FUNDATIA IOAN BARBUS

Fără carne de porc şi alcool în Parisul islamizat

Poliţia franceză a interzis o petrecere de stradă din cartierul Goutte-d’Or, cartier puternic locuit de musulmani din nordul Parisului. Petrecerea a fost interzisă pentru că a fost considerată provocatoare pentru musulmani. Numele petrecerii urma să fie „Cîrnaţi şi băutură” şi să aibe ca temă carnea de porc şi alcoolul. Sylvie Francois, principalul organizator al petrecerii şi autorul paginii de facebook nu îşi dă numele real, din motive uşor de înţeles. Reportaj video de la France24, aici..

Carnea de porc şi alcoolul sînt interzise de islam, iar petrecerea urma să aibă loc imediat după rugăciunea de vineri, în timpul căreia musulmanii blochează străzi intregi:


Paris, 2010 A.D.

Petrecerea a venit ca reacţie la islamizarea tot mai accentuată din zonă. Sylvie Francois s-a plîns că islamizarea cartierului ei muncitoresc era „tot mai ostentativă”, şi s-a plîns de ocuparea străzilor de către musulmani în timpul rugăciunilor din fiecare vineri.

„[ocuparea străzilor de musulmani] Jigneşte conceptul meu de secularism al republicii, mă simt din ce în ce mai exclusă în cartier”, a spus Sylvie. Într-o delcaraţie dată ziarului stîngist Libération a spus a spus că nu se mai simte acasă în cartierul ei. „Etnicii francezi nu mai pot bea în pace în aceste locuri”, a spus Sylvie. „Primeşti priviri ostile pentru că eşti femeie şi nu porţi vălul islamic, şi că eşti îmbrăcată elegant.”

Organizaţia stîngistă SOS Racisme şi primarul Parisului au condamnat deja petrecerea cu binecunoscutele clişee progresiste din dotare. SOS Racisme a lăudat interzicerea petrecerii, pe care a numit-o „un apel flagrant la ură”. Primarul Parisului,Bertrand Delanoe: „Totul pare să fie plănuit pentru a crea probleme, scandal sau chiar violenţă.” Petrecerea a fost susţinută de cîteva organizaţii, printre care şi Riposte Laique, din care face parte şi jurnalistul român Radu Stoenescu.

Aşadar, cartiere întregi din capitala Franţei, Paris, oraşul luminilor, al cafenelelor, îndrăgostiţilor, etc, etc, au devenit un loc în care o petrecere este interzisă pentru că poate duce la violenţe, şi nu musulmanii care ocupă ilegal străzi întregi şi ar cauza violenţele sînt condamnaţi, ci „extremiştii de dreapta” care vor să bea un cocktail sau să mănînce cîrnaţi în aer liber. Observaţi titlul ales de France24 pentru articolul despre incident: „Petrecere Facebook ţinteşte cartier musulman din Paris”. Cu alte cuvinte, oroare!, beţivanii gurmanzi şi bigoţii francezi ameninţă un cartier islamizat din Paris cu o petrecere, iar autorităţile, pe fază ca întotdeauna, interzic petrecerea pentru a nu da motive barbarilor să îşi dea arama pe faţă.

Aceste zone „sensibile” se găsesc în fiecare mare oraş din Europa occidentală, şi de fiecare dată abordarea autorităţilor a fost de a ascunde gunoiul sub preş, de a lua toate măsurile posbile, oricît de aberante, pentru a întîrzia explozia bubei islamiste create de elitele progresiste în ultimele decenii.

Paris police ban pork and alcohol street party planned in Muslim area

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Costin Andrieş

Costin Andrieş

Autor, co-fondator și redactor-șef ILD https://twitter.com/CostinAndriess

24 de comentarii

 1. emil
  17 iunie 2010

  Octombrie 2009. Rue des Poissonniers à Paris:  Paris, 1909:  Mortii cu mortii si viii cu viii.

 2. Pataphyl
  17 iunie 2010

  emil, eu am trăit cam 8 luni la Paris, nov,74- jul,75, n-am fost în zona aia deși am rupt multe încălțări în dorința de a vedea Orașul Luminii pe viu. Pe vremea aia nu existau internet, google, multe-multe, eu aveam doar un pozar rusesc 6×4. Dacă mă mut pe hartă oleacă spre est găsesc zona unde mergeam acasă la gazdă (St.Leu la Foret- pe-acolo)… Erau ceva pied-noirs, mult proletariat, atitudine stîngistă cît cuprinde. Mi-am format o mare parte din cultura personală vie încă acolo – Brel, Brassens, chiar Ferré (ăștia-s doar partea muzicală)… Am fost odată și la un barbecue la niște algerieni care m-au onorat cu un couscous fenomenal, timpurile alea par a fi intrat deja în preistorie, căci invazia e năvalnică, natalitatea exponențială, Statele Unite au un președinte arab, ce ne facem?… Bun, tu ești canadian, da’dacă vine Regele Charles care vă bagă basmaua-n cap indiferent de sex pe motiv că e ecologică și salvează planeta cum bine a zis ayatollahul Al Gore, ce te faci?

 3. toro
  17 iunie 2010

  Imaginile sunt triste, dar sincer nu imi pasa de francezi. 54% din copii nascuti in Paris sunt negrii. Dar asta nu ar fi problema, daca macar ar fi crestini. Dar majoritatea nu sunt. In plus mai este procentul de algerieni.
  Cu alte cuvinte in maxim 10 ani, in cel mai bun caz – Paris-ul va ajunge ca Detroit-ul shi in cel mai rau caz ca shi Mogadishu. Nu stiu, pare absurd shi inuman sa anticipezi varsarea de sange, dar e ridicol sa-ti pierzi tara fara nici macar o lupta sau manifestatie. Francezi au nevoie sa se trezeasca din visare shi sa realizeze ca au greshit – tot systemul lor socialist e o minciuna. Toata bogatia shi cultura lor nu ii va ajuta sa evite ce ii asteapta. Probabil un razboi civil care se va termina in ceva de genul Liban. Ca doar nu o fost colonie franceze, degeaba.
  Uneori Romania nu pare o tara asha nasoala.

 4. toro
  17 iunie 2010

  Cred ca procentul de 54% pe care l-am mentionat este aiurea.

  http://www.eutimes.net/2010/05…..are-black/

 5. abbu
  17 iunie 2010

  da…
  mortii cu mortii si vii cu viile……

 6. emil
  17 iunie 2010

  Abbu, de fapt se scrie asa:
  „mortii cu mortii si viii cu viile”
  Si inca ceva: este una din cele mai cretine remarci din meniul intelepciunii de birt, la care exista un singur raspuns consacrat: „ce are sula cu prefectura”.

 7. Nicusor
  17 iunie 2010

  Nu va faceti griji, copii copiilor nostrii se vor numi Mohammed si Ahmed si Fatima.

  Ok… ce sa spun… sa impartasesc cateva din opiniile mele(profit ca nu e inca sharia, deci nu ma va omori nimeni cu pietre si nici nu voi fii decapitat, in racnete isterice de allahu akbar!).

  acuma 2 ani de zile am muncit o perioada in germania. am locuit la periferia dortmundului… zona despre care musulmanii se mandreau, si o numeau asa razand ”micul istanbul”. micul istanbul nu era misto si nici cool deloc. pentru ca erau numai musulmani.

  Am vazut nemti care au luat bataie doar pentru ca erau nemti. In germania musulmanii isi bat banana cum vor ei de nemti, si de alti europeni. Pentru ca ei nu au mila, frica de nimic. Am auzit povesti cutremuratoare de la nemti, cum musulmani albanezi sau turci, daca-i ”supara” cineva, scoateau pistolul si primeai un plumb fierbinte cadou, ca era super-oferta.

  Lasand totul la o parte… pana acum am fost in germania la munca si in anglia. Am fost tratat ca un cacat. Desi munceam pe rupte. insa acesti musulmani importati din africa, turcia, asia aveau cetatenie in acele tari si te scuipau in cap. se pare ca noi romanii ”putim” nu suntem doriti… in occident. Eu spun occidentului, mai bine est-europenii muncitori sa aiba loc in tariel dezvoltate la munca, decat maimutele grohaitoare de allahu akbar, care le sapa mormintele acestor debili mintal politically correct.

 8. Imperialistu'
  17 iunie 2010

  Salut, Nicusor! Prin ceea ce povestesti, confirmi ceea ce banuiam de mult

  Din pacate, non-elita nu are timp pentru problemele expuse de tine mai sus, doar a invatat in scoli si facultati ca rasismul este o vina numai a albilor, iar intoleranta religioasa isi are radacinile strict in crestinism. Albii si crestinii – astia-s dusmanii lumii civilizate in ochii idiotilor care conduc Europa, iar daca vei avea de a face cu noile (de)generatii de absoventi ai universitatilor cu profil uman de la noi, vei vedea ca ne-am inscris si noi in corul multicultural politically-correct. Unde va duce asta in viitor, e greu de spus, dar motive de optimism nu avem.

  Stanga politica domina Vestul si a instituit acolo un vast program de inlocuire a populatiei locale cu un conglomerat de etnii si religii extra- si anti-europene. Vina cea mare o au occidentalii pentru ca s-au vandut pe pensii si alte ajutoare de la stat, acceptand intregul pachet de distrugere a vechii lumi…

 9. bugsy
  17 iunie 2010

  Imperialisu: aici ceva similar cu ce spui tu despre vinderea vestului pe pensii si alte ajutoare de la stat: http://varujan.rol.ro/2010/05/…..l-utopiei/

 10. George
  17 iunie 2010

  Nu am vazut Parisul, insa cunosc foarte bine Bruxelles-ul si Strasbourg-ul. Aici am fost foarte des, cu job-ul. In ambele „capitale europene”, la orice ora din zi si din noapte, europenii sunt minoritari.
  In Bruxelles am avut surpriza sa nu ma ia un sofer de taxi magrebian pe motiv ca distanta e prea scurta :)). Noroc cu un rus mai dornic de munca.
  Acum inca e liniste, problema e una marginala, insa toate astea se vor schimba cand vor avea constiinta politica. Cu timpul isi vor alege primari musulmani, consilii generale musulmane, s.a. Deocamdata, nu toti muslimii sunt interesati de politica. Bomba va exploca cand isi vor face partide pe criterii etnice si religioase.
  Intr-un oras cu 30% musulmani va iesi un primar de-al lor sigur, pentru ca voturile europenilor se vor imparti.

 11. Corneliu
  17 iunie 2010

  Parisul ca Paris, dar nici Balcanii nu sunt in afara circuitului.
  Altfel insa. Daca inca nu avem o inundatie de populatie din alta parte (doamne bogdaproste, balcanicii inca mai stiu sa munceasca singuri) in schimb filiera de scurgere a mijloacelor de lupta spre Hizbala si micile organizari militante se infiripeaza treptat. Nu stiu ce e mai periculos.
  Iata o analiza pertinenta.
  Cum s-ar fi zis pe limba de lemn: traim o epoca istorica.

 12. toro
  17 iunie 2010

  Pe albanezi, ii vrea UE. Nu inteleg de ce inca, dar in fine.

 13. abbu
  17 iunie 2010

  tu ai inceput….

  Mortii cu mortii si viii cu viii
  Iunie 17, 2010, 9:31 pm

  totdeauna esti agresiv ?

 14. costin
  17 iunie 2010

  abbu, dar mie nu mi se pare agresiv. e chiar contemplativ.

 15. emil
  17 iunie 2010

  Abbu, discuta direct cu mine. In fond, eu sint autorul a ceea ce ti se pare „agresiv”. Ce anume este „agresiv” si de ce?

 16. dr pepper
  17 iunie 2010

  eu mi’am facut provizii de seminte, floricele si bere si deabea astept sa inceapa meciul dintre socialisti si islamisti.
  deocamdata ii uneste ura impotriva capitalismului respectiv crestinismului.
  socialistii au deschis usa larg islamistilor, tinandu’i pe banii altora si bazandu’se pe votul acestora intru eternitate/
  ce nu au luat in calcul idiotii utili este criza financiara si nici faptul ca fanaticii sunt determinati sa converteasca totul la islam.
  nici musca n’o sa scape ateista.
  citeam comentariile din josul scrisorii lui jon adusa aici de costin si ma intrebam cum e posibil sa te autodefinesti ” ‘telectual educat” si sa fi ingrozitor de prost si jenant de prost infornat?

 17. panseluta
  17 iunie 2010

  abbu @ 13:

  „tu ai inceput…”

  Marsh la culcare, copilu’, fara masa de seara.

 18. dr pepper
  17 iunie 2010

  ha! ???? cat de tare!

  Obama fires McChrystal, names Petraeus

  aici merita reamintit faptul ca Bush l’a adus pe Petraus la comanda in Iraq.
  Omu’ a facut minuni acolo.
  Apoi, acum vreun an jumate, a aparut unu’ mai intelectual de felul lui si a zis: ” Dati’va la o parte ca nu stiti, las ca va arat eu!”
  Si asa a fost dat la o parte generalul Petraus ( batjocorit de presa leftangiie „betray us”) si adus in loc Mc Chrystal.

  Ca acum sa il puna la loc pe cel pe care l’au batjocorit…
  bah! ce ditamai ‘telectualii!

 19. Corneliu
  17 iunie 2010

  Parisul ca Parisul, dar New Yorkul isi va primi pana la urma monumentul cuvenit pentru nine eleven.

 20. costin
  17 iunie 2010

  Corneliu, intradevar, e incredibil..

  If, on Sept. 12, 2001, I’d gone around telling people that in a few years we were going to hand major port security and operations over to the United Arab Emirates, they would have told me I was certifiable. If I had then told them that a few years later, the proposed memorial for the victims of Flight 93 would be in the shape of an Islamic crescent, they would have shipped me off to a sanitarium. If I then proceeded to tell them that a couple years after that plans would be approved for a mosque to be built yards from Ground Zero, they would have lobotomized me. If I also announced that in the midst of all this we would elect someone named “Hussein” president, they would have slipped a razor into my cell and turned a blind eye while I did us all a favor.

  Did you ever wonder if the unimaginable arch of events that we’ve witnessed since 9/11 weren’t just a movie that we’re in, at the end of which the main character (us) finds out he’s crazy?

  I believe we’re lobotomized.

  si tipul asta surprinde putin din lucrurile care te-ar fi nebun de legat sa le prezici acum 10 ani, sau 2 ani, sau 3 luni…

 21. Cristina
  17 iunie 2010

  Pt. Abbu si Patrupezi:
  Mi-e greu sa va arat ce simt:e un destul jenant sa-ti expui sentimentele,dar in acest topic s-au adunat minunat mai multe fatetele ale aceleiasi realitati si va arat si culoarea celei care a fost propusa de Vlad si cum s-a reflectat,trecand prin prisma sufletului meu!Am crescut cu icoane in casa,cu candela aprinsa zi si noapte,ocrotindu-mi somnul de copil si intampinandu-ma cand veneam ca un taifun de la joaca!Mamaia mea a fost cea care mi-a unit degetele micute in semnul Sfintei Cruci!Am invatat tacerea smerita in fata plansului ei la rugaciune din Acatistier si Psaltire-carti inegrite de vreme si de praful depus peste lacrimile femeilor din neamul meu-pentru ca le-a murit barbatul,fiul,fratele in razboi,pentru ca le-au confiscat comunistii averea,pentru ca nu sunt copiii lor in pace,pentru indreptarea lor…!Una dintre icoanele care mi-au impodobit copilaria a fost cea a Sfantului Nicolae-sfantul vietii mele,cum Ii spun eu!Cand am vazut imaginile postate,am simtit ca zidurile Gemenilor s-au prabusit peste inima mea!De aceea-desi Vlad era necajit ca nu ma implic pe blog,stiind cat il pretuiesc-nu as fi facut-o totusi (pentru ca eu despre islam nu stiam prea multe-si nu nici nu as fi stiut,daca nu va „intalneam” pe voi),daca nu as fi fost atat de puternic marcata de acele imagini!Am limbajul specific Bisericii,care poate pare arhaic si imi cenzurez mereu tendinta de a vorbi mai mult despre Ea,pentru ca nu vreau sa obosesc,sa indepartez,prin abuz,pe cei care sunt inca nehotarati spre ce sa se indrepte! Dar daca Biserica-fiind Mireasa Lui Hristos,e firesc sa-L astepte frumos impodobita,la fel si preotii ei,Hristos vine si in cea mai micuta camara-cea a inimii omului!Dar aceasta camara nu are „maner” decat pe dinauntru!El bate smerit,dar numai noi putem decide daca sa-I deschidem si sa-L primim sau nu! S-a smerit El si s-a pogorat la conditia de om-Dumnezeu fiind,nu s-a rusinat sa se nasca intr-o pestera saraca,sa fie asezat in ieslea animalelor,care L-au incalzit cu rasuflarea lor nevinovata!Vine si in cort-venea si in catacombe!
  Dar acei crestini din America erau indreptatiti sa-L astepte intr-o Biserica adevarata!Cat tupeu sa ceri sa faci moschee, intr-un loc atat de sensibil,cu o asemenea incarcatura pentru natiunea americana!Si cat de ciudat sa ti se acorde acest drept!Urmarind analiza voastra a fost-pentru mine-ca si cum as fi asistat la nasterea unui articol genial,intr-o cafenea literara,in care se se intalnesc spiritele cele mai ascutite ale vremii,aruncandu-si de la o masa la alta,sclipirile de gand si umorul cel mai fin!Un privilegiu!

 22. Cristina
  17 iunie 2010

  Scuze,citisem si acest articol,dar voiam sa postez pe „Biserica nu,moscee da!”Am gresit „fereastra”!:)

 23. KJ
  17 iunie 2010

  They planned it for Friday. It’s rather not that clever…

 24. linus
  17 iunie 2010

  Ne f.. tem in islam, pe româneste.
  Aici se crapa capul cu toporul, ca un butuc.
  Au mai patit ei asa.
  O sa guste iarasi, de la mameluci la babuini.
  Avem si noi dreptul sa ucidem pe satana, pentru Hristos.
  Cu bucurie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce ai mai putea citi
ro_RORomanian