca mai am timp sa ma impac”: din credinta ppoporului roman.DDD

 67. @Imperialistu’,

  Deja ai devenit mojic si deraiezi de la limitele bunului simt. Nu cred ca te-am jignit cu ceva.
  Incep sa dau dreptate celor de pe site-ul islamulazi…Pe mine „anonimitatea” statutului de simplu comentator nu ma face sa imi pierd cumpatul si sa afisez un fals curaj internautic. La fel de bine as fi putut sa iti raspund in aceeasi nota josnica , dar nu o fac… Las pe altii sa iti raspunda „De ce” .
  Nu am spus nicaieri ca as fi student la Drept.
  Pur si simplu prin comentariile mele am dezvaluit doar faptul ca am habar de legile tarii al carei cetatean sunt. Pot sa fiu student, avocat, jurist, judecator, procuror … sau un simplu om care a avut contact in viata sa cu astfel de spete. Nu cred ca am spus ceva eronat si nici nu cred ca am jignit pe cineva. Mi-am spus o simpla parere fara a prejudicia pe cineva anume.
  …Dar se pare ca ai probleme in a interpreta si in a percepe logica unor fraze.
  Reciteste cu atentie comentariile mele si apoi studiaza foarte atent legile romanesti . Este problema ta daca vrei sa persisti in negatie. Vinovatia sau Nevinovatia poate fi pronuntata doar de catre cei care se ocupa cu aplicarea legilor.

  O sa ma interesez in continuare de acest conflict. Sunt foarte curios cum se va finaliza. Dar pana atunci ma voi abtine de la a mai opina la voi pe site. Este zadarnic.
  Am observat ca indiferent cat de decent si normal vi se adreseaza un comentator, atunci cand nu va impartaseste ideile, este jignit si luat peste picior…
  Pe viitor daca vreti sa fiti respectati , invatati sa respectati la randul vostru !

 68. Imperialistu'
  22 februarie 2009

  Mojicie? Vai, dar uite inca un sensibil! Sigur nu esti musulman? Cel putin te revolti la fel de usor din nimic. :mrgreen: asculta Principiile (!!), sunt satul de domnisori, domnisoare, domni si doamne care nu sunt in stare de altceva decat sa reia prostii pe care le-au spus altii inaintea lor. „Fratii” de pe Islamulazi.ro sustin ca am incalcat constitutia. Tu faci acelasi lucru. Demonstrati, oameni buni, cum am incalcat constitutia ca in afara de discursuri perfide despre cum suntem un pericol la adresa umanitatii si amenintari mai mult sau mai putin voalate nu am auzit altceva din partea domniilor voastre.

  Pana si „un amarat de student la drept” este in stare sa priceapa cateva articole din Constitutia nasita de tov. Iorgovan pentru tov. Iliescu, ceea ce observ ca nu este valabil in cazul tau. Legea fundamentala a statului roman imi permite sa imi exprim liber parerea fata de oricine si orice, indiferent de cate sensibilitati ar putea fi afectate de demersul meu. Nu va convine? Mutati-va, fratilor, pe meleaguri mai primitoare. De ex., in Arabia Saudita.

  P.S.

  Vinovatia sau Nevinovatia poate fi pronuntata doar de catre cei care se ocupa cu aplicarea legilor.

  Mentalitate totalitara, dar ma asteptam la asemenea trasnai. Ai auzit pana acum de innocent until proven guilty?

 69. Seherezada
  22 februarie 2009

  Criss, cum Doamne iarta-ma nu gasesti nshpe hadituri in care scrie negru pe alb cum profetul a consumat casatoria cu Aisha cand ea avea 9 ani si gasesti citate din Talmud?? Hahaha.
  Apropo de evrei, ii vezi tu sa faca ceea ce fac musulmanii? Eu ii vad ca pe o natie inteligenta, chiar f inteligenta, (uite-te un pic cati dintre ei daruiesc umanitatii oameni de stiinta si uite-te apoi in propria ograda) pro democratie si pro dialog, din cate stiu eu nu e plin internetul despre cum sa bati femeia evreica pt nesupunere sau cum e apta de casatorie din frageda pruncie, fii barbatA si spune franc ce ai de zis, nu o mai face pe lupul deghizat in oaie.

  Patrupezi, nu cred ca are sens sa incercati sa dialogati cu astfel de oameni, chiar suntem atat de nebuni sa ne pierdem in discutii inutile cand realitatea este cel mai bun indicator?
  Nu le-ar fi rusine musulmanilor, urla pamantul de nedreptatile savarsite de ei si tot ei cauta tapi ispasitori.
  Citeam deunazi de o musulmanca din SUA care se plangea ca nu mai suporta sa stea in SUA, ca e totul haram, ca infidelii sunt interesati doar de sex, ca vrea principii musulmane, etc, auzi neobrazare, cum musca mana care ii hraneste, valea in Arabia Saudita, cine ii tine aici?

 70. israelianca
  22 februarie 2009

  PDR, si eu sint cetatean roman, mult mai legata de Romania, limba, cultura si poporul roman decit un arab venit acum 15-20 de ani si stabilit in Romania pentru afaceri sau pentru a raspindi religia pacii. Eu m-am nascut in Romania, copiii mei s-au nascut in Romania, tatal meu s-a nascut in Romania, bunicii mei, s.a.m.d.
  Sau eu nu contez pentru ca sint jidanca si crezi ca ai dreptul sa ridici mina impotriva mea si sa-mi calci drepturile in picioare?

  Si daca nu-ti place tonul discutiei, cum sa-ti zic, n-as vrea sa te retin daca ai treaba in alta parte. Iar daca n-ai, atunci du-te si cauta-ti.

 71. emil
  22 februarie 2009

  Principiile DR, imi pare rau de incident. Scuze. Inteleg punctul tau de vedere si asa este, precedentele legale in cazuri similare sint cum sint. Spui ca tot siteul ar putea fi dat drept exemplu in sprijinul acuzatiilor lor. Posibil din punctul lor de vedere, dar slab ca argument intr-o curte de judecata. Dar e acesta si punctul tau de vedere? Ce pasaje specifice de pe acest site le consideri drept „discriminare” si „incitare”? In alta ordine de idei, pe site sint si numeroase materiale critice la adresa lui Obama. Un american simpatizant al noului presedinte ar fi probabil indreptatit sa considere ca are de a face cu un site care „discrimineaza” si „incita” fata de jumatate din populatia Americii. Oare asa este?

  Libertatea de exprimare în Canada. O masă rotundă

 72. Danut D Deleanu
  22 februarie 2009

  @ ISRAELIANCA : Te rog nu te enerva! Nu merita.Cand Iliescu a zis: Mai animalule.,a jignit animalele. Uite ca patrupedele au fost intelepte si au iubit in continuare oamenii.De fapt se si zice:…Poate animalele vor umaniza oamenii!Se pare ca o fac cu succes.Aduse in spitale cresc procentul de vindecari.Mai nou unii caini pot detecta anumite boli (Ex.cancerul inainte sa fie detectat prin analize de laborator.)Iubesc neconditionat.Promit sa cultiv desi stau la bloc leustean.Pentru tine.DDD

 73. pentru Sheherezada
  22 februarie 2009

  [quote]‘despre cum sa bati femeia evreica pt nesupunere sau cum e apta de casatorie din frageda pruncie’[/quote]

  or fi adevarate ? eu cred ca da.

  Yebhamoth 11b: “Sexual intercourse with a little girl is permitted if she is three years of age.”

  Sanhedrin 54b. – A Jew may have sex with a child as long as the child is less than nine years old.

  Sanhedrin 55b- A Jew may marry a three year old girl (specifically, three years “and a day” old).

  Aboda Sarah 37a: “A Gentile[non-jew] girl who is three years old can be violated.” The Talmudic source argues that since the tearing of the hymen at that age would bepermanent (as distinct from a younger girl whose hymen the rabbis believedwould grow back), she is considered to have reached a state of physicaldevelopment that her discharges would be included under the category ofimpure flows according to the Biblical purity laws.

  Gad. Shas. 2:2: “A Jew may violate but not marry a non-Jewish girl.”

  Yebamoth 98a. – “All gentile[non-jew] children are animals.”

  Abodah Zarah 36b. – “Gentile girls are in a state of niddah (filth) from birth.”

  Ketaboth 11b(footnote) – If a man were to have intercourse witha three year old the girl should not suffer the consequences of loss ofvirginity when she become eligible for marriage.

  Post Scriptum :

  Yebhamoth 55b – “Sexual intercourse is permitted with a dead relative, regardless of whether he or she was single or married.”

 74. israelianca
  22 februarie 2009

  Hei, DDD, multumesc. M-ai facut sa rid (in sensul bun). Nu ma enervez, crede-ma. Vreau sa vad insa daca drepturile cetatenilor romani de alte nationalitati decit romana sau araba sint la fel de sacrosancte in ochii celor care fac apologetica religiei pacii. Sint doar curioasa. Cind vin in Romania o sa-mi revendic leusteanul de care mi-e dor de mor. Sanatate tuturor!

 75. Danut D Deleanu
  22 februarie 2009

  @ Inseamna ca scopul a fost atins.Israelianca merita o gradina de leustean.(Henric Al IV: Franta/tronul, merita o leturghie !)Cu sincera prietenie.DDD

 76. israelianca
  22 februarie 2009

  Reciproca, te asigur!

 77. Seherezada
  22 februarie 2009

  Musulmanule fanatic, vezi paiul din ochiul vecinului dar nu vezi barna din ochiul tau…
  Stiu ceea ce spune Talmudul, insa nu prea ii vad pe evrei sa se comporte dupa scriptura (cel putin sper ca nu fac discriminari), chiar o astept pe Israelianca cu lamuriri.
  Biblia noastra prezinta discriminari intre femei si barbati dar lucrul asta nu (mai) este luat ca litera de lege!
  Vad ca stii sa spui imediat de goim, dar de infidel nu prea iti da mana sa vorbesti…
  Ce nu intelegi tu este urmatorul lucru, cartea de vizita a unei natii sunt actiunile intreprinse de cetateni, cu totii am gresit pt ca din greseli invatam, insa unii se ridica si merg mai departe, exploreaza umanitatea ca un lucru firesc, datorita logicii, datorita constiintei si nu pt ca este un lucru impus de divinitate, iar altii raman inca in bezna greselilor.

 78. Danut D Deleanu
  22 februarie 2009

  P.S.@ Israelianca: De melodiile populare romanesti nu? Am inteles ca imnul poporului Israelian are motive muzicale populare romanesti.Si etnicii evrei au contribuit la folclorulromanesc si la muzica usoare.Personal cred ca piesa Tache Ianche si Cadar este si un crez al tolerantei poporului nostru si aici te includ si pe tine,al unui act /tratat de prietenie intre noi si toti conlocuitorii.Doresc sa se apropie ziua unui miracol cand leul va fi 2$ cum a mai fost si toate minoritatile sa fie mandre ca traiesc in romania.Maghiarii nostri dupa entuziasmul initial al pasapoartelor de maghiari au avut o experienta cam trista fiindca ungurii lor au fost cu ei mai intoleranti ca romanii.Si sasii si germanii au cam fost dezamagiti de primirea rece unii dorind sa se intoarca dar au renuntat de „gura satului”.Incet incet revin rascumpara casele le pregatesc pentru pensie.Se boteaza si se casatoresc in Romania…” Dunare apa dulce cine te bea nu sa-r mai duce!”..DDD

 79. Seherezada
  22 februarie 2009

  PS.
  Eu ma referisem la faptul ca nu vezi You Tube-ul impanzit de rabini care sa invete masculii obsedati cum sa isi bata nevestele si cum sa se casatoreasca cand simt imboldul in panatloni, fara sa tina cont de varsta.
  Din cate am vazut eu altii sunt protagonistii asa ca ma intreb cu ce obraz vii aici.

 80. israelianca
  22 februarie 2009

  Seherezada, #78.

  Acum citeva luni am raspuns aici pe site unui cititor care aducea acuzatii groaznice la adresa evreilor si a Talmudului. Stiu ca mi-am petrecut atunci o noapte intreaga citind o traducere in engleza, sau poate si pasaje in ebraica, si combatind punct cu punct comentariul delirant al unui clon #74. Nu mai gasesc acum acel comentariu al meu (care continea si linkul la sursa). Pot sa te asigur insa ca Talmudul nu contine bazaconiile care ii sint atribuite, si citatele aduse de #74 sint acuzatii nefondate si malitioase.
  Asa ca indreznesc sa spun ca nici macar tu, Seherezada, nu stii ce contine Talmudul.

 81. Seherezada
  22 februarie 2009

  Israelianca, tot ce e posibil sa nu stiu ce contine Talmudul.
  Singura mea sursa de informare a fost internetul, si pe internet am gasit multe grozavenii legate de Talmud in mai multe surse, daca am gresit imi fac mea culpa, nu imi e rusine sa recunosc o greseala, mai grav e sa persist in ea! )))
  Ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai da un link catre postarea ta de pe sit.

 82. israelianca
  22 februarie 2009

  Seherezada, sint inca la birou si nu prea pot sa-mi permit sa nu lucrez. Si nu stiu daca o sa am timp deseara cind ajung acasa.
  Cu alte cuvinte am tot incercat sa caut comentariul meu cu pricina, dar nu-l gasesc. Si pling de ciuda. Dar nu ma dau batuta, mai caut.
  E drept, internetul e impinzit cu tot felul de inventii la adresa evreilor si a scripturilor noastre sfinte, desi acestea sint accesibile tuturor.

 83. Seherezada
  22 februarie 2009

  Nu e nici o graba, Israelianca.
  O sa dai link-ul cand vei avea timp. )
  O zi buna!

 84. fish
  22 februarie 2009

  @Principiile Dreptului Romanesc:

  „aduci atingere drepturilor si libertatilor” – prin mentionarea (postarea) unor fapte/atitudini ale islamistilor – cum aduc atingere „drepturilor si libertatilor”?
  aici se exprima opinii despre fapte reale, nu se incita la limitarea drepturilor, nu se incita la expuzarea, interzicerea, limitarea libertatilor. Nu s-a mentionat nicaieri asa ceva si nu cred ca o sa vezi nici unul din autorii articolelor facind asta.

  chiar sint interesat de o discutie pe tema asta – zici ca ai mai multa experienta – ai putea sa ne impartasesti si noua cite ceva. mai invatam si noi cite ceva ????

 85. Mother Omida
  22 februarie 2009

  Israhellianca , si tu prezinti acele linkuri cu traduceri ca fiind veritabile? Cine certifica asta?
  Cum ramane cu egalitatea atat de pomenita in comentariile acestui articol? Adica voi aveti voie sa veniti cu remarci defaimatoare, cu murdarii la adresa altora, dar altii nu au voie sa imprumute procedurile voastre si sa se comporte asa cum voi i-ati invatat?
  Probabil nenea sau tanti aia cu citatele talmudice le-o fi adus ea de undeva. Probabil ca nu cunoaste ebraica. Dar la fel pun pariu ca nici impresialistu’ si nimeni dintre autorii de aici nu cunoaste limba araba ca sa poata face afirmatii despre ce scrie sau nu in Coran.
  Am dreptate sau nu?

  Uff. Ia uite ce am gasit in presa israeliana.A fost in Haaretz dar l-au sters…
  “All of the Palestinians must be killed; men, women, infants, and even their beasts. ” This was the religious opinion issued one week ago by Rabbi Yisrael Rosen, director of the Tsomet Institute.

 86. Mother Omida
  22 februarie 2009

  Prezentarea unui film precum fitna , film ce a fost condamnat de UE si chiar interzis in unele tari , aduce atingeri drepturilor si libertatilor altora si chiar instiga la ura si violenta. Deasemenea prezentarea caricaturilor defaimatoare si jignitoare la adresa musulmanilor reprezinta o incalcare a drepturilor si libertatilor .
  Afirmatiile deaimatoare la adresa Profetului musulmanilor aduce atingere drepturilor si libertatilor altora.
  Eu nu am auzit vreun musulman sa jigneasca sau sa faca afirmatii defaimatoare si murdare la adresa crestinilor sau evreilor.
  Aceste lucruri se gasesc peste tot pe site-ul vostru. Cred ca la asta s-a referit PDR. Si sper sa nu se necajeasca ca am vorbit in locul lui/ei.

 87. Imperialistu'
  22 februarie 2009

  E jignitor? Nu inteleg de ce. Contine citate din sfantul Coran si din predici islamice tinute de diversi credinciosi musulmani. Oare Coranul e jignitor pentru musulmani?

  P.S.

  „Eu nu am auzit vreun musulman sa jigneasca sau sa faca afirmatii defaimatoare si murdare la adresa crestinilor sau evreilor.”

  Jihadul violului: parasiti pamantul daca nu vreti sa va violam
  Istoria ratiunii de la Manuel la Benedict (mama omida, rogu-te explica-mi imaginile incluse de mine acolo; le-am luat de aici)
  Asa, si explica-mi ce zic aia in Fitna. Poate ca atunci cand spun „evrei” si „crestini”, musulmanii se refera la extrateresti.

 88. Imperialistu'
  22 februarie 2009

  Fish, Emil si restul: explicati-mi si mie ce vreti sa discutati cu Principiile. Nu stiu ce se poate discuta cu cineva care nu este in stare sa citeasca textul Constitutiei, macar ca un „amarat de student”, dar tine sa fie alaturi de intolerantii care ne ameninta cu pumnul pentru ca nu gandim la fel ca ei. Principiile sa fac bine sa demonstreze cum actiunile mele afecteaza drepturile celuilalt. Cand o va face – ceea ce nu se va intampla vreodata, intrucat nu am incalcat drepturile nimanui – o sa fiu de acord cu voi ca avem ceva de invatat de la el sau ea.

 89. Francesco
  22 februarie 2009

  PDR esti maret!

  Te citez:

  Eu zic ca daca vor reusi sa va afle identitatea , ar fi cazul sa va faceti rost de un avocat bun.
  Din cate am observat sunt foarte porniti si raportat la jurisprudenta actuala (in Romania si in UE) deja precedentele sunt create si au o baza favorabila lor.

  O sa ma interesez in continuare de acest conflict. Sunt foarte curios cum se va finaliza.

  Esti tare maestre (procuror, avocat etc, nu stiu ce esti), ai un stil, cum sa zic, cel mai bine ar fi sa-i spun asa: securistic. Amenintari subtile sau directe, cunostinte diverse, aplecare catre dozaj, catre picatura chinezeasca sau catre bata rusa. Daca esti de la Secu, vreun branch nou, spune-ne acum, ca sa avem timp sa ne scriem testamentele, nu ne mai lungi asa.

  Daca lucrezi pentru cei de la de la islamulazi.ro sau cum s-o fi numind, ai dovedit deja ca esti tare. Urmaresti, ne urmaresti, ii aprobi, sti jurisdictie europeana si romaneasca…

  Ai mirosit singe, iti place sa haituiesti si sa te simti puternic, nimeni nu e ca tine, esti minunea cea de pe urma a lumii.

  Daca ai putea scoate bani din asta ar fi ceva, sau faima, sau pozitie. Unde te incadrezi?

  Am impresia ca de ceva vreme noi suntem cei urmariti, cei haituiti. Ai si spus-o, daca vor afla numele ne vor da in judecata, pentru tine nu are importanta daca au dreptate, esti deja convins de asta, sau lucrezi pentru asta.

  Te citez din nou:

  Atata timp cat prin actiunile tale ‘libere’, savarsite cu discernamant si cu intentie, aduci atingere drepturilor si libertatilor altora suporti consecintele impuse de lege.
  Ca exemplu poate fi dat intreg blogul dumneavoastra… dar nu mai continui sa pentru ca prefer sa raman neutr…

  Sti de ce te-am citat? pentru ca numai neutru nu esti. Esti de partea adevarului? Ai dat ca exemplul intregul blog, prin ce sustii asta?

  Sa zicem ca ne vor da/ne vei da in judecata, ca – avand o justitie cum o avem, haotica, obedienta fata de santajul european – vor vrea sa dea un exemplu cu mine, cu noi. Crezi ca asta ma va opri sa vorbesc sau sa scriu?

 90. Mother Omida
  22 februarie 2009

  Uite de exemplu „sand nigger” este o afirmatie rasista echivalenta cu „jidanule”, „mirositor a usturoi” adresata de neonazisti evreilor…

 91. Mother Omida
  22 februarie 2009

  Comentariul anterior era pentru bugsy care folosea expresii rasiste, dar vad ca ati sters comentariul lui. Va e frica?

 92. Imperialistu'
  22 februarie 2009

  Ce sa zici si tu, draga Omida. Imi pare rau, dar bugsy este un musafir, asa ca nu ai prea nimerit-o. Astept raspunsul la problemele ridicate de mine mai sus.

 93. emil
  22 februarie 2009

  Bugsy, ti-am parcat comentariul in coada de moderare. Iti voi trimite un email mai tirziu (daca adresa de email pe care ai lasat-o nu e fictiva) si iti explic de ce.

  Am o rugaminte pentru toata lumea, vizitatori sau „locatari”: fiti calmi.

 94. chriscross
  22 februarie 2009

  Prezentarea unui film precum fitna , film ce a fost condamnat de UE si chiar interzis in unele tari , aduce atingeri drepturilor si libertatilor altora si chiar instiga la ura si violenta. Deasemenea prezentarea caricaturilor defaimatoare si jignitoare la adresa musulmanilor reprezinta o incalcare a drepturilor si libertatilor .
  Afirmatiile deaimatoare la adresa Profetului musulmanilor aduce atingere drepturilor si libertatilor altora.

  ma jignesti prin astfel de afirmatii. chiar crezi ca nu stiu care-s legile (si constitutia romaniei) referitoare la libera exprimare??? sau tu deja judeci dupa sharia???
  incepe sa se agraveze treaba atunci…

 95. Francesco
  22 februarie 2009

  @Mother Omida,

  Mi-a scapat asta, dar cand a fost condamnata Fitna de UE? Cum au facut asta? Sub care motiv?

 96. Imperialistu'
  22 februarie 2009

  Emil, hai sa vb un pic. Stii tu unde si cum.

 97. emil
  22 februarie 2009

  Deci, Omida. Am scos comentariul cu pricina nu de frica, ci datorita limbajului inacceptabil. Explicatiile i le ofer lui Bugsy, daca doreste.

 98. bugsy
  22 februarie 2009

  @Emil: am inteles! Sorry, pentru iesire, dar la ce am fost astazi martor pe site/ul vostru mi/a ridicat tensiunea. Toti acesti „aparataori ai dreptului omului” au aparut asa deodata sa atraga atentia si sa ameninte mai mult sau mai putin voalat ca aici se incalaca drepturile omului. Adica, despre evrei e OK sa spui ca trebuie sa dispara de pe fata Pamantului, despre Israel ca trebuie sa fie sters de pe harta, ca Holocaustul e o fictiune samd, dar cand spui ceva despre „religia pacii” se activeaza Consiliul de Securitate de la ONU.
  Ei bine, eu nu sunt de acord ca in tara mea, Romania, semiluna sa fie mai sus decat crucea! Imi cer scuze din nou patrupezilor, daca am incalcat regulile de comportament!

 99. Israelianca
  22 februarie 2009

  Draga mama vitrega omida, alias „pentru Seherezada”, alias „PDR” – si daca iti pui inca 1000 de pseudonime tot nu reusesti sa-ti ridici IQ – ce sa-i faci, dar esti transparent.
  Deci sursele mele sint indoielnice desi ti-am oferit un site intreg.
  Dar tu ai un link la sursele tale, in afara de articolul de la Ha’aretz care nu mai exista? Asa, intreb si eu din curioziate de Israhellfiremissileanca.

 100. Mother Omida
  22 februarie 2009

  Draga israhellianca, cred ca te inseli si te grabesti sa imi atribui ceva ce nu imi apartine.
  Imi poti verifica IP-ul dupa care postez. Deoarece eu nu am folosit decat acest pseudonim (Mother Omida) cu siguranta se va releva asta din verificarea la care te-am indemnat. Iti multumesc totusi ca ma pui pe acelasi piedestal cu domnul/doamna cu principiile. Chiar imi pare un om inteligent si mi-au placut comentariile lui/ei.
  Acel site poate fi unul sionist. Dovedeste ca nu este asa.
  Citatul din Haaretz adus de mine chiar este real si daca nu crezi da o cautare pe google dupa el. Ai sa vezi ca nu este o baliverna . Dar pun pariu ca stii prea bine ca este real si incerci doar o mica diversiune pentru a te spala pe maini in fata cititorilor.

 101. Mother Omida
  22 februarie 2009

  „All of the Palestinians must be killed; men, women, infants, and even their beasts.” This was the religious opinion issued one week ago by Rabbi Yisrael Rosen, director of the Tsomet Institute, a long-established religious institute attended by students and soldiers in the Israeli settlements of the West Bank. In an article published by numerous religious Israeli newspapers two weeks ago and run by the liberal Haaretz on 26 March, Rosen asserted that there is evidence in the Torah to justify this stand. Rosen, an authority able to issue religious opinions for Jews, wrote that Palestinians are like the nation of Amalekites that attacked the Israelite tribes on their way to Jerusalem after they had fled from Egypt under the leadership of Moses. He wrote that the Lord sent down in the Torah a ruling that allowed the Jews to kill the Amalekites, and that this ruling is known in Jewish jurisprudence.

 102. Israelianca
  22 februarie 2009

  Draga mama vitrega, site sionist? este un site care explica Talmudul. Din cite stiu eu Israelul este un stat laic, care nu se conduce dupa legile religiei. Dovada tribunalele laice la care apeleaza si au cistig de cauza si, fere Doamne, arabi.
  Astept link la citatul de mai sus. De unde pot sa stiu ca nu l-ai luat de pe un site neo-nazist sau legionar care nu lisesc din pacate in Romania? Dovedeste daca vrei sa te iau in serios!
  Eu nu ma spal pe miini ca Pilat din Pont, si sa-ti spun drept nu prea citesc scrieri rabinice, pentru ca nu sint o persoana religioasa si nu prea ma intereseaza ce spun. Da-mi link-ul la original, nu la facaturi.
  Si sa-ti mai spun ceva, nu cistigi puncte la mine insultindu-ma. Nu-ti place site-ul, nu esti de acord cu ce scriem aici, usa e deschisa si vezi sa nu te loveasca in spate cind iesi.

 103. Imperialistu'
  22 februarie 2009

  Israelianca, Mother Omida nu are legatura cu celelalte doua personaje venite azi pe la noi, Principiile Dreptului/ pentru seherezada, useri care au comentat de la aceeasi adresa IP.

 104. Seherezada
  22 februarie 2009

  Uh, prima data cand am vazut postarea Israeliencei am crezut ca spune ca sunt eu una si aceeasi cu mama Omida, uitand de dragutul/a „pentru Seherezada” ))
  Apropo de discriminari sau ei vs neamurile, cred ca identitatea ca trib/neam dadea unitate oamenilor, totusi vorbim de de o perioada de mai bine de 2000 ani, VT, cum puteau oamenii sa aiba legi, constiinta, apartenenta la grup fara a avea discriminari?

 105. Francesco
  22 februarie 2009

  @Seherezada,
  Israelianca a gresit, a crezut ca esti aceeasi persoana cu PDR si Mother Omida. A luat comentariul 74 semnat pentru Seherezada ca fiind scris de tine. PDR si pentru Seherezada sunt aceleasi „persoane”, a spus-o Imperialistu’ mai devreme.
  Scuze.

 106. israelianca
  22 februarie 2009

  Nu Francesco, nu am gresit, poate doar trebuia sa pun pentru Seherezada intre ghilimele. Uite chiar ma duc sa pun acum.

  Stiu eu, Imperialistu, aa.bb. = aa.bb, prea aproape sa fie intimplator.

 107. costin
  22 februarie 2009

  ultimele noutati de pe islamulazi de la fratele Arif Raif:

  Dupa cum am spus si atunci cand am deschis acest topic, este foarte clar ca ei au incalcat legea (si nu ma refer aici doar la legile tarii noastre) [sublinierea mea] – am si precizat (undeva in subsolul primei postari) cateva din articolele de lege incalcate.
  Daca ar fi fost niste oameni cu simt de raspundere si de o moralitate deosebita ar fi avut curajul sa isi asume aceste fapte si sa vina sa se apere .
  Ei nu au curajul sa isi dezvaluie identitatile si sa vina sa ia atitudine. Legea le da acest drept.
  Daca se simt nevinovati sa vina in fata legii si sa se apere cu argumente legale. Pana atunci … raman doar niste extremisti lasi care instiga la violenta , ura si discriminare , dar care nu au curajul sa isi asume si consecintele …

  Repet, nu mai da atentie provocarilor ! Ei pe asta mizeaza… Ignora-i complet si lasa organele abilitate sa aplice legea.

  Sa ai o zi buna !

  Allah sa fie multumit de tine si sa te binecuvinteze cu rabdare si intelepciune !

  …pina atunci instigam la „violenta, ura si discriminare
  frate arif, te rog sa dai un citat de pe blogul nostru. este destul de cuprinzator, sute de articole, multe despre islam si in majoritatea celor despre islam este denuntata violenta, nu instigata. cuvinte putem folosi fiecare, dar unii au tendinta sa foloseasca doar cuvinte, mai putin intelesuri si adevaruri.

  unii dintre noi, chiar si cuvintele le folosesc mai bine:

  Al-salaamu’ aleykum,

  Dupa cum am mai spus,m-am lecuit sa mai las mesaje altundeva decat la noi acasa! Dupa cum am observat,patrupezii s-ar imediat la gatul celui care are o alta parere decat a lor.Citind replicile lor,ma simt mandru ca sant musulman.Allahu Akbar!

 108. costin
  22 februarie 2009

  si mai departe, de la fratele muhlis:

  Frate nu te osteni sa discuti cu ei va fi un monolog nu dialog. Cand vad astfel de persoane imi aduc aminte de versetul” In inimile lor este o boală, iar Allah le va spori boala şi vor avea ei parte de chinuri dureroase pentru ceea ce au minţit.” si mai spune Allah despre ei ” Surzi, muţi, orbi sunt ei şi nu se intorc.” si motivul este „Allah a zăvorât inimile lor şi urechile lor,iar peste ochii lor s-a aşternut o năframă. Şi ei vor avea parte de chin mare.”
  Asa ca frate nu te osteni cu ei, pentru a purta un dialog cu astfel de persoane trebuie sa te cobori la nivelul lor, si asta nu se cuvine unui om dotat cu ratiune.

  Allah sa-i calauzeasca!

  deci dinsii considera ca nu pot purta un dialog cu noi, atunci vor recurge la metoda pumnului in gura, vor aplica legea, si nu neaparat „doar la legile tarii noastre„. oare se gindeste nu legile unei tari, ci ale uneli religii, stim noi care, lege cunoscuta si sub numele de şaria?

 109. Israelianca
  22 februarie 2009

  Sint neagra de invidie: numai emil si Imperialistu’ au fost citati la ilustrul forum. M-am ostenit si am asudat degeaba. Vreau dreptate!

  In alta ordine de idei, cred ca ai dreptate, costin. Ar vrea sa ne decapiteze.

 110. costin
  22 februarie 2009

  israelianca, ‘ai ma ca nu am zis asta! dar uiti ca nici pe mine nu m-au citat. ????

 111. Israelianca
  22 februarie 2009

  costin, propun sa organizam o demonstratie pasnica si sa dam foc la poza unei ambasade.

 112. costin
  22 februarie 2009

  israelianca, am putea face o deminstratie in fata webcam-urillor in care sa dam foc unui desen facut dupa o poza a unui monitor pe care este afisat patrupedbun.net. ar mai calma spiritele, ne-am autoflagela si poate nu am mai fi dati in judecata…

 113. Imperialistu'
  22 februarie 2009

  Atata studiu al Religiei Pacii si tot nu stiti ce trebuie sa facem. E limpede: trebuie sa trecem la Islam. :mrgreen:

 114. costin
  22 februarie 2009

  in his own words… cu dedicatie, ce spune wilders despre extremismul musulma, poate observati si intrebarile puse de cel de la cnn, daca stiti engleza.

 115. Imperialistu'
  22 februarie 2009

  Ce idiot util e Jim Clancy asta.

 116. Seherezada
  22 februarie 2009

  Eu abia acum vad ce au scris stimabilii cu pricina.
  Tin sa le aduc la cunostinta ca nu am avut nici o afinitate cu musulmanii, cu atat mai putin cu situl dumnealor, ca atare mi se pare stranie afirmatia conform careia sunt ne cunoastem de multa vreme.

  Si cate si mai cate ce vrea sa semnifice?
  Stimabile, mai bine ai incerca sa destupi mintea musulmanilor indoctrinati decat sa iti pierzi energia, in van, cu dusmani imaginari.
  De ce nu vad condamnare la adresa teroristilor care au plasat bomba in Cairo, acum in febrauarie?
  Sau peste aceste aspecte trecem cu vederea?
  Si cate si mai cate!

  ” Merita sa fie trasi la raspundere. Eu intentionez sa merg personal la cele doua institutii si sa depun si in scris plangere impotriva lor, cu dovezi de pe site. ”

  Hmmm.
  Aici e hiba sistemului, nu orice individ ar trebui sa isi poata exercita dreptul garantat de democratie, pt ca drepturile in mana unui profan pot face la fel de mult rau cat face o bomba in mana unui fanatic?
  Unica diferenta e modul de operare.

 117. Imperialistu'
  22 februarie 2009

  Tinand cont ca astia par sa sufere de personalitate multipla, e posibil sa fi avut candva discutii cu ei. Cine stie unde, cine stie cand. Ummah nu uita si nu iarta. ????

  P.S. Ti-am trimis un mail la adresa lasata.

 118. Seherezada
  22 februarie 2009

  Ok, merg sa vad acum.

 119. Transsylvania Phoenix
  22 februarie 2009

  A’nebunit lumea, frate!
  Pentru gloria Profetului Mahomed pentru 400 si ceva de ani turcii musulmani ne-au violat femeile, ne-au rapit si convertit copii la Islam, ne-au insangerat pamantul cu sangele lui Tzepes, Brancoveanu si alti eroi ai neamului. Si azi, la numai 132 de ani de cand Romania si-a dobandit independenta de sub jugul Semilunei cu pretul a zeci de mii de eroi care au murit la Vidin si Plevna, iacata ca au aparut si idioti in Romania care n-au nici o problema co a doua invazie Islamica a Europei, dar in schimb nu stiu cum sa dea mai tare in evrei.
  F*cking lunatics.

 120. Francesco
  22 februarie 2009

  @Transsylvania Phoenix,
  Lumea poate sa inebuneasca, dar noi trebuie sa ne pastram modul cumpanit de a fi si a ne purta. Inteleg uimirea ta Transsylvania Phoenix, dar hai sa nu folosim cuvinte la care e nevoie de asterisc.

 121. fish
  22 februarie 2009

  @criss comentariu 61:

  Sahih Bukhari, Volume 7, Book 62, Number 64:

  Narrated ‘Aisha: that the Prophet married her when she was six years old and he consummated his marriage when she was nine years old, and then she remained with him for nine years (i.e., till his death).

  ia verifica tu sursa asta

 122. fish
  22 februarie 2009
 123. Imperialistu'
  22 februarie 2009

  Eu zic ca nu se poate. Vom vedea cine are dreptate. ????

 124. fish
  22 februarie 2009

  io ziceam doar ca se poate. nu ca se garanteaza victoria. la lupta tovarasi !! ????

 125. SaptembrieNegru
  22 februarie 2009

  O sleata de loaze fundamentaliste mujahedine pe siteul ala care se intreba unul pe altul e Halal asta da cealalta, sa va f… religia pacii in koor e Halal ?

 126. Muiehedin
  22 februarie 2009

  deci am si eu o intrebare: mahomed a fost mai intii gay sau pedofil?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian