FUNDATIA IOAN BARBUS

Rezultatul nebuniei Angelei Merkel: șoc și groază în Köln

Un scandal imens a izbucnit în Germania pe data de 5 ianuarie, probabil după ce autoritățile locale și cele statale nu au mai izbutit să controleze scurgerea către presă a unor informații care se știau încă de la primele ore ale anului 2016.

Faptele: în noaptea de Anul Nou, un grup format din circa 1.000 de bărbați musulmani arabi au descins în zona centrală a orașului Köln și au violat, tâlhărit și molestat peste 100 de femei în piață și mai ales în gara centrală Hauptbanhof. Iată una dintre victime, se numește Michelle și a declarat că a fost molestată de 30 de indivizi:

michelle

La conferința de presă din 5 ianuarie Wolfgang Albers, șeful poliției din oraș a vorbit despre violuri, molestări și tâlharii produse în noaptea de Anul Nou în zona centrală a orașului Köln de o bandă organizată de bărbați între 18 și 35 de ani, „cu trăsături arabe și nord-africane”, expresie în new-speakul corect-politic pentru a nu spune musulmani, indivizi ajunși în Germania și în Europa la invitația Cancelarului german Angela Merkel. Bine-bine, veți spune, sunt doar o mie, restul de peste 1.100.000 de imigranți sosiți în ultimele luni în Germania sunt OK. Și eu va răspund că trebuie să ne uităm la fapte și dacă este să vorbim despre violuri și tâlharii comise în Germania în noaptea de Anul Nou, în același mod și de același tip de persoane, iată că din Hamburg și Stuttgart au sosit rapoarte ale poliției care sunt similare cu acelea din Köln.

reker_0
Primarul Henriette Reker cu șeful poliției Wolfgang Albers

Cea mai importantă afirmație a lui Wolfgang Albers este că acum a înțeles că are de-a face cu o „complet nouă dimensiune a crimei”. Săracul de el, cât este de neinformat, ca să nu zic mincinos! Această „complet nouă dimensiune” este foarte veche, vine de departe din istorie și este documentată juridic și jurnalistic din Australia până în Franța, Egipt, Marea Britanie și în multe alte țări. Oare polițiștii din Germania au fost colegi cu milițienii proști din România comunistă? Se pare că da – sau cel puțin așa par.

Domnule polițai german, această „nouă dimensiune a crimei” se numește jihadul violului și este o învățătură islamică propovăduită de imami peste tot în lume de peste o mie de ani și care a fost si este executată cu plăcere de numeroși adepți ai religiei respective. Cine nu crede trebuie să se uite la clipul următor:

În cele 4 zile scurse de la comiterea infracțiunilor și până pe 5 ianuarie când autoritățile au organizat o conferința de presă, s-a încercat pregătirea unui baraj informatic care să-i asigure pe oameni că totul este în regulă și că sunt protejați de forțele de ordine. Totuși, au fost mult prea multe fapte abominabile la care au asistat cetățenii pașnici ai orașului pentru a mai putea fi ascunse gernanilor și lumii. Polițiștii nătărăi germani au asistat la atacurile bandei de imigranți fără să reacționeze, fiind probabil sfătuiți sau dresați să se uite în altă parte când este vorba de protejați ai primarului și ai primului-ministru Angela Merkel.

Nebunia multiculturalistă le-a deformat gândirea multora la nivel local și național. Discursul politicienilor germani de vârf este rezultatul modului ciudat în care le funcționează gândirea. Henriette Reker, primarul orașului Köln din anul 2015, a spus că nu există niciun motiv că să se spună că atacatorii sunt din grupul „refugiaților”, un alt termen ambiguu de care mă voi ocupa cu alt prilej. Nu, meine Dame, nu erau „refugiați”, erau de fapt bărbați germani sătui de nevestele lor care s-au deghizat în arabi și au atacat și violat femeile germane ca să se distreze într-un soi de carnaval diabolic. Și asta au făcut-o lângă o catedrală simbol al credinței creștine pentru a demonstra faptul că în Germania există libertate de mișcare și de expresie.

Având o platformă politică pro-imigraționista și beneficiind de susținerea CDU (partid din coaliția conservatoare care o susține pe Angela Merkel), a Verzilor și a Noii Stângi (comuniști), Henriette Reker a fost aleasă primar în 2015 la o zi după ce a fost atacată cu un cuțit de un individ care urla împotriva valului de refugiați. Actualul primar din Köln este exemplul tipic de persoană iresponsabilă, condusă de idei clocite de minți care vor să retraseze drumul ingineriei sociale comuniste. Deoarece nu are simțul realității, Henriette Reker nu-și va da demisia, indiferent cât va fi de criticată pentru răul pe care l-a făcut și îl va face.

Fiind întrebată cum ar trebui să se apere femeile germane de eventuale alte atacuri, Henriette Reker a propus un uluitor cod de conduită, care le va feri pe femei și pe fete să de astfel de întâmplări îngrozitoare. Cea mai discutată cu sarcasm pe Twitter a fost propunerea ca femeile și fetele germane să stea la o lungime de braț distanță de un străin (vezi hashtag einearmlange). Foarte curând codul de conduită va fi publicat online, marcându-se astfel limitarea oficială a libertății și instaurarea fricii și supunerii față de exigențelor multiculturaliste de acomodare a musulmanilor. Ce nu știe Henriette Reker este că prostia conduce la mai multă violență din partea celor care sunt antrenați cultural-religios să o comită.

ProtestsCologne2_0
Protest al cetățenilor din Koln la Catedrală

O altă exponentă a valului multiculturalist este și Aydan Ozoguz, Comisarul Integrării din guvernul de la Berlin, care și-a afirmat public apartenența la religia islamică. Ea a declarat că străinii și refugiații nu trebuie puși sub „o pătură a suspiciunii”, formulă care vrea să liniștească publicul german, șocat de ceea ce se întâmplă în ultimele luni cu noile veniți. Faptele arată că Germania și-a deformat modul de viață în preajma Crăciunului și a Anului Nou. Au fost sărbători fără focuri de artificii pentru că așa a decis Angela Merkel pentru „a nu speria refugiații” – o măsura ticăloasă care a schimbat sărbătorile făcându-le mai putin germane. Alertele teroriste din Munchen din preajma Anului Nou au fost o altă componentă a schimbării produse de „șansa” pe care a văzut-o Angela Merkel în valul imigraționist. Cetățenii au fost sfătuiți să evite locurile publice și au stat speriați în case, iar poliția a patrulat pe străzi, scotocind gările care trebuiau să sară în aer.

Ofensiva multiculturalistă nu se oprește la un cod de conduită propus de un primar corect-politic. Analiștii germani evită identificarea râului în fluxul necontrolat de imigranți aduși de invitația nebunească a Angelei Merkel. Pentru ei răul vine din ascensiunea politică a forțelor care militează pentru eliminarea imigrației musulmane, iar mașina de dezinformare politico-mediatică funcționează pe același principiu ca și software-ul folosit de Volkswagen pentru a masca emisiile de gaze: cu cât este mai strălucitor ambalajul Made în Germany, cu atâta clientul se interesează mai puțin de ce iese în atmosferă. Media germană este plină de avertismente față de populismul și „extremismul” unor forțe politice care se opun imigrării musulmane.

Din păcate pentru Volkswagen, firma nu se mai poate lăuda că produce Das Auto. Aflată în plină cădere, Germania a ajuns să guste mizeria produsă de gazele de eșapament multiculturaliste. În direcția propusă de Angela Merkel și de alți politicieni germani tip Henriette Reker, Germania de mâine nu va mai fi Germania.

Răspunsul dat de Cancelarul german îngrijorării și frustrării populației în fața acestui val fără precedent de teroare, tâlharii și frică a fost ca și până acum unul nebunesc: Europa trebuie să-și mențină granițele deschise. Angela Merkel și-a propus să facă din Germania o țară “plină de culoare și cosmopolită” și iată că începe să o aibă! Mai ales femeile pot depune mărturie despre asta…

Deși Angela Merkel a susținut că poliția îi va identifica pe autorii infracțiunilor, trebuie să fi mai mult decât naiv să-ți închipui că se va produce acest lucru. Polițaii din Köln n-au fost în stare să aresteze un singur individ în noaptea de Anul Nou, iar acum este prea târziu. Dar nu numai târziu, este și contraindicat din punct de vedere corect-politic, deci marxist, lucru știut și înțeles chiar și de mințile greoaie ale milițienilor. Oare cum ar fi că poliția să prindă și să încătușeze sute de indivizi arabo-musulmani și să îi prezinte publicului? Oare Angela Merkel ar mai putea invita și primi milioane de așa-ziși refugiați din Asia și Africa? Binenteles că nu, înstinctul o va îndemna să pună o frână ambiției sale de întovărășire comunistă cu lumea neeuropeană.

În 2015 au fost peste un milion, anul acesta vor fi două, sau trei, sau patru sau cinci milioane, în 2017 vor mai mulți, din ce în ce mai mulți până când Germania și Europa se vor cufunda în haos. Imigranții musulmani nu vin în Europa să se integreze. Ei vin ca să o transforme într-o Sirie, sau într-un Afghanistan, sau într-un Irak, sau într-o Arabie Saudită sau, așa cum cel mai bine a spus Oriana Fallaci, în Eurabia. Neologism politic introdus de Bat Ye’or, Eurabia reprezintă continentul nostru condus de elitele marxistoide multiculturaliste care trebuie să-și înlocuiască cetățenii de baștină cu arabo-musulmani.

Frau Merkel, nu ești în toate mințile!

Puteți sprijini activitatea noastră cu o donație unică sau una recurentă prin Patreon.

Daniel Francesco

Daniel Francesco

27 Comments

 1. Nance
  7 January 2016

  In primul rand, sunt dezamagit ca ILD nu a pus un LA MULTI ANI ROMANI, LA MULTI ANI ROMANIA pe site. Pacat, nu era asa greu! De ce n-ati facut-o?
  In al doilea rand, frau Merkel ESTE in toate mintile! Stie bine ce face, este parte a planului Kalergi, adica genocidul rasei albe. UE a fost construita pe baza invataturilor acestui om politic. În cartea sa „Praktischer Idealismus” scrisa in 1925, Kalergi declară că locuitorii viitoarelor State Unite ale Europei nu vor fi popare originale ale Bătrânului Continent, ci o subumanitate bestializată de amestecul rasial. El afirmă fără jumătăţi de măsură că e necesarca popoarele europene să se amestece cu rase asiatice şi de culoare pentru a crea o turmă multietnică fără calitate şi uşor de dominat de către elita la putere. Fara comentari… Merkel si altii de la UE nu sunt nebuni, ticalosi si malefici da, dar nu nebuni, ei stiu bine ce fac! Daca nu face Dreapta ceva, Eurabia va devein curand o realitate!

 2. Eroul Bula
  7 January 2016

  De fapt, incidente de acest gen se intampla de mai multi ani in tarile europene, in special Franta, Italia sau Spania, dar autoritatile si presa main stream le trec sub tacere pentru a nu-i ofensa pe imigranti.
  Asta e rezultatul.

 3. Nadia
  7 January 2016

  Fiți siguri că, dacă vreo femeie din neamul lor…al celor aleși…ar fi fost siluită, toată presa și autoritățile, ar fi urlat ca din gură de șarpe. Dar, cum ei sunt bine păziți de tot felul de ”profesioniști”, sunt slabe șanse să auzim așa ceva, nu că m-aș bucura; în fond, oricare femeie, dar oricare, are dreptul să dispună de ea cum dorește. Numai la auzul/citirea cuvântului viol, văd negru înaintea ochilor.
  Se bate atâta monedă pe ”libertatea oamenilor” și-i bine, numai că, această libertate are limita, la întâlnirea cu drepturile altor oameni, pe care nu ai voie să le încalci.
  Păcat că ne-am întors la epoca de piatră, acceptând asemenea hoarde de bipede pe pământul bătrânei Europe !
  Oare frau Merkel mai are vreun neuron funcțional?!?!?!

 4. Sampalean
  7 January 2016

  Imbecilitate, ticalosie, coruptie. Anticrestinism, antieuropenism, anticivilizatie.

 5. Daniel Francesco
  7 January 2016

  Spicuiri din Il Giornale:

  “Sunt sirian – i-a urlat in fata un refugiat unui agent care il oprise – trebuie sa ma tratezi bine, m-a invitat Frau Merkel. ”

  “Desi nu este nicio legatura cu faptele dramatice din Koln, la Weil am Rhein au fost arestati patru sirieni pentru violarea a doua adolescente in noaptea de Anul Nou…Fetele au fost violate fara incetare toata noaptea.”

  http://www.ilgiornale.it/news/mondo/colonia-rapporto-choc-polizia-poteva-pure-scapparci-morto-1210920.html

 6. Daniel Francesco
  7 January 2016

  Socant, unei fete i-au aruncat o petarda in geaca iar urmele ranilor vor fi permanente:

  1452178050-foto-articolo

  http://www.ilgiornale.it/news/mondo/colonia-testimonianza-choc-mi-hanno-infilato-petardo-giacca-1210926.html

 7. cristi
  7 January 2016

  #1 Nance,
  Ti se pare ca planul Kalergi functioneaza? Ca rasele se mixeaza in armonie? Miile de ghetouri islamice ce iti spun?

  Aici s-a discutat despre infiltrarea ideologica: http://www.judeochristianamerica.org/BezmenovPrediction.htm
  Aici este cheia.

  Hint: marxismul vorbeste despre lupta de clasa intre “burgheji” si “proletariatul international”. Vezi cum se impart azi rolurile si ai in fata intreaga poveste. Revolutia Mondiala este mai aproape de desavarsire ca oricand.

  Desigur idiotii marxisti nu inteleg ca daramarea Occidentului nu le va aduce cheia stapanirii planetei. Un Occident slab va duce fix in aceiasi directie ca o URSS slaba: colapsul miscarii. Vor incerca infestarea unui nou organism…totul intr-un ciclu fara sfarsit, atata timp cat democratia va exista, caci democratia le permite sa incerce.

 8. cristi
  7 January 2016

  #1 Nance
  aaa…inca o dovada ca rasele nu se mixeaza la comanda.
  si ca rasismul este o gogorita marxista, rasucita cand pe o parte cand pe alta de catre IS: negrii cer segregarea in US (!).
  http://dcgazette.com/2016/black-students-now-demand-segregation-from-white-students-mlk-would-be-so-proud/

  planul kalergi un false flag, pt. a deturna atentia de la autorii reali ai acestui cosmar.

 9. Transsylvania Phoenix
  7 January 2016

  Dragi refugiati musulmani cu excess de testosteron,

  Va rugam sa urmati exemplul co-religionarilor vostri din Germania si sa incercati sa va manifestati in acelasi mod si acasa la noi in Statele Unite.

  Cu drag,
  Femeile infidele Americane

  http://www.ammoland.com/wp-content/uploads/2013/04/Well-Armed-Woman.jpg

  http://i1.ytimg.com/vi/GxGjlX44fN4/maxresdefault.jpg

  http://truthaboutguns-zippykid.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/2014/02/Arizona-concealed-carry-permit-holder-courtesy-tusconsentinel.com_.jpg

  http://i122.photobucket.com/albums/o252/lauer101/IMG_1566.jpg

 10. silvapro
  7 January 2016

  Multam pentru articol, Daniel Francesco

 11. Nance
  7 January 2016

  Pentru Cristi:
  http://whitegenocideproject.com/
  Asa e, rasele nu se mixeaza la comanda, insa elitele asta doresc. In conditiile in care rasa alba nu mai face copii, aducand imigranti care fac copii, peste niste ani copiii nostri se vor casatori cu copiii/copilele lor.
  http://whitegenocideproject.com/swedes-not-encouraged-to-have-babies-immigrants-brought-in-instead/
  Asa ca planul Kalergi nu este deloc un ”false flag”. In al doilea rand, daca planul Kalergi e doar un mit, de ca politicienii UE ii acorda o atentie asa mare? Exista Premiul Kalergi care se acorda celor mai infocati politicieni UE, adica acelora care lupta cel mai tare contra statelor nationale si a traditiilor si culturilor acestora si pentru infiinterea Statelor Unite Europene. Concluzia o tragi singur…

 12. Daniel Francesco
  7 January 2016

  @Nance
  Regret ca nu a fost transmis mesajul de La Multi Ani la sfarsitul lui 2015. Multumim pentru critica indreptatita.

 13. Costin Andrieş
  7 January 2016

  Nance, imi pare rau, dar site-ul ala e gluma? Robert Walker Whitaker and OTHER American Dissidents Appeal to Dmitry Anatolyevich Medvedev for Solidarity Against White Genocide http://whitegenocideproject.com/robert-walker-whitaker-and-other-american-dissidents-appeal-to-dmitry-anatolyevich-medvedev-for-solidarity-against-white-genocide/ Pentru ca daca e, e una f proasta.

 14. Vlad M.
  7 January 2016

  Nu exista nici un plan, exista doar corectitudine politica si ura de sine. Astea doua impreuna fac ca elita europeana sa favorizeze imigratia din afara continentului in defavoarea propriilor cetateni. Liderii Europei nu mai cred in Europa, nu mai cred in viitorul natiunilor pe care le conduc, nu mai cred in crestinism – si atunci cauta solutii la problema “lipsei diversitatii”. Cum o rezolvi? Simplu, aducand in Europa popoare straine si credinte straine – care sunt nobile prin simplul fapt ca nu se fac vinovate de pacatele europenilor (colonialism, rasism, genocid etc.). Realitatea nu conteaza pentru ca la mijloc se afla o forma de ideologie construita pe Selbsthass si fanatism.

  La prima vedere, Robert Walker Whitaker asta pare a fi un saltimbanc rasist, echivalentul pro-alb al celor care vad rosu in fata ochilor cand se gandesc la lipsa “diversitatii” rasiale din Europa.

 15. Anca Cernea
  7 January 2016

  Nance

  Noi pe ILD ținem mai mult sărbătorile religioase, patriotice, precum și aniversări semnificative pentru Civilizația din care facem parte. Anul Nou e o convenție, nu are o semnificație deosebit de înaltă. Dar lumea se bucură și se felicită, iar asta, în sine, e un lucru bun. Așa că o facem și noi.
  La mulți ani, România! La mulți ani, Nance!

  Cât despre Kalergi, o fi, nu zic nu, una dintre sursele de inspirație ale ingineriilor sociale de tip UE. Dar nu e singura.
  În plus, pe lângă planurile unora care se cred genii iluminate, menite să ne fericească pe noi, ăștia, care nu știm ce e bine pt noi, mai trebuie ținut cont de un ingredient important. PROSTIA. Vorba lui Vladimir Tismăneanu, rolul prostiei în istorie nu trebuie trecut cu vederea.
  În general, situația omului pe pământ nu permite realizarea întocmai a unor planuri, indiferent cât de bine ar fi puse la punct și cât de puternici/vicleni ar fi cei care le pun în practică. Oamenii fac greșeli, se ceartă între ei, mai au ghinion chiar și ăia răi, mai dau chix până și cei mai îndrăciți conspiratori, până și cei mai mari mafioți, până și cele mai sinistre organizații criminale din istorie – între care cea mai mare e tot KGB, care, cum știm, totuși nu a avut numai succese.
  Dar desigur, planurile/acțiunile inginerilor sociali stângiști contează, mai ales dacă în fața lor nu există alte planuri/acțiuni care să le contracareze.

  Linkurile lăsate de Nance nu sunt acceptabile. Din mii de motive.

  Cel mai important e ăsta:

  Problema nu e RASA, ci CULTURA, care vine din RELIGIE.
  Vocație universală are Creștinătatea. În ea este loc pentru toate națiile, culorile, limbile, în ea noțiunea de fraternitate umană are sens. V. ce zice Voegelin despre asta, în The New Science of Politics.
  Multiculturalismul și sincretismul religios, planurile de socialism global/guvernare mondială sunt maimuțăreli târzii ale universalității creștine, Ersatz-uri ideologice, turnuri Babel.

  Ceea ce vor să distrugă ideologiile și proiectele de inginerie socială ale stângii este (în ordinea intrării în istorie a diferitelor revoluții): credința, structura societății, cultura. Dar de fapt, cum zicea Hannah Arendt, ceea ce urmărește orice proiect totalitar, fie că e bazat pe ura de clasă, sau pe cea de rasă, e să modifice natura umană.

  Demersul stângist este unul religios, luciferic. În esență, o tentativă de a uzurpa locul lui Dumnezeu, de a prelua controlul și de a reproiecta realitatea – lumea, cultura, societatea, până și legile firii. Ca să modeleze omul cum vor ei, trebuie mai întâi să-l priveze (să-l „elibereze”) de toate apartenențele și identitățile sale semnificative: de credință, de națiune, de rolul în familie, până și de sexul biologic.

  Ăsta e clivajul, între oamenii normali și revoluționari, între apărătorii Civilizației și promotorii barbariei/nebuniei sistematizate.
  Nu e între albi și negri.

  ILD nu luptă pentru „rasa albă”, ci pentru Civilizația Iudeo-Creștină.

  Mulți dintre dușmanii acestei Civilizații sunt albi ca laptele. Mulți dintre apărătorii ei sunt negri.
  La Sinodul Episcopilor catolici de anul trecut (dar la fel a fost și în 2014), episcopii africani au fost printre cei mai tari participanți, credincioși, serioși, curajoși și bine pregătiți teologic, iar nemții, oricât ar fi fost de blonzi, au condus ofensiva stângistă (bine, nu toți, au fost și rare excepții). În Cuba, nomenclatura regimului comunist e în întregime formată din albi, iar eroicii și admirabilii opozanți ai lui Castro sunt aproape toți negri.

 16. cristi
  7 January 2016

  #11 Nance
  Am citit si despre planul Kalergi si despre premiile date am ajuns si pe website-ul http://whitegenocideproject.com/, cu mult inainte sa le indici aici.

  Intrebarea mea este: ai citit si urmarit clipurile din link-ul pe care l-am pus referitor la infiltrarea ideologica? Altfel discutam degeaba.

  Trebui sa intelegi toata deriva occidentala isi are originea in acel plan. Dupa ce au esuat militar, economic, cultural, social, propagandistic si in orice alt mod in a se confrunta cu Occidentul (URSS ar fi fost mereu o gluma fara arma atomica – cedata constient si ostentativ de catre grupul Oppenheimer), IS a recurs la “infiltrarea ideologica”. Au reusit intr-un mod uluitor.

  Odata infiltrate toate structurile occidentale, Rusia, folosita ca baza de pornire pt. Revolutia Mondiala, si-a diminuat din importanta (acum revine mai degraba la principiile Imperiului Tarist – nu mai putin nocive pt. vecinii ei).

  Acum Raul Marxist este descentralizat si are acces la cele mai puternice resurse ale planetei prin intermediul structurilor occidentale.
  De aici lucreaza legal si la vedere prin intermediul idiotilor utili indoctrinati vreme de 2 generatii cu “pacifism” si “drepturile omului”. Desigur termenii sunt confiscati, deturnati si utilizati selectiv. Principiile de baza precum “work ethics” sau “rule of law” au fost dati la o parte.

  STUDIU DE CAZ: revolutia hippie.
  Ce poate fi mai frumos? Tineri inteligenti, talentati si non-conformisti, super-muzica, haine fistichii, iubire. Make love not war! Niciun cuvintel in schimb despre Gulag-ul in care putrezeau milioane de inocenti, torturati si condamnati chiar de catre cei impotriva carora americanii luptau.

  Rezultatul? Vietnamul a fost abandonat. Macar de s-ar fi reusit crearea unui Vietnam de Sud precum in Coreea. A fost prima mare victorie reputata prin strategia “Infiltrarea Ideologica”.

  Idiotii Utili s-au multiplicat de atunci ca in Matrix, executand docili progamele inoculate.
  Kalergi nu inseamna nimic in planul care se desfasoara acum: Revolutia Mondiala. Maxim o doversiune.
  Pe criterii rasiale/religioase, a fost recreat in intregul Occident (NUMAI in Occident: US, Canada, Europa, Australia) modelul antagonic burghezie-proletariat.
  Iara aceasta noua burghezie (islamul in Europa si negrii in US) este decisa sa lupte pt. “drepturile” lor, oricare ar fi ele, si mereu modificate (v. din nou link-ul de mai sus cu segregarea rasiala ceruta de catre negrii) – totul are ca scop daramarea oricaror repere si valori care au construit Occidentul.

  O parere personala: islamul este insignifiant in US si Canada. Negrii sunt relativ bine integrati. Ma uit de ex. in Londra unde sunt absolut toate natiile Pamantului – relativ bine integrate; inclusiv negrii.

  Singurii care fac nota discordanta, te plesnesc in fata oriude ii vezi, sunt practicantii “religiei pacii”.
  Mandria islamica afirmata arogant prin respingerea ostentativ valorile occidentale (de parca ar avea ce pune in loc!).

  Se pare ca doar islamistii sunt o masa de manevra utila in agresivitatea ei fundamentalista pt. liderii Revolutiei Mondiale, de unde si eforturile imense facute de Hussein Obama si Trudeau de a infesta si aceste tari cu ciuma islamica.

 17. cristi
  7 January 2016

  #15 Anca Cernea,
  F. frumos explicat – holistic :).

 18. Daniel Francesco
  7 January 2016

  Numarul plangerilor legate de violentele si furturile care au avut loc in noaptea de Anul Nou la Koln (vestul Germaniei) a urcat la 379, iar suspectii sunt in principal “solicitanti de azil” sau “imigranti in situatie ilegala”, a informat sambata politia locala, potrivit AFP.

  Aproximativ 40% dintre aceste plangeri se refera la agresiuni sexuale, a mai precizat politia. Pana in prezent, era vorba de aproximativ 170 de plangeri depuse.

  “Persoanele asupra carora se indreapta ancheta politiei sunt in mare parte originare din tari din Africa de Nord. In mare parte, este vorba despre solicitanti de azil si de persoane care se afla in mod ilegal in Germania”, a explicat politia din Koln.

  Cu toate acestea, politia a precizat ca “investigatiile pentru a stabili daca si in ce masura aceste persoane au o legatura cu infractiunile comise in noaptea de Anul Nou continua”.

  Peste o suta de politisti se vor ocupa de acum de ancheta privind violentele comise de bande de barbati in piata ce separa gara centrala de catedrala din oras.

  Sursa Hotnews:
  http://www.hotnews.ro/stiri-international-20716354-agresiunile-din-koln-numarul-plangerilor-urcat-379-majoritatea-suspectilor-refugiati-sau-imigranti-ilegali-politia.htm

 19. iulian ene
  7 January 2016

  Multam de lectura! Totusi, o observatie
  “Având o platformă politică pro-imigraționista și beneficiind de susținerea CDU (partid din coaliția conservatoare care o susține pe Angela Merkel)…”!!!!! Din cate stiu, coalitia e un blat intre pseudo-dreapta CDU si social pseudo-democratii de la SPD. M-as abtine sa folosesc termenul “conservator” relativ la vreo formatiune politica din Europa. Intrebare sincera, nu retorica, mai practica cineva conservatorismul in Europa de Vest?
  Personal salut criza azilantilor. Mizeria a iesit la suprafata in toata splendoarea. Clasa politica europeana in cardasie media mainstream au tradat, acum orice cretin poate sa observe. Daca Europa nu e in stare sa se revolte in fata totalitarismului corect politic care se instaureaza treptat si sigur , inseamna ca era dinainte condamnata. De sperat ca povestea asta sa ia o turnura care sa dea planurile peste cap.
  Altcumva, sper ca ILD sa abordeze iar alegerile preliminare republicane si fenomenul Trump.

 20. cristi
  7 January 2016

  #19 iulian ene,
  Cetatenii se revolta. In Dusseldorf avem politie civila – vigilante (interesant cum politia germana a sarit repede ca apararea cetatenilor e sarcina lor; nu la fel s-a intampla cu politia sharia, autorizata sa patruleze).
  In Koln au inceput corectiile fizice.
  Se va spune ca poate au incasat-o niste nevinovati…Don’t care too much, pt. ca…
  – Din 1000 de agresori, politia a identificat cateva zeci. Sa vedem cati vor fi condamnati. nu mai punem la socoteala celelalte orase din Germania si Europa
  – chiar daca nu au participat la agresiuni, ce cautau in germania? pakistanezi refugiati? granite trecute ilegal, parazitare… niciun protest musulman care sa condamne agresiunile (o normalitate); dovada ca majoritatea aproba ce au facut confratii lor intru credinta. faptul ca niste politicieni tradatori ii apara, nu inseamna ca sunt bine-veniti. au intrat neinvitati in casa si acum agreseaza proprietarii; proprietarii se apara.
  – daca politia nu e in stare sa rezolve problema, o rezolva cetatenii.

 21. ducu
  7 January 2016

  deci refugiatii ar veni in principiu din Siria:

  atunci ce cauta marocanii, tunisienii, algerienii, turcii, etc in EU?

  http://www.lefigaro.fr/international/2016/01/12/01003-20160112ARTFIG00332-l-etat-islamique-seme-la-terreur-pour-destabiliser-la-turquie.php?redirect_premium

 22. Cristi
  7 January 2016

  #21 ducu,
  Nu exista refugiati in Europa – nici macar sirieni. Odata plecati din Turcia, ei nu mai sunt refugiati, sunt imigranti.
  Refugiatii sunt in Turcia, Liban, Iordania si probabil ceva si prin Egipt.

 23. ducu
  7 January 2016

  lui Crsiti, 21. Pai eu nu am afirmat asa ceva domnule draga. Am vrut sa arat minciuna lui Merkel care-si convinge ignoranta populatie ca trebuie sa accepte “refugiati:”, in realitate insa niciunul dintre acesti ilegali nu este nici macar de origine siriana. Deci suntem de acord, cu conditia sa nu mi se atribuie afirmatii ce nu le-am facut.

 24. cristi
  7 January 2016

  23 ducu,
  Nu te-am combatut, te-am completat. ????
  Da, suntem de acord.

 25. ducu
  7 January 2016

  apropo de terorism, imigratie ilegala, etc. Iata un alt articol interesant publicat in The Telegraph:

  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/eu/12119799/Greece-threatened-with-expulsion-from-Schengen-free-movement-zone.html

  exista o harta a celor care pleca din tara de origine pentru a se alatura ISIS. Pare-se ca Romania are si ea “luptatorii ei”. In afara de Polonia si Ungaria toate tarile sunt afectate. Pentru simplu motiv ca au “comunitati musulmane”..Solutia o ghicim usor

 26. Anca Cernea
  7 January 2016

  Ca să nu mai fie violuri și de revelionul acesta, 2018, primăria Köln distribuie gratuit brățărușe de plastic profilactice.
  Pe ele scrie: „Reșpect”!
  Cam târziu pentru victimele din 2016. Ehei, dacă aveau ele atunci asupra lor asemenea brățărușe, altfel era!
  Păcat că primărița Reker nu s-a gândit din timp. Dar măcar acum a găsit soluția. Mai bine mai târziu decât niciodată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ce ai mai putea citi