FUNDATIA IOAN BARBUS

25 de ani mai tarziu, Stanga Totalitara revine in Romania

Marius-Bogdan Tudor, 29 de ani (Gazeta de Artă Politică): Ceausism – Noua Generatie.Marius-Bogdan Tudor, 29 de ani (Gazeta de Artă Politică):”Vrem sa avem acces la niste… Posted by Falsa societate civila. Descoperind comunismul lui Antonio Gramsci on 11 Iunie 2015 Efervescenta mare in zona „democratiei directe”. Stanga Totalitara primeste spatiu de antena de la Ioana …

Marius-Bogdan Tudor, 29 de ani (Gazeta de Artă Politică):

Ceausism – Noua Generatie.Marius-Bogdan Tudor, 29 de ani (Gazeta de Artă Politică):”Vrem sa avem acces la niste…

Posted by Falsa societate civila. Descoperind comunismul lui Antonio Gramsci on 11 Iunie 2015

Efervescenta mare in zona „democratiei directe”.

Stanga Totalitara primeste spatiu de antena de la Ioana Lupea:

– Organizatia Pumn e o organizatie comunista afiliată Partidului Alternativa Socialistă (PAS).
Cf. paginii lor de Facebook, PUMN e o „Organizatie afiliată Alternativei Socialiste din România, membră fondatoare a European Left. https://www.pasro.ro/ „. Ar putea fi considerata organizatia de tineret a partidului;

pumn partidul alianta socialista

– De la infiintare, in 2010, PAS a avut ca scop adoptarea numelui de Partidul Comunist Roman
(lucru imposibil dpdv legal. deocamdata);

Partidul Comunist Roman se reinfiinteaza
Constantin Rotaru, presedintele Partidului Alianta Socialista, care se va transforma in Partidul Comunist Roman, a afirmat ca sistemul politic romanesc are nevoie de “o interventie chirurgicala” care sa readuca stanga pe scena politica romaneasca. (sursa)

– Semnul electoral al PAS este Soarele – „Votati Soarele!” este sloganul sub care a participat Partidul Comunist Roman la alegerile din 1946, cand a iesit „castigator” prin frauda masiva. In Romania au urmat aproape 50 de ani de bezna totalitara.

Votati Soarele! (1946)
Votati Soarele! (1946)

– Organizata PUMN e promovata si de comunistii de la Critic Atac* (1);

– Programul PAS include „desfiintarea NATO”, adica o invitatie deschisa pentru regimul fascist(o-bolsevic) al lui Vladimir Putin (2)

– Sustinerea Critic Atac este cat se poate de naturala si se bazeaza pe aceeasi aversiunea fata de Occident, capitalism etc. Florin Poenaru, autor pe platforma si invitat in mai multe randuri la emisiunea Ioanei Lupea, supraliciteaza si cere „dezolvarea armatei”. Despre  Alianta Nord-atlantica Poenaru  scrie ca „departe de a fi o organizație de securitate, NATO -și complexul de instituții și industrii militare adiacente- reprezintă de fapt un producător de război, violență, teamă și duce la suspendarea drepturilor cetățenești și militarizarea vieți”. Asta in conditiile in care, daca Ucraina ar fi aderat la NATO, asa cum a cerut George Bush in timpul Summitului de la Bucuresti. nu am fi avut un razboi la granita. De fapt, daca nu am fi acum membri NATO, am fi fost, destul de probabil, intr-o situatie similara cu a Ucrainei. Irelevant. Daca il intrebam pe Florin Poenaru aflam ca aderarea Romaniei la NATO a fost motivata de „rasismul antirusesc” al romanilor si mai mult decat atat, acest rasism este la originea formarii Romaniei – “[rasism antirus] subîntinde formarea statului național românesc (și a elitelor sale succesive) de la mijlocul secolului al 19-lea încoace.”

Discursul e identic propagandei oficiale ruse in ce priveste Ucraina si ucrainenii.

Florin Poenaru (stanga) in tabara PUMN:

Invitat la emisiunea Ioanei Lupea e si un reprezentant de la Gazeta De Artă Politică (GAP).

GAP este o publicatie care glorifica bolsevismul;

gazeta de arta politica florian liviu bolsevism

Tanarul din imaginea de mai jos este comentatorul de mai sus, Florian Liviu.

florian liviu pcr

Stalinist inflacarat (omniprezent pe criticspanac).

De la Critic Atac e invitat Vasile Ernu. Critic Atac care promoveaza NationalBolsevismul (3);

nosferatu national bolsevism

*Legaturile dintre criticspanac si fascismul rus:

https://inliniedreapta.net/tovarasii-lui-vasile-ernu-pregat…/
https://inliniedreapta.net/tovarasii-lui-vasile-ernu-pregateau-un-razboi-civil-in-basarabia-la-ordinul-moscovei/

Pactul_Molotov-Ribbentrop[1]

Russia: Putin Defends Soviet-Nazi Pact

De cand arunca Tatuca Putin cu bani, se intampla tot felul de lucruri ciudate. Ca ciupercile dupa ploaie, apar tot felul de grupuri, grupulete, miscari si inovatoare partide, care comuniste, care legionare sau fascistoide. Cand nu colaboreaza mesianic-tovaraseste pentru a lovi in dusmanul comun (ILD&co), se tolearaza civilizat si isi dau reciproc like-uri pe Facebook. Nu veti auzi nici un cuvant de ocara de la Iulian Capsali (4) pentru Vasile Ernu, sau invers. Din contra.

alexandru racu capsali cistelecan

(1) https://www.criticatac.ro/…/organizaia-pumn-apel-la-calm-du…/
(2) https://inliniedreapta.net/partidul-alternativa-socialista-…/
(
3) https://inliniedreapta.net/de-alegeri-tvr-devine-russia-today-vasile-ernu-invitat-de-tvr-1-sa-comenteze-alegerile-prezidentiale-direct/
(4) https://inliniedreapta.net/candidatii-lui-vladimir-putin-la-europarlamentare-iulian-capsali/

mai multe despre PAShttps://inliniedreapta.net/partidul-alternativa-socialista-garantat-putin-bonus/

update

Marius-Bogdan Tudor (Gazeta de Arta Politica): “Vrem să avem acces la niște resurse, așa cum și părinții noștri au avut acces la resurse și au avut parte de mobilitate socială, care nu a mai existat în România [după ’89 n.m.]. Am avut acces, în anii 60-70, la un loc de muncă, la educație [adaugă Ernu n.m.], la sănătate gratuită și de calitate, și aceste lucruri se uită.” (aici)

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Măgurele -> Britania -> Gent -> Patruped:bun Biped:rău -> În Linie Dreaptă

Asociația "21 Decembrie 1989", în colaborare cu doamna profesoară Daria Kustanovych, alungată din orașul Harkiv de hoardele Kremlinului, organizează sâmbătă, 25 martie, începând cu ora 17, un nou protest autorizat împotriva agresiunii rusești ce se desfășoară la scară largă contra Ucrainei de peste 1 an și o lună. Manifestația va avea loc în Piața Universității …

Ce ai mai putea citi

Comentarii

 1. silviuSpune:

  Răspunde
  decembrie 9, 2014

  ca sa fim corecți Blocul Partidelor Democrate din care pcr facea parte (de fapt majoritar restul de umplutura ) era cu semnul electoral
  soarele

 2. Costin AndrieşSpune:

  Răspunde
  decembrie 9, 2014

  sa spunem ca a fost vorba de un fel de usl, in care tot psd-ul da tonul, iar restul sunt de umplutura.

 3. TranssylvaniaPhoenixSpune:

  Răspunde
  decembrie 9, 2014

  Deci cum se numesc membrii acestei asociatii? Pumnisti sau manari?
  Iar daca le traducem numele in limba engleza este si mai tragi-comic : fiinca pumn = „fist”, membrii organizatiei s-ar numi „fisters”.

  Citez din „Urban Dictionary” (atentiune, limbaj nerecomandat copiilor):

  „Fister” (fisters plural)
  -Someone who is prone to „fisting”.
  Example:
  „Ima’ pull a Fister!”

  sau:

  „Fister” (fisters plural)
  – A person who likes to masturbate ferociously at the rate of at least 10 wanks a day.
  A masturbation addict. The Fap Master. The frustrated Fapist
  Exemples:
  „That cousin of our’s, Mr Sheikh, he’s a Fister.”
  „Sheikh Sahab, the undefeated Champion of Fisters, his hand’s have got blisters.”

  sau:

  „Fister” (fisters plural)
  -The blister type bubbles you get on your hands from fisting your own anal cavity too often.
  Example:
  Man I wish these fisters would clear up soon. Everyone’s going to know I’m a serial arse fister.

  Sursa: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Fister

 4. Rodica CulcerSpune:

  Răspunde
  decembrie 9, 2014

  In ianuarie 2012, cu prilejul demonstratiilor organizate de Antene in Piata Universitatii, Ioana Lupea sustinea public ca violenta este un mod de exprimare legitim. Trustul Adevarul e duplicitar: denunta ororile comunismului ca sa se legitimeze si ofera totusi o tribuna noilor comunisti, care devin astfel frecventabili. Ma tem ca elitele noastre jurnalistice si intelectuale nu sesizeaza inca acest joc periculos.

 5. Anca CerneaSpune:

  Răspunde
  decembrie 9, 2014

  @Rodica Culcer.
  Așa este. Iar dacă printre elitele jurnalistice și intelectuale îi socotim și pe Alina Mungiu sau Mircea Toma (ei sigur se socotesc), putem spune că o parte a acestor elite chiar s-a angajat activ, cu toată greutatea, în acțiunile Antenelor și Hrebenciucilor din ian 2012, punând umărul la acestea, alături de Dogaru și de alți prieteni ai Rusiei. Nu știu dacă merită să mai menționez și elituțe-aspirante, „reprezentanți ai societății civile” mai micuți, cum ar fi Claudiu Crăciun sau Nicușor Dan.

 6. C SampaleanSpune:

  Răspunde
  decembrie 9, 2014

  Daca nu vor fi interzise prin lege partidele de soarginte socialista, ne asteapta COMUFASCINATISMUL ( vezi RAUL CARENE PANDESTE).

  Pana atunci insa, avem nevoie de un PARTID ANTICOMUNIST. S-ar putea numi si ANTITOTALITAR.

 7. AdaSpune:

  Răspunde
  decembrie 9, 2014

  Pentru reconciliere si democratie este nevoie de Procese ale Comunismului in toata lumea. Nu numai Romania a avut de suferit si dimensiunea genocidului comunist atrage atentia asupra pericolului de care lumea nu a scapat. Avem obligatia sa cerem Occidentului Procese ale comunismului in toate tarile care au avut de suferit de pe urma lui.

 8. Karl SparksSpune:

  Răspunde
  decembrie 9, 2014

  Ce imi plac asocierile astea, monstruoasa coalitie national-socialista :))) Capsali+Mirceaplaton, Cistelecan+Ernu, toata floarea cea vestita a eternelor frustrari, tipi care s-au afirmat in special prin resentimentul impotriva „boierilor mintii” si care au in comun faptul ca urasc pe cineva si ceva – individul liber pe care trebuie sa-l supunem rapid unui colectivism rosu sau verde, tot aia e – important e sa nu fie american sau occidental (dar bursele occidentale albastre sunt bune, evident).

 9. markwilliamsSpune:

  Răspunde
  decembrie 9, 2014

  Spunea cineva:Ce legatura are Ponta cu comunismul?? Sa nu stabilim aceste legaturi in trecutul ceausist..atitudinea,comportamentul si relatiile externe ,desemnarea sa ca vicepresedinte ale Internationalei socialiste,stabilirea unor legaturi cu sindicatul lui Dogaru,cel care l-a si ajutat sa preia Puterea..si cu mai multa relevanta acapararea aproape in totalitate a tuturor institutiilor de autoritate ale statului precum si lovitura de stat din 2012- toate astea- nu sunt suficiente pentru un profil de dictator de adept si intiator al unui regim totalitar ??? Se apropie activitatea sa de visul perestroicii lui Gorbaciov si al lui Ion Iliescu??

 10. Costin AndrieşSpune:

  Răspunde
  decembrie 9, 2014

  Anca, hackerii rusi au descoperit filmari din copilaria lui Ernu!!!!

 11. Mihaela BărbuşSpune:

  Răspunde
  decembrie 9, 2014

  Extremistule! Iar începi cu epurările?

 12. Costin AndrieşSpune:

  Răspunde
  decembrie 9, 2014

  ca sa citez din vocea rusiei,

  presa din România preluînd și amplificînd o minciună legată de o inventată listă ”deconspirată” a colaboratorilor din România a lui Aleksandr Dughin. Scopul ei ar putea fi semnalul pentru declanșarea unei epurări a societății românești, în cel mai pur stil fascist.
  Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/2014_12_10/Ce-ar-putea-ascunde-cliseul-ne-am-luat-Romania-inapoi-8718/

  nu stiu ce sa zic.sa ii intrebam pe ernu si pe pantu, ca putin stim ce crede.

 13. Costin AndrieşSpune:

  Răspunde
  decembrie 9, 2014

  gazeta de arta politica considera syriza ca fiind cel mai aproape de ceausescu. ura.

  Gazeta De Artă Politică
  Bucharest, Romania
  · January 26 ·

  Au fost mulţi oameni de stînga români care “au votat anticorupţie”, adică cu dreapta. N-au înţeles că au intrat într-un joc pervers al corupţilor buni şi corupţilor răi. Au fost mulţi oameni de stînga care cred că o petrecere în stradă pentru candidatul ăl mai bun constituie vreo realizare politică. E timpul să terminăm cu naivităţi mai mult sau mai puţin oportuniste şi să începem să construim împreună un spirit Syriza în România. Acest moment extraordinar pentru Tsipras şi ai lui poate da un impuls pentru reconstrucţia stîngii aproape de la zero în Estul complet confiscat de dogmele cele mai dure ale austerităţii şi demantelării socialului. Ce înseamnă anticorupţie dacă nu atacăm acea corupţie care unge rotiţele abuzului economic? Ce înseamnă anticorupţie dacă ţipăm la cîţiva baronaşi şi-i pupăm mîinile lui Juncker? România e prinsă de prea mult timp în jocul imposibilităţii de a alege — este cazul parlamentarelor românești sau a ultimelor alegeri pentru Parlamentul European. Trăim vremuri ale schimbării, sîntem forţaţi să ducem măcar mesajul mai departe.

  Rogo e si el fericit:

  Costi Rogozanu
  Works at Voxpublica
  · January 25 ·

  Şi încă o dată pentru Syriza. Băgaţi nişte optimism în venă.

 14. linusSpune:

  Răspunde
  decembrie 9, 2014

  Bine, dar cui ii place sa fie ocupat de „baze NATO”, sub pretextul apararii, sa scoale mâna.

 15. Costin AndrieşSpune:

  Răspunde
  decembrie 9, 2014

  Ioana Lupea
  14 aprilie la 07:43 ·
  Mi s-a propus sa gestionez relatia cu presa pentru campania electorala a lui Nicusor Dan…
  —-
  Alegerea perfecta pentru Nicușor Dan.
  Acu’ vreo 2 ani, Ioana Lupea spunea ca Monica Luisa Macovei si campania „elibereaza energii” — „naziste” — „in societate”.
  „Progresistii” nostri au (re)descoperit deja ceausismul, acum l-au descoperit si pe Nicusor Dan —

 16. Pumnul rezistenţei, un pumn socialist, un simbol marxist. | FORTA MOLDOVASpune:

  Răspunde
  decembrie 9, 2014

  […] http://inliniedreapta.net/25-de-ani-mai-tarziu-stanga-totalitara-se-intoarce-romania/  […]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian