FUNDATIA IOAN BARBUS

Un nou protest la Ambasada Rusiei împotriva genocidul dezlănțuit asupra poporului ucrainean de către armata rusă

Sâmbăta 16 aprilie 2022, încăpând ora 18.00, continuă protestele Asociației 21 Decembrie 1989 în fața Ambasadei Federației Ruse la București – împotriva genocidul dezlănțuit asupra poporului ucrainean de către armata rusă împreună cu complicii lor ceceni și bieloruși. Acesta e al șaselea protest împotriva crimelor Rusiei, de la începutul invaziei.

Protestul este sprijinit de Fundația Ioan Bărbus.

Romani și ucraineni ne adunăm la Ambasada Rusiei. Am fost și rămânem solidari cu poporul ucrainean îl lupta să pentru libertate și suveranitate.

Ucraina va învinge!

Veniți să susținem cauza dreaptă și să apărăm demnitatea vecinilor noștri din Ucraina!

Mulțumim personalităților și organizațiilor care au sprijinit, participat și sunt alături de noi: Asociația Forumul Civic Românesc, Fundația Ioan Bărbuș, Federaţia „Inițiativa Timișoara”, Asociația Foștilor Deținuți Politici din România și RePatriot.

Recomandați prietenilor evenimentul creat pe Facebook.

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

 

Fundația Ioan Bărbuș

Fundația Ioan Bărbuș

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A demoniza, în numele unei credințe care se recomandă mincinos „creștină” și neapărat „ortodoxă”, muzica clasică, arta autentică, adică arta cu spirit, gândirea minții creștine care a absorbit fertil în siajul Revelației rigoarea spiritului grecesc și înțelepciunea romană, minte creștină roditoare de înaltă știință și cultură umanistă universale, iată expresia ignară, dar precisă a non-creștinismului …

"Dacă Putin câștigă războiul din Ucraina, el va considera că a câștigat un război cu NATO și nimic nu-l mai poate opri pentru că va fi demonstrat astfel lașitatea Occidentului și impotența liderilor politici occidentali", a declarat Anatol Șalaru, fostul ministru al Apărării din Republica Moldova, duminică la B1TV. Acesta a vorbit despre invazia rusă …

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian